Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AirborneRanger
Akkor Co-op módban nem? (botok, vagy singleplayer)
Rush a Rangers lead the way az már a regisztrálás óta ezvan, az tudom honnan ismerõs, de a vége az új, ami nemtom honnan ismerõs szal tell me pls 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Holdpro
az a kép a saját magam fotózta kép

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Holdpro
Mondom nekem 0.7 en ez a tomcat gép áll az el-alamein pályán

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

ja letöltöttem csak remélem ma több áramszünet nem lesz ez szopacs hétvégén😊))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Valen
csak leírtam, hogy ez így van 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Rendben, biztos így van! :-)
A Kvék meg az úté engem sosem mozgatott, mert rühellem az ilyen agyatlan FPS-eket. :-)
Valen
Skipper: Az egy teljesen normális dolog BF-nél, hogyha nem 60 herzre van beállítva a felbontásokra a videókártya és a BF-ben az 0-ra van állítva. Ezért kell átírni 😊)

Valen
Törpapa, az csak a D3D -s alkalmazáspkra vonatkozik, ergo OPEN GL-es játéknál baszhatod (CS, Quake, UT, legtöbb játék)

Alapvetõen pl. CS-ben az OPEN GL sokkal szebb, jobb, gyorsabb, nem bugzik a táj mint D3D-ben 😊), és ez igaz a többi játékra is, ahol lehet választani a kettõ közül

[Rush]
Valahonnan ismerös.......

hTTp://ror.hu/

Az NVidia Detonator drivereiben már vagy fél éve be lehet állítani a D3D-s alkalmazások alatti refresh-t. Nem kell ehhez NVReffix.

Más: Most akkor fel lehet tolni a dc 0.6-ra a 0.7 fullt?
Nincs kedvem újrarakni az egészet, ha nem muszáj...
Skiper
Nekem is minden jól megy. Bár volt egy kis gondom a "renderer.allowRefreshRates "-gyel, nekem az alapból 0-n volt. Hát ne tudjátok meg milyen az... Nem indul el a BF!
De most minden teljesen jól megy (nekem is ATI).

gyuri http://gyur6.uw.hu

Segítsetek plíz.Lemaradtam egy kicsit itt a clonecd-s változattal.Nekem nem mountolja be a 2. cd-t,mondván hogy Unable to mount image,image size mismach.Mit kell ilyenkor tenni?(a 2. cd 412Mb)
AirborneRanger
Nah finomítottam az aláírásomon 😄

AirborneRanger
Nem 😊 Alameinen továbbra is F-15 és F-16 van 😄
Oppá Lacus jössz DC-zni? 😄

Cobra.
Nekem XP SP1 alatt gond nélkül mûködik ATI-n a frissítés szabályozása, de valószínûleg kell hozzá egy jó monitordriver.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Valen
ACC 1 igen, mostmár biztosan tudom 😊)

Valen
ACC 1 igen legalábbis a neve alapján 😊)

HI a magyar serverek át áltak az uj verziora???

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Erzsinéni
Köszi Valen... kipróbáltam a RefreshFix0.9.9.7 -et, és jóóóó. Frankón mûködik, már nem fájdítja annyira az ember szemét. Még1x thx😊)))

Valen
erzsinéni: csak akkor ha a cd-kulcsod eredeti, vagy legalábbis a vwv7h-val kezdõdõ (vannak régi F...-al kezdõdõek, melyekre nem megy fel)

Holdpro
bocsánat a kép méretéért

Holdpro
Láttam új 2-4 Stingereket.. Sok pályán jól fog jönni.. El alamein-ben pl kicseréltek egy vadászgépet

U42Versus
Hát én boltban vettem az XP Home-ot ami már SP1-es volt de tudomásom szerint létezik SP1-es "corporate edition" is !

Erzsinéni
ServicePack1-et fel lehet telepiteniXP-re úgy, hogy nem eredeti az XP? bocs a hülye kérdésekért, de eddig csak win98at használtam...

U42Versus
Fura ,nekem XP van és mégsem volt ezzel soha problémám. Valószínûleg az SP1 keze van a dologban.

Valen
Cobra - az már az 1.3-as patchnél is ott lehetett beállítani.

az a lényeg, hogy XP alatt a lentebb említett file-ban dolognak 1-nek kell lenni.

Sajnos az XP alatt csak a refresh rate fix programok használatával tudod megoldani a 60 herzes problémát.

CAD
Bazz, ez az F14 pengegyors egy gep az mar egyszer holtbiztos...

caddie

Hamed
Tedd fel mindenképp service pack-et, elvileg javítja a 60hz problémát, meg egyéb xp bugokat.

Mondjuk én is hamarabb megoldottam meg refresh fix-el😊

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

TheGOro
Bashras Edge pályán viszont bizonyos textúrák el vannak tolva.

http://GOro.hu

Erzsinéni
Kösz srácok a segítséget...

Cobra.
A BF 1.6 patch óta a Video settingsnél kell beállítanod, hogy melyik felbontásba ÉS milyen frissítésen menjen a játék.
DC 0.7 nem olyan rossz, pl az Urban Siege nálam végre egyszer sem szaggatott be, a 73 Estings pedig nagyon szép új tája kapott. A többi pályát még nem láttam.

Valen
Igen, már kijött 😊) és nem 0.6 😊)

Valen
akkor viszont ha Nvidia kártyád van, akkor a refreshrate fix nevezetû programot tedd fel, amivel meg lehet adni, hogy melyik felbontásban milyen herczen nyomassa a képet. Atinál is van ilyen progi.

Ha kell elküldöm emilben.

egyébként a nevek:

Nvidia-hoz - NVREFRESHTOOL_21.EXE
ATi-hoz - RefreshFix0.9.9.7

Tomalak
Vmi JÓ tapasztalat 0.7 el??
Erzsinéni
Valen, már alapból ezen volt... azért kösz a segítséget...Csak'98 után egész "más" a képminõség ugyanazon a konfigon... úgyhogy az XP a ludas😊)
Na mindegy majd próbálkozom... Csak az a baj, hogy megfájdul tõle az ember szeme annyira villog😊)))

Valen
a "Battlefield 1942" könyvtárban a "Mods" könyvtárban a "BF1942" könyvtárban a "SETTINGS" könyvtárban van egy "videodefault.con" file, amiben az alábbi dolgot kell átírnod:

renderer.allowAllRefreshRates 0 -át írd át
renderer.allowAllRefreshRates 1 -re

, s a gaméban tudsz majd hercet is választani a felbontással egyetemben.

Erzsinéni
Segetsetek már...plz Most tettem fel XPt elég gáz hogy csak 60Hzet bír frissíteni... erre van vmi megoldás, hogy tudjon vmivel többet???

TheGOro
Hát ez a 0.7 nem egy olyan nagy szám, szal az agyonoptimalizálás eggyáltalán nem jellemzõ rá, hát hogy milyen bugok lettek kijavítva azt nem tudom, Tomahawk még mindig szarul számolja a killeket. Viszont mosmár van BH-ban is spawn pont.

ghost cb
De a scorebord-ban jobbkikk, a névre rámész és add buddy akkoris zöld lesz, igy kényelmesebb.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Danny
Nézd meg az id számodat játék közben a score boardon és utána írd be a console-ba, hogy: "ab számod". Arra jó, hogy ha találatod van akkor zöldel írja ki és anélkül is látod hogy betaláltál, hogy elolvasnád mi van odaírva.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Jóóóó...
Akkor nem hiába tettem fel én tudatlan... 😉
Cobra.
ACC1 0.7 !!!

Cobra.
aki benne van a buddy listben (a bf-ében), az zöld színû a térképen a nyila és a neve.

Ezentúl az olajtornyon dolgozó targoncásokat tilos lelõni ! 😛 😄

Na jó...

Szal tényleg nem lesz .7 server még egy jó darabig ?
Hmm...
Neked mitõl zöld a kis nyilad a térképen?
nekem az kék...
TheGOro
Pár csúnyácska hibácska, melyeket a 0.7-el kapunk:

SinClaiR
Felejtsd el.. még az egyik ACC sem állt át.. szenvedhetünk a 0.6 al, jövõ hétig😛

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Na igaz! Van már valahol 0.7-es server, magyar?
Holdpro
Ne hasonlítsuk õket a magyar katonákhoz 😄

Danny
Szerintem meg má rohadt unalmas.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)