Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarul nem kivanja tovabbiakban a forumot ilyen marhasaggal piszkitani!
off!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
minek veszekedni mikor harcolni is lehet ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
túl sokat, így helyes😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Nem értem miért kell trágárkodni?! /idáig helyes./
Ja U'42 /..legyintés (megérti, hogy trágárkodnak)/
Ez az én véleményem, ha én ilyet elkövetek, általában korrekciót alkalmazok, félreértések elkerülése végett. Persze nem fejezi ki magát mindenki azonnal érthetõen.. ezt is alárírom.
Yan, te meg ha megkérhetlek, tartózkodj a felmenõim emlegetésétõl, mert te még a játékban sem tudsz nyujtani semmit, nemhogy a hozzászólásaiddal. Kit kóstolgatok énbe.. Válaszodat priviben kérem.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Jaj mivel most CAD távol van szal helyettesítem õt a falciban... Miért van az hogy közelre nem hatásosak (legalábbis a falcié nem) a rakéták, például suholy seggében suhanok lövök rá 3-at is mind 3-om felrobban rajta de semmi hatás még füstjelzést sem ad, kicsit növeltem a követési távolságot, s küldtem utána még 1 raksit amitõl rögtön megdurrant a pacák
Szal igen en is eszrevettem ezt a bugot? - igen sztem az bug, ez suhoj eseteben a leglatvanyosabb, de megesik mas gepek eseteben, sajnos nem javitottak ki 0.7-ben sem, lehet nem is tudnak rola vagy mitomen...
caddie

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
caddie
Gázkart középre állítod...
Katt a Speed Up -ra, majd elõre tolod a gázkart...
A Speed Down automatikusan kitölti... ha fodítva akarsz emelõerõt adni akkor meg hátra húzod...
Katt a Rudder Left-re, majd elcsavarod a joy balra (ha lehet... 😊)
Alatta a Right automatikusan kitöltödik...
Ezzel tudsz lebegés közben fordulni...
Katt Pitch Up-ra.. majd joykart hátra húzod...
Alatta Down kitöltõdik...
Ezzel húzod fel, döntöd elõre a gépet haladáshoz...
Katt Roll Left-re... kart balra döntöd...
Alatta automatikusan kitölti...
Ezzel döntöd jobbra balra a gépet...
Katt a Fire-ra... elsõ gomb a joy-on...
Katt Alt. Fire-ra... majd joy-on a másodlagos tûzgomb... akármi... 😊
Ennyi... bocs ha túl "részletes"... 😄
Aztán a profik majd megmondják jól... 😄
Az más kérdés hogy így se megy a helizés valami jól... 😄 😛
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
http://GOro.hu
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Vannak akik nem olvassák a szabályzatot,és gyerekszobájuk sem volt, azoknak üzenném eme fórumon, hogy bár nem mindíg vagyok fent a szerveren de a logokat visszaolvasom,és mostantól ha valaki mást sem tesz csak káromkodik, számíthat egy örökös bannra az ACC szervereken!
Példa:
2004-02-10 01:35:41 : #
2004-02-10 01:33:59 : #
A valódiság kedvéért nem cenzúráztam,elnézést!
A sértéseket egy neves klán tisztelt tagjának címezte,tehát példastatuálás következik. Jutalma örökös bann, elegem volt az állandó káromkodásból.
Morfi
M1A1 abrams néha nagyot lő :)
M1A1 abrams néha nagyot lő :)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Hide and fear, Cobra Commander is here !
bevan pipálva
és ha lenne cheat bese engedne 20 percekre
Vagy nem X-elted be a pb-t a multinál.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)