17064
-
#6203 Najó akkor csak csipkelődsz elég azis :)
Najó Zajci se mkisangyal :P -
#6202 Ez nem arról szól, ez valami egészen másról. Ez arról szól hogy hogyan kell engem mindig kibaszottul félreérteni. -
dezertőr #6201 hihi, azt hiszem most már értem miröl is szól ez a játék :) -
#6199 A kisfaszom kötözködik bazmeg! Hagyjá má! -
#6198 Danny ne kötözködj má megin olyan jó h minden haverommal kötözködsz 1x CAD most a csíter bot zajci... Nem lesz jó vége :P -
#6197 Na látom a sok kanos hímjövevény ismét a farka után megy :P ÉNISÉNISÉNISNIS!! GOro bébi nem vagyok buzi de téged se nem szeretlek csak lelőni meg leTK-zni de azér jól megleszünk érzem
Üdv a köreikben ifjú dezertőr -=[Desert Forces]=- Rulla :D -
#6193 JahJah -
#6192 Jah ő volt a legszűkebb! -
#6191 Jujujuj oldalkocsi hadművelet beindult látom -
#6190 Km.. akkor most irány msn.. én leszek lecseszve, ha ezt a scene meglátja :D
-
dezertőr #6189 nem baj, ugyis a déliben talizunk :P -
#6188 Hát Pécsig nem lesz elég:DD -
dezertőr #6187 nem tom meddig ér a hosszabítód :DD -
#6186 Mennyire legyen szoros az a kapcsolat?:) -
#6185 Jeppá málunk nincs képviseltetve a női nem ezért neveztük ki Rangert ügyeletes buzinak. Így mindenkinek jó... -
dezertőr #6184 csak ha szorosan a játékhoz kapcsolódik :D -
#6183 Petko el tudnad küldeni nekem Ghost mailjét, vagy ICQ-ját ? Az egyszerűség kedvéért. -
#6182 Ha erre jössz Dezertőr, majd megmutatom a számítógépemet:D
-
dezertőr #6180 Danny, mondtam ,hogy az alapoknál kezdjük :) azt sem tudtam, hogy itt ölni kell :DD -
#6179 Na go meló! -
#6178 Azt hittem ennél többet szeretnél tudni róla. :) -
#6177 Én szeretem. :) -
dezertőr #6176 na végre :) köszi V1, Danny ezt nem tudta elmondani :) -
#6175 Ez most valami ismerkedési fórum ? http://www.desertcombat.com/index.php Itt megtalálsz egy két dolgot dezertőr . Semmi nagy kunc nincs a játékban. Mész oszt lősz . Esetleg ha valami igazán harcosat szeretnél csinálni, akkor ajánlom az UT-t . irc.quakenet.eu.org/#ut.hun várunk a harcosok klubjában. egyébb infó itt:HunRealClan. Szal tök mind1 mit csinálsz, csak gyorsan, könyörtelenűl, és hatásosan. Ez egy ilyen játék -
dezertőr #6174 neked jó a csapatod Danny? :) -
#6173 tisztasor :) -
dezertőr #6172 Danny, nem akkor akarok tanulni, mikor mindenki löki, mer egy szót sem fogok érteni belöle :) -
#6171 Este felé szokott élet lenni a szervereken, ilyenkor a legtöbben melóznak vagy suliban vannak. ;) Türelem rózsát terem. -
dezertőr #6170 hm...akkor ugy tünik sokat kell repetáznom, mer nincs akkora agyam, hogy pár perc elég legyen. :) -
#6169 Én ráérek, még pár percig.. igen.. :)
-
dezertőr #6168 Danny dolgozik, te remélem ráérsz :)) -
dezertőr #6167 Sin, épp tanárt keresek, aki beavat a sivatag rejtelmeibe :) -
#6166 Nem lehetne esetleg a témába vágó információkat megosztani, ha van?:)
-
#6165 Mert az ilyen kérdéseket is mindig félreértem. :DDDDD ŐŐŐŐŐŐ Tudom ám mire gondolsz... melózom. :) -
dezertőr #6164 Danny, nem kell edzened? :) -
#6163 Én általában akaratomon kívül szoktam vitába keveredni. :) Nem értenek meg. :D -
dezertőr #6162 Danny, ja akkor azé vagy itt te is :) -
#6161 De általában az eltérő játékszellemből szoktak a viták kirobbani, szóval hamar rá fogsz jönni a dörgésre. :) -
dezertőr #6160 Kösz, mondom, te egyre jobb leszel :DD -
#6159 Az nem itt van hanem a szerveren. Itt sok hülyegyerek van csak. :DDDD