Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SinClaiR
nekem még fél óra..

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Nekem még 5 file...
TheGOro
Na pillanatokon belül lenn van a teljes CloneCD-s image

http://GOro.hu

AirborneRanger
Szép az ujj ruhám mi? 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Kösz!
Már fasza
TheGOro
És már morfi is mondta!

Petko nincs eredménytábla a DW-n! Ez most bug vagy szerver beállítás? Illetve nem lehet szavazást sem eszközölni az új módon.
jajj, de láma vagyok ! bocs már tárgytalan. megint elõbb írtam és csak utána gondolkoztam...

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

legyeszerubb a jatekon belul a szerverkereso alatt van, azt beikszeled
vagy valahol van egy pb clientes con file is ahol 1 esre kell cserelni a 0 at.. ez a masik modszer
Hmm. hogy kell enable-ezni a bunkbustert?

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Elbasztam egy egész napot ennek a szarnak az életre keltésére, de akkor leszek csak igazán zabos, ha nem valami überkirály újdonságokat találok az 1.6-ban.. fogadni mernék benne van egy halom semmirevaló új feature, meg a PunkBuster, ami kb 1 hétig fog védeni bármi ellen is...
Második CD még nem ért le.
Sajnos asszem igy ma már nem lesz game belõle...
basszamegabasszameg...
SinClaiR
Tehát akkor ma nem DC zünk😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

melyiket? a masodik cdt kell bemountolni, es az biztos megy (en mar a bf kiadasa ota igy jatszok)
lehet hogy regi a dt verziod esetleg
B-E-A-U-T-I-F-U-L.
Beautiful.
De én bemountolom DT-vel, akkor nem ismeri fel, még safedisc emulációval sem.
Ugyanúgy insert correct cdromot ir ki!
SinClaiR
jolvanna, most keltem, szülinapom van, haggyámááá😄

SinClaiR
Ase már az uj verzió szerint írja a scoret.. ebbõl következtetve, nem hiszem, hogy még mindig az 1.5 el lene felvértezve.. nameg a DW üressége, és az ACC kemény 5 játékoslétszáma is mutatja, hogy már azúj verzióvan fenn😄

itt irtuk egesz nap
a hagyomanyos isos valtozatban elveszik a safedisces adatcsomag es nem ismeri fel a jatek, ezer krekkelni kell
a clonecds az jobb, es azt felismeri a safedisc eredetinek... csak a playdisc legyen ilyen amikor inditja valaki a jatekot
a krekkmentesseg meg azert kell:
1. mert meg nincs 1.6 os krekk
2. mert ha lessz is, akkor a pb le fogja kickelni, mer eszreveszi hogy nem egyezik a file
Most indult az ACC'1, az már 1.6!!!!

SinClaiR
nem lehet😄

hmmm... lehet

SinClaiR
Kösz petko, elõbb is mondhattad volna😄

SinClaiR
nem lehet hogy az még nem esett át az upgrade n?..

sztem azer hivjak a masodik cdt play discnek, mert az kell betenni jatek kozbe...szal eleg ha a 2. cd clone cds valtozatat toltitek le, es azt kell daemonba nyomni jatek alatt
SinClaiR
miért kell letölteni a DC t ujra?.. ezt most nem vágom.. nem arról szól ez az egész cloneCD s dolog, hogy ne kelljen a krekk? .. gondolom utána a CD key t, már lehet variálni belátásom szerint, de a DC tudtommal free.. nem értem, miért kell letölteni még egyszer. Mondd már el Goro pls, mert akkor elkezdem azt is. Még mielõtt telepítek.

ilyen ritka fos 2. vh rus filmet mar regen lattam, ez nagyon amator 80 as evekbeli... az a poen sztem hogy szeirntem nem csak bennem kelti azt az erzest hogy az angolok voltak a nagy tetu gecik ezzel a kemes akciojukkal... egyalatalan nem katonahoz melto..
de az igazi lamasag, hogy pl a szallitojarmu az az amerikai apc volt.... tanknak meg amcsi m60 pattonok voltak benne, kereszttel😊
Próbált már valaki belépni az ACC'2-re 1.6-os CloneCD-s, javított stat képernyõs, DC-vel ellátott BF-el? Nekem Failed to connect to server....

Lacc
Hajjaj jönnek a gondok 😛
SinClaiR
😄 oké😄

Természetesen én is azt mountoltam be.
Azt én most nem látom, de clone cd nek van egy .ccd kiterjesztésû fájlja is. Na én ezt mountoltam be és nem az image-t.
TheGOro
kiderül

Megnéztem az én BF iso CDmet, a clonecd elsõ cd-jét.
Fullra ugyanaz a kettõ, csak az isoson van egy crack könyvtár is.
Lehet hogy a kettes CD-ben rejlik a megoldás?
nekem meg van legal serialom csak kitörölhetem vele😊
battlefield.exe van csak org nincs - 5648384K
mod.dll - 815723
Minden jó megy lokálban, csak kéne egy legal serial 😊
Reméljük ithon majd serial mentesek lesznek a szerverek.
BF1942.exe 5 648 384
BF1942.org 8 908 800
mods/bf1942/mod.dll 815 723
akkor nézzük már meg, melyik file különbözik az installban vajon!

bf1942 exe,org
meg a mod.dll -ek méretét ird már be
Én uninstalláltam minden bf anyagot. Aztán telepítettem demon-al a clon cd-s bf-et. Rátelepjtettem az 1.6-ot. Vissza mountoltam az 1. cd a demon-ba és így nekem el is indul.
Átvariáltam a meghajtó betûjeleket is, összevissza, safedisc stb emuláció, semmi hatás. Látszik, hogy ránéz, mert tovább kint van a kép induláskor, de utána ugyanugy kiirja, hogy Please Insert Correct CDROM
TheGOro
bazze nem fogok 2cd-t elk*rni erre fõleg mivel csak 8cm-es van itthon

De bassz.

Valaki varrjon gombot erre, mert kezdek ideg lenni, hogy feleslegesen töltögettem le...
TheGOro
na ne b*ssz

picsába nekem igy se megy!

Please Insert Correct CDROM...

ennyit a clonecdsrõl, vagy feltétlen meg kell irni CD-re? Daemon Tool nem tudja ezt rendesen, vagy mi?
TheGOro
jaja

Danny
A zárójelben a kill/death arány van. Szerintem kurva jó ötlet volt.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

RTLKLUB

Támadás Rommel ellen
TheGOro
Szal asszem lassan elmek TV-zni megnézem a támadás Rommel-ellent, meg a zûrszekereket, meg ha találok a Patton c. filmhez magyar feliratot, akkor azt is