Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
2400+ vagy 2500+
alaplap: ha tuningolnal: Abit NF7 (asust ne)
ha nem tuningolsz, akkor egy egyszerubb lap is jo, akar VIA chipsetes is. sztem intelre nem is sokat kellene rafizetned, ha aproneten jol eladod ...
miert jelszavas most a DW ?
Forza.
Ez mondattanilag helyes volt?
Nekem decemberben ezt javallották a szakik. Mi a meglátásotok?
nem 17 vagy 19 -es
ASUS P4G800 bátyámnak is ez van, s király egy lap, lehet húzni a 2,4-es P4-et 3,2 minden gond nélkül, menne feljebb is csak a ram nem bírja 😊
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
nem 17 vagy 19 -es
ASUS P4G800 bátyámnak is ez van, s király egy lap, lehet húzni a 2,4-es P4-et 3,2 minden gond nélkül, menne feljebb is csak a ram nem bírja 😊
röviden:
p4 1.8
500ddr
ati7500 amíg megjön végre 9800xt
sb live 5.1
Lehet kinevettek mi az a catalyst?
Szívessen vennék javaslatot arra, milyen alaplapot vegyek.
Alapvetõen kizárólag DC-zni szoktam és filmet nézni az itthoni gépemen.
Az építõ hozzászólásaitokat pedig tényleg hálásan köszönöm.
¥ xfire: kistekila
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Hogyértadoddarabját ?
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu
Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu
hová tüt a logód?😊
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Valaki nem tudja.Az ügyetlen
Valaki amellett hogy nem tudja feljön SG-re ugatni.NA EZT HÍVJÁK LÁMÁNAK!
ennyi😊
Videokartyat lenne erdemes fejlesztened, 9600/9600pro/9600XT minimum. GeforceFX5600al nekem jobban akadt a BF mint az elotte levo ti4200assal! Pedig az csak 64megas volt.Azt nem ajanlom BFre (sem).
Utana procit fejlessz, es esetleg memoriat (ha bf-DC a fo cel, akkor memoriat eloszor).
Nevetseges, de a DC meg az 1 gigarol 1.5gigara novekedest is megerezte! Kar h csak kolcsonbe volt a sok ram 😞
Forza.
tehát teljes 0.5 meg teljes 0.6-ot kell leszedni?
thx.
bc
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
Kristo4o a Nimitznél nincs olyan ember, akinél ne szaggatna be a játék, meg komolyabn csatánál is beakadozik, majd talán a 0.7-tel jobb lesz a helyzet.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
re,
mivel a BF a hang miatt is megeszi az FPS-t ezért a BF beállításaiban tedd a következõt:
- menj a sound-ra
- ott vegyél le mindent a minimumra.
a grafikai beállításoknál pedig húzz le mindent hatvan százalék környékére (kivétel a distance-t hagyd 100-on)
a három kipipálható rész az legyen üres.
felbontás pedig 800x600
így talán nyersz egy kis fps-t és nem fog annyira szaggatni.
nekem fx5600-al van így állítva 1.6-os procinál. és kapom a fix 80-90 fpst.
bc
gondolom ezerszer leírtátok már meg a faxotok tele van vele, de azért én megkérdezném.
Mi kell most egy jó kis Desert Combatozáshoz?
Jógép, Eredeti BF megvan... csak arra lennék kiváncsi mit kell letöltenem hozzá. (végignéztem a desertcombat.com oldalát, de számomra nem egyértelmû, hogy a 0.6 verzióhoz kell-e a 05.)
segítsetek plz és dobjátok már fel nekem a linket. oszt szétszedhetitek az arcom ha szerveren vagyok😄D
re,
braincruiser
http://GOro.hu
mekkora LOL! örülök ha 300 alatt van vmilyen csodás oknál fogva..
*3328: szerintem ezen a konfigon simán kéne mennie, nekem kissebbel is jól megy. az alaplapod milyen? régebbi lehet, hogyha csak 4× AGP t tud, és a VGA-d 8× ét nem tudja, de ez nem számít sokat. hanyas Catalyst van fennt?
Más játékok/ 3D s programok nem akadnak? Futtas le egy 3D mark 2001 SE-t, hátha ott kibukik vmi.. Driverek nem akadtak össze? Vmi vírus a háttérben matat ?
Hajrá Dózsa György!
Mit kéne tennem, hogy ne akadjon a játék?
Single playerban (alap bf) mikor végigjátszottam nem emléxem, hogy akadt volna, pedig mindent fullon használtam.
a paramétereim:
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 1.80GHz 1.8 GHz
Capabilities MMX, CMov, RDTSC, SSE, SSE2
Version Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 1.80GHz
Caches
Level 1 8 KB
Level 2 512 KB
Motherboard Info
Manufacturer Intel Corporation
Model D845EBG2
Version AAA83975-206
BIOS Vendor Intel Corp.
BIOS Version INTEL - 20020529
BIOS Release Date 29/05/02
BIOS Properties Plug and Play, Flash, AGP
AGP
Revision 2.0
Rate 1x, 2x, 4x (4x enabled)
Available Rate 0x00000007
Selected Rate 0x00000004
Aperture Size 256 MB
Sideband Addressing supported (enabled)
Fast Write supported (disabled)
Memory Slot 1/2
Installed Enabled Size 256 MB
Form Factor DIMM
Frequency 266.0 MHz
Slot J6G2
Manufacturer <unknown>
Type Details
Enabled Size 256 MB
Total Bit Width 64 b
Data Bit Width 0 b
Memory Slot 2/2
Installed Enabled Size 256 MB
Form Factor DIMM
Frequency 266.0 MHz
Slot J6G1
Manufacturer <unknown>
Type Details
Enabled Size 256 MB
Total Bit Width 64 b
Data Bit Width 0 b
ati 7500 64mb
60gb vinyón (MAXTOR 6L060J3)fut a winfosxp
a játék 150gb (Maxtor 6Y160P0) helyezkedik
Total Physical Memory 510 MB
Free Physical Memory 372 MB
Total Pagefile Memory 1.45 GB
Free Pagefile Memory 1.31 GB
a netkapcsolatom 384 kbit/s adsl
pingem kb 30 környékén szokott mozogni.
Hangkártya sb live 5.1
A driverek mindenhol frissítve vannak, de komoly változást egy frissítés sem hozott, a vinyók töredezetlenek.
Leginkább akkor szokott akadni ha a nimitznél vagyok+sokan vannak még ott rajtam kívül, de a két feltétel külön külön is elõidézheti.
A greafikai beállítások jelenleg mindenhol félúton állnak kivéve a látótávolságot.
Beszéltem errõl embereknek ts-en, és az a tapasztalat, hogy az enyémnél gyengébb gépeken nem akad ennyire.
Mindenki rögtön a videokártyámra mutogat, DE december elején megleptem magam egy ati radeon 9800xt 256ddr-el és azon kívül, hogy brutál szép lett a grafika jóformán ugyan úgy akadt pl a nimitzen.
Késõbb ennek a kártyának egyik ventillátora leolvadt a helyérõl, jelenleg a garanciális cserebere folyik.
Valami guru felvilágosíthatna, mi a gáz a gépben, esetleg mit volna érdemes cserélni, belepakolni.
Az adatokat a 3d mark03-ból másoltam ki, sajnos annyira nem értek hozzá, hogy mindez saját kútfõbõl ment volna.
Légyszíves segítsetek. Ha valami más adatra is szükség volna, van még mit kimásolni a táblázatból.
Mindenkitõl elnézést a hosszért.
Lécci foglalkozzatok az üggyel.
megoldhattam volna a kínodat 1 gránáttal, de igy kényelmesebb volt, amig csapattársam le nem bombázott, engem.

¥ xfire: kistekila
Kérem az urat õrízze lelkem
Ha ezt a világot ma éjjel elhagyom
Lelkemet Uram a kezedba adom
Csitt kicsi lány halgass már
Felejtsd el a zajt mit hallottál
Csak vadállatok a szekrényben
Az ágyad alatt, a fejedben.
http://GOro.hu
Hide and fear, Cobra Commander is here !