Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
ez az az idiota pszihologus, aki drogosoknak segedkezik, es eleg kemenyen banik a paciensekkel

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Ezjó
Nem mintössze azért csíkos mind mert ezen könnyû dolgozni, szinezgetni, és átláthatóbbá teszi. Ennyi. De a Flash animáció nem vonz annyira mint a 3d modellezés ezért nemhinném hogy a közeljövõben valami jobbal fogok elõállni. De jó poén volt.
RespectIntel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
ön dönt, Beválalja???, IGEEEN VAGY NEEEM!?!?!?!
http://GOro.hu
Azért csikos mer máshogy nemtudtam megoldani. De nekem tetszik és ez a lények
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Te seggnyaló fasz, nem érsz többet, mint egy szétkent szardarab amire ráverték a faszt, ha nem csuknának le érte, seggbebasználak a seprõnyéllel! Hogy a rohadás álljon beléd!
Meghajtalak, mint hegyipásztort a lavina !!!
Utóirat: Ne basszál fel még egyszer, mert olyat mondok, hogy megáll benned a szar!
Katt ide te szar! 😄

- új gép:

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Meg megvan már az egész. Nem csak a monitor, de a proci, alaplap, memória is. Csak a végére elfogyott a tõke, úgyhogy ekkis várakozás van az új videokártyára. De a régi kártyával sem akadok egyáltalán szóval minden süti. 😊
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Rég jártam erre...
Vagy nem volt idõm, vagy olyan téma ment, amihez nincs sok közöm...(Pl. csít, helikopterek rotor dõlészöge -20 celsius fokon).
Most ugyan feltúrázták az agyam az ostobák, de történt velem jó is: 3 napos LAN party után vagyok.
DE!
A BF és a DC-t sem sikerült üzembe hozni. Mostmár nemcsak data differs, hanem fail conected vagy mi a %/!+() szöveget dobot... 
Szóval nem tudtuk dc-zni közösen.....

Remélem majd az 1.6, vagy a BF: vetnammal jácccunk...
Bocs ha OFF voltam.
-Danny: ne idegeskedj...Megéri?
Megvan már a monyitorod?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

😊
¥ xfire: kistekila
na de mirõl is van szó ?
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
A Rangerét is én csináltam...