Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

U42Versus
VGA-t clone módra ,tv kimenet videoba bedug Rec elindít. Utána DV-kamerával mehet digibe vagy tv-kártyával vissza a vinyóra. Nincs szaggatás ,nem kell mocsok felbontásban játszani rongyá butítva a gépet. Egyébként vetítsen a mozigépész ! 😊

SinClaiR
Tévedtem. Leszedtem az uj verziót, ezt a limitáltat, ami 15 mp ig készít filmet. 30 fps re állítottam be. 30 fps el ment a játék, még játszható volt😊 Ugylátszik, tényleg megérte az régi vinyóm lecserélni az újra. Na mindegy.

Goro: a 2.0 frapsod van, és ahhoz esetleg van cracked is? Vagy valamelyik régebbi limitálatlan verzió?.. Mert ez az uj hangokat is vesz fel, a régi nem.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

"mert kirugta az admint"
nem kirugta hanem kinyírta
bocs elirtam
jameg az EFEJEZTEM elé képzeljetek oda egy B betüt😊

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

1.Én nem buziztam nem köcsögöztem addig amig nem kezdte el szidni az anyámat.
2.ha még az övé lenne a szerver akkor azt mondanám hogy hadd keménykedjen de nem az övé.
3.Mi lenne akkor ha az lenne a szokás hogy ha valaki kibaszik velem azt kirugom?Sorba röpkö9dének az emberek a szervereken.Egyik azért lenne kirugva mert kirugta az admint a másik azért mert az útjába állt stb...
4.Mondtam hogy EFEJEZTEM.Ugyhogy most mártényleg békén kéne hagyni a "megszáradt szart".valami fórumadmin el is takaríthatná a "szart" 😊

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

SinClaiR
Fraps ot nem kéne játék alatt üzemeltetni.. hiszen mp ként csinálja a beállított mennyiségû képet, sztem nincs az a vinyó, ami bírná az iramot, hogy 10 fps nél többet ki tudj vágni a monitorra.😊 Legalábbis nekem is beállt a játék, mikor anno UT alatt kipróbáltam, hogy menet közben milyen lehet felvenni a cuccot😊 Nos, kéne valami demomanager, de nem tom hogy van e.. szerintem magában a bf-dc ben nincs, módként talán van valahol, rá kellene keresni. Mivel még sehol nem hallottam róla, lehet hogy nincs, de attól még ez jelenti ez azt is, hogy van😊
Majd keresek, mert a Frapsnál , ha van ilyen manager, mindenféleképpen jobb megoldás lenne.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Lacc
Goro, milyen géped van és milyen grafix beállítások mellett meg hány fps-el veszed fel a fraps-el az ingame videókat? Mert nekem normál állapotban a játék 90-100 fps-el fut, de amint elkezedem a felvételt a fraps-el, lecsökken vagy 5-10 fps-re... Mindezt úgy, hogy 15 fps-el venném fel a videót ami még úgy azért nézhetõ.
CAD
Bocs fiuk, hogy csak igy utolag, nem akarok ám ujra megszaradt szart felpiszkalni, de:

Emlexem anno azert - is - hagytam abba CS-t, mert idiotak voltak adminok, namost en ebben a jatekban meg nem tapasztaltam ilyet, barmelyik szerveren is voltam... es szerintem egy-egy ilyen esetnek, teljesen felesleges itt ilyen nagy feneket keriteni, hisz igazabol nem az az egy kirugas a gaz, hanem ugye az, hogy megkerdojelezik az adminnak a kirugashoz valo jogat, amely szerintem egy igen rosz 5let. Bann nem volt, egy egyszeru reconnectel a dolog el van - volt simitva, felesleges igy tullihegni, es adminjogelvetelert, a dc jatek el-aljasodasaert, a vilag vegeert kialltani. Aogy irc szoktak mondani, aze a csati akinek a botjai ott vannak epp... nem aze aki alapitotta, nem aze aki magaenak erzi hanem akinek joga van ott... es tok felesleges ilyen emberekkel osszeakaszkodni, mert mi lesz a vege? Kis flame, es raadasul ha legkozelebb valami rosszat hall vagy lat tolled, akkor gondolkodas nelkul fog kibaszni, nem ugy mint mast akit azert merlegel... sztem ezt meg te merlegeld.

Amugy anno nekem is volt mar ilyen kalandom, hogy ket hulyegyerek kis jatszoterenek gondolta szervert, ami amugy az is, csak pechukre masok is jatszottak epp 😊 - en megtettem amit megkellet, 2 figy. utan, utanna a "hogy mered, hogy kepzeled, szep vilag ahol pont >>en<< dontom el, hogy kit lehet kirugni" stb. -t mar nem is vettem fel, meg csak meg sem magyaraztam miert kaptak kicket... persze ezutan mar jolviselkedtek, foleg miutan rajottek, hogy senki le sem szarja a hepajkodast... sztem ebben az esetben is ez lett volna a jo, soldier leirja hogy mekkora buzi vagy, neked nem kell magyarazkodnod, meg akkor sem ha nem figyelmeztetted, azert vagy admin, hogy bizonyos helyzetekben ugy donts ott a hatar a bunkosagnak, szemetsegnek, vagy egyaltalan ... persze neha vannak tulkapasok, de nem egy, nem ket, hanem 10 tulkapas utan szolhat csak barki, es akkor sem ugy, hogy "he te buzi, mi nem szeressuk errefelé azokat akik csak ugy kibasznak minket, mert tutira nem a mi hibank, hanem a tied kocsog admin".

Na think about it, nekem bejott 😊 - lattatok mar forumon itt anyazni nepeket, pedig mar volt kirugva alltalam ember, abban biztosak lehettek 😊.

caddie

Ha nem tudom kilõni, akkor kibeszélem?

Jöttem, láttam és hátbalőttek

TS Zolly
Hát irtam ervint az ott megadott címre. Válasz még sehol.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

vezerkutya
Hi.
Ismétt en vagyok.
Es azt szeretnem kerdezni hogy nincs e jelentkezo a DC Magyar bajnoksagra?
Nem kell eredeti jatek.
Es szivesen latnank mindenkit.
Meg sok klan nem regisztralt.
Hajra dcliga.uw.hu

\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"

korán van még ahoz😊

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá&#8482; hogykellkistéemetirni&#8482; stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

AirborneRanger
Na héhéhéhéhéhé pofabefog aztá go sleep 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Mit kezdek?
Hozzád se szóltam😊

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá&#8482; hogykellkistéemetirni&#8482; stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

TheGOro
megint kezded

http://GOro.hu

közben fújt a szél és lengedeztek a fuck
na jó ne offoljuk szét a topikot😊

WiNters
és távozott Fuckó lován

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

sáddáfákápp😊

Danny
Shut up to shut up shut up 😄 Sallala...

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

TS Zolly
Biztositék megpatkolva. Most a kultura ujra a régi!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Az.Kicsapta😄

Nem3sis
Kultura kicsapta a biztosítékot...

Minden csak nézőpont kérdése.

Az elõbb modtam hogy én itt befejeztem.Ésén be is fejeztem volna ha nem kezded el anyámat szidni.Na mind1.Most tényleg befejeztem.

Pax uraim pax!

Ez mondattanilag helyes volt?

jo te is allitsd le magad, akarmi van nem illendo a masikat sertegetni, foleg nem egy publik forumon hogy elvedd masoknak is a jokedvet
TheGOro
Te kezdted a sértegetést, de veled ellentétben én abba tudom hagyni

TS Zolly
Ne legyetek mán hé közönségesek!!!

Ez nem a fórumot hanem titeket minõsít! Nálunk is voltak ilyenek, de valahogy megszünt.

TS Zolly
Köszi a válaszod. És hol kell ezt utánna kérdezni?

😄
Ez még feleakkoraflém sincs mint a Traxion vs. Calver flém😄DDD

Ne anyázzál te paraszt.Az é anyám legalább normális embert hozott a világra nem pedig egy lámát😄

arty
atyaeg... mire valaszoltam en ezt ??? 😄

Forza.

arty
azert nf2vel is vannak ramgondok... akarcsak i865/875el. markas ramot kell venni, infineon, hynix, IGAZI samsungot ... szoval az osszes utolso(elott) generacios chipset allergias a jo ramra!

Forza.

Flame on ! FU all
Talalkozunk BF talin 😊
Jol nyomjatok. 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

traXion
-d

traXion
Soldier: Nyugi. TheGorod: Te is.

TheGOro
Sértegesd azt a pénzért magát áruló anyádat, aki a világra hozott

TheGOro
Attól függ, nagyjából a bérlés havi 8k körül van, de általában ezért olyan szervert kapsz ami a BME-s vonalon csücsül, fut mellete még FTP tõl kezdve más gémek szerveréig, meg még jó sok minden, de ezt meg kell érdeklõdni. Illetve érdemes rákérdezni a külföldi sávszélra, hogy az mennyi, hogyha akartok valamikor külföldiekkel is játszani

TS Zolly
polityika

Yan
polityika

&#165; xfire: kistekila

Valen
Tudom, hogy azt írtad,

csak még mielött valaki tévhitbe kergetné magát , meg kellett osztanom véleményemet (mely kellõ megalapozottsággal van alátámasztva)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

CAD
Valen: pont ezt mondtam, ez a harom fogalom ugyanugy inkonzisztens, mint amit te irtal.

caddie

Valen
OFF

CAD:

HOL ÉLSZ!!!!!!!!!!! ÁLOMVILÁGBA

Szabadság - azt ne mond hogy itt nálunk az van
Testvériség - mond Orbánnak meg a Meggyesinek, meg a többi politikusnak
Egyenlõség - lásd elõzõ indok + Munkáltató vs. munkavállaló

Na OFF vége

CAD
Te illuziokba, ugymond allomvilagba elsz ha igy gondolod... meg ha igy is kellene lennie, nem ugy van ... az esetek 90%-ban 😊

Valen: es szabadsag, testveriseg, egyenloseg... csakhogy ez inkonzisztens az emberrel 😊

caddie

Lacc
Hm ez engem is érdekelne. Gondolom nem olcsó 😛
TS Zolly
Mennyi kerül most havi szinten egy szerver bérlés?

Valen
A nagyobb hatalom nagyobb felelõséggel jár

szokták mondani, s az Adminjog és annak használatára elõzõ kijelentés a legmesszebbmenõkig igaz.

Nem szólok bele a vitátokba, miveé csak írásban láttam az eseményeket,

de akinek admin joga van (isten joga) az tanulja meg az indulatait féken tartani,

aki meg bemegy egy szerverre játtszani, az meg tanulja meg elviselni a gém adta jogokat, kötelezettségeket, s probáljon meg a szabályok és az átlag erkölcsnek megfelelõen szórakozni, s ne káromkodjon, .......-oljon.

TS Zolly
Igazad van. A TerraWare TS2 szerverén én is admin vagyok, ráadásul nem pinzért vettem. Eddig csak a -öket rugtam ki, akik nem birtak normális emberi hangon beszélgetni. Adminsággal jól kell bánni és az egyszerü userek nem foglák bántani.

Milyen légbõl kapott hülyeségek?Ez mind ugy van ahogy én mondom.Egy ilyenért már rég elkellett volna venni tõled az adminjogot.Na de hogyha kapnák érte pézt akkor én is leszarnám hogy ki mit csinál az adminjoggal.Az adminjogot azért kapod hogy rendet tarts a szerveren nem azér hogy te legyél ott az isten és bármikor bárkit kirugjál mert neked olyan kedved van.Mondjuk szerintem meg nem volt tul jó ötlet pénzért osztogatni az adminjogot mert akor mindenféle embernek adminjoga lesz akiknek csak arra kell hogy õklegyenek az isten.Na de a tököm fog itt napokig flémelni meg pofázni azért mert valami újgadzag bunkógyerek kirugott a szerverrõl.Leszarom
Én itt befejeztem.

Az jópofa videó lessz

Ez mondattanilag helyes volt?

TheGOro
Egyébként ez is meg lett örökítve

TheGOro
Nekem is volt pár jó pillanatom, az eggyik legjobb mikor nyomulok 1 mirage után picit megpusztítom géppusival majd küldök utána 2 raksit, és pont akkor utamat keresztezve bejön a képbe tõlem pár méterre egy suholy, az 1 ik raksit õ fogta fel a másikat pedig a mirage