Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha jol emlexem priviben kert reakciot toled!
Magyarul nem kivanja tovabbiakban a forumot ilyen marhasaggal piszkitani!
off!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Yan
..és 1re jobban belemászol..
kíváncsi vagyok, h jössz ki ebböl?

¥ xfire: kistekila

Holdpro
béke testvéreim
minek veszekedni mikor harcolni is lehet ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

TS Zolly
Nos a gyengébbek kedvéért átirom: Ja, u42. Ez az akar lenni, hogy igen egyet értek. De ha még mostsem tiszta akkor nagyon sajnálom.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

SinClaiR
Na ez a semmit túl erõs volt.. és nem is igaz..visszavonom, csak elsõ felindulásból elkövetett baklövés volt..
túl sokat, így helyes😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
Ebben a formában, csakhogy megértsd. Ez így hangzott..
Nem értem miért kell trágárkodni?! /idáig helyes./
Ja U'42 /..legyintés (megérti, hogy trágárkodnak)/
Ez az én véleményem, ha én ilyet elkövetek, általában korrekciót alkalmazok, félreértések elkerülése végett. Persze nem fejezi ki magát mindenki azonnal érthetõen.. ezt is alárírom.
Yan, te meg ha megkérhetlek, tartózkodj a felmenõim emlegetésétõl, mert te még a játékban sem tudsz nyujtani semmit, nemhogy a hozzászólásaiddal. Kit kóstolgatok énbe.. Válaszodat priviben kérem.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

CAD
Idezet: TheGoro irta meg januar kozepen:

Jaj mivel most CAD távol van szal helyettesítem õt a falciban... Miért van az hogy közelre nem hatásosak (legalábbis a falcié nem) a rakéták, például suholy seggében suhanok lövök rá 3-at is mind 3-om felrobban rajta de semmi hatás még füstjelzést sem ad, kicsit növeltem a követési távolságot, s küldtem utána még 1 raksit amitõl rögtön megdurrant a pacák

Szal igen en is eszrevettem ezt a bugot? - igen sztem az bug, ez suhoj eseteben a leglatvanyosabb, de megesik mas gepek eseteben, sajnos nem javitottak ki 0.7-ben sem, lehet nem is tudnak rola vagy mitomen...

caddie

Yan
Te addig-addig kóstolgacc mindenkit, mig saját magad is +találtad.

TS Zolly
Ez igy igaz. De ha ez sem érthetõ akkor majd egyszer bövebben elmagyarázom.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

CAD
Hat igen az arc kicsit rossz helyen kotoraszott... es megsem szart, hanem egy elbaszott nagy giotint talalt 😊)

caddie

ubi
thx
Következõ...
Gázkart középre állítod...
Katt a Speed Up -ra, majd elõre tolod a gázkart...
A Speed Down automatikusan kitölti... ha fodítva akarsz emelõerõt adni akkor meg hátra húzod...

Katt a Rudder Left-re, majd elcsavarod a joy balra (ha lehet... 😊)
Alatta a Right automatikusan kitöltödik...
Ezzel tudsz lebegés közben fordulni...

Katt Pitch Up-ra.. majd joykart hátra húzod...
Alatta Down kitöltõdik...
Ezzel húzod fel, döntöd elõre a gépet haladáshoz...

Katt Roll Left-re... kart balra döntöd...
Alatta automatikusan kitölti...
Ezzel döntöd jobbra balra a gépet...

Katt a Fire-ra... elsõ gomb a joy-on...
Katt Alt. Fire-ra... majd joy-on a másodlagos tûzgomb... akármi... 😊

Ennyi... bocs ha túl "részletes"... 😄
Aztán a profik majd megmondják jól... 😄
SinClaiR
Szóismétlés, megyek én is nyelvtanra vissza😛

SinClaiR
Szerintem ha elmondom szerintem mit értet a szöveg alatt flamehadjárat lenne belõle, ugyhogy inkább nem írom le. De szerintem abszolut nem ezt írta😛 Vagy tényleg csak fogalmazástanilag helytelen😊

Miért ne lehetne...? én mindent rá tudtam tenni a joyra ami a repüléshez kell...

Az más kérdés hogy így se megy a helizés valami jól... 😄 😛
Danny
Nem azt mondta hogy te szídtál valakit. Hanem hogy valaki szidott valakit. Aztán odaírta hogy "Ja u42" amit úgy kell érteni, hogy egyetért az elõzõ U42-es hozzászólással. Csak egy üziben írta le, kicsit szerencsétlenül. Ha bárki bármit nem ért csak szóljon. ,)

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

TS Zolly
Nemtom

Skiper

gyuri http://gyur6.uw.hu

csabawarchief

Skiper

SinClaiR
ezen mit lehet félreérteni?

TS Zolly
valamit félre értettél.

TheGOro
jah és helizéshez.

http://GOro.hu

TheGOro
sajnos kollektív karnak a játékban nem lehet megadni tengelyt, csak gombot.

TheGOro
CAD A ISTEN, de nem heliben 😊 helizés nehéz megfelelõ joyt találni, mivel valamivel helyettesíteni kell a pedált, és a kollektív kart.

genRob
Ezt mire véljük Zoli?

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

genRob
Erre vmi jó repülõs kell. Ajánlom a Pampalinit vagy a CAD-et és Tibát. De a beállítás eltér joyonként és személyenként sztem.

ubi
Aki helivel repül, leírná, hgy hogyan állítsan be a configot???persze joy-yal. elõre is kössz
Holdpro
valaki tudja mi a linkje a Pub Buster javításnak ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Yan
helyes, már nagyon unalmas a folyjamatos káromkodás.
arra ott van a ts

Danny
Nagyon helyes, játszon Harry Pottert.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Hi!

Vannak akik nem olvassák a szabályzatot,és gyerekszobájuk sem volt, azoknak üzenném eme fórumon, hogy bár nem mindíg vagyok fent a szerveren de a logokat visszaolvasom,és mostantól ha valaki mást sem tesz csak káromkodik, számíthat egy örökös bannra az ACC szervereken!
Példa:
2004-02-10 01:35:41 : # <<WinG - Svindler*>>: attol fugetlenul szivesen beledbasznek 2 t
2004-02-10 01:33:59 : # <<WinG - Svindler*>>: gyoker kis fasz bazmeg
A valódiság kedvéért nem cenzúráztam,elnézést!
A sértéseket egy neves klán tisztelt tagjának címezte,tehát példastatuálás következik. Jutalma örökös bann, elegem volt az állandó káromkodásból.
Morfi
TS Zolly
Miért kell a másikat szidní?! Ja u42.

genRob
Ámen!

V1
Már mint a másik oldalon amit mellesleg õk hagytak ott, meg ilyenek, hogy ez olyan U'42-ös. ÁÁÁ nem is tudom miért foglalkozom ilyen makikkal. Inkább játszom, ti meg csak hápogjatok makik 😊

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

V1
Na akik csapatot cseréltek ma mielõtt bukták volna a mapot és ráadásúl utána még magyaráztak, hogy kevesebben vannak, azoknak csak annyit tudok mondani :OSTOBA FAJANKÓK

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

Holdpro
Velen lécci pontos linket adjál mert nem jön be az oldal

Danny
A siofuck szerver egy kicsit sûrûn hal. 1,5 óra alatt kétszer kapcsolt le.

Valen
a battlefield.hu-ról manuálisan le lehet szedni a PB legújabb frissítését 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Holdpro
azt írja ki hogy 2 percre kitiltva

Cobra.
Amikor kidob, akkor azt írja ki, hogy nem tudott frissíteni nálad. Tûzfal ?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Holdpro
egyik sem..
bevan pipálva
és ha lenne cheat bese engedne 20 percekre

ghost cb
Csítelsz?

Vagy nem X-elted be a pb-t a multinál.

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Holdpro
Punk buster kivág 2 percre.. mi lehet az oka ?

Yan
a kérdés fenn áll

&#165; xfire: kistekila

Skiper
:'DDDDDDDD

AirborneRanger
de én 😛

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Danny
Jézus! Ja hogy azóta senki sem írt. Ejj ejj!

Danny
Csak azért írok most mert nem tudom frissíteni máshogy az oldalt. Skipernél behalt 😄

Skiper
Amúgy az egészet csak azért tettem, mert így passzol a logómhoz a fejléc