Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez mondattanilag helyes volt?
http://GOro.hu
-Public game amit mások az élvezetért mûvelnének. Ezt rontod el a SCUD-al. Én személy szerint leszarom, legutóbb csak rossz napom volt.
-"Bátornak" érzed magad és élvezed a játékot amikor egy elõre bemért pontot lõsz 20 percen keresztül?
-Kisebb lesz tõle az U42 hírneve, ha nem lehetetlenítitek el ilyen módszerekkel a "lámák" játékát?
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
MÁR Bocsi
M1A1 abrams néha nagyot lő :)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
-Ha scuddal vagy stukával lövik a bázisunkat ,az illetõ nyilván egy féreg mert megtanulta a kezelését ráadásul valami szemét kemper még célt is ad neki ami példátlan csapatmunkát sõt csítet is feltételez ! Ezért kitiltás jár a világ összes szerverérõl!
-Viszont bázison ellenfél tankját ellopni és azzal a respawnpontokat aprítani ajánlott ,persze ha velem vagy ! Ha nem teszed megátkozzuk a klánodat egy feketemisén!
-Respawnoló ellenfelet sniperrel fejbelõdözni pontok foglalása helyett dicsõség az egész családnak ! Persze sniper lekéselése durva sértés ,ezért koalakínzás jár !
-Mindenféle sértés ajánlott ,ilyenkor kötelezõ a CAPS LOCK billentyû használata a nagyobb átélés kedvéért!
-Ha netán U42-es vagy akkor alapból csalsz ,és ez biztos mert úgy hallottuk hogy mesélte valaki hogy úgy mondták neki biztos forrásból! Ezért permbann jár minden U-betûvel kezdõdõ nickért !
További jó szórakozást kívánunk a CS ... izé DC szervereken ! 😊
Nekem az a véleményem, hogy ott lehet basecampelni, ahol hagyják. Ezek szerint minden iraki játékost már az elején ki kell zárni, aki a khalifi docks ban rálõ az elfoglalhatatlan amerikai bázison csónakba szállókra? A basecamp a játék része és mivel soha, nem pont ugyanott jelensz meg, van esélyed, hogy leszedd a kempert.
Szerintem, mint Admin arra kellene figyelni, ki káromkodik, vagy ki használja ki a játék hiányosságaiból adódó etikátlan dolgokat, mint pl a falba bemászás, azokat kellene figyelmeztetni, akik többször SZÁNDÉKOSSAN csapattársat ölnek, mert pl az elõbb érne a repülõhöz, amibe õ be akart szállni.
Basecamp=utánpótlási vonalak elvágása, és az életben is ez egy kedvelt haditaktika , hiszen végülis nem kertész versenyen vagyunk, hanem háborúzunk (igaz valóban idegesítõ tud lenni).
Ez az én véleményem.
Evvel együt mivel admin jogod van, te diktálod a szabályokat.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Locsoló van a gatyámban, nincsen dugó benne, hogyha azt most előkepnám nagy vihogás lenne! HEHEHE

Locsoló van a gatyámban, nincsen dugó benne, hogyha azt most előkepnám nagy vihogás lenne! HEHEHE
Csinálok DesertCombat hoz pályákat, ki segít?
Meg ha akar valaki csinálhat egy Desert Combatos honlapot..
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Egyébként a statisztika nem fragek alapján készül,legalábbis nem feltétlenül,tehát önmagában a basecampelés nem feltétlenül elegendõ,foglalással sokkal jobb eredményeket lehet elérni.
Jah, én személy szerint eddíg is kivágtam a szerverrõl azokat, akik a nem befoglalható bázist támadták amikor még volt más be nem foglalt zászló is. Ez marad ezután is, sõt kiegészül egy névre szóló bannal.
A legjobb példa rá U'42.:.ZoZo aki a profi csapatjátékosból 1 nap alatt átváltozott fragvadász, basecamperré.
Tegnap Bocage-en semmi mást nem csinált mint az iraki fõbázis felett lebegett helivel, és mindenkit aki megszületett rögtön le is lõtt. (Még akkor is ezt csinálta amikor 2 iraki zászló volt.)
Mivel itt alapból nincs stinger, elég nehéz volt lekapni.
Persze ez se vette el a kedvét a campeléstõl. 20 mp múlva már
ismét ott volt...
Zozo csalódtam benned.
Ha kivácsiak vagytok rá itt a Bocage stat:
Allied Team
1 U'42.:.ZoZo kills: 71 Deaths: 8
pl.: a csapatmunkát teljesen aláássák.
De ha igy akartok játékost szerezni a szerverre, hát legyen.
¥ xfire: kistekila
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html
Még egyszer bocs az offért.
😊
Bocs az offért

Hozzáfûznivalóm nincs😊
Valahogy mindig megtaláltalak. Bocsi még 1x! 3x. 😄DDDCross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
De tulajdonkeppen BF el kezdtuk!
koszi amugy!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Valaki feltételezett rólam annyi hozzáértést, hogy le csíterezett. Emberünk kiugrott a gépbõl mert lõttte a shilka, de a shilkás srác látta hogy kiugrott,lõtte tovább, nagyban folyt a basecamp. Én mikor feléledtem, csak azt láttam hogy a shilka veszettül lövi a domboldalt ahhol gyakran sniperek szoktak megbújni. Nu bepattantam a repülõbe és leszedtem a srácot ,azonnal le is zuhantam, mert már nem tudtam felhúzni mert nem tudtam pontossan hol van és bénán fordultam rá. Ekkor már meg is kaptam: CSÍTER! HONNAN TUDTAD?
HA HA még a végén felnövök és megtalálom a pohártartó kinyitó gombját, meg az oly sokat emlegetett www billentyût?