Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ghost cb
megnyomjátok (nah ez nehéz szó...)

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb
Én pont ezt mondtam, hogy a bc-t vissza lehet verni, és senki sem egy pontra születik, csak legyetek leleményesek, minthogy egybõl meghymojátok a K betût és írtok hogy jaaaaj ne kempelj már te szemét.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Továbbá ugye ottvolt Andrew, aki az amcsi csapatban állt, és megerõsítette ezt.

De mint mondtam, én nem csítereztem le senkit, csak szóltam, hogy ki az ugye, aki ezt kihasználja.
Yan
Hopp elfelejtettem F5.
Itt is van az érdekelt.

¥ xfire: kistekila

Yan
Igazad van lehetet.
Nem voltam ott, sry-t ézért nem kérhetek.
Majd jönn Borg /Locutus/, és Lmondja mit látot.
A ban-t súlyosnak találom, de hallgassuk + mind2 1/2et.

Én nem csitereztem le senkit, emlékezetem szerint.
Csak annyit mondtam, hogy be kéne állítani a fogot rendesen a vidkartya driverben.

Ugyanis ÉN átmentem, sõt, a darura is felmásztam sniperrel, és 3/4-útig sem láttam el. Azontúl nemhogy embereket, de még foltokat sem láttam, csak fehér ködöt. Ennyi.

Videókártyától, és drivertõl függ a köd minõsége. 3 szimpla opció kiiktatásával rage3dtweakerben ki tudom kapcsolni teljesen a ködöt pl.

De menjetek fel a darura, és próbáljátok meg a LEGSZÉLSÕ pontjáról átnézni a túloldalra. Mert nem lehet. Valamiért az amcsi oldalról jobban átlátni, de a darut még onnan sem lehet (nálam), max a legvégét, és csak a hajó szélét.

Bár meg kell jegyezzem, videókártyától függõ avagy sem, akkor is csítnek számit, ha valaki ebbõl kovácsol elõnyt magának, ugyanis ezt nem tudja mindenki ugyanolyan mértékben kihasználni. Míg pl a híres basecampre mindenki képes, csak tudni kell védekezni ellene....
Yan
Bocs az "..." jel lemaradt.
A BC akkor gusztustalan, de nem etikátlan, ha nincs zászló.
Attól rosszabb a bugok használata, meg a "lagra" való kenegetés.
De hogy midway-en nem lehet hajókázni....?
Erre mondtam, hogyha unod írd be hogy csere. +oldjuk.

Cobra.
Milyen csere, meg mikor láttál te engem anyázni ?
Én csak annyit mondtam, hogy etikátlan a játék hibáit kihasználni, meg a basecampet is elítélem, fõleg, ha valaki tankkal bejön a bázisra a spawnoló embereket lelõni, illetve Midwayen bemenni az ellenséges hajók közé a Cuiserrel és a Nimitz-cel

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Yan
Na nézdd + minimappot.
Goro nyila JOVAL elörébb van, na csak ennyit a képröl.

Cobra: Te ugy gondolod, hogy ha szolsz midway-en, hogy csere, akkor nem hallgatjuk +.
Könnyebb anyázni mi?

Elég unalmas lehet, hogy istennek képzeli magát.
Nagyon magányos lehet, ha egyedül van

Jöttem, láttam és hátbalőttek

Lacc
Pedig nem ártana már valami anticsít progi ehhez a bf-hez... Van egy haverom (nah inkább ismerek valakit), aki rendszeresen csítel bf-ben, és ezzel kérkedik nekem ha találkozunk. Ilyenkor kedvem lenne belérúgni de nem vagyok ilyen agresszív, persze lehet hogy majd ez lesz 😄 Legalább az a szerencse, hogy nem szokott DC-zni. Nem bírom megértni õt se és senki mást se, aki élvezi, hogy õ a pályaelsõ mert nofoggal és aimbottal lesniperkedett mindenkit a map egyik sarkából...
Asszem valami anticsít progi

ghost cb
Mijaza bf secure?

Elviszik elõled a jármûvet, és te dühödben jól belelõsz
Megoldás: ne tedd, mert elõfordulhat, hogy napokra kitiltanak miatta a szerverrõl. Ha már elvitte hadd vigye, azzal nem segíted a csapatot, hogy gyengíted, esetleg kilövöd a saját jármûvet/játékost.
Ezt a battlefield.hu-n olvastam

Én is elnézést kérek

DonPapa
igen elég szomoru hogy egy játékszervert sokan összekevernek a kocsmával mert néha olyan stilust enged meg magának némely ember
de mint ezt irtam is már neveket hiába is irna az ember mert az ilyen emberek mindig változtatják a nevüket

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

DonPapa
vagy a kor teszi
a tegnapihoz még csak azt hogy tény és való sajnos elég sokan különbözö segédprogikat használnak de neveket hiába is irna az ember mert az egyik nap ilyen néven a másikon pedig már más néven játszanak
elég fura dolgokat lehet látni pl amikor odaszületik a befoglalt zászlohoz vagy a közeledbe születik holott erre nem lenne lehetõsége ( erre tegnap sajnos nem egyszer volt példa )
basecamp dologban pedig csak azt nem értem ha van befoglalásra váró zászlo akkor miért kell csinálni és a tegnapi napon sajnos nagyon sokan ebbõl üztek sportot hogy hiába volt még foglalni valojuk õk csak rendületlenül jöttek az allied fõbázisához kempelni na de volt ott minden a T72-tõl a Shilkáig amit el lehet képzelni
ezt a basecamp dolgot én csak annak tudhatom be hogy sokan átmentek fraggvadászba és nem a játék élményéért játszanak

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Petkónak mintha koszosabb lenne a lencséje?

Azt hiszem sniper amcsi oldalon, BTR a vízben iraki oldalon.

Danny
Na csattok megyek kipihenem a károkat! 😄DDDDDDDDDD

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Szedrintem Saigooooooooooooooooooon ÉS KÖZGÁZ PINCEKLUB RULEZ!!!!!!!!!!!! A többi mellékes

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

TheGOro
Na én meg ezt:

http://GOro.hu

TheGOro
Igaz, viszont mostmár hamarosan itt a 1.6- a PB oldalán már fenn vannak a security fájlok, a pbweb frissítõ, dll-ek a szerverre, már csak a peccs hiány cikk

TheGOro
csak közben má csinálom a Battle of Kocsord mappot 😊)

TheGOro
hmm, készítek 1 képet és megmutotom én mit.

nos
én ezt látom onnan:
bfsecure meg szar, mer nincs linuxos változata
nemtudom, nekem andrew es locotus mondta hogy cheatelnek, utanna magyaraztak hogy atleptek amicsi oldalra es ki is probaltak õk is onnan, de õk egyáltalán nem látták a katonákat... ezt ugye be is irták, T3 meg ilyeneket irt hogy "Így kell azt😊" stb. szal kész. Andrew es Locu nem newbie szóval én elfogadom a véleményüket, meg bizonyíthatónak tûnik, ugyanis én se találnák el a hajón katonákat, fõleg úgy hogy fekszenek
TheGOro
na hogy tovább szítsam a hangulatot. Ami Docks-on történt, az teljesen meghökkentett, mikor valaki bekiáltotta hogy az U'42-es T/!... (Bocs de még mindig nem tudtam megjegyezni a neved) csítel és rögtön bannolva lett. Az indok miszerint a másik partról nem lehet látni az irakiakat, és bittos nofog csít...stb. Én 100%-ig biztos vagyok benne hogy a fent nevezett U'42 játékos nem csítelt, mivel pár méterre barettoltam tõle én is. Ebbõl hülyegyerek azt következtetné, hogy akkor én is csíteltem, ami szintén nem igaz. De aki mégis ezt gondolja az BEKAPHATJA !!!!! 1ébként meg támogatom a BF Secure kipróbálását...
További infók
http://www.bfsecure.org
Oszt attán it taján még le is lehet tõteni!

ghost cb
Azért ezzel nem értek egyet, mert iraki oldarról is simán meg lehet nyerni. Szerintem. Amugy meg amiket én konkrétan írtam, azok nem ma történtek velem. Akkor kb ugyanakkor mehettünk be...

TheGOro
Jaj látom, csak a legjobb ból maradtam ki. Midway-rõl meg nincs mit mondanom, már kitárgyaltuk, hogy azon a pályán baszott bénának kell lenniük az amcsiknak ahhoz hogy kikapjanak. Ezért nem látom értelmét a mapnak, meg az egész játéknak.

Megyek hajcsikázni, majd holnap csá!

Akkor értem miért olyan nagy szám a kamikaze

WiNters
minden ember gyilok is er 1 pontot

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

Lehet, hogy rosszul tudom, de a tikettek száma nem teljesen arányos a lelõtt emberek számával. Vagyis nem az számít, hogy hány embert lõnek le, hanem hány zászlót birtokol a csapat.

WiNters
talán 2 percig tudott lovoldozni es kiszettuk.ezért nem lehet elitelni mert ez a dolga.azert volt ellenseges oldalon mert igy jott ki jol a letszam.
tovább is van mondjam meg?

Azért szeretem ezt a játékot mert annyira változatos. De ez a civakodás nagyon elszomorít.

nem mentünk partközelbe, mert elsodródtunk... csak a yamato csónakjait tudtuk kilõni, az is vagy 5-5 ember volt maximum
De Cobra azt te se gondolod komolyan hogy barrettel a mesterlövész szépen odaoson az ellenség mögé, és a puskatussal hátbaveri... persze hogy valahol a hegyekben lehasal és lõ amit ér, ez a dolga, ezért van a játékban mesterlövész
ghost cb
Mi az hogy felejtsem el. Rinyálni könnyû, ha bc van lépj fel ellene. Tudod a battlefieldben (igy a dc-ben is) a spawnaoláskor nem egy négyzetméterre szület mindenki, hanem van hogy a mapon kijelölt ponttol 50 méterre születek. Ha már egyszer lelött a kemper, tudom mivel kell érkezni az illetõ ellen. Bejelölöm az RPG-t 4-5 ször belelövök a tank seggébe vagy, c4, vagy akna, vagy akármi. Tegyél ellene valamit, mert nincs lehetetlen. (csak tehetetlen - bár nemszokásom a közmondások irogatása)

de ténleg nem fogom fel honnan szeded ezt hogy mi kempeltünk😊
oil fieldsen egytõl egyig mind alliek voltunk, és minket kempeltek... midwayen meg viccnek is rossz kempnek nevezni és elitélni: ha a hordozóval megyünk egy kört, közbe a yamato elkezd minket lõni folyamatosan és a phalanx tornyokkal kilõttünk néhány embert akik a yamatoról csónakkal át akartak mászni a nimitzre... utánna meg ki is csúsztunk a pályáról😊 ha ez kemp, akkor mi nem?😊
Cobra.
Oil Fieldsen a Barretes kempelõ Traxion volt, a többi CB-s nem tudom, hogy hol volt, mert csak kb 2 percig ment a kör.
Azzal semmi bajom, hogy kickeltél embert, ha félreértetted volna.
Az amerikai anyahajóval való járkálás meg szerintem igenis bunkóság, mivel szinte lehetetlen elsüllyesztemi és elég durva fegyverzete van, ráadásul partközelben teljesen megbénítja a játékot.

Nagyon jól beszélsz(írsz). Lehet hogy annak aki becsmérli a másikat annak olyan kisebségi érzése van, hogy így tudja csak levezetni. A normálisabbnak nem kellene ugyanerre a szinre sûlyedni. Ui: A XVII.-ben sem

Cobra.
ezt a "ott lehet kempelni, ahol hagyják" dumát felejtsétek már el, ha az egyik oldalon van 6 CB-s, akik valószínûleg TS-en kapcsolatban vannak, a másik oldalon meg van egy csomó névtelen kezdõ, akkor nem nehéz õket beszorítani és az éppen spawnoló embereket lemészárolni
Midwayen meg igen, ott álldogálljál 10 másodpercig, amíg oda nem ér valaki (ez persze a többi pályára is igaz)

Köszönöm, lehet hogy más is tanul ebbõl és a nyilvánosság elött esetleg magába néz. Én sem tudok háborúzás közben mindenre figyelni, de ha felismerem a helyzetet, próbálok javítani rajta nem rontani.

jah hat ez poen, oil fildsen mi voltunk alliek mind😊
midwayen a hordozoval korozni kemp?😊
masreszt meg ezerszer leirtam hogy a kemp az nem egyertelmuen elitelheto... mivel a jatek lehetoseget ad ra benne van a pakliban... lehet idegesito, de akkro mas ponton kell szuletni, ha meg nincs mas pont mer mindent elfoglaltak, egyertelmu hogy kempelnek
eleg erdekes egyes emberek ertekrendje hogy a spawnkemp halalos bun, ami semmit tobb mint egy virtualis jatekban egy akciomodozat, ami vitathatoan nevezheto inkorrektnek... viszont ha a masik jatekost a szerveren sertegetjuk, szidjuk az annyat, karomkodunk feleslegesen stb. az meg normalis... lehet hogy feletek ez igy elfogadott, de én balatonfüredi vagyok és nálunk nagyon eltér ettõl az értékrend
ghost cb
Itt egy példa a suttyó parasztságra. 73 easting a helyszín iraki oldal középsõ bázis. T-72 vel visszaveek egy abrams-t és egy bradley-t jócskán lesérülök igy hát kiszállok és megjavítom a tankot. Jön a pifuderby beszáll forgatja a tornyot (gondolom beszáll hogy tovább védje a bázist) majd mikor megjavítottam szólok hogy F6F7, többször majd pisztollyal lövöm a tankot, de nem száll ki. jön a "k" betû és megírom neki hogy csak javítottam, és szálljon ki, de erre elindul ki a bázisból, kezdek ideges lenni, már durván szólok neki, és mikor elõveszem az aknát, egyszerûen lelõ. LELÕ. MIT KÉPZEL EZ MAGÁRÓL??? Admin jogom nem volt kick elmaradt. De elbaszta a játékomat, és a kedvenc mapomat. A neve PIFUDERBY. Már megvan egy honapja is ez az eset. De van még bõven, csak nem ezzel kéne megtöltenem az sg-t. De ha lesz valami megirom az 100

WiNters
oil fieldsen alliedek voltunk.tehát minket kempeltek....
midwayen:most magyarázzak el neked egy jó és egyszerû taktikat?...mégis mit csináljunk?foglaljuk el a szigetet és ott alldogaljunk?

ghost cb
Basecamp, basecamp, nemhinném, hogy csak mi voltunk. És én akkor se hiszem vmi nagy bûnnek, mert ott lehet kempelni, ahol hagyják. És ahol 5-6 hajó spawn-ol ott nem lehet igazán kempelni ha hagyják. Midway nagyon nem kemper pálya. Oil fields-en nem voltam.

WiNters
bejön egy serverre életemben soha nem láttam és elküld a k*rva anyámba.és haggyam.nem hagyom!ha olyan lett volna akit ismerek és valamilyen szinten elismerek mert sokat játszik stb. akkor rászolok,hogy fejezze be.igy is rászoltunk megis folytatta.hamar betellik a pohar.

Csak ámulok és bámulok.
Azt aki gusztustalanul viselkedik nevén kellene nevezni.
És esetleg valami feketelistára tenni, akár utólag is, de csak ha figyelmeztetésre sem hajlandó változtatni a stílusán? Van rá tanú, hadbíróság elé állítani!