17064
-
#6158 Akkor bocs, lehet összekeverlek valakivel -
dezertőr #6157 Danny, hát a játékszellembe :D -
#6156 Mibe is? :) -
dezertőr #6155 köszi, töled ezt vártam :) -
#6154 Ilyet lehet... -
#6153 Asszony, :DD -
dezertőr #6152 én azt hittem Danny beavat :) -
#6151 Értem mire gondolsz ;) hát jah. -
#6150 Ennek mi koze a Desert Combathoz??? (nem neked szol Danny) -
dezertőr #6149 Istenem...bohócnak kellett volna mennem :) -
#6148 lol :DDDDDDD ez tetszik ,) -
dezertőr #6147 Danny, kár hogy te nem vagy játékos :D -
#6146 ;) -
dezertőr #6145 hm...a legjobb játékokat a legjobb pasik szokták játszani -
#6144 Ehhez képest egyből megtaláltad a legjobb játékot ;) szóval ne szerénykedj itt nekem. :D De OK! ,) -
dezertőr #6143 Danny, nem kell elsietni..tegnap tanultam meg, hogy kell bekapcsolni a számítógépet. :) -
#6142 Mert? :D -
dezertőr #6141 először is kérek egy tőlem idegen szavak szótárat :D -
#6140 Milyen néven játszol? -
#6139 Na most hogy ketten vagyunk! Van valakinek valami problémája? Hmmmm??? -
dezertőr #6138 akkor ezek szerint tőled kell tanulnom pár dolgot majd -
#6137 Én is Áruló vagyok, osztanak is rendesen. :DDDD -
dezertőr #6136 az :) igy legalább magamra vállahatom majd az összes gyanusításokat :) -
#6135 Csendesnek nem kell lenni ;). Jééé Te is áruló vagy? :DDD -
dezertőr #6134 jó, akkor addig csendes megfigyelő leszek itt a háttérben :) -
#6133 Egyébként mind a BF mind a DC scene-ben és klánokban vannak lányok és senki sem tekinti őket kabalának. Nem balfaszok között vagy nyugi. A kanok csak egymást szokták tépni. :D -
#6132 Gondoltam ;) , pont ezért mondtam hogy nem éri meg kapkodni. Persze a szép cici nem hátrány. :D Csak előbb kicsit ismerd meg a bandát meg a játékot. ,) -
dezertőr #6131 ugyan Danny, nem azért akarok csapatba lenni, mert van két mellem! vagyis na, nem kabala akarok lenni
-
#6130 Őszinte, lényegretörő válasz ;) A válasz pedig: csapatválasztásnál jusson eszedbe, hogy olcsó húsnak híg a leve. :) -
dezertőr #6129 hát, az érdekes lenne :) de azt h iszem állithatom, hogy nem :) -
#6128 Ismernünk kéne? :) -
dezertőr #6127 akkor megin állhatok neki bizonyítgatni? -
#6126 Ha ez ilyen könnyű lenne ;) -
dezertőr #6125 Cobra, azt hiszem a másodikkal kezdem...ha már ez megy,ahogy igy elnézem, talán bevesznek valamelyik csapatba -
#6124 Melyik játékra gondolsz, a DC-re vagy a ki tud még bunkóbb és értelmetlenebb hozzászólásokat írni ? -
dezertőr #6123 kösz Danny, inkább megkeresem a főnököt -
#6122 De igen! Azonban lányoknak is van lehetőségük, de nekik hozzám kell küldeniük a fényképes bemutatkozást. -
dezertőr #6121 ugye ez nem az a játék, amit csak fiúk játszhatnak? -
#6120 Ice!, bocsi, de az iraki bázisokon a létrákon nem lehet felmenni a helikhez, mert fordítva vannak berakva:)
Asszem amúgy jó lett, csak elég gidres gödrös az ut az ami bázistól az irakiakig.. de sokkal jobb lett:)
Ja és megint fehér trutyi a köd:P -
#6115 Hétvégén gyakmecsünk lesz? Hűha! ;)