17064
-
#6289 te kivagy? :) -
#6288 :) -
#6287 loál -
#6286 Én is nagyon élveztem köszi frx! -
#6285 Én tök nyugodt voltam csak akkor kaptam fel a vizet amikor hirtelen felrepült a tankom a levegőbe, nagyon lol volt repültem vagy 10 mp-et aztán bumm. És utána meg már naon teli volt a himbilimbim hogy már a saját szuszogásomat sem hallom úgy ment össze vissza a csevej TS-en és ranger meg folyamatosan mondta "Ilyen nincs b*zdmeg" -
#6284 thx a játékot az frxnek, dfnek is :) ez volt az első dc gyakom! ,)
FakeBaby -
#6283 Gyakorlas volt, teljesen mindegy, hogy mi a vege, ezert kar idegeskedni, komolyan :) -
#6282 Mi is köszi belétek :) Sunyán kikaptunk (semmi csapatmunka, Ranger idegileg a plafonon volt) remélem jáccunk még :) -
#6281 Mi köszönjük! Kis pánikot keltett hogy lehalt a TS szerver és hirtelen olyan ... hát hogy is mondjam... olyan ... CSÖND lett! :)) Mindenesetre sokkal inkább mozogtunk csapatban mikor nem ment a TS szerver mint mikor ment. -
#6280 Koszi szepen a gyakot DF! Remelem nemsokara ujra jatszunk!
Riszpekt -
Borg #6279 Semmilyen törlés nem volt, nem kell feleslegesen szítani itt. -
#6278 Már megint törlés volt? -
Lemming #6277 Ide akartam írni valami frappánsat az ellenségeskedésről, de inkább nem... elég a mi bajunk.
Kösz a segítséget mindenkinek! :o) -
#6276 Lemming:
egy DC kiegészítés,
170 Mb
attól független, a sima DC és az Extended egymás mellett bélésen megvan :)
néhány tank, repülő, heli más fegyverzetet kapott, 1-2 plusz pálya. meg minden kaszt-nak van távcsöve meg füstgránátja.
Meg a fegyverzetük is változott egy kicsit :) -
Lemming #6274 És főleg hol lehet megszerezni? :) -
Lemming #6273 Tényleg. Ha már DC.
DC Extendedről mit kell tudni?
Mennyi a telpítés?
Megmarad a régi is?
Mit változtat? -
bozso #6271 csak kérlek arra figyelj hogy ne kend össze magad a végtermékeddel
-
#6270 Apropó milyen csillagod van neked b+? -
#6269 Ámen! -
#6268 Nem hagynad abba? Szarok a szerverre meg a buzi smileykra is. -
bozso #6267
-
bozso #6266 Helikopter menyország -
bozso #6265 -
bozso #6264 Dcxtended .7.2 mód a W4L szerveren idönként játszható.
Helikopter menyország -
Unreal1942 #6262 Jo mind1. szanekosan nem provokalok senkit, de ha velemenyem van azt ezek UTan is ugy fogom mondani ahogy nekem tetszik!
-
Borg #6261 -
Borg #6259 Hát így biztos nem is lesz. -
Unreal1942 #6258 Szerintem meg sennki ne szoljon bele!
Ugy lenne a legjobb!
-
Unreal1942 #6256 En nem ertek 1 et a szabalyozassal!
Ugy xar ahogy van! Senkinek semmi koze hozza ,h mi folyik a topikban!
Akinek nem tetszik az ne jojjon ide!
Persze Adminra szikseg van ,de nehogy mar az legyen amit az o szajize +enged!
Igen gondoljuk.. en szeretnek hazigazda lenni!
-
Borg #6255 Apropó, dc .8 mikor jön? vagy mostmár mindenki nyergel a vietnamra meg a farcryra?:)) -
dezertőr #6254 bocsi nem kenem senkire, de ha egyszer csak egy ember adott megfelelö infót... -
Borg #6253 Ha rajtam múlik nem fog, de ha gondoljátok, ide is kijelölhetünk egy házigazdát pluszban. -
#6252 Hát én elolvastam.. :)
Előtte ezt is elolvastam, .. és amíg átnéztem 150-200 hozzászólást a BF ben, addig ti csak 4 et gyártottatok..
Na mindegy.. -
#6251 Csak azért nem kezdem el hidd el, mert nem akarok kib*ni azokkal akiknek még jelent valamit ez az egész. Maximális toleranciára kapcsoltam itt. -
#6250 Mondjuk a gumiszoba nem a legelitebb hely :) ... szal tenyleg nem lenne jo ha atkerulne ez a topic. -
Borg #6249 Elhiszem, hogy vannak indulatok, de gondold meg, miért is került át. Persze sajnálatos, hogy minden BF topicos "szenved" most a döntés alatt, de már nem volt más megoldás (Az meg hogy én mivel értek egyet, már nem érdekes). -
#6248 Pedig mondanék szívesen... ANNAK aki átrakta a BF-et gumiba. -
Borg #6247 Nem kell, ezért irtam hogy ne reagáljatok. Sajnos a másik topicban nem voltak hajlandóak elfogadni, amire az SG-kérte őket (én csak tolmácsoltam), így átkerültek a gumiszobába.
Szeretném, ha az ez a topic nem jutna oda, és örömmel látom, hogy visszafogott a reakció, legalább itt. -
#6245 Csak az, hogy - ha végigolvastátok volna - említi benne Borg a DC topicban lezajlott flame-elést is. És erre is vonatkozik az ott leirt szöveg. Asszem. -
#6244 Szvsz lóFASZ se! ;)