17064
-
#6074 Nekem is Norton antivirus 2003 van de még nem volt problémám vele.
Ez a PB tényleg eléggé gáz. Szerintem ideje volna leszedni mert sok embert jogtalanul van vádaskodásnak kitéve. Kell ez ?
Nem is szólva arról, hogy mit kotorászik az én gépemen egy ilyen proggi és csinál krémsotot ?!!! Mi van ha mást is megnéz mert úgy telepíti magát ? Akkor a PB is egy vírus ? Végül is felfoghatom annak. Lehet jelszavat is tud fogni ?
Szóval én erősen megkérdőjelezem a PB működését. Az eltelt idő alatt több kárt okozott mint hasznot. Csítert nem fogott ( mielőtt még valaki lecsapja, jó Tiba lila aknái ), viszont a gyanusítgatások miatt annyi indulatot szült már, hogy igazából nem látom értelmét.
Szerverüzemeltetők ! Szerintem megfontolás tárgyát képezheti, hogy inaktiválni kellene.
Vélemény ? -
#6073 Tutira szemtelenkedni akart én nem hagynám! -
#6072 Nem veszunk ossze, tudom hogy ertette :)) -
#6071 Nana! Tesók vagytok, nehogy összevesszetek... -
#6070 PB minosegerol mar parszor tanubizonysagott tett... meg anno a CS-s idoszakban is. Nem veletlenul fejlesztett ki a Valve sajat cheat fogo eljarast...
Raadasul - es most aztan nehogy felreertse senki - barki hivatkozhat a Nortonra mint a gamehacket kivalto tenyezore :) -
#6069 One program that seems to conflict with PB more than others is Norton Anti-Virus. If you have it installed, try uninstalling it to see if the lockups go away. Some players have reported that when this is the culprit, they can reinstall Norton Anti-Virus and the lockups don't come back. -
Sonicue #6068 Ez lehetséges ? PB még a norton miatt is szarakodik ? Nekem is az van :( Ez a progi tényleg gáz. Péntek 8 a banok ideje ? -
#6067 Kowaert kezeskedem, a Norton Antivirus miatt volt, beszeltem vele telefonon. Legyszives vegyetek le rola a bant. -
#6066 Petko: Te sose foglalkoztál politikával? Nem voltál (vagy) képviselö véletlenül? -
misaab@a #6065 A csíkos témát lezártnak tekintem, hiszen itt az ékes bizonyíték, hogy mi okozza. Aki továbbra is kételkedik az kapja be ! :) Lépjünk tovább. -
#6064 Semmi izgi béjbe, fel kéne dobni egy másik labdát. ;) -
#6063 tart még a flém vagy átaludtam? ,) -
A kép -mint látjátok - szemből készült. Nincs hozzáfűznivalóm, magam sem tudom eldönteni, hogy ez most ugyanaz, mint a PBshoton lévő vagy sem
Mindenesetre legalább végre megtudom, hogy néz egy lövedék itt igazából, egyhelyben -
#6061 Csináltunk mi is egy screenshotot az M1A1 Abrams lövéséről:
-
#6060 Jó reggelt -
#6059 jaja jóreggelt és pá :( -
#6058 Mellesleg Gyó reggelt! -
#6057 Elméletileg a regisztráltan itt töltött évek száma jelenti a csillagokat. -
#6056 Nem gondolod hogy visszaolvasok 19000 hozzászólást, inkább elhiszek neked mindent! -
#6055 40 ütős hozzászólásomért kaptam csillagot?
Jóéjt
ui.: Eve of Destruction nagyon klassz móóóóóód mindenki tőőccse lee!
(más mint a DC, de akkor is fasza, meg kell szokni) -
-
#6053 Itt mehet a flame :) -
Lifeforce #6052 Nesze neked Life :D
Ne is zavartasd magad, hogy normálisan hozzászoltam a dologhoz és ami itt folyt semmi közöm :D
Nem is lehet, hiszen hónapok óta nem láttam BF-et a gépemen :D de ne is törődj vele :)
Én már régesrégen jókat nevetek az egészen... -
#6051 Köszi ! Végre valaki szeret minket. Én senkire sem haragszom csak szar, hogy nem birják a stilusunkat. Pedig van (kurvaszar) -
spacepunk #6050 Nyisz rulez!
Amikor hazaértem a sörözésből, 251 olvasatlan üzenet várt a fórumon... Bő egy óra... Potyára...
Ez van! Jóéjt!
-
Petko #6049 ezzel azért leállhatnál, freddy néha veled is elszalad a ló, ha nem is az u42 esek stílusával de rohadtul sértő vagy a magad módján
Az említett dolog tisztázódott, és elnézést kértem.
Egyebként meg visszaolvashatsz, hogy jobban megismerd a sörözös haverjaid stílusát. Tudod nálunk Balatonfüreden még a sörözökbe se engednek be ilyen dumával:) -
FreddyHawk #6048 Kísértetiesen ugyanazt csinálják Life-ék most az u42-vel, amit velünk annak idején ... Rájuk se rántsatok ....
A legszebb az egészben az, hogy sima bf-ben is csak a gyanusítgatásokkal foglalkoztak, meg "vezették" a népet ( az orránál fogva ) csak a "sima" bf társadalom már lerázta magáról őket, mint a kutya a vizet...
Olvassátok csak vissza a BF topicot ! Hajrá u42 ! Sörözünk megint együtt !!!
-
#6047 +d -
#6046 Én most is azt mondom, hogy nem anyáztam. A többi szöveged az tök jó Tényleg te tudod mi az a DC ? Csak kérés semmi más ! -
#6045 Ezt írta Life #5914
"És mire is jó, hogy skilles vagy?
Semmire...
Ezt meg kell szokni, hogy a jó játszó csapatokat megvádolják.
Mikor elkezdődött a BF1942, vagy 1 évig mi voltunk a litán.
Sokszor megvádoltak minket csalással.
Aztán jött a PT, Six...stb.
Mindíg az van a soron aki a legjobban játszik.
Az, hogy nektek van időtök reggeltől estig ezzel foglalkozni az a ti dolgotok.
Mi akkor megtehettük most nem, és nem is akarjuk már mert meguntuk.
Ebben nem látok semilyen kivetnivalót vagy égőt."
Jelenleg a földön fetrengek és sikítok a röhögéstől :)
Semmi flém de ekkora csúsztatást még nem olvastam al elmúlt 26 évben :))
-
#6044 Nos mára nekem ennyi volt a flame jó8! -
#6043 hopp nekem is pontosan ez van!
Csak DC-ben csak bizonyos pályákon (főleg a módosított BF mappokon).
Melyik nVidia driver kell ? -
#6042 Ja, THX az ACC-nek a szerverért meg a gyakwarért... Hosszú idő óta először volt részem war jellegű eseményben olyan pályán amit szeretek, és már el is feledtem milyen jó érzés is az... :) Asszem ezért játszom még most is, meg ezért olvasom ezt a desert flém izé combat fórumot is... ;) Jó játékot MINDENKINEK! -
#6041 Spec nekem mindenik 5x-es detonátor ezt csinálta a nem Fx-es nvidia kártyákkal... A 43x-essel meg ment rendben... De most már Atim van ;) -
#6040 Azért megpróbáltad THX -
steweee #6039 én is gondoltam rá.az 52.16-volt fenn, azt cseréltem le 53.04-re.de így is ua.és mondom hogy a többinél, pedig ugyanaz a játék, nem csinálja -
#6038 Rossz nVidia driver, próbálj régebbit vagy újabbat -
steweee #6037 már írtam, hogy a dc-ben soxor szétesik a kép.de egyébként minden játékom tökéletesen megy, sőt, a sima bf, road to rome és secret weapons alatt sem jelentkezik ez a probléma.tapasztalt vki hasonlót?mitől lehet? -
#6036 Jezusom en sem ertem mit irtam ;> a lenyeg osszefoglalva:
Jo a roszban, hogy mindenki 2x meggondolja hogy cheatre adja e a fejet ... ;> -
#6035 Ha valaki kis inkonzisztenciat erez az elozo hozzaszolasom elso ket soraba, akkor jogos ;>