Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rush a Rangers lead the way az már a regisztrálás óta ezvan, az tudom honnan ismerõs, de a vége az új, ami nemtom honnan ismerõs szal tell me pls 😄
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
A Kvék meg az úté engem sosem mozgatott, mert rühellem az ilyen agyatlan FPS-eket. :-)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Alapvetõen pl. CS-ben az OPEN GL sokkal szebb, jobb, gyorsabb, nem bugzik a táj mint D3D-ben 😊), és ez igaz a többi játékra is, ahol lehet választani a kettõ közül
Más: Most akkor fel lehet tolni a dc 0.6-ra a 0.7 fullt?
Nincs kedvem újrarakni az egészet, ha nem muszáj...
De most minden teljesen jól megy (nekem is ATI).

gyuri http://gyur6.uw.hu
Oppá Lacus jössz DC-zni? 😄
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

bocs a hülye kérdésekért, de eddig csak win98at használtam...
az a lényeg, hogy XP alatt a lentebb említett file-ban dolognak 1-nek kell lenni.
Sajnos az XP alatt csak a refresh rate fix programok használatával tudod megoldani a 60 herzes problémát.
Mondjuk én is hamarabb megoldottam meg refresh fix-el😊
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
DC 0.7 nem olyan rossz, pl az Urban Siege nálam végre egyszer sem szaggatott be, a 73 Estings pedig nagyon szép új tája kapott. A többi pályát még nem láttam.
Ha kell elküldöm emilben.
egyébként a nevek:
Nvidia-hoz - NVREFRESHTOOL_21.EXE
ATi-hoz - RefreshFix0.9.9.7
Na mindegy majd próbálkozom... Csak az a baj, hogy megfájdul tõle az ember szeme annyira villog😊)))
renderer.allowAllRefreshRates 0 -át írd át
renderer.allowAllRefreshRates 1 -re
, s a gaméban tudsz majd hercet is választani a felbontással egyetemben.
http://GOro.hu
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Akkor nem hiába tettem fel én tudatlan... 😉
Na jó...
Szal tényleg nem lesz .7 server még egy jó darabig ?
Hmm...
nekem az kék...
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3