Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny
ünnepélyesen

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Hamár ilyen nagy bocsizás van én is ünnepéjesen bocsánatot kérek az összes TK-mért (532523532 db) bár már nem emlékszem kitõl kéne. 1 év alatt azért akadt jópár. 😄

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

AirborneRanger
Hmm egszer asszem énis lebombáztalak meg még1x megöltelek valamivel... Sorry de qrva béna voltam nagyon nem ment a játék :/

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Cobra.
Nem haragszom senkire, aki véletlenül leTKzik, így rád se, csak kicsit sok volt, amikor hat halálból négyszer csapattárs ölt meg egy körben.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Yan
Inkább anyázzunk csak úgy...

¥ xfire: kistekila

Yan
repülés közben sorozatfelvételt csinálni, azt nevezem.
És utánna ugyis azt mondják a képre, hogy fotosop rlz.
Na ezért kár erölködni képet csinálni. /bármelyik esetben/

Danny
De csak ha van bizonyítékotok. Mert különben csak anyázás lesz. OK?

ghost cb
Ilyen is van. De egyszer f-16-tal pont beléd repültem, és én haltam meg (téged megjegyeztelek,) és NEHOGY ELKEZDJÜNK FLÉMELNI, mert tudom hogy ez tényleg egy BUG a játékba. Az viszont amit te mondasz az cheat. A nevet közzé lehet tenni nyuggodtan!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb
Háttt velem is elõfordult már ilyen, én sem értem.
Az a frurcsa hogy egy csomoszor nekimentem apacsnak vadászgéppel (ezekkel sikerült eddig: mig, mirage, f-16) és az apacs megmaradt, a gépem nem. kétszer megjegyeztem harmadszorra már nem, hogy kiült benne.
Viszont tegnap sikerült szuhojjal "leszednem" egy MH-53-at. A tanulság: Szohojjal vagy A-10-zel kamikázézz helikotert, de inkább hagyd rám

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Max Damage
láttam én már olyan játékost a DW-n is, hogy belelõttem 6 rakétát (találtak, nem mentek mellé), 200 gépfegyvertöltényt, a csávót lentrõl lõtték ZPU-ból, és amikor véletlenül belerepültem a muksóba én robbantam csak fel, õ tovább ment az AH-val... S ez már nem a collosion damage-tõl függ, ez csak eccerû CSÍT!

ghost cb

Danny
Nemhogy az Apache-nak de még a nagy böhöm SeaDragonnak is fel kell robbannia ha belemész. Szal valszeg ki van kapcsolva.

ACC szerveren a collision damage az off, vagy mi?

Általában ha mig29-el nekimegyek az apacsnak, annak fel kéne robbanni, és nem csak nekem, nem? Vagy az kivétel, ha ACC-s ül a heliben? 😊
Cobra.
Na jó, azt hiszem 1-2 napig szüneteltetem a DC-t. Az elõbb Desert Shielden többször ölt meg csapattárs, mint ellenség (igaz amerikai voltam, lehet, ez a magyarázat ), és természetesen mindig akkor, amikor éppen zászlót foglaltam. A-10-zel is épp felszállok, amikor szembõl elsuhan mellettem egy Mig, majd jön egy F-16 meg egy rakéta, ami természetesen eltalál. ÁÁÁÁÁÁÁ

Danny
Miért írtad le ilyen sokszor, hogy JANI?

Danny
Hát én csak az alapján tudok róla képet kialakítani, hogy ha 2en lennénk egy szerveren és én köszönnék akkor õ biztos nem. Hmmm. Érdekes lelkiállapot....

vezerkutya
Csak azert mert kimondtam amit mas nem mer 😄DDDD

\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"

vezerkutya
HI.
Eppen Ninja azert banolt a ts serverrol mert nem kivan latni engem 😄
Ez eleg lol.
Varjatok megprobalok a jatekservere belepni.
Hatha onnan is banolnak 😄
Ezzel nem a Klan hirnevet akarom rontani Hanem csak NINJA-ÉT
NINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANINJANImja : Rulzzzzz

\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"

DonC
Az EA-6B még ma is használatos mivel nincs a kiváltására hajófedélzetrõl üzemeltethetõ elektronikai lefogó gép. Érdekesség képpen az EA-6B bázisáúl szolgáló eredeti A-6B Intrudert is hadrendben tartja a haditengerészet, természetesen modernizálva: A-6E TRAM jelzéssel. (Nincs még elég FA-18D/E a leváltásukra).

Tévedésnek tartom, hogy a Ravenek jobbak mivel az EF-111 Ravent már kivonták a hadrendbõl mert nem volt gazdaságos az üzemeltetése, illetve csak pár példányt tartottak meg belõle. A Ravennek létezik egy új variánsa, ami szintén EW kategória, csak ezenkívül támadó feladatot is el tud látni. Gyorsabbnak persze gyorsabb :-) Mivel már az alapjául szolgáló F-111 Aadvarkot is arra tervezték, hogy elektronikai zavarással a háta mögött, saját fegyvereit használva önállóan át tudja törni az ellenséges légvédelmet.

Lobster
Persze lehet, hogy anyahajókon még rendszeresitve vannak. 😊

Lobster
Ha jól emléxem, akkor a Prowlerek elektronikus elháritók. Radarzavarók, HARM radargyilkos rakéták, elektronikus és fizikai csalik...stb. Bár talán már nem annyira használják õket, mint régen. Az EF-111 Ravenek gyorsabbak, jobbak stb...

ghost cb
http://www.fas.org/man/dod-101/sys/ac/index.html
A különbség abban van hogy az EA-6b Prowler 3 személyes, és gondolom nagyobb súly hordozására, vagy más funkcióra is alkalmas mint az intruder. Ezt nemtomm mert még nem ugrottam neki az elolvasásának.

Danny
Azért néz ki majdnem úgy (szerintem totál ugyanúgy) mert pont az A6-nak a változata ez a Púder vagy mi. 😊

ghost cb
Na kicsit helyesbitek. Az amit betettem képet repcsirõl egy vadász-bombázó EA-6b Prowler, és Danny amire te gondolsz az majdnem igy néz ki, csak az A6 Intruder.

ghost cb
Hát nekem nemvolt pénzem motorro azért csak a rotorokat rendeltem meg.
Gondoltam vanitthon egy kis motoros fürész, annak jó lesz a motorja. ülést meg szerzek a bontóból...

Danny
Múlt csütörtökön rendeltem meg a monitort és az alaplapot. Azt mondták 5-6-a körül fog megérkezni. Ma 5-e van szóval most már bízom benne hogy lassan megjön. 😊

Theo!Ezt már elkezdted megépiteni??Én má majdnem kész vagyok vele csak a hajtómû kéne.Nem tudsz valami Heli bontót valahol ahol van ilyen??

Reggelt

TheGOro
gúúd mórning

http://GOro.hu

trident
Aha!😊 Igaz nem sokat írtam még a BF fórumba (0), merthátugye nekem a DC a zisten!😊 (na jó a BG42 se rossz..) 😄
Mi is van az új gépeddel??? Hallottam, hogy most nagyon kiürültek a számtech boltok Pesten, de remélem, hogy az Epoxod már úton van...!😊 És várja, hogy csavarozd a házba!😉
Bocs az OFFért!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Danny
Volt egy kis hiba amikor be akarták rakni az új bannert felülre. Elbaxott valamit aki csinálta, de már jó. 😊

trident
-Yan: állóháború nállam is van: modemes vagyok, ugyan tetszenek a helik képei, de...
-Cobra, Yan: és akkor a Nimitzrõl 5 mp.-cel hamarabb lehet a partra érni? Vagy most ebben mi a jó? Szvsz a hülye inkább zászlót foglalna...Mer ugye az lenne a....
-Beszállnék a helivitába: a Littlebird az ÜBERKOPTER.
Már amikor a rotorhang megszólal....
Mi történt a BF fórummal?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yan
jó lenne, mert most is "állóháború" volt, mindenki állt és lõtt, mozdulni nem tudott.

Cobra.
csak kickelni kéne azt, aki elindul a sziget felé az anyahajóval

TheGOro
Látom te is nézted 😊))

Yan
ezt a midway-t kikéne szedni a körböl.
Nagyon lagzik, föleg ma amikor 1 láma kikötött a reptéren a Nimitzzel.
Ugy akadt, hogy az már nem képregény volt, hanem családi fotoalbum. /évente 1 kép/

ghost cb
hát nem kis pénz egy ilyen. De kurva sok idõ, hely, éstürelem kell hozzá, aztán megtanulni kezelni... de vállalnám.
A müsor azér nem tetszett mert az a hapsi kicsit idiotának tünt. Meg a film rendezése is olyan... hát nemtomm

ghost cb
hát aztem nemjo. és kész. De egy olyan helikoptert elfogadnék.

mi faszsag? Mark Evans nagyon rulla, a helis sorozat volt a legkiralyabb... csinalt meg repulot, versenyautot stb.
ghost cb
egy fasság. Ezzel Danny nem baszod fel az agyam nyugimár. Van itthon 13-as anya, ha eljutsz oda kérj nyugodtan

TheGOro
A magyar címe Helikopter születik
A Chopper Is Born

Lacc
Ez megy a discoveryn? Még sose láttam pedig szoktam nézni... Mi a címe?
Danny
Mi a fene 😊

Danny
Pedig már úgy beleéltem magam...

Danny
OK akkor nem kezdem el! 😊

TheGOro
1ébként danny hozzátenném hogy a Commanche vízszintes töltethordozó buherságot nem a heliben hordozza, hanem az külön szerelhetõ fel rá, míg az alatta található rekesz használaton kívül lecsukódik.

TheGOro
Nehogy azt hidd hogy ilyen 1xû lenne. Discovery-n megy 1 lökött sorozat 1 balf*sz sráccal, aki helit épít készletbõl. Egy tök primitív magánhelikoptert, de annak a tervrajzai, illetve összeszerelési útmutatói is izzasztóak.

Danny
Köszi Goro, neki is látok. Bár asszem most nincs itthon 13-as anya, de csak megoldom valahogy. 😄

TheGOro
Flood POWA!

TheGOro