17064
-
#6569 Jah, ha az ne mderül ki, DC-zni szerettem volna.:)) -
#6568 Szasztok!
Eddig BFVietnamoztam, de most akartam volna belépni az ACC-s szerverre, erre kiira, hogy data differs from server.
Ez mi, vagy mit nem tettem fel?
Az 16-os bf és a 0.7-es DC van fent.
Előre is köszi a segítséget. -
#6567 nehéz volt rájönni, ott van a DF a neve elött. -
#6566 HAHAH ;) szep kis klan mondhatom ;) akkor bejelentem hogy en titkos biborosa es valodi alapitoja szinten megyek es veszem a kalapomat! ;)))) -
#6565 Hmm nem it tudtam hogy tag vagy... vagyis hogy voltál.. vagyis hogy mivan? -
#6564 ???? -
#6563 GOro, te mész akkor énis. Ennek igy már semmi értelme. Vezető nélkül ki tartja össze a klánt. Ezennel én is bejelentem távozásom a klánból. -
#6562 Mitzi Matz Co. -
#6561 Hi!
2004.03.17-én Max, és jómagam kilépésével elkezdődött a DF klán felbomlása, melynek okai hogy a tagok egy része nem tud eggyüt működni a harctéren, és a TS-en. A BFV megjelenésével, és egyébb okokból a DC hátrébb szorult az életükben, és ezzel a teljesítmény is rohamosan csökkent. -
#6560 jah ;) mar vonulnak ki ;) varjak hogy sorrakeruljenek ;) -
#6559 AnarchoiD:
akkor már 2-t
Így a képeket elnézve nem igazán törik össze az amcsik magukat az izgalomtól -
#6558 nem ;)
zsuppolja vissza az ameriakaiakat a kontinensukre ;) (mondtam neki hogy nyuljon mar le nejkem egy HUMMER -t ;)) -
#6557 AnarchoiD : Nem a méret a lényeg
mármint szögesdrótokal foglalkozik vagy mi??? -
#6556 nagyobb nem volt
-
haver errefele melozik ;) -
#6554 Nekem kicsit arcade gyanusnak tünik. -
Zersg #6553 Sziasztok!
Lehet, hogy ti már láttátok, de én még csak a napokban fedeztem fel ezt az új játékot. Szerintem egy újabb ellenfele a Desert Combat-nakSöldner trailer - egy kicsit lassan jön le.
Ez itt pedig az oldala:
Söldner - Secret Wars
-Én DC kedvelő vagyok, de az újat szeretem kipróbálni és ez ígéretesnek tűnik. Ki tudja... hátha kevesebb benne a bug - -
#6552 Már én is láttam, legalább 1 hete, de nem tanusítottam neki túl nagy jelentőséget... -
Unreal1942 #6551 Attol tartok V1 mar nem jut el harmincig ujra! Barhogy is szeretne :D
(fizikailag) Szellemileg meg van remeny.. -
#6550 pedig milyen jó lenne szülinapon, karácsonykor,
nekünk meg a nevelö szándéku nyaklevesnél. :DDD -
#6549 Ha én lennék az apukád ,megtanítanálak játszani ! :)
-
#6548 Hey mindenki lehetne az apám!! (mondjuk aze inkább ne...:D)
van itt valaki 15-nél fiatalabb fejjel? Ehh ha meglesz a BFVB remélem nekem nem fog szaggatni a bf mellett -
#6547 V1 ... lekiscsávóztak:D de ne aggódj, leszel te még 30 :DDD
-
TS Zolly #6546 Érdekes mod nekem egy régi 29 valahányassal müxik csak. Az 56-os amit hozzá adnak állitolag szar. De a DC most ugy akad mintha az lenne a dolga.
V1! Te is eljuthatc idáig! Ismerek olyan faszit aki 52 éves, de ha leül Battlefildezni akkor olyan mint egy gyerek. Szerintem ez a játék nem korhoz kötött. -
LadekMaster #6545 Sziasztok!
Egy olyan kerdesem lenne, hogy a BF Vietnam miatt fel kellett raknom ujabb nvidia drivert 56...valahanyast, es mostantol a max felbontas az osszes Battlefield alapu jatekban 1024x768x32. Ez termeszetes, torodjek bele, vagy lehet valamit tenni hogy magasabbat is beallithassak?
Kosz. -
#6544 Na ne buzizuk mert nekem is már csak kettő van odáig... :-) -
#6543 Vén nuzi -
#6542 Most láttam ASE-vel egy DC .8 tesztszervert, igaz üres volt. Van már róla 1-2 hír, állítólag végre belekerül az F-117. -
TS Zolly #6541 Bácsi ám a tudod ki! Azért 30 évesen még fiatalnak érzem magam, föleg ha ezt a játékot játszom. -
#6540 Zolly bácsi én megköszöntem Ninjának levélben. Majd kérd meg olvassa fel Neked. (mert benne volt továbbítsa az ACC-nek). Mindenesetre megkövetlek és megköszönöm mégegszer a lehetőséget. -
#6539 sztem jó kis pálya... de a Tiba oda nem mehet be:( -
#6538 Már megköszöntük néhány fórumon.. hehh... azonkívül, tied a szerver?:)
Flém powa:)
off.. -
TS Zolly #6537 Keressétek Niját a pályákkal. Énis kiváncsi vagyok rá. -
Unreal1942 #6536 Szepen es bolcsen beszeltel:)
A tovabbiakban azthiszem mindket csapatnak hasznosak lesznek majd a gyakok!
ICE gyurjon mert szetkapjuk pillanatok alatt :P
Tiba mesterien repul buszke vagyok ra!
Joggal mondhatom elottem az utodom.. mar lassan nekem kell tanulnom tole majd! :)
-
#6535 Köszönjük szépen, és egyben szeretnélek megkérni, hogy az elkészült pályánkat feltegyétek tesztelés céljából a szerveretekre. Természetesen amennyiben ez lehetséges. előre is köszi ! -
TS Zolly #6534 Csak azért irtam mert egymást dicsöititek, mig az ACC szóba sem került. -
#6533 Szívesen máskor is :)
DonC .. feltehetnénk rá egy u42 mapot?.. ki kéne próbálni.. -
TS Zolly #6532 És nagyonszépen köszönjük, hogy az ACC kölcsönadta a szerverét ahol ilyen szinvonalas war volt. -
#6531 Sure. Mindenesetre kérdeztem is rögtön, elfogadjátok-e. Én már csak ilyen vagyok :-) Majd asszem de|Qrz-t megkérdezem tud-e változni ez szerver újraindítás nélkül. Ugyanis csak map restart volt, tehát ha nem tud változni akkor El Alameinen is az volt a beállítás.
Na mindegy részemről én elfogadtam (végeredményt is), szal innentől U'42 vezet. :-) Egy darabig :-) Tréning jöhet benne vagyunk, ja meg egyébként a nagyobbik szerverünkön lesznek jo kis custom mapok is, néha fun is mehet :-) -
#6530 Igazából én nem nevezném conflictnak. Nem akartam vitát hanem csak egyszerűen szóltam a rt miatt. De legközelebb már tudni fogjuk, hogy mire/mikre kell figyelnünk, ennyi. Abban pedig bízom, hogy rendszeresen fogunk tréningezni!