Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Genya dolog a háború, nem szeretnék résztvenni semelyikben, mikor katona voltam, kérdezte a fõhadnagyom mikor a lokátorban ülve adtam a célt, mit tennék ha látnám, hogy jön felénk valami, megmondtam, hogy azonnal lepattannék még a környékrõl is. Nem volt megelégedve a válasszal, sem velem. Abba gondoljatok bele, ha nem tünnének el a hullák a pályáról, mennyi lenne belõle mire vége lenne egy játéknak.

Ez mondattanilag helyes volt?

ja basszus, ez az igazi emberiseg ellenes bun (bar valojaban ez a fogalom nevetseges)... kepesek voltak lerombolni egy osregi kolostort, amit meg szent benedek alapitott a 6. században... a nagy amerikaiak, akik csak mas orszagok kulturális értékeit tudják pusztítani... meg ugye most is a bagdhadi muzeumok amik az emberiseg legosibb emlekeit vedelmeztek.. persze hogy oda repult a legtobb bomba, meg mindent kifosztottak amit talaltak... remelem ezert meg nagyot fognak valamikor szenvedni
TheGOro
Hát azért a háborúban is vannak szabályok, például korházakat, templomokat tilos volt bombázni. Persze többször is volt rá precedens hogy lebombáztak templomokat pl.: Monte Cassino-ban ahol a szövetségesek azt feltételezték hogy a tengelyhatalmak bittos ott csótánykodnak, és nyomatják nagyban a tucc-tucc zenét, pedig, pont ellenkezõleg, kimenekítettek minden értékes tárgyat, majd miután lebombázták kitûnõ védelmi bástyaként tudták használni a romhalmazt............. bla bla bla bla bla

http://GOro.hu

Danny
Nem akarok ezzel kapcsolatban ismét feszültséget kelteni. Egyet mondok és kettõt kérdezek.

-Public game amit mások az élvezetért mûvelnének. Ezt rontod el a SCUD-al. Én személy szerint leszarom, legutóbb csak rossz napom volt.
-"Bátornak" érzed magad és élvezed a játékot amikor egy elõre bemért pontot lõsz 20 percen keresztül?
-Kisebb lesz tõle az U42 hírneve, ha nem lehetetlenítitek el ilyen módszerekkel a "lámák" játékát?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Lacc
Tudtom mi az a basecamp, de akkor félreértettem amit az elõbb írtál. A basecampet én se tolerálom 😊
V1
A pályákat el lehet cseszni, de errõl nem azok tehetnek akik játszanak rajta. Sok mindent nem értek azon, hogy miért is basecamp a játék kezdetekor a fõbázis tûzérséggel való támadása. Legyen az scud vagy más. Pl. Ha én a saját bázisomról lõvök oda, az már szemétség, de ha kigurulok, és a bázis elé küldöm a scudot az már elfogadott. Kicsit szarúl hangzik 😊 Szóljatok a készitõknek, hogy csak a bázis elõtt müködjön a scud 😊 Az elején szürke a zászló és ?? Kit érdekel ? Ha nem engedem, hogy az ellen megcsipje az etikátlan ? De miért ? Ha õket támadom, és nem rohanok eszetlenül a zászlókhoz az etikátlan ? De miért is ? Ha minden zászló a miénk és a fõbázisukat lõvöm az etikátlan ? De miért ? Vonuljak vissza, és várjam meg mig az ellenfél visszafoglal egy zászlót ? Kicsit nevetséges amit írtok LOL LOL LOL. Ha kilõvik a vadászgépem a fõbázis fölött, és én még kiugrom idejében esetleg csenek egy tankot amivel kimenekülve "véletlen" megölök pár embert az etikátlan ? Mit kéne tennem ? Öngyilok, esetleg ne nyissam ki az ernyõt😊 ? Direktben soha nem megyek be, és pusztitom az ellenségemet a fõbázison, de egy háboruban ne mások mondják már meg, hogy milyen stratégiával nyerhetek ! Ne legyetek már LÁMÁK ! Ha szarúl van megcsinálva egy map, akkor írj a készitõnek, és hivd fel rá a figyelmét, de ne szivasd azért a társaidat.
MÁR Bocsi

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

ghost cb
ennyi hülyeséget...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

U42Versus
-Helikoptert nem használunk,lehetõség szerint átadjuk az ellenségnek ha mégsem ezért permbann jár !
-Ha scuddal vagy stukával lövik a bázisunkat ,az illetõ nyilván egy féreg mert megtanulta a kezelését ráadásul valami szemét kemper még célt is ad neki ami példátlan csapatmunkát sõt csítet is feltételez ! Ezért kitiltás jár a világ összes szerverérõl!
-Viszont bázison ellenfél tankját ellopni és azzal a respawnpontokat aprítani ajánlott ,persze ha velem vagy ! Ha nem teszed megátkozzuk a klánodat egy feketemisén!
-Respawnoló ellenfelet sniperrel fejbelõdözni pontok foglalása helyett dicsõség az egész családnak ! Persze sniper lekéselése durva sértés ,ezért koalakínzás jár !
-Mindenféle sértés ajánlott ,ilyenkor kötelezõ a CAPS LOCK billentyû használata a nagyobb átélés kedvéért!
-Ha netán U42-es vagy akkor alapból csalsz ,és ez biztos mert úgy hallottuk hogy mesélte valaki hogy úgy mondták neki biztos forrásból! Ezért permbann jár minden U-betûvel kezdõdõ nickért !

További jó szórakozást kívánunk a CS ... izé DC szervereken ! 😊

Nem értek veled egyet.
Nekem az a véleményem, hogy ott lehet basecampelni, ahol hagyják. Ezek szerint minden iraki játékost már az elején ki kell zárni, aki a khalifi docks ban rálõ az elfoglalhatatlan amerikai bázison csónakba szállókra? A basecamp a játék része és mivel soha, nem pont ugyanott jelensz meg, van esélyed, hogy leszedd a kempert.

Szerintem, mint Admin arra kellene figyelni, ki káromkodik, vagy ki használja ki a játék hiányosságaiból adódó etikátlan dolgokat, mint pl a falba bemászás, azokat kellene figyelmeztetni, akik többször SZÁNDÉKOSSAN csapattársat ölnek, mert pl az elõbb érne a repülõhöz, amibe õ be akart szállni.

Basecamp=utánpótlási vonalak elvágása, és az életben is ez egy kedvelt haditaktika , hiszen végülis nem kertész versenyen vagyunk, hanem háborúzunk (igaz valóban idegesítõ tud lenni).

Ez az én véleményem.
Evvel együt mivel admin jogod van, te diktálod a szabályokat.

ghost cb
egy honap és megjelenik a Söldner. A Join Operations. És 2 honap van a Battlefield Vietnamig. A DC számításaim szerint ki fog halni. Fölösleges nekiállni h pályát készíts, mert ha jót akarsz elég macerás.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

TheGOro
Hát szerintem viszont helikopterrel nem lehet kempelni. továbbá a scud ot ellophatja az ellenfél, a nem elfoglalható bázisokat is lehet artillery-zni

TheGOro
Jaj ismerem, ez 1 ilyen statikus statisztika készítõ, ami 1xû html-lapot készítm nekem épp azért nem tetszik mivel statikus, és manuálisan kell frissíteni, magyarán abszolút nem napra kész, másrészt meg hülyeségnek találom az egészet, jó példa erre a Weapon Bunkers, ahol a bunkert felrobbantó emberke 1 büdös pontot nem kap ezért, sõt általában saját magát, és még pár csapattársát is kénytelen feláldozni e szent célért.

elmagyaráznám még1x: olyan bázist ami nem foglalható el, és akkor amikor még van szürke zászló illetve ellenség által elfoglalt befoglalható zászló. Ezt hívják basecampnek,és sok admin vérszemet kap tõle. Szerintem etikátlan magatartás.
-u

Locsoló van a gatyámban, nincsen dugó benne, hogyha azt most előkepnám nagy vihogás lenne! HEHEHE

Nem mondod! Kérniu lehetne szebben is!

Locsoló van a gatyámban, nincsen dugó benne, hogyha azt most előkepnám nagy vihogás lenne! HEHEHE

Hi all!
Csinálok DesertCombat hoz pályákat, ki segít?
Meg ha akar valaki csinálhat egy Desert Combatos honlapot..

Jah, legalább addig feltartóztatja az ellent, nem tud menni a fehérre hanem inkább védi ami az övé!

Lacc
Ezt nem egészen értem. Miért baj az, ha valaki megtámad egy ellenség által elfoglalt bázist, ha még van szürke zászló? Most ha veled vagyok bent a serveren akkor figyeljek arra hogy valaki elfoglalja a maradék szürke zászlót, addig lapítsak egy dûne mögött? Ez röhej.
Lacc
Na ezeken az új képeken már látni valami dzsungelt is... 😛
Lacc
WOW, tetszik ez a 3D-s dolog, mi a neve honnan lehet leszedni? 😊
trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

SinClaiR
nem rossz, volt vele egy kis gondom, de megoldódott, majd kiderül, ha kijön a full.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
Akkor nem lesz több u'42 vs ACC?😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Nos,az én észrevételem meg az, hogy mivel mindenki hiú valahol, olyanok is megjelentek a szerveren egy kis fragvadászatra, akik különben csak a TS-en beszélgetnek a játékról.
Egyébként a statisztika nem fragek alapján készül,legalábbis nem feltétlenül,tehát önmagában a basecampelés nem feltétlenül elegendõ,foglalással sokkal jobb eredményeket lehet elérni.
Jah, én személy szerint eddíg is kivágtam a szerverrõl azokat, akik a nem befoglalható bázist támadták amikor még volt más be nem foglalt zászló is. Ez marad ezután is, sõt kiegészül egy névre szóló bannal.
Mert eddíg olyan iszonyatosan nagy csapatmunka volt az ACC szerveren, fõleg klánon belül,hogy van mit vesztenünk,igaz? 😊
Nem kell, BF Servermanager csinálja,és egy java progival dolgozom fel.
Úgy látom,Téged nem gyõzött meg,ettõl nem fogsz hozzánk jönni játszani.
Murry
Nem tudom.
Sok.

SinClaiR
és a 71 fragból mennyi a te halálod?😊)

Murry
Ja a 8 halálából 6 ot nekem köszönhet.

Murry
Teljesen 1et értek veled tökéletesen aláássa a csapatmunkát az ilyen stat.

A legjobb példa rá U'42.:.ZoZo aki a profi csapatjátékosból 1 nap alatt átváltozott fragvadász, basecamperré.

Tegnap Bocage-en semmi mást nem csinált mint az iraki fõbázis felett lebegett helivel, és mindenkit aki megszületett rögtön le is lõtt. (Még akkor is ezt csinálta amikor 2 iraki zászló volt.)
Mivel itt alapból nincs stinger, elég nehéz volt lekapni.
Persze ez se vette el a kedvét a campeléstõl. 20 mp múlva már
ismét ott volt...
Zozo csalódtam benned.

Ha kivácsiak vagytok rá itt a Bocage stat:

Allied Team
1 U'42.:.ZoZo kills: 71 Deaths: 8

Cobra.
Ehhez a stathoz kell valami kliens oldali program is ?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Yan
Vannak fenntartásaim ezzekkel a statokkal,
pl.: a csapatmunkát teljesen aláássák.
De ha igy akartok játékost szerezni a szerverre, hát legyen.

¥ xfire: kistekila

Elkészült az új szerverstat ACC1-re,akit érdekel itt nézheti meg
SinClaiR
77 el jön, 2 óra alatt remélem lenn lesz 😊

Danny
Nekem is ez a 2 játék van a gépemen 😄

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Én meg elnézést, hogy felkaptam rajta a vizet. 😊

Valen
Vagy innen: Far Cry Demo

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
FAR CRY DEMOT LEHET LETÖLTENI A GAMESTAR.HU-RÓL !!!!!

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

HUmanBandi
Ez nekem is megvan nagyon buli a cucc :-)

ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html

SinClaiR
Amugy ez egy 3d s asztal, mintha egy fps játékban lennél, mászkálsz a házban, a media, Browser, és application konzolok pedig az ikonokat tartalmazzák. Játszva odamész, megnyomod az ikont, mintha a szobádban mászkálnál, persze csak ideig óráig poénos..

Még egyszer bocs az offért.

SinClaiR

😊
Bocs az offért

SinClaiR
Na milyen az azstalom?😊

V1
Elnézést a Scudért skacok

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

SinClaiR
legfeljebb annyi, hogy a space-m néha nem müxik -(

SinClaiR
na felavatom azúj logómat😊
Hozzáfûznivalóm nincs😊

Danny
Télleg csíter vagy. Hogy kerültél folyton elém? Valahogy mindig megtaláltalak. Bocsi még 1x! 3x. 😄DDD

Majd javitjuk talan :-)
De tulajdonkeppen BF el kezdtuk!
koszi amugy!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Na végre!

Valaki feltételezett rólam annyi hozzáértést, hogy le csíterezett. Emberünk kiugrott a gépbõl mert lõttte a shilka, de a shilkás srác látta hogy kiugrott,lõtte tovább, nagyban folyt a basecamp. Én mikor feléledtem, csak azt láttam hogy a shilka veszettül lövi a domboldalt ahhol gyakran sniperek szoktak megbújni. Nu bepattantam a repülõbe és leszedtem a srácot ,azonnal le is zuhantam, mert már nem tudtam felhúzni mert nem tudtam pontossan hol van és bénán fordultam rá. Ekkor már meg is kaptam: CSÍTER! HONNAN TUDTAD?
HA HA még a végén felnövök és megtalálom a pohártartó kinyitó gombját, meg az oly sokat emlegetett www billentyût?

Yan
jó a logótok, csak a bf-es tankot kéne kicserélni 1 T-72-re

¥ xfire: kistekila