Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Hohó hoppá most látom hogy 5 killem volt a 2. menetben 😛
Lacc
Na gyerekek, Prject Phase 1 lezárult 😉

Két kört nyomtam le, mind a kétszer 7. lettem, a Gazalán. Az elsõ körben 2 kill-em volt, a többi zászló, a 2. körben amint a kép is mutatja már négy! Nagyon adrenalin-pumpáló játékmód, és élvezetes 😊 Az eddigiekbõl azt vontam le, hogyha valaki meglát egy késes manust, nem veszi komolyan. Aztán pánikba esik, mikor egy sarok mögül rávetõdök, és össze-vissza ugrálom a fejét vagdalva. A zavarodottság csak fokozódik, ha egy kissebb helységben pl. egy bunkerben 2 enemy is van, úgy láttam nem nagyon mernek lõni, talán mert attól tartottak, hogy eltalálják a csapattársat miközben össze-vissza ugrálok 😄 Számos helyzetet kihagytam, illetve félkész munkát végeztem (értsd. 1szer beleállítottam a bökõt aztán kinyírt 😛), szóval még bõven van mit kihozni ebbõl. A cél mapelsõnek lenni késsel 😄D
Danny
God Bless! Szükséged lesz rá.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

GL

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Lacc
Indítok ma egy prodzsektet. Ezentúl egy ideid -NINJA-Scythe néven fogtok látni a servereken, és csakis késsel fogok nyomulni, úgy tervezem hogy semmi másból nem lesz pontom csak zászlókból és késelésbõl

Kívánjatok sok sikert hogy a nyakatokba állíthassam a bökõt a csatatéren
AirborneRanger
Énis MSI párti vagyok alaplapban (nagyon megbízható) meg Intel párt ibár jót szoptam az 1.7es celkával demajd a 1.66os Northwood orvosolja 😊 Bugy ASUS az nem csinált silurot hanem az Abit 😉

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Hamed
Nem tudjátok a DW szerver miért kéreget jelszót mapváltáskor? Ráadásul a bf42hu-t el sem fogadja.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

TheGOro
egy kicsi OFF!
Holnap azaz Január 24.-én Metallica tribute est a VörösYuk ban. Aki tiszteletét teszi, még velem is találkozhat (már ezért is megéri!) 😊)
More infó: http://www.redhole.hu
OFF vége!

http://GOro.hu

Valen
Mivel kaptam ajándékba, így ez nem nyert, viszont sok téren jobb mint az abit nf7-s.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Ezt annak köszönd, aki nf2 helyett KT600at ajánlott neked😉
Valen
tehát 2 db 400-as ramot nem szeret egyszerre a lap, bár stabilan megy, mert megoldottam, de az X2 mindig kifagy (részben emiatt) 😞

Valen
Na az a gond, hogy az ASUS A7V600-as csak bizonyos gyártmányú 400 Mhz-es Ramokat hajlandó kezelni.

Sajnos 1 Gb két db 512-esbõl jön ki és ezt nem szereti a lap.

trident
1;Elnézést Valen...😞(( Cseppet fáradt vagyok, felületesen olvastam, biztos, hogy a lenti kérdés nem aktuális!😊)
2; nincs jó kedvem-új cucc kell a DC-hez!😄
3; ha az 1.6-os verzioval sem tudok (tört) LANozni, akkor megfejelem a monitort!
4; nem vagyok fórum vámpír...megyek is!😄DDDD

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Valen: fix agp/pci frekvencia mellet fagy?
Amúgy haverom pont úgyjárt, hogy a 400Mhz-s RAMjai nem bírták a 200-as FSB-t, (????), ment is kicserélni.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Borg: ez igaz!😊)
TheGoro: nekem se az elsõ MSI és ATI-m van!😊)))
hívõ nem vagyok, de szvsz jó vasakat gyárt mindkét gyártó...😄DD

TheGOro
Én csak az Intel chipszettes lapkáiról tudok nyilatkozni.

Valen
Most simán húzhatnám a 2500+mat 3200+ra meg a ramot 333->400-ra, de az X2 nem szereti ha húzom a gépet (a legkisebb húzásra is fagy 😞, de mondjuk szerintem elég az a 3200+ meg a 1 GB 400Mh-s ram meg az ATi 9800 Pro egy darabig 😊

Ezt is a 2 éves gépem helyébe vettem, mert már nem bírta a dolgokat 😊

TheGOro
Én meg nagy MSI-s vagyo, anno én is ASUS párti voltam, de mivel tuningolásban annyira nem nyûgözött le, meg hát a driver/ és frissítések supportja sem az igazi. Bár hozzá kell tennem hogy a videokarim még mindig ASUS Gef 2 GTS ami húzva is még mindig bírja, de már rég eljárt felette az idõ. Szal már nagyon várom az új ATI szériát...

Ja, az már mennyire durva, megvettem a 9800-at a dobozán rajta hatalmas bütükkel half-life 2 ojandék, erre volt benne egy kaparós sorsjegy.
hol fogom én azt beváltani? szerintem sehol.

Ez mondattanilag helyes volt?

A legröhejesebb az, hogyha screenshotot csinálok róla, akkor azon jó a terep 😄
Mint például az ATI-val ugye😊

Csak R2X0 kapcsán ott a triangles of death problema BF-ben, amit a 3.7-ben kijavitottak, aztan elbasztak ujra😊

Nálam is megvan, a 3.4-el, némelyik pályán az elsõ elhalálozásik hiányoznak a terrainból háromszögek, és ott átlátszó a talaj. Meg a híd, meg a... meg a... Aztán meghalok egyszer, és utána jó. Pl bocage az egyik legsúlyosabb. Ráadásul ott halok meg a legritkábban 😄
Szal vannak gondok azért, de messze nem több, mint bármely más gyártónál.
trident
Az ATI kártyákhoz van "alternatív driver" is, Omega néven. A Catalyst pedig Catalyst...😉
A legújabb a 4,1, ha jól tudom. De a hivatalos honlapon természetesen mindent megtaláltok.😊 A legújabbhoz szükséges XP esetén az SP1.
Szvsz mostanság már jók a driverek, inkább csak azokkal az ostoba játékgyártókkal van, akik direkt nem optimalizálnak ATI-ra, vagy úgy csinálják meg a játékot, hogy az ATI-val ne, hanem nVidiaval legyen "szép"...😄DD
Nem baj! Majd jön az XGI Volari, és akkor majd azt szidják driver ügyben!😄

ATI kártyával szuper lesz az...
van=volt
csak akkor olvastam végig mit írtam, mikor megnyomtam a mehet gombot...

Kristo4o: ha közeljövõben lapkát akarsz venni, bár én örök életemre inteles maradok, de az nForce2-es chipset elõtt fejet hajtok, szal azt ajánlom. (mondjuk akkor egybõl kell venned hozzá egy jó kis AMD procit)
nekem a 4. ati kártyám van,
ha jól emléxem az elsõ kettõhöz nem volt jó a saját gyárilag hozzáadott driver.
asszem az egyik 7200 (volt ilyen?)a másik meg valami 64 vivo volt de már nagyon nem emléxem.

Valen
Nadjábol ugyanazok vannak az ATI kártyákhoz, de csak a RADEON szériához, mert a RAGE szériához már más kell, meg a RIVA 128-hoz is 😊

Valen
Az ATI lapján lévõ driverek azok a Catalystok, csak nem biztos hogy kiírják 😊

Én az ati honlapjáról szoktam frissített drivereket leszedni, az ha jól értem nem ugyanaz. ...vagy igen? Utoljára decemberben frissítettem onnan.
Azt jól érzékeltem eddig, hogy minden atikártyához ugyanaz a driver használatos?
Mikor hazamegyek megnézem melyik van fent a gépen.

Valen
én a napi beszólásokat nem olvasom végig, mert akkor minden nap csak az elõzõ napit olvasnám 😊

Valen
Nekem meg minden ASUS, bár most lecseréltem az ASUS Siluro GF4Ti4200-met egy ATI 9800 Pro-ra 😊, de akkor is az alaplap csakis ASUS lehet (jelenlegi A7V600)

SinClaiR
nem frissítettem, épp a mai adag ujdonságot olvastam, Valen, slap😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
A catalyst az ATi kártyák megjelenetítõ drivercsomagjának neve, ami magába foglalja a drivert, és a kontroll panelt. Persze ez a neve a kontroll panel nélküli verziónak is 😊
Nagy vonalakban ez a catalyst.
Nekem is Gigabyte cuccaim vannak, alaplapom, videokártyám általában gigabyte, sosem volt gondom vele, pedig ez a mostani már egy tápot is leégetett. Persze nem az alaplap égette le, csak így jobban hangzik 😊 Szóval túlélte egy codegentáp támadását, na. Meg vagyok vele elégedve, bár ezóta az eset óta, nem lehet húzni benne a procit, mert atomrafagy egybõl, szal valami elszállt, na mind1😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Valen
Catalyst:

ATI videó kártyákhoz használatos meghajtóprogram, mely jelenlegi legújabb verziója a 4.1.xxxxxxx és a 3.10.xxxxx

Régen a Catalyst nevû driverek elött az ATI kártyák driverei nem voltak eléggé kiforrottak, ezért sokan nem vettek ATI-t, s a Catalyst-ot várták, mint a messiást, hogy segítsen a problémán, s segített.

Ennyi röviden.

braincruiser
nagyon köszönöm.
gondolom anonymus/mail a login

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Hmm akkor mégsem várom meg, hogy megjelenjen. kicsit nagy beruházás volt a 9800xt, hogy alaplapcserével cserélhetek megint videjókártyát is.

HURRÁ!! CSODA TÖRTÉNT!!! végre megy a net bent.

Valen

Tényleg nem tudom. Nekem nincs számítástechnikához kapcsolódó sulim, és a munkahelyemen is csak felhasználói szinten van közöm a géphez, még a képernyõ beállításait is letiltotta a rendszergazda. Ezzel együtt érdekel a dolog, de amit tudok a hardver-szoftverrõl azt csak ellestem másoktól, vagy magamtól jöttem rá, vagy valaki elmondta. Amire egyedül büszke lehetek talán, hogy mióta p1 van azóta magam rakom össze a gépeimet, kompletten nem vettem semmit, tudom ez legtöbbetekkel ugyan így van, én ezzel együtt örülök, hogy ezt meg tudtam tanulni.

Szal mi az a catalyst?

ftp.bfcentral.se

Minden van...

CAD
Szerintem azert a gyakorlatban nem olyan konnyu atmenni a palyan, ha mindenhol ellenseges bazisok vannak, es a bazis levedi egy ellenseges tank... ugyertem jarmu nelkul nehezkes nagy tavolsagokat hatekonyan megtenni.

caddie

braincruiser
sziasztok,

nincs magyar szerveren vhol fent a 0.5L és 0.6 verzió amit le tudnék tölteni?
ezek a külföldi szerverek mind egytõl egyig egy rakás suxx... reklámok meg várjak, meg fizessek..faszom.

várom a linkeket, akár privátban is.
thx elõre,
bc

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Valen
Kristo4o Tényleg nem tudod mmi az a Catalyst?????

TheGOro
Hát egész pontosan elbúcsúztatjuk az AGP slotot. és lesz helyette PCI Express terszetesen az AGP csatolású kártyák nem kompatibilisek ezzel. Ati kb 2004. év közepén áll át PCI-Express csatolású kártyák gyártására, persze ez attól függ mikor adják ki az Rxxx szériát.

Mi az a catalyst?

Ez miben fog különbözni a régebbiektõl, gondolom a nevébõl valami gyorsítás lessz a pci slotokon?

Ezek a közeljövõben várhatóak? Mert akkor bõvítek csak ramot, remélem az segít és ha megjön a nagytuti csak akkor cserélek én is alaplapot.

Ma szuperjót játszottam, pedig szétkempelték az agyunkat is, de agyon jól éreztem magam.
Tanulgattam a földrõl kilövõs légvédelmi rakéta használatát, egész hatékony kis szerkezet, fõleg ha gyakorol vele az ember és már profin kezeli, no ez még nem én vagyok.

TheGOro
Hát én már csak akkor veszek alaplamot amikor már jönnek a PCI-Express-es sorozatok

WiNters
1 mukodo hangfal 😊

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

Cobra.
Hogy dob ki ? Hibaüzenet ? A menübe esel vissza, vagy a winbe ?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Valen
és a fõdíj ? 😊

WiNters
a 10 betelefonalo nyer egy hangfalat...

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu