Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheGOro
Now I lay me down to sleep
Pray the lord my soul to keep
If I die before I wake
Pray the lord my soul to take
Hush little baby, don't say a word
And never mind that noise you heard
It's just the beast under your bed,
In your closet, in your head

http://GOro.hu

Ehh senki nem kételkedik a képességeidben és nem is nehztel rád, fõleg nem én. Mindenkinek lehet rossz pillanata.
Én csupán elmondtam a véleményem a bc-rõl, és kiváncsi voltam a többiek véleményére. A vitánk nem rólad szólt hanem a bc-rõl.

Ez mondattanilag helyes volt?

TheGOro
Forradalom lesssssz itten érzem. Kezdem írni a kommunista DC kiáltványomat.

TheGOro
bazzeg oan mint ez mint a Spanyol inkvizició, most felszólítottad a népet hogy BC-zzen, szal ezek után ne csodálkozz, ha esetleg teljes klán szélességben weekendezünk az ellenség bázisán. Módszeres nemzetiségi elnyomás és népírtás lesz, még harci gázt is bevetünk, sõt még az elfoglalhatatlan zászlót is elfoglaljuk.

Danny
Igazad van és akár hiszed akár nem ki is tudnék szedni egy SCUD-ot, de akkor nem ez volt a célom és felbaxott a sorozatos spawn death. Az alatt a majdnem egy év alatt amióta DCszek, inkább 10 hónap, azért sikerült kitanulnom a dolgokat elég jól. Csak van hogy ennek ellenére olyan helyzetbe kerülsz, hogy nem tudsz lépni se. Én akkor spawnoltam, meghaltam. Spawnoltam, meghalta. Kb 5x. Ilyen helyzetbõl nehéz elmenni kiirtani a SCUD-ot. De egyébként már így is túl sok szót fecséreltünk erre, nem volt szándékomban ez. Tudjátok be annak, hogy rossz napom volt.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Köszönyöm, csak okoskodom. ...de azért dagad a májam...

Danny
Ámen!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Hja, Ghostnál a pont. A scudot egy késsel szét lehet szerelni kb...akinek nem tetszik, találja meg, lõjje ki. Ahol az ellenfél nyugodtan kempelheti a bázist AKÁRMIVEL, ott a csapat a hibás. Aki rinyál vagy beszól az csak magát minõsíti..nyugodtan ki lehet lépni, ha nem tetszik...de el kell tudni viselni, hogy ez a játék része. És ez a játék, akárcsak az élet, sose produkál 100%-ig fair szituációkat, de talán pont ezért jó, mivel így mindig változtatni kényszerül az ember a taktikáján.

ghost cb
Akkor mirõl fog szólni a DC fórum?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb
hehh ja
respect

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

traXion
Azért mert nem lehet egyszerre mindkét oldalról kempelni, mert akkor kit lövünk le? 😄

Egyébként utálom azt, hogy mindenki mindenféle dolog miatt panaszkodik, ismerjük a játék problémáit, egész nap mindig ugyan azt írjátok le. Mért van ez? Nincs elég munkát/tanulni valótok?

ghost cb
Mindenki (na jó nem mindenki de sokan) fenn vannak akadva hogy milyen szemétség a basecamp. Minap iraki oldalon elõször Winters bajtársammal majd egyedül legalább 10 percig (a kezdettõl a végéig) kempeltem az ellenség fõbázisát Desert Shielden. Én lettem az elsõ és lepörgettük õket. De azt mondja meg valaki hogy lehet kempelni egy olyan helyen ahol percenként 8-10 tank születik. Ugy hogy haggyák... Érdekes, amelyik csapatban én vagyok ott általában nem kempelik a mi bázisunkat. Nem azér hogyén milyen nagy májer vagyok de azér... Szedjétek össze magatokat és ne rinyálkodjatok.

SinClaiR

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Valen
igaz nem animál, de jó .)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

genRob
A tüzérség és a BC teljesen elfogadott kell, hogy legyen! Emberek ne lámuljunk már!

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Valen
Na mijen az új Nick képem (eddig nem volt)

FULL beépített PAINT-tal lett csinálva az egész (kivéve a háttérképet 😊

DonPapa
húúúúdeklafa

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

ghost cb
Ez nem szimpla nyerés 217 frag-gel. Keservesen megvertük az Amikat...

WiNters
hát igen.mégis lehet nyerni.

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

ghost cb
Ma bementünk 5-en CB-sek Midway-re. Az elsõ menet katasztrófális volt, csak 198-0-ra hoztuk mi irakiak, a másodikban viszont 217-tel nyertünk. Kristo4o ez szerinted esélytelen??? hehhe mondtam hogy tévedsz

AirborneRanger
jah majd az 1.0 ban biztos lesz ennyiminden de ezmégcsak 0.6
szal még lehet rájuk várni
és bb gondolom valahol olvasottakat forditotta

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Erzsinéni
CB Yan, te voltál akivel egy pályán egymást kerülgettük egy olajkút körül? te tankkal az iraki oldalról, én gyalogosként a máskról...

"A Desert Combatban mindig az adott pályától függ, hogy mely nemzetek harcolnak egymással, Így például a Desert Storm pályán az USA és Irak között, míg a Kasmir pályán India és Pakisztán között folyik a har. A Desert Combatban az alábbi nemzetek színeiben harcolhatsz:
- USA
- Szaud-Arábia
- Anglia
- Németország
- Irak
- Szomália
- Afganisztán
- India
- Pakisztán"

Most akkor mi van??????
"A Desert Combatban mindig az adott pályától függ, hogy mely nemzetek harcolnak egymással, Így például a Desert Storm pályán az USA és Irak között, míg a Kasmir pályán India és Pakisztán között folyik a har. A Desert Combatban az alábbi nemzetek színeiben harcolhatsz:
- USA
- Szaud-Arábia
- Anglia
- Németország
- Irak
- Szomália
- Afganisztán
- India
- Pakisztán"

Ez van irva!!!
Most akkor, hogy van?
AirborneRanger
Csá te hülye beteg 😊
Ts magyarositásodat eküldhetnéd 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

WiNters
na igy a jo 😄

WiNters
tom 😄
a mocsok jpeg osszetolta a betuket 😄

ghost cb
jó a logóf

WiNters
ja

szal mi a gond a magas pinggel?

Yan
azé van a scud, hogy használjuk!
legalábbis ki mire tuggya

¥ xfire: kistekila

TheGOro
na 73 eastingon se kell cél, csak ha látni akarod hogy mikor születik a nép hogy indíts, és hogy lásd behalni a népet...

Mi is voltunk mar beszoritva alaposan!
Nem egyszer fordul elo ,h jonnek a bazisra es irtanak!
Meg kell oldani! Ennyi..nem pedig kiakadni rajta!
ACC Bant adni szived joga hiszen a sajat szervereteken istenkent viselkedhettek!
Ettol fuggetlenul nem ertek 1et en sem a ban al emiatt
se a basecampel ,de neha jol esik az embernek lehentelni par embert ez van!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

U42Versus
Na jó de te az U42-esek között vagy közepes!
Másnak meg esetleg nem elég 30 másodperc megpucolni a bázisról és jól seggbelõni a tüzért! Az ember nem is gondolná hogy egyszerübb anyázni .....

Valen
a Battlefield. hu az csak a BF1942 alapgaméra írja az játszható nemzeteket, DC-ben csak IRAK VS AMCSI van.

Pesze nevezheted õket különbözõ pályákon palestinnak, meg tálibnak, meg aminek akarod, de ez a tény

Hali

Nem találom a DC 0.6ban a kasmir pályát. És vagy ami vagy iraki lehetek, hol a többi nemzet, amit a batlefield.hu oldal ir.
Lényeg az, hogy a lövegek scudok ágyuk eléggé hanyagolva vannak mindenütt, pedig sok múlhat rajtuk.
A maxigáz az amikor gépészkedsz a lövegben scudban katyuban, és bepattan valaki a vezetõfülkébe és elviszi, "megy veled támadni, majd te lõssz miközben õ vezet" na ott azért sokat kell arra gondoljak, hogy ez egy játék, meg hogy kultúremberek vagyunk...

Yan
Kicsit kiegészíteném a #3233 hozzáböffenésemet:
nem a munkádat fikázom, hanem általában a "statokat".
a laphoz gratula.

¥ xfire: kistekila

Az ominózus pályán asszem én adtam a célt. Lehet megkövezni...

Értem értem. Én is omahán tudom hova kell állítani az ágyút hogy a hajót telibe kapjam, feltéve ha nem viszik odébb. Más kérdés ha van egy ész az amerikai oldalon egy lövés az ágyu tomahawkkal.

SinClaiR
Ez tök igaz, nagyon sok pályán kellene olyan ember, aki célt adna, de mindenki csak megy elõre, mint a birka.
Az hogy V1 scud al lövöldöz 73 eastingen.. sztem ezzel semmi gond nincs. legutóbb is ami voltam ezen a pályán, egyszer meghaltam, aztán számoltam mikor jön a bomba, és tankal hátulról megléptem, és kilõttem. Ennyi a történet. És én csak egy közepes szintû gamer vagyok😞

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Azért szerintem a csúnya beszédért nyugodtan szórj ki bárkit, az admin jog szerintem nem csak kiváltság, hanem felelõsség is. Gondolj arra, hogy sok nagyon fiatal is játszik a public szervereken, nem kéne , hogy innen tanuljanak ilyesmit. Aki nem tud uralkodni az indulatain egy JÁTÉK (caps lock off) közben az nem való ide.

Most egy láma kérdés:
Mi a baj azzal ha valakinek 149 feletti a pingje, azt hittem ez csak neki sz*r nem? (nem értek hozzá)

TheGOro
hát már célt adni sincs sok értelme (max akkor ha szokatlan helyen tanyázik valami haderõ), akik szoktak artizni azok felparkolnak a megszokott pozicióra, pl.: Bocage-on a javító padra, belövik a megfelelõ szöget, és már is széjjellövik a bázist. Ez a hátrány az ilyen játékoknál, hogy már mindenki kívülrõl ismeri a pályát, míg a háborúkban, akár milyen jó is a felderítés mindig érheti meglepetés a idegen terepen mozgó hadakat... na szal értitek mit akarok mondani...

Én nem kívánok élni az admin jogommal senkivel szemben sem, ha csúnyán beszéltek az csak minõsít,de engem nem érdekel. Ha teamkillerek vannak a szerveren akkor automatikusan kickeli a progi, ha nem elég akkor jön a bann. Ja, és az ACC szrvereken próbaképpen kick jár a 149 feletti pingért 3. figyelmeztetés után, és be van kapcsolva a smart teambalance is 3 fõs különbségnél.
Mindenkinek jó játékot kívánok!
Mára elegem volt ebbõl a játékból! Minden nap végén utálom másnap reggel meg azt várom hogy mikor jöhetek már jáccani Mindig felnyomom az anyam így estére! 30 játékos 1 szerveren rémálom! (legalábbis nekem ) Áhh csíraság! De azért nem! Nah, mind1.

Locsoló van a gatyámban, nincsen dugó benne, hogyha azt most előkepnám nagy vihogás lenne! HEHEHE

Ez a hullás dolog azért nem lenne jó ötlet mert nem csak nagy marhák használják a játékot hanem kis birkák is, aki ugyanúgy célközönség a fejlesztõknél. Csak kamilláznék ha a gyermekem(ha lenne) egy hullával teli csatamezõn lõne egy hmg-vel és az ellen keze leszakadna, miközben fröcsögne belõle a véééér. Egybõl nyomnék egy uninstallt. A kicsik értékítéletét nagyban rontaná, maradjon csak a teletabi. Én már a Diabolikot is betiltanám. ...na jó a teletabit is.

TheGOro
Ez már a kezdetektõl így van, Amerika hódítói, a konkvisztátorok teljes kultúrákat pusztítottak ki (Inka, Maya,...)

A publicon is ér lõni (bármivel) szerintem attól lessz tapasztalt egy játékos, meg kell tanulni meglépni a scud elõl és oda kell menni és lekemperkedni a scud használóját.
A másik dolog, hogy nem az a bátor aki beméri a célt, az az ügyes, hogy tudja használni. A bátor az aki adja (+ügyes is). Csak neki nem jár a pont, pedig szerintem nagyobb az érdeme. Ellenszer: céladókat likvidálni. utána már nem tudja a lövész mire lõ, meg hova. Vannak tipikussan löveges pályák, ahhol mindenki a tankokat erölteti mégis.

Na jót okoskodtam megyek öblitek egyet...

Hát,sajnálom ha nem értettél meg, de szerintem abban semmi pláne nincs,ha a fõbázison megszületõ embereket lövitek helikopterrel... Egyébként nekem mind1 mit csináltok, csak ahogy észrevettem kialakult a magyar szervereken errõl valami iratlan szabály,de lehet,hogy tévedek. Egyébként a játéknak ez a formája pont arról szól, hogy a zászlókat kell befoglalni,ha mind megvan akkor lehet menni a bázisra,és megkeseríteni az ottlévõk életét, vagy lehet védeni a zászlókat és nézni ahogy fogy az ellen ticketje. Tévednék???
Lacc
Hát... én is lepattannék azonnal 😊) 1. túlélési ösztön ugye 2. többre szeretném vinni, nem pedig egy értelmetlen csatában veszteni az életemet amihez alig van közöm.

De ez a hullás dolog érdekes lehet tényleg, de sajna ez szerintem még a bf vietnamban sem lesz benne. Egy fél órás csata után lenne néhány száz hulla biztos 😊