Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a gép meg a földeken szántott, vagy boronált nézd meg a földet, hogy amerre ment huzott egy széles csíkot maga után.

Ez mondattanilag helyes volt?

DonPapa
téged pedig megnyugtat a tudat hogy neked már meg van

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

A kapa attól "világított", hogy a kocsiból szedte ki, az utastérbõl. Ha megnézed a faszi mikor kiszál, sokkal erõsebb hõeltérést mutatott a másiktól, a furgon világító ajtajáról nem is beszélve. Arrafelé hidegek az esték ezért be volt fûtve az utastérben. Nem lennék meglepve ha a manuskák üzemanyagot vagy valami alkatrészt vittek volna a géphez a mezõn, mert a munkának ha ott az ideje, nem állhat meg. Arról meg nem tehettek, hogy amerikai pajtáskák épp jáccottak a fegyvereikkel. Szerintem erre amimukik is gondolhattak, hogy nem egy mezõ közepén fognak helikopterre vadászni. Háborús zónában is kell szántani, ha nem akarnak éhenhalni ugyi, vagy egy két évre menjenek el a parasztok koldulni? Amerika játszótérnek tekinti az egész világot és ez nem jó.

Ez mondattanilag helyes volt?

Akarom mondani, 0.7 full DC

Légyszives írjatok egy linket, ahonnan gyorsan le lehet szedni a patch-et.Köszi

SinClaiR
megjegyzem, nekem most ért le.. de mire megyek vele?😄

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
Hát olyan korai idõpontban még a dw n nyomultunk.. az ominózus eset, akkor történt, amikor a Pampi beírt a fórumra😊 TS en kiakadt és megjegyezte, hogy ezt most beírja ide.. tehát 2 óra körül..

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

TS Zolly
ACC2-ön nemtom mert nem ott vagyok, ACC1-en tuti, hogy nem. Ma fél egyik voltunk fent és senki nem panaszkodott. Embereknél volt külsõ-belsõ nézet, repülõ talicskáknál ugyszintén. Nem akarlak elkeserítení de akkor a hiba az önök készülékében van.

0.7-re a várakozási idõm majd 3 ora. Ez szörnyû!!! Ugyhogy csicsika.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

SinClaiR
Nem külsõ, csak egy nézet, az alapnézet. Bár mintha rémlene, hogy nem mindig, talán tegnapelõtt nem észleltem ezt a jelenséget, de tegnap igen. A dw-n ilyennel még nem találkoztam. Pl a heliben is, meg a repcsiben is a mûszerfalat látod, ergo, a fél monitor használhatatlan😞

TS Zolly
Egyszerûen nem értem!!! Nektek csak külsõ nézetetek van? Harc közben nem lehet átkapcsolni belsõre? Érdekes. Nem tapasztaltam. Mikor repkedek akkor külsõn vagyok, de ha már bombázok akkor át tudok váltani belsõre.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

SinClaiR
ACC szerver mikor lesz frissítve?.. Tudom, hogy a dw nem lesz, amíg Petko haza nem ér, de az ACC ha fel lesz peccselve, akkor azonnal feldobom a 0.7 et, mert rengeteg frankó javítás van benne, a sok gyorshajtó pont nélkül fog maradni 😊
Csak azt sajnálom, hogy a reptéren 30 mp nél tovább tartó tartozkodás után nem hullik el az illetõ automatikusan😊
Meg még sok dolgot hiányolok, de még messze az 1.0 😊

SinClaiR
Nálam is szar, meg az egész klánnál... akkor gondolom az egész klán gépe hibás😛 😄
TS en ez volt a téma... nem lehet véletlen egybeesés szerintem😊

TS Zolly
Akkoir a hiba az ön készülékében van

SinClaiR
Már jön lefele😊

Hamed
Biztos épp a "No woman, no cry" ment, azért nem akartál fûzõcskézni mi?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

genRob
jaja

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

TheGOro
Ha jól számolom amcsiban most 20.59 van, és az utolsó post, 15:12 melyben azt írják hogy feltöltés alatt van. Szal már náluk sincs sokáig 6.-a azaz csipkedhetnék magukat.

http://GOro.hu

genRob
Barom:-)

TheGOro
Csak azt sajnálom hogy talán meg kellet volna ismerkednem azzal a roppantul megnyerõ kûlsejû, kedves csajszival aki vagy 4x-5x rámtaposott, vagy véletlenül belémkönyökölt, s melyek után mindig bocsánatot kért. És én mindig mondtam hogy semmi gáz... ugyan...

TheGOro
meg mellete másfél lityó hideg sörike

genRob
Wow gondolom. Reggae nagyon finom.:-)

TheGOro
Na visszatértem egy fergeteges Bob Marley emlékkoncertrõl, isten cár volt, aki ott volt az tudja, szal nem írom le, mert szavakkal nem lehet leírni...
lb27 rulzzz

Hihetetlen...kinek az agyament 5lete volt ,hogy ACC serveren nem lehet nezetet valtani?
Ez mar komolyan mondom lamasag...Assault meg csak kulso nezetbol menjen ok ? TombRaider 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

AirborneRanger
😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Danny
Na szerintem kilõtték õket, meghaltak, mi érdekeset láttunk, megvitattuk, alapjában véve egyet értünk csak emberek lévén kötjük az ebet a karóhoz, Rangert azé szeretjük 😊, szerintem lezárhatjuk. 😉

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Lacc
Igaz amit írsz. De ha így se lenne mindez ellen semmi kifogásunk, akkor már túl mélyre süllyedtünk.
dikki*yysw
De lehetett volna. Inkább más haljon meg mint én.

EZ ÍGY LEÍRVA SZÖRNYÛ, UGYE? De amikor nem filmekben nézed, meg játékokban látod a halált, hanem saját magadért kell harcolnod, akkor nincs az a szar amit meg ne tennél.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Lacc
Aztán a végén csak kiderült hogy nem volt semmilyen fegyver a helyszínen.
dikki*yysw
Én is szívbaj nélkül lelõttem volna õket. Tényleg szaladgált a faszi valamivel amit aztán ledobott a földre és elsomfordált.
Az ember saját élete mindennél fontosabb, és nekem a lövész helyében nem lett volna rá szükségem, hogy lelõjjenek.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

ghost cb
Szerinted vagyánykodásból lõtte le??? Nem is az érdekelte hogy az elõzõ napokban 2 Apache-ot lõttek le, és csak a kiváló kerék legngéscsillapítónak köszönhetik a pilóták az életüket. Nemhinném hogy viszketett az ujja, ráadásul a helyzet is gyanús, hõkamera sem hazudik, azért gondold át mielõtt hülyeséget írsz...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

+ a kapa nem meleg. Ugyanis a faszi kezében elég szépen világitott a hõkamerán, mikor kivitte a mezõre...
ghost cb
Mikor jön mááááááár?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Lacc
Linket? Persze! Mire is? 😄
[Rush]
valaki adna linket? elõre is köszi

hTTp://ror.hu/

AirborneRanger
sa-7 grail? nemhiszem h a helyi tanya családfõje kapát vásárolt. namind1 zárjuk le a témát pls 😞

Valen
és jön is ?? 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Danny
Egyébként erõsen kétlem, hogy ha melléfogásról lenne szó, akkor azt most mi itt nézegetnénk.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Lacc
0.7 ma jön? Woahh 😄
Lacc
Ez a helis videó elég nagy szívás... Szvsz az a hosszúkás izé messze nem hasonlított semmilyen fegyverre, még rpg-ra sem, se aknára stb. De hát egy háborús övezetben nem szabad kimenni este a földre mert valami tökös amcsi pilóta még fenyegetve érzi magát a 40 millió $-s gépébõl lesve, és kilövi az embert mert viszket az ujja.
Danny
Hagyjátok má bazmeg, nem tudta, hogy civilek és amerikai melléfogásról van szó. Tépjétek má le a fejét.

Hamed
Ezt ilyen rohadt poénosnak találod??

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Valen
Ezt csak a készítõk és a Jóisten tudja 😊) (utóbbi nem biztos 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Cobra.
Már kint kellene lennie, talán majd holnap.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Pontosan mikor jön a 0.7?

TheGOro
Nah jó én nem várom meg ma az 0.7 eljövetelét, elmentem Bob Marley emlékestre.... csáó

Akkor milyen ürüggyel nyitotak tüzet?
Mert nem akkor kezdtek lõni, amikor a faszi a "kapát" hurcolászta.
AirborneRanger
aham thx

ghost cb
A haditechnika topicban elég sokunk utána nézett egy s másnak, a Cifu olvasta a CNN honlapján a Video melletti szöveget.

Danny
Oda repülsz tõle! 😉

AirborneRanger
honnan tudod?