Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két kört nyomtam le, mind a kétszer 7. lettem, a Gazalán. Az elsõ körben 2 kill-em volt, a többi zászló, a 2. körben amint a kép is mutatja már négy!
Nagyon adrenalin-pumpáló játékmód, és élvezetes 😊 Az eddigiekbõl azt vontam le, hogyha valaki meglát egy késes manust, nem veszi komolyan. Aztán pánikba esik, mikor egy sarok mögül rávetõdök, és össze-vissza ugrálom a fejét vagdalva. A zavarodottság csak fokozódik, ha egy kissebb helységben pl. egy bunkerben 2 enemy is van, úgy láttam nem nagyon mernek lõni, talán mert attól tartottak, hogy eltalálják a csapattársat miközben össze-vissza ugrálok 😄 Számos helyzetet kihagytam, illetve félkész munkát végeztem (értsd. 1szer beleállítottam a bökõt aztán kinyírt 😛), szóval még bõven van mit kihozni ebbõl. A cél mapelsõnek lenni késsel 😄D
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Kívánjatok sok sikert hogy a nyakatokba állíthassam a bökõt a csatatéren

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Holnap azaz Január 24.-én Metallica tribute est a VörösYuk ban. Aki tiszteletét teszi, még velem is találkozhat (már ezért is megéri!) 😊)
More infó: http://www.redhole.hu
OFF vége!
http://GOro.hu
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Sajnos 1 Gb két db 512-esbõl jön ki és ezt nem szereti a lap.
2; nincs jó kedvem-új cucc kell a DC-hez!😄
3; ha az 1.6-os verzioval sem tudok (tört) LANozni, akkor megfejelem a monitort!
4; nem vagyok fórum vámpír...megyek is!😄DDDD
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Amúgy haverom pont úgyjárt, hogy a 400Mhz-s RAMjai nem bírták a 200-as FSB-t, (????), ment is kicserélni.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
TheGoro: nekem se az elsõ MSI és ATI-m van!😊)))
hívõ nem vagyok, de szvsz jó vasakat gyárt mindkét gyártó...😄DD
Ezt is a 2 éves gépem helyébe vettem, mert már nem bírta a dolgokat 😊
hol fogom én azt beváltani? szerintem sehol.
Ez mondattanilag helyes volt?
Csak R2X0 kapcsán ott a triangles of death problema BF-ben, amit a 3.7-ben kijavitottak, aztan elbasztak ujra😊
Nálam is megvan, a 3.4-el, némelyik pályán az elsõ elhalálozásik hiányoznak a terrainból háromszögek, és ott átlátszó a talaj. Meg a híd, meg a... meg a... Aztán meghalok egyszer, és utána jó. Pl bocage az egyik legsúlyosabb. Ráadásul ott halok meg a legritkábban 😄
Szal vannak gondok azért, de messze nem több, mint bármely más gyártónál.
A legújabb a 4,1, ha jól tudom. De a hivatalos honlapon természetesen mindent megtaláltok.😊 A legújabbhoz szükséges XP esetén az SP1.
Szvsz mostanság már jók a driverek, inkább csak azokkal az ostoba játékgyártókkal van, akik direkt nem optimalizálnak ATI-ra, vagy úgy csinálják meg a játékot, hogy az ATI-val ne, hanem nVidiaval legyen "szép"...😄DD
Nem baj! Majd jön az XGI Volari, és akkor majd azt szidják driver ügyben!😄
csak akkor olvastam végig mit írtam, mikor megnyomtam a mehet gombot...
ha jól emléxem az elsõ kettõhöz nem volt jó a saját gyárilag hozzáadott driver.
asszem az egyik 7200 (volt ilyen?)a másik meg valami 64 vivo volt de már nagyon nem emléxem.
Azt jól érzékeltem eddig, hogy minden atikártyához ugyanaz a driver használatos?
Mikor hazamegyek megnézem melyik van fent a gépen.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Nagy vonalakban ez a catalyst.
Nekem is Gigabyte cuccaim vannak, alaplapom, videokártyám általában gigabyte, sosem volt gondom vele, pedig ez a mostani már egy tápot is leégetett. Persze nem az alaplap égette le, csak így jobban hangzik 😊 Szóval túlélte egy codegentáp támadását, na. Meg vagyok vele elégedve, bár ezóta az eset óta, nem lehet húzni benne a procit, mert atomrafagy egybõl, szal valami elszállt, na mind1😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
ATI videó kártyákhoz használatos meghajtóprogram, mely jelenlegi legújabb verziója a 4.1.xxxxxxx és a 3.10.xxxxx
Régen a Catalyst nevû driverek elött az ATI kártyák driverei nem voltak eléggé kiforrottak, ezért sokan nem vettek ATI-t, s a Catalyst-ot várták, mint a messiást, hogy segítsen a problémán, s segített.
Ennyi röviden.
gondolom anonymus/mail a login
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
Valen
Tényleg nem tudom. Nekem nincs számítástechnikához kapcsolódó sulim, és a munkahelyemen is csak felhasználói szinten van közöm a géphez, még a képernyõ beállításait is letiltotta a rendszergazda. Ezzel együtt érdekel a dolog, de amit tudok a hardver-szoftverrõl azt csak ellestem másoktól, vagy magamtól jöttem rá, vagy valaki elmondta. Amire egyedül büszke lehetek talán, hogy mióta p1 van azóta magam rakom össze a gépeimet, kompletten nem vettem semmit, tudom ez legtöbbetekkel ugyan így van, én ezzel együtt örülök, hogy ezt meg tudtam tanulni.
Szal mi az a catalyst?
Minden van...
caddie
nincs magyar szerveren vhol fent a 0.5L és 0.6 verzió amit le tudnék tölteni?
ezek a külföldi szerverek mind egytõl egyig egy rakás suxx... reklámok meg várjak, meg fizessek..faszom.
várom a linkeket, akár privátban is.
thx elõre,
bc
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
Ma szuperjót játszottam, pedig szétkempelték az agyunkat is, de agyon jól éreztem magam.
Tanulgattam a földrõl kilövõs légvédelmi rakéta használatát, egész hatékony kis szerkezet, fõleg ha gyakorol vele az ember és már profin kezeli, no ez még nem én vagyok.
Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu
Hide and fear, Cobra Commander is here !