Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Goro: a 2.0 frapsod van, és ahhoz esetleg van cracked is? Vagy valamelyik régebbi limitálatlan verzió?.. Mert ez az uj hangokat is vesz fel, a régi nem.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
nem kirugta hanem kinyírta
bocs elirtam
jameg az EFEJEZTEM elé képzeljetek oda egy B betüt😊
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
2.ha még az övé lenne a szerver akkor azt mondanám hogy hadd keménykedjen de nem az övé.
3.Mi lenne akkor ha az lenne a szokás hogy ha valaki kibaszik velem azt kirugom?Sorba röpkö9dének az emberek a szervereken.Egyik azért lenne kirugva mert kirugta az admint a másik azért mert az útjába állt stb...
4.Mondtam hogy EFEJEZTEM.Ugyhogy most mártényleg békén kéne hagyni a "megszáradt szart".valami fórumadmin el is takaríthatná a "szart" 😊
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Majd keresek, mert a Frapsnál , ha van ilyen manager, mindenféleképpen jobb megoldás lenne.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Emlexem anno azert - is - hagytam abba CS-t, mert idiotak voltak adminok, namost en ebben a jatekban meg nem tapasztaltam ilyet, barmelyik szerveren is voltam... es szerintem egy-egy ilyen esetnek, teljesen felesleges itt ilyen nagy feneket keriteni, hisz igazabol nem az az egy kirugas a gaz, hanem ugye az, hogy megkerdojelezik az adminnak a kirugashoz valo jogat, amely szerintem egy igen rosz 5let. Bann nem volt, egy egyszeru reconnectel a dolog el van - volt simitva, felesleges igy tullihegni, es adminjogelvetelert, a dc jatek el-aljasodasaert, a vilag vegeert kialltani. Aogy irc szoktak mondani, aze a csati akinek a botjai ott vannak epp... nem aze aki alapitotta, nem aze aki magaenak erzi hanem akinek joga van ott... es tok felesleges ilyen emberekkel osszeakaszkodni, mert mi lesz a vege? Kis flame, es raadasul ha legkozelebb valami rosszat hall vagy lat tolled, akkor gondolkodas nelkul fog kibaszni, nem ugy mint mast akit azert merlegel... sztem ezt meg te merlegeld.
Amugy anno nekem is volt mar ilyen kalandom, hogy ket hulyegyerek kis jatszoterenek gondolta szervert, ami amugy az is, csak pechukre masok is jatszottak epp 😊 - en megtettem amit megkellet, 2 figy. utan, utanna a "hogy mered, hogy kepzeled, szep vilag ahol pont >>en<< dontom el, hogy kit lehet kirugni" stb. -t mar nem is vettem fel, meg csak meg sem magyaraztam miert kaptak kicket... persze ezutan mar jolviselkedtek, foleg miutan rajottek, hogy senki le sem szarja a hepajkodast... sztem ebben az esetben is ez lett volna a jo, soldier leirja hogy mekkora buzi vagy, neked nem kell magyarazkodnod, meg akkor sem ha nem figyelmeztetted, azert vagy admin, hogy bizonyos helyzetekben ugy donts ott a hatar a bunkosagnak, szemetsegnek, vagy egyaltalan ... persze neha vannak tulkapasok, de nem egy, nem ket, hanem 10 tulkapas utan szolhat csak barki, es akkor sem ugy, hogy "he te buzi, mi nem szeressuk errefelé azokat akik csak ugy kibasznak minket, mert tutira nem a mi hibank, hanem a tied kocsog admin".
Na think about it, nekem bejott 😊 - lattatok mar forumon itt anyazni nepeket, pedig mar volt kirugva alltalam ember, abban biztosak lehettek 😊.
caddie

Jöttem, láttam és hátbalőttek
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Ismétt en vagyok.
Es azt szeretnem kerdezni hogy nincs e jelentkezo a DC Magyar bajnoksagra?
Nem kell eredeti jatek.
Es szivesen latnank mindenkit.
Meg sok klan nem regisztralt.
Hajra dcliga.uw.hu
\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Hozzád se szóltam😊
na jó ne offoljuk szét a topikot😊
Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Biztositék megpatkolva. Most a kultura ujra a régi!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Ez mondattanilag helyes volt?
Ez nem a fórumot hanem titeket minõsít! Nálunk is voltak ilyenek, de valahogy megszünt.
Ez még feleakkoraflém sincs mint a Traxion vs. Calver flém😄DDD
Forza.
Talalkozunk BF talin 😊
Jol nyomjatok. 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
http://GOro.hu

csak még mielött valaki tévhitbe kergetné magát
, meg kellett osztanom véleményemet (mely kellõ megalapozottsággal van alátámasztva)valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
CAD:
HOL ÉLSZ!!!!!!!!!!!

ÁLOMVILÁGBA
Szabadság - azt ne mond hogy itt nálunk az van
Testvériség - mond Orbánnak meg a Meggyesinek, meg a többi politikusnak
Egyenlõség - lásd elõzõ indok + Munkáltató vs. munkavállaló
Na OFF vége
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Valen: es szabadsag, testveriseg, egyenloseg... csakhogy ez inkonzisztens az emberrel 😊
caddie
szokták mondani, s az Adminjog és annak használatára elõzõ kijelentés a legmesszebbmenõkig igaz.
Nem szólok bele a vitátokba, miveé csak írásban láttam az eseményeket,
de akinek admin joga van (isten joga) az tanulja meg az indulatait féken tartani,
aki meg bemegy egy szerverre játtszani, az meg tanulja meg elviselni a gém adta jogokat, kötelezettségeket, s probáljon meg a szabályok és az átlag erkölcsnek megfelelõen szórakozni, s ne káromkodjon, .......-oljon.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
-öket rugtam ki, akik nem birtak normális emberi hangon beszélgetni. Adminsággal jól kell bánni és az egyszerü userek nem foglák bántani.BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Én itt befejeztem.
Ez mondattanilag helyes volt?