17064
-
#6529 Pedig valószínűleg számolhattok vele a jövőben... :-) A következő meccsen nem tíz perc DC lesz a háta mögött.
Mindenesetre jó volt. genRob-al megbeszéltük a conflictot is, szal hajrá tovább. -
#6528 Ha Tiba nincs akkor van Pampalini ,én meg megyek LV-re. "Sajnos" abban a helyzetben vagyunk hogy nincs igazán gyenge játékos viszont a vezérek mindenkit igyekeztek játékhoz juttatni. Így is jópáran toporogtak a pálya szélén bevetésre készen ,így nem biztos hogy az adott helyzetben a legerősebb összeállítás játszott. Szerintem ebben az a nagyon klassz hogy olyan hardcore UT-sok játszanak egy csapatban gyönyörű összhangban akik az UT sceneben felesküdt ellenségek . A magam részéről köszönöm a tegnapi játékot az U'42 minden tagjának ! -
#6527 Van még a tarsolyban néhány jó repülős !
Mi meg ICEMANre nem számítottunk. Na de ez már csak ilyen. -
#6526 ÍRok privátot mert kikapok az off miatt:P -
suncee #6525 //OFF
Szia Davidus vaccap? mi van veled? Nem kuldod Dc-t veletlenul? (war III-al mi a helyzet?) hallgasd meg a kozvetitest utana tuti jossz irtani :>
//ON
-
#6524 csá -
suncee #6523 Eloszor is GRAT az U'42 nek ! Szerintem nagyon jo meccs volt es a tanulsag vegulis az (legalabbis amit en szurtem le :) hogy sokkal tobbet kellene 1mas ellen gyakorolnunk...
Meg 1 ami erdekes lett volna, ha Tiba nem lett volna sorotokba (igazabol 1 hete meg nem lehetett vele szamolni), akkor talan nektek is izgalmasabb lett volna El ala , mert igy hogy mi nem tudtunk felszallni kicsit eselytelenek ovltunk, de majd ezen javitanunk kell... Szoval remelem jopar izgalmas meccset jaccunk meg !
-
#6522 Grat U'42 szep volt. El Alon izzadtunk a legiero miatt. -
Unreal1942 #6521 Na Gratul a resztvevoknek!
Sajnos nem lehettem jelen! :(
Remelem mihamarabb visszahallgathatom mi ment ilyen nehezen :D
-
#6520 Szeretnék mindkét klánnak, és tagjainak (FRX, U'42) gratulálni, nagyon színvonalas meccset hallhattunk a két szárriporter (BurnBaby, és FreddyHawk alias BabyHawk) közvetítésében, akiknek szintén köszönjük ezt az izgi estét! -
#6519 Frankó meccs votl köszi frx! -
ZoZi #6518 gg FRX -
#6517 Thx FRX szép volt ! LV-n ott vagytok a szeren, de nagyon !!! -
#6516 Nyertünk ! De megizzadtunk ! Nagyon jók voltatok Lost villagen ! Gratula ! Az a rohadt VSS... -
#6515 Király volt FRX. Rég játszottam már ilyen izgalmas meccset. Thx. -
#6514 Nagyon jomecsvolt!!THX FRX -
#6513 LV-n nagyon ott vagytok.....
GG! -
#6512 Ismet bebizonyosodott hogy az Unreal Tournament playerek a legjobbak......... -
#6511 GG sracok, jok voltatok!
Koszi a meccset :) Meg talalkozunk! :)) -
#6510 MEGNYERTUK !!!!!!! -
#6509 hallgasd te is az U'42 vs FRX meccset -
#6508 Van itt valaki? -
#6507 stewee a GC csak multiban megy, abban is elég bugosan -
#6506 meglesz -
Duel #6505 Lehet próbálkozni!:) -
#6504 Jó, vicceltem. Lehet, hogy MOST ti voltatok a jobbak, de még 3x verjük ezt vissza rajtatok -
Duel #6503 Te se segítetél volna a df-n egyszerűen mi voltunk a jobbak -
#6502 elírtam az ip-t!!! a közvetítés címe: http://152.66.224.116:8000/listen.pls -
#6501 Király. Köszi! -
Unreal1942 #6500 Franko :D -
#6499 Ma este sor kerül a Magyar Desert Combat Liga első élő közvetítésére!
frx vs. U`42
Időpont: Március 15. hétfő, 19:00
Pályák: El Alamein, Lost Village
Kommentátor: team-de | FreddyHawk és NBrigade|BurnBaby
IRC meccsbot: #bf.hu.dc (már ha működik a bot dc-vel is)
Az adás 18:30 órakor kezdődik, hallgatásához Winamp lejátszó szükséges. Csatlakozás a http://152.66.229.22:8000/listen.pls címen.
Előre is elnézést, ha a két dc-n00b kommentátor néha félrebeszél :))) -
steweee #6498 nem a ronccsal van baj, hanem hogy nagyon sok idő amíg eltűnik.azt kellene lerövidíteni.
a galactic conquest modban (jelenleg 0.2)csak a kezelőfelületet mutatják be 486 megában, vagy van más is.mert nem találtam.annak viszon kicsit sok -
#6497 Ez így van.. néha n agyon jól jönnek.. néha viszont épp az miatt lőnek ki, vagy esik szét a tankom/bradleym/járművem, mert nem tudok továbbhaladni :) -
#6496 Azér nyertetek mert én nem voltam ott. A csapat szomorú lett, és szarabbul jáccott -
Duel #6495 drop te alszol mi vagyunk ts-n -
#6494 azon kevés alkalomkor amikor dczek kifejezetten előnyösnek találtam a roncsokat. párszor megmentettek azzal, h felfogták az ellen lövéseit :) -
#6493 Amúgy Nemesis, nekem úgy rémlik, hogy kivételessen nem mi, hanem Ti késtetek kicsit. Tudod itthon közben fellőtték a pizsit.. -
#6492 Mindenki alszik már tegnap óta ?
Vagy a LAN partyt pihenitek ki ?? -
#6491 Majd az 1.0 reméljük jó lesz -
steweee #6490 hát már jó néhány peccset megélt ez a játék, sok - sok változtatással.nem véletlenül.próbálják mindig jobbá, játszhatóbbá tenni. most is van még néhány hibája.ez az egyik.persze ettől még egy szuper játék, de legyünk telhetetlenek.csak akkor fejlesztenek újabb, jobb progikat !