Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze mindenki hibázhat, így megtorolják, vagy leszerelik, remélem.
Olyan hadseregben, ahová önként vonulsz be, nem kevés pénzért, és még ráadásul majdnem "mindenhatóvá" tesznek a high-tech "csúzlik", szerintem megengedhetetlen az olyan ember, kit tárgyilagos döntéseiben nagyban megváltoztat az izgatottság vagy bármilyen más érzelmi tényezõ. Zsoldos katona, tudnia kell hogy veszélyben lesz, mire képes, nem egy utcai átlagember személyiségével kéne hasonlítani.
ghost cb
Elõször arét nemlátni a becsapódó lövedékeket mert a gépoágyú alaphelyzetben lehet.

Arra meg az a válasz hogy mért lõ bele a sebesültbe, az, hogy rengeteg félmunkát csináltak az amcsik amikbõl már bajuk lett, meg amúgyis, ha elkezdesz valamit akkor már fejezd is be.

Talán azért nem hívtak földi egységeket így hirtelenjébe, mert azok kb 5-ször annyi idõ alatt ér oda mint a helikopter.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Ne bántsátok a katonákat.
Ha úgy gondoljátok hogy ti jobban megvédenétek magatokat amikor háborus körülmények között néhány szõröstalpú arab bármikor özveggyé teheti anyut, akkor irány a hadsereg.
üdv: bozsó
SinClaiR
Nekem egy könyvtárban van mindkettõ... ugy hívják E:\DCpeccsek😄
Szarvolt.. tudom

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Holdpro
Most tettem fel a gépemre a 0.6 os verziot is és a 0.7est is.. lényeg az hogy mindkettõ a gépemen van, csak külön könyvtárban

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Így van. Vagy nagyon rinyált a fegyverkezelõ a napokban történtek miatt, vagy kis vérre volt kiéhezve, de nem volt egyértelmûen veszélyeztetett helyzetben. Lehet érezni a negatív "nem érdekel, csak legyünk túl rajta" hozzáállást, és ez egyáltalán nem felelõsségteljes dolog, pedig ilyen "játékszerekkel" a kézben ez nem helyes.
TheGOro
Aki a traktorhoz ment fazon arra is lõttek, lehet hallani hogy tüzelnek, csak azt nem hogy bárhova is becsapódna lövés. Azt meg nem kellet hallania hogy lelövik a traktorvezetõt mivel a lövések nagy port kavartak, és valami darabok a dolgozó embertõl nem messze értek földet...

http://GOro.hu

Random_
A szaladgálás nekem nem gyanús mivel mi is csinálunk ilyen melót és néha nagyon szorosak a határidõk egy mûszaki hiba pl nagyon káros lehet. Talán igyekeztek. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

A harmadik látta, ahogy szétrobban a traktoros és az elõször lehuzza a fejét, utána bebújik a teherautó alá, nem próbált az semmit kicsomagolni.
Szerintem fogalmuk sem volt arról, hogy figyelik õket, egyálltalán nem sunnyogósan futkostak.
Elég komoly, hogy ezért tûzparancsot adtak nekik.

Ez mondattanilag helyes volt?

Random_
Hmm mivel mi is földmûvesek vagyunk nekem van egy elméletem.

Éjszaka dolgoznak a földön ami nem szokattlan nállunk se mert nappal vagy más meló van vagy meg lehet dögölni a napon a melegtõl. A nagy teherautó mûhelykocsi szerepet tölthetett be ami nállunk is megvan fõleg aratáskor amikor nagyon szoros a határidõ és helyszínen kell szerelni.
Én azt gondolom rotátor volt a traktorra kötve és az forgatta a földet azért volt pl világosabb a friss földsáv amin ment mert az alsóbb meleg földréteget forgatta föl. Ezek az eszközök úgy mûködhetnek, hogy egy tengely köti össze a gépet a traktorral az az eszköz amit kivihettek lehetett az is és azért világíthatott mivel a kocsiban fûtés volt és átvette a hõt késõbb már nem is látszódott mert lehült. A szalma teória is beleillik a dologban mivel azt összeszedheti a traktos és talán azt próbálta az egyik faszi kiszedni.
Az egész lehet, hogy nagy sötétségben folyt? Így nem sokat láttak abból ami körülöttük történik.

Mindenesetre azt nem hiszem, hogy éjszaka kimentek bazokával a földbe helikoptert lõni.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

A traktornál lévõ fazon nem hiszem hogy hallotta mikor a sofõrt lelövik, a szántóföldbe és a fickóba csapódó lövedékek nem lehettek olyan hangosak, fõleg ha mondjuk a traktort le sem állították. Igazából viszont valami simlis ügyön dolgozhattak, mert nem valami higgadt földmûves viselkedés zajlott ott, mert ki szaladgálna mikor még X hektárt szántanak fel akár több órás munkával...
ReTeK
télleg

TheGOro
Én úgy látom mintha valami összegyûlt szénát vagy valami hasonlót húzna ki a traktorból

AirborneRanger
Az érdekes amikor kilövik az elsõ faszit akko a traktornál aza csávó mintha kicsomagolná a kapát/fegyvert.

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

ReTeK
szép kis video ...

mikor a harmadik ott vonaglik a földön az amcsi meg durr bele a sebesültbe

SinClaiR
én külföldön tolom.. de estére visszarakom 0.6 ot, ha nmeváltozik a helyzet

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

dikki*yysw
A puska nem világít de a kapa sem.
Másrészt tényleg hallani, hogy kérdezgeti az engedélyt. És kapott. Nem lõ le minden gyanús embert aki arra jár.

Ne mondja senki, hogy ha kimegyünk egy apache-csal egy magyar földmûvest megfigyelni, akkor az le fog baszni valamit a földre, elfut, a másik meg 2 perc múlva odamegy és felveszi.

Lehet ez irakban bevett szokás de nem hiszem.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Nehogymá, most nem lesz game amig Petko meg nem csinálja a szervert?
Legyen 0.6, kit izgat, csak gyûljünk már össze valamelyiken.
Cobra.
Hát igen, elég furcsa a videó, én is du fél ötöt káttam az órán. Azt sem értem, hogy miért futott azzal a valamivel a szántásba az egyik ember, majd eldobta, és visszafutott. Azt meg végképp nem értem, hogy miért kellett öket egybõl lelõni, miért nem lehetett földi egységeket odahívni az ellenõrzésükre. Vegülis tök mindegy, ez a 3 (4?) ember elég elenyészõ ahhoz képest, hogy hány ártatlan ember halt meg eddig az amerikai támadásokban.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

TheGOro
DW2 (http://dw.unisoftnet.hu)|9999ms|212.92.18.38:14567 itten mûködött de úgy néz ki hogy Life kilõtte.

TheGOro
Kocsiban az is felmelegedhet, Mindenesetre én nem akarok beleszólni a vitába, mindenesetre az említett földmûvesek viselkedése is elég szokatlan, fõleg mivel úgy hallatszik, hogy akkor is tüzeltek mikor az ipse fut a traktorhoz, és miután a traktor vezetõjét neutralizálták a traktorral valamit csináló ipse aki zavartatlanul matat továbbra is annak ellenére hogy rá is tüzeltek. Továbbá van egy vágás is a felvételbe. Továbbá a kiírt idõ sem világos számomra azt hiszem 16 óra környékét írnak, de azt sem tudom hogy milyen idõzona szerint...

AirborneRanger
VSS:

SinClaiR
Ha tényleg van, lennél szíves beírni az ipét, vagy a nevét?:. mert Ase nem látja, hiába keresem, nem leli.. Egész biztos van ilyen dw2?😛

AirborneRanger
Jókérdés. Szerintem csak az áldozatok tudják h mi is volt ott pontosan...

Valen
ráadásul az RPG miért lett volna meleg, mikor kiveszi a kocsiból (hiszen vasból van, az pedig nem látszik melegnek a hõkamerán) ????

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
A lényeg, hogy az amcsik elbaszták és ennek 3 áldozata lett.

Mivel nem tudom a többit hogy valóban volt e fegyver vagy csak egy kocsihõmérséletû rúd, nem tudom se elitélni, se örülni neki.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

AirborneRanger
Hogy figyelmeztethették volna õket? Meg a futkározás az megin més nemhiszem h a kocsi körül melegebb lenne (max benne)

tüzet nyitottak külön van

Igazad van, nem szeretem Amerikát mert egymaga önkéntes rendõrt játszik a világ felett, eldönti mi helyes mi nem. Utálom ahogy a média beállítja az embereknek hogy, ez így helyes. Lerohantak egy országot a vegyigyáraik miatt amiket, hogy hogy nem azóta sem találnak.
Mikor tüzetnyitottak nem is figyelmeztették õket, meg sem próbálták semlegesíteni, hanem megsemmisítettek egy kombálynt meg három parasztot azonnal. A futkározásra számtalan magyarázat lehetett, pl a -8 fok. Amúgy meg annyira messze voltak, hogy fogalmuk sem volt a parasztoknak amerikai jelenlétrõl, azt sem vették észre, hogy elõször rájuk lõnek ami el sem találta õket, sõt mikor az elsõt kivégezték a második még mindíg nem vett észre semmit. Igaz? Szerintem, ez inkább tragédia, mint, azok a pilóták hõsök lennének.

Ja van egy DW2 azon már a 0.7 megy...
SinClaiR
Akkor felinstallálom egy másik helyre, Ase ban meg beállítom 😄 0.7 re ezt.. 0.6 ra azt indítsa 😄
Bár a registrit ki kéne menteni elõbb, oho,, van olyan progim.. akkor nosza😊

Petko szerint a DW csak jövö hét elején lesz 0.7, szal lehet nem kéne elsietni az installt...
Lacc
Most a 0.7-ben vannak nagyobb újítások is? Mert annyita mondjátok itt, pedig én úgy tudtam hogy csak kissebb fixek vannak benne, csökkentették a töltési idõt, stb.
SinClaiR
én hülye.. szal én ujrarakom most, legyen tiszta a rendszer.. szerintem jobb neki, ha csak a 0.7 et rakod fel

SinClaiR
Az a gyanum, hogy nem bírok magammal, és felteszem, találtam egy szervert, amin már 0.7 van, ki is próbálom.. legfeljebb itthon nem jáccok, csak holnap 😄
Vagy ujrainstallálom😊

Danny
Látod Ranger mekkora revolúúúúúcióóóónt robbantottá ki? Gondoltad volna, hogy ekkora arc vagy?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

NEm köll ez EoD mindjárt lesz BF Vietnam 😊)

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Danny
Szerintem meg tudnak élõ képet közvetíteni. Ez egy Apache bazzeg, akkora elektronikával darabonként mint nálunk a BME. 😄

Más: Nem tudja valaki, hogy miért nem tudok EOD-zni 1.6 óta? Orig BF, 0.21-es EOD és 1.6-os patch van fenn. A szervereken is 1.6 fut mégse tudok felmenni. Map töltés közben levág a francba desktopra, semmit sem ír ki.

Nem jött ki valami fix az 1.6-hoz EOD-val kapcsolatban?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Random_
Persze csak azért sokban függ a központ döntése attól mit mond a pilóta. Mert a gépben ülõk látják mi folyik ott és azokra támaszkodik a központ.

Danny
Rá lehet rakni a 0.6-os DC-re vagy ki kell törölni elõtte? Próbálta már valaki?

Danny
Járulékos veszteség. Szarügy.

Pl mert a patch csómó dolgot lecserélt ezért duplán van bennük egy két dolog.
Másrészt szanálhattak is... 😊
Arról nem is beszélve, hogy a figyelitek a rádiózást egyáltalán nem egybõl, csak úgy lötték le õket...
A fegyverkezelõ asszem vagy 3x kérdezte lõhet-e, a "vezér" meg elõször azt mondta Stand By... beszóltak a központba is, hogy mi legyen... stb
Szal ez nem csak úgy játékból volt.

Erre van az a kifejezé hogy "collateral damage"... ennyi...
ghost cb
ACC mikor áll át 0.7-re???

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb
Hiába, minen fórumban van egy amerika-ellenes (nemmintha én usa párti lennék, de ellenes se vagyok), kicsit lassabb felfogású ember, aki bátran lelövetné magát, habár õ van fölényben. Nem akarlak bántani téged de gondold már át azt a rohadt helyzetet!
Lelõttek az elõzõ napokban 2 AH-64-est, a pilóták túlélték, mert szerencséjük volt. Biztosan nem gondoltak arra, hogy annál akit figyelnek az nem kapa, hanem RPG! És nem lõttek. Az õrjáratozó helikotereknek pont, hogy az a feladatuk a gyanús elemeket kiszûrjék és semlegesítsék. És szerintem az elég gyanús hogy 3 hapsi 3 jármûvel találkozik estefelé, az isten háta mögött, és az egyik kivesz egy hosszúkás tárgyat, amivel gyorsan elkezd futni, ledobja majd visszaszalad. (te is biztos ugy szoktál odaadni egy cd-t a haverodnak hogy kimész a moszkvára elkezdesz rohanni ledobod elszaladsz és a haverod meg jön a számítógépével és fölveszi...). Gyanús helyzet és csak pechük volt hogy ártatlanok voltak...

Danny
Egyébként ha ez a 0.7 full install, akkor miért kisebb mint a 0.5 és a 0.6 együtt? Mert ugye azok egybe kellenek.

Danny

ghost cb
Life errõl a címrõl disznó lassan jön, mindössz 256 KB/sec... ugyhogy már csak 15 perc és lent van