Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yan
pedig napjába több* beirjuk ide is, játékba is.
azé' thx

¥ xfire: kistekila

Kösz! és azt kol is kell?

TheGOro

http://GOro.hu

Valen
mert nem állítottad be a securom védelem kiírását megfelelõen az alcoholban 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Sajnos nem jó. nem tudom miért.
Egy RW-re irogatam ki. Clone Cd-val és Alcohollal is próbáltam, de nem indul el a CD-rõl. De ha a Daemon-ba mountolom be akkor tökéletsen elindul. Miért van?

Cobra.
Úgy látszik, hogy a DC 0.6 nem igazán kedveli a BF 1.6 patch-ét, de szerencsére jön ki pénteken a 0.7, az remélhetõleg már nem lesz annyira bugos, legalábbis azt ígérték.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

AirborneRanger
Ehh DICE megvette a DC-t 😞 Azaz támogatja a Trauma studiot 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Jó nagy fos ez az 1.6...
Végre felment rendesen, de eddig kétszer kaptam desktopot, szerencsére azért nem játék közben.
Atomstabil. :-(
vezerkutya
Egy kis hirdetes 😄DDD
Desertcombat bajnokság

\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"

TheGOro
flém powa

SinClaiR
najó, töb kommentet nem olvasok, mert még túlzásba viszem itt a szövegelést😄

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
Jah, ez tényleg gázos.. tegnap vettem észre.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
Tegnap este az ACC n osztotta az észt.. 😊 Onnen lelépett, ahogy bwementünk 3 an az U'42 bõl.. nem is értem.. talán mert legutóbb megszületni sem volt ideje.. Nem bc miatt😄

SinClaiR
crack. na mindegy

SinClaiR
Tökjó.. feleslegesen töltögettem Petkótol a cuccot😞..
Megy az 1.6 crak el is a Dc ugyanúgy, ahogy eddig😊 PB ide, vagy oda😄

alkohol 120% kal ird ki, van egykét opció hogy auto korrekció stb. azokat nem érdemes bekacsolni, de szerintem ha ugy alapban kiiratod vele már jó lesz
Nos.
Lenne még egy kérdésem hogy a Petkotól töltött BF IMAGE-t mi müdon lehetne CD-re kiírnom hogy tökéletesen mûködjön és ne kelljen Daemon-ozni?

traXion
OFF- @northenbrigade.com-ra mail ment battlefield.hu-val kapcsolatban. -ON

BBwork
tegnap rábeszélt u42-ék angel-je, h mennyek fel dc-zni. de mindössze 10 ember bóklászott az 1.6os szerveren, a többiek mind 1.5öt toltak még 😊 aztán kiderült h ez az angel ember asse tudja h fixálható a menü... és ugye akkor bekapcsol az automata help mode nálam 😊)))

www.battlefield.hu

TheGOro
Hmm BB mama mi ez a mostani nagy aktivitás a részedrõl, a mi kis topicuncban???

BBwork
valóban. áll a trillian 😊))) íj ,)

www.battlefield.hu

Törpapa nincs? :-))
Köszi, az tök jó, csak nem mûködik! :-)
Az oldal igen, de szétklikkeltem az egeret, akkor sem reagált a letöltési szándékomra! :-)

De megoldottam. Jön valami holland oldalról egész derekas sebességel (50KB/sec).
Danny
... Töpörödött törpördögök...

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

BBwork
törapa. szerinted amikor oda írtam h info és link itt (ahol az itt egy link, akkor mire gondolhattam? 😊)))
konkrétan van magyar mirror. nem, nem írom le külön 😊 megkeresed az itt alatt 😛

www.battlefield.hu

Cobra.
www.battlefield1942.com

Köszi!
Nem tudsz véletlenül egy szájtot (ftp is jó:-)), ahonnan normális sebességgel le tudnám húzni a pecset?
BBwork
az 1.5 -> 1.6 csak akkor mûködik, ha eredeti a játékod. mivel nálad nem ez a helyzet a full 1.6 patchet kell leszedned (274 M😎. Info és linkek itt

www.battlefield.hu

Szevasztok törpikéim! :-)
Segítsetek már egy picinyt!
Az a gondom, hogy tegnap letöltöttem 2 helyrõl is az 1.5->1.6 peccset, de nem mûködik. Az elsõ rosszul jött le, a második jól, de a telepítés után nem indult többet a BF. Szóval az lenne a kérdésem, hogy mit és honnan szedjek le és telepítsek, hogy fasza legyen.
Valami krekk is kéne gondolom, mert nem teljesen jogtiszta a gáma... :-)
Elõre is köszi, minden Törp nevében! :-)
Lacc
Még jó hogy a DW-nek nem szokása lefagyni 😊
FtranX
köszi

na én nemsokára elhúzok 1 hétre, szóval addig nem tudom pénteken frissíteni a szervert, és ha lefagy akkor pórul jártok😊
ghost cb
Nagy vagy, kösz!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

TS Zolly
Szerintem meny fel a battlefiel.hu-ra. Szerverek közt van pár darab. Mondjuk ACC2 1.5, ACC1 1.6, DW 1.6.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Danny
Köszi szépen BB, aranyos vagy! 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

TheGOro
Tudjuk 😊 Azért köszönjük, Legalább mostmár minden oldalon meglesz 😊

BurnBaby
sziasztok
tudom h hamarosan itt a 0.7 DC patch, de addig is aki szeretné kiküszöbölni, hogy az 1.6 BF1942 patch-csel a TAB nem hozza fel az eredménytáblát az letöltheti a szükséges javítást: MenuRFA.zip (6,5 M😎

A telepítése egyszerû, a /DesertCombat/Archives/Menu.Rfa file-t kell lecserélni arra, ami a zip file-ban található (természetesen egy másolatot érdemes eltenni az eredetirõl). Kipróbáltam, rendesen mûködik, és nem vág le vele a punkbuster sem 😊

www.battlefield.hu

FtranX
hali! Tudnátok nekem magyar Desert Combat szervereket mondani? ki szeretném próbálni online is.

Cobra.
Szerintem nem akkora "genyóság", mint az anyahajóval kimenni a partra, vagy be a hajók spawnpontjára Midwayen. De azért nem fog örülni neki senki (fõleg az amerikaiak nem).

Nnna megyek. Jóccakát!

Onnantól kezdve nem tudnak használni semmi légvédelmet és el sem tudják vinni a hajót. Már csak az <enemy ship spotted>, aztán vége is a nagy dögnek. (- a stingeresek 😊

Ja, be lehet. Csak az a ciki, hogy nem lehet kirobbantani onnan sehogy. Tegnap? kipróbáltam, és -megértem õket- nagyon anyáztak az amcsik emiatt.

Lacc
Irakiként be lehet ülni? Úgy tudtam csak amcsiként lehet. Egyébként nem az 😄
Szerintetek genyóság az amcsi anyahajó légvédelmébe beülni irakiként?

TheGOro
Folyamatosan nincs bekapcsolva, mert még mindig sz@r és õssze vissza dobál, ami nehezíti a játékot, ha vann fenn admin, pl én, akkor ha nagyon elkorcsosodik a helyzet, akkor átállok, vagy szólok hogy valaki volna oly szíves, ha ez sem megy akkor atbzünk 1 picit.

ghost cb
A DW-n én még nemtalálkoztam atb-szal.

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Lacc
Ghost: meglepõ módon Scythe néven vagyok 😊 na - kés only utótaggal 😛 amúgy meg - freestyle.

De srácok most akkor ez az auto-teambalance dolog ez már minden serveren rajtavan? Vagy csak a DW-n? Mert én eddig sehol nem láttam hogy mûködne...
k, bocs Ghost

Egy cimborám a CSt azért hagyta abba, mert amint le merészelt lõni valakit, rögtön kikiálltották a csíterek királyává... 😞

TheGOro
És ilyenkor nem vagyok ott hogy 1 kis idõre bekapcsoljam az autoteambalance-ot, mert olyan rég szidták már az anyukámat...