Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Elmesélek 1 történetet.
Hol volt, hol nem volt. Volt 1x 1 Wake island pálya.
Ezen a pályán békésen megyek, mendegélek egy zászlóhoz. Amint oda érek, várok, várok, és csak nem akar amcsira váltani a zászló.
Gondolom magamba, bekuksizok a házikókba a környéken, hátha találkozom 1 helybélivel. (Akit majd jól rábeszélek a távozásra).
Bemegyek az elsõbe üres.
Másodikba az is üres. Hmmm.
Akkor már csak 1 helyen lehet. Gyorsan oda futok a 3.-hoz, és mit látok benne?
1 csúnya piros sapis, bajszos bácsi hasal elõttem a földön, és pont rám szegezi a fegyverét.
Ennek a fele se tréfa, futott át a fejemen és elkezdtem lõni. A bácsi viszont nem lõtt vissza.
Már, már kezdtem megijedni, hogy talán mégiscsak barát, aki véletlenül beöltözött a helyi népviseletbe, amikor összekapta magát és elkezdett rám lõni.
Szerencsére nem sok kárt tudott már tenni bennem. Mondanom sem kell, hogy utána már nem csak a sapija volt piros.
Ez volt az én szemszögembõl a történet.
Az ellenfelem kicsit másképp látta a dolgot.
Most az õ változata következik:
Csúnya piros sapis, bajszos bácsi vagyok és a barátaim megkértek, hogy hasaljak már 1 kicsit az egyik házikóban. Hátha erre vetõdik 1 idegen, akit majd jól ellátok minden jóval.
Sokáig semmi sem történik. Tök uncsi. Várjunk csak, mégis van itt valaki idegen, mert elszürkült a zászló. Na akkor figyeljük csak az ajtót…
Valaki jön. Tényleg idegen, és nem is vett észre rögtön. Belelövök párat, hogy megtanulja a jómodort. (nem kopogott az ajtón) Össze is esett és meghalt. Juhééé! Megérdemelte. 😊
Ebben a pillanatban én is meghaltam. Na de mitõl?
Belekukkantok a fejem felett a kamerába, és látom amint a halott idegen ott áll elõttem és vadul vigyorog…
Ez velem és egy klán társammal történt meg. Neki a játék tényleg azt mutatta, hogy halott vagyok. Nekem pedig azt, hogy õ kb. 1 mp-ig rám se lõtt.
Sem õ, sem én nem csalunk (Nem véletlenül ACC a nevünk)
Szóval ez óriási bug volt.
Ha nem ismernénk egymást és nem velem, hanem egy idegennel történt volna simán lecsíterezhettek volna engem is.
1 szónak is száz a vége nem mindenki csal akivel furcsaságok történnek.
Éppen ezért nem kellene mindenkit lecsíterezni, és vádaskodni.
Bírjuk már ki azt a rövid kis idõt az 1.6-ig. Utána akinek látványosan viszaesik a teljesítménye és elõtte úgymond „sok furcsaság történt vele” az lebukik.
Hiszen aki eddig nem csalt annak nem fog változni a teljesítménye a punkbuster után sem…
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
én csak elmondtam amit láttam, lehet hogy tényleg bug volt, akkor viszont én tévedtem.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
http://GOro.hu
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
http://GOro.hu

Mondjuk en meg nem talalkoztam ilyen kirivo esettel sosem!
Lovom es nem doglik meg... Keresnek is egy uj csitet ami erosebb a mostaninal 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ha ennyire nem tetszik, akkor ne látogass minket itt. Szerintem mindenki irja be ha gondja van valakivel hogy tájékozódjunk a dolgókról, ki milyen paraszt a magyar publik szervereken, és hogy felléphessünk ezellen.
Mellesleg mást simán le tudok lõni (Goro, CB Ghost, stb. nevesített, öreg rókákat, akik mindig az elsõ 10-ben vannak viszonylag reális kill/death értékkel) míg az ilyen nyúvbáj emberkéket meg nem (a leghátul kullognak, s a kill értékük csak azért magasabb a death-nél,mert nem tudnak meghalni).
Tehát csak, bár közel 1 hónapot kihagytam, azért még emlékszem, hogy régen nem volt ennyi "ügyes" ember, mely sajnos azt vetíti elõre hogy egyre inkább el CS-edik a tábor.
Szomorú, de ez van.
Belöttem az ablakon 2 rakétát, de nem halt meg, erre bementem a fészerbe, fel az emeletre, látom hogy ott áll és lövöldöz kifele az ablakon nekem háttal (fel sem tünt neki, hogy ott vagyok) ekkor beleeresztettem egymás után 2 db rakétát, mire észrevette, hogy lövik, de nem szembõl (gondolom nem látta hogy megsérült), miután kifogyott a rakéta, pisztolyból vagy 9 lövést adtam rá, mire rájött, hogy vannak mögötte, erre megfordult és 90 körüli healtemet 1 lövéssel (pisztoly) leszedte 0-ra. Utánna léptem ki és irtam meg a dolgot.
Vagy gyalog birt ki 3 raksit???

nem mondok róla semmit, de az biztos hogy "ügyes" a srác.

Lacc: Nem kell a földet bámulni alapból egy másik játékost néznél TPS-be.
már találtam Párat 😊