Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CAD
Lehet, bar elso ket palyanal meg a gepem birta az iromat, voltunk bent vagy 6-n, es ki volt irva, hogy map changed due vote 4 fo bla bla... ez ketszer lattam, harmadjara mar lemaradt a gepem a toltogetesben, utanna meg ki is leptem.

Amugy hmm, en valtottam dw-n palyat amikor egyedul gyakorolotam kicsit par napja (meg 0.6f), de nekem mukodott tokeletesen... szal nemtudom.

caddie

ghost cb
Na kicsit régebbi üzenetekre is meg újakra is fogok reagálni, ez egyszerûen azért van mert most olvastam el vagy 60 hozzászólást.

Elõszöris kezdeném azzal hogy Sinclair nemtom mi a bajod Yannal, mert egy egyszerû poént beszúrt te fölkaptad a vizet és nem poénosan hanem sértõen, becsmérlõen, és lenézõen válaszoltál ami az intelligencia, és egymás iránti tisztelet legalacsonyabb mérõjét nem üti meg. Ha ez volt a célod büszke lehetsz magadra. Ráadásul még igazad sem volt...

Az ATB... Egyben azt hiszem mindenki egyet ért: egy nagy hülyeség. Én ha fölmegyek játszani (ami azért elég gyakran megesik), biztosan a klántársaim oldalán akarok játszani, és nem fogok átállni csak azért mert néhány ember TEAMS-ezik. Általában amúgy sem szokott kialakulni 3-4-5-nél nagyobb differencia a két csapat között. Kevés létszámnál persze már ez is nagy, de nagy létszámnál... Azért ne legyünk már kicsinyesek. Szerintem itt a legjobb megoldás az, ha egy Admin megállítja a játékot (gyk.: pause) és addig nem indítja el amíg nem rendezõdnek az erõk, akár az admin felszólítására is nem áll át egy (vagy több) független ember.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Holdpro
Cobra hamarosan csinálunk egy szervert és ott várunk szeretettel, nem lesz senki útban 😄 max nem engedjük be :-)

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Cobra.
Az a baj, hogy az, hogy egyenlõ a csapatlétszám, nem jelenti ayt, hogy egyenlõek a csapatok, mert mostanában mindig arra az oldalra kerülök, ahol az emberek fele vagy nem is játszik, vagy csak útban van.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Holdpro
valaki felvetette hogy team balance dobál vagy az emberek járkálnak.. Klánunkban is sokat beszélgettünk errõl a dologról.. 1 biztos senki sem szeret elszakadni a jól megszokott társától vagy társaitól.. Team balance okoz olyan sérüléseket hogy pl a legjobbat teszi át a másik oldalra és nem azt aki abban a percben lépett be.. persze még az sincs kizárva hogy az nyeri aki éppen belépett az tényleg elég rossz ha már arról szól a játék hogy mki hova álljon mennyien legyenek egy oldalon.. Életben nézték a felek hogy jajj Usa 3-4 fõvel többen vannak ? arra a kis idõre ha többen is vannak legalább van ellenfél dolgot kell szemelött tartani.. aki jó úgyis kiírtja a többséget 😄 remélem nem csak beszélünk róla hanem be is tudjuk azt tartani hogy akik klánokon belül vannak azok hagy legyenek 1 oldalon és aki nincs klánban az átmegy a kevesebb csapathoz, vagy a kisebb létszámú klán áll át :-) remélem kiveséztem a témát 😄

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Danny
Publicon ne várd a csodát. A helikopterrel és repülõvel én is próbálom minél hamarabb elhagyni a kifutót, mielõtt valamelyik tanult kolléga megkínál egy DTK-val. Jobb esetben ha túlélem akkor én kínálom meg jóbban utána, de azt nem szeretem. Szóval ezért nem vár senki.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Valószínûleg a szervermenedzser progi a bugos, ezért kezdett állandó mapváltásba. Eléggé sok a probléma 1.6 óta, semmi sem mûködik úgy,ahogy kellene.
TS Zolly
Szerverrel volt egy kis baj. De ez lehet a 0.7 hibája is. Leütötték, majd az ujraindulás után szépen ment. Tehát nem szavazták el.

Az 1.6 szavazója dc alatt nem müxik goro. 0.7-en mán ja.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TheGOro
Jelenleg DW-n sem tökéletes a mapvote, és amikor valaki elkezd szavazni rögtön kiabálok is hogy nehogy szavazzál, mert tök másik mappot fog behozni, szal az 1.6 grafikus szavazócskája DC alatt nem tökéletes, 0.7-es szerveren még nem néztem, hogy hogy mûködik.

http://GOro.hu

TheGOro
+++Lényeg a lényegtelenségben+++

Haverral mi is épp akkor léptünk ki amikor már 3x volt pályaváltás. Meg jólenne kicsit figyelni egymásra és összedolgozni. Egész játék alatt hiába rimánkodtam a célmegjelölésért a scudnak basztak jelölni. Aztán a másik hogy pl. a hind-al meg par helivel mindig egyedül utaznak még ha van ott más is. Nyugodtan lehetne várni néhány másodpercet hátha valaki be akar még szállni!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

CAD
Persze elvaltassal nincs gond, csak a halmozottal... olyannal, hogy be sem toltodott de mar change.

Hat nemtudom... le7 az volt az ok.

caddie

genRob
Mondjuk tegnap mi is elváltottuk mielõtt beértek az emberek mert ugye Weapon volt az meg hát, hogy is mondjam...:-)
De nem is ez a lényeg! Sztem nem azért váltották el soxor mert vitatkoztak rajta, hogy melyik legyen hanem mert ACC szerveren nem mûxik rendesen a mapvote!!! Szavazol vmi re és tök más lesz.Elõbb UTóbb azért bejön az ohajtott map.Ezt is jó lenne orvosolni.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

CAD
Igen balance nehez... en egyetlen ertelmes dolognak azt latom, hogyha olyan emberek probaljak egyensulyba tartani csapatot, akik mar ugy azert tudnak jatszani, pl u42 nagyresze, df-sek stb, tehat a klanok "vaja"... sztem nekik kellene annyira esszerunek lenni, hogy ha ellen gyenge (es nem eszrevenni kell, csak ha szolnak persze) akkor atalni... ez persze magamra vonatkoztatva is ervenyesnek tartom.

Masik: ACC1 szerver, kb 5 perce. Vege Wake island-nek, erre uj mapp Midway... mar beerkezett 1-2 ember atvalt el alameinre azonnal, majd ismet urban siege, majd el alamein, majd bashrah nights, majd stalingrad... na itt meguntam kileptem. Emberek nagyreszenek be sem toltotte ok mar elszavaztak... hat grat, aztan meg ott "harcolt" egymassal ket rivalis csapat, hogy melyik palyan jatszanak, es akkor 5 percig semmi nem volt csak mappvaltogatas... csodas, grat.

Azt kellene beallitani, hogy mondjuk 1 percig palyakezdes utan ne lehessen mappot valtani... es szavazasok utan 1 percig ismet ne lehessen szavazast inditani, kell a fasznak az, hogy nehany finoman kifejezve se epelmeju egyed igy elvegye masik kedvet jatektol, hogy jobra balra valt... load screen nem tul elvezetes, foleg a 60. mp utan.

caddie

AirborneRanger
Nekemis nekemis 😊 Egér powa 😉

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Valen
Goro: megfigyeltem kedvenc szófordulataidat, lehet kiadom a többiekével együtt könyvben.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

TheGOro
Bocsika hogy mostanság ilyen CAD-re hajazó, hosszúsággal fejtem ki magamat, illetve gondolataimat, de egyrészt érettségi eggyik lényege is a szép kerek (és olykor abszolút értelmetlen) mondatok legyártása....

TheGOro
Másrészt kezdésnél hiába csak 1 szer lehet állni, ha mindenki egy oldalra áll akkor mi van? Lehet várni amíg jön valaki, aki pár másodpercig Teamsot üvölt, káromkodik, és mindenkit elküld. Én legjobban azt utálom, amikor egy kedves delikvens befárad a szerverre, és valamiért természetesnek veszi hogy oda áll ahol 1 el többen vannak, ennek a miértjérõl lehetne pszcihologiai fejtegetéseket írni, esetleg szakdolgozatként nekiállok valamikor, mindenesetre Ember az embertelenségban-Lényeg a lényegtelenségben mondanivalóm igazi célja annyi lett volna, hogy a természet és murphy törvényszerûsége következtében Teambalance esetén engem fog átrakni, aki már esetlegesen több 10 perce játszik már azon az oldalon, és nem azt a cigut, aki fél pillanata jött be.

TheGOro
Igen ez eddig rendbe van, az elméleted eddig helytálló, azonban van egy-két tényezõ amit figyelmen kívül hagysz. az eggyik, a klánok szeretnek egy oldalon lenni (a publicon errõl már mi rég letettünk...) 2. tényezõ hogy szeretnek az emberek kilépni, és ezzel már borul is a cucc.

Valen
Cobra :

Támogatom az ötletet 😊)

Valen
köszi, megkaptam, replyztem 😊)

Skiper
Ment egy ilyen privát-izé. Üzenet.

gyuri http://gyur6.uw.hu

Cobra.
A Teambalance-ra szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha csak a kezdésnél lehetne átállni 1X, aztán a menet közben érkezõ embereket a gép automatikusan a kisebb létszámú csapathoz rakná, és nem tudnának átállni. Szerintem ezt nem lehet nehéz megoldani.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Valen
hogy miért különleges élmény a helit egérrel irányítani (én is így gyakorlom, azért érdeklõdök )

Skiper

Valen
skipper: áruld el, megöl a kiváncsiság

tudom, dögöljek meg

Skiper
Szvsz a helikopterezéshez a keyboard + mouse konfiguráció a legoptimálisabb. Mindkettöt maximumra feltolom, és úgy nagyon jól tudom vezetni. Ennek egy nagyonnagy elönye is van (páran már ismerik, akik nem, azoknak nem akarom lelöni a poént, na meg én is magam jöttem rá, senki nem mondta), és ezt csak egérrel lehet kihasználni.
Hoppá!

akkor sirva tetted volna le a fegyvert :-)
off

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

AirborneRanger
Irodalom ne is mond... Holnap 3 órás vers elemzés esszzé pfffffffffffffffffff anyám...
Pampi azon a waron nem voltam szal qss 😊 de ha lettem volna... 😊

TheGOro
És most go bekk irodalmat tanulni.

TheGOro
Erre a team balance ra jó ideig nem lesz megoldás, talán 1 script el meg lehetne oldani, amely fél perces nagy csapatdiferencia esetén lepauzálná a gémet (lehetséges!) mint sof2ben, és addig nem folytatódik a játék amíg ki nem eggyenlítõdik, vagy a differencia nem csökken

TheGOro
meg az önbizalma

Nem mukodik jol a team balansz...Milyen jogon dob at az elrol mondjuk a masik oldalra? Nagy kalap xar!

TheGOro
Egyébként helizésre visszatérve az én joy omon van 5 tengely van, és az 5. et egy potihoz hasonló, ami marha jó lenne gázadáshoz, de az egész játékba nem tom azt az 5. tengelyt bekonfolni, pedig überkirály lenne úgy helit vezetni. Szal maradok a jól bevált only keyboard pilótáskodásnál, már túlságosan is hozzászoktam ehhez.

Jaj... mennyi is lett a DF vs U'42 meccs legUTobb?
Egy fecske..szoktak mondani 😊

TheGOro
Nem tom mikor legutoljára még talán hét elején játszottam, a ACC-n voltak érdekes élményeim team balance-val, szal egyész normális volt a team arány max 1 emberrel voltak többen iraknál, amikor is halálom után elkezdõdött, szenvedésem, amelyet akár egy szentimentális napló vagy levélregény formályában is kiadhatnék (kisérettségi powa) de nem teszem, mivel én is utáltam olvasni ezeket. mindenesetre Lényeg a lényegtelenségben hogy irdatlan módon elkezdett embereket átdobálni az eggyik oldalra, így hát megkezdödött a tímszezés, és én is próbáltam visszaálni eredeti helyemre, de minden halál után visszadobott, abba a csapatba ahol többen vannak, ilyet már a DW-n is tapasztaltam még 0.6-nál amikor bekapcsoltam az autobalanceteamot.

Valen
+z

Valen
+d

Valen
ranger:

Mondták már neke, hogy a szépségednél és a eszednél már csak a szerénységed a nagyobb

Flame ON

AirborneRanger
Köztudott hogy jó gyalogos vagyok (heavy assault, assault) és h abramsba is az egyik legjobb szal nézzétek az aláírásom uccsó sorát 😛

AirborneRanger
jaja 😛

Valen
Te szerény

AirborneRanger
Pl lostvillagen vagy eastingen aki az én csapatomba áll az kapjon auto kicket mer megin az erõsebb csapatba állt (egyedül legyûröm az ellent)

CAD
Igen, ez idegesite talan a legjobban, valahogy ki kellene szurni ezeket a patkanyokat... marmint az atallosakat, mert az, hogy ki miert lep ki magangyu, de hogy miert all at az mar kurvara nem... de ugy sem tudunk mit tenni, max ha ott van egy admin, es latja akkor szo nelkul kapjon a gyerek egy kicket, es nem is kell magyarazkodni... - tovabba hasonloan kellene cselekedni azokkal is, akik direkt az erosebb csapatba allnak az elejen, mert nem oda kell alni ahol kevesebben vannak, hanem ahol gyengebben... hogy mi alapjan le7 eldonteni? - pl ticket es "nevek" alapjan.

Masik:

"Koszi azthiszem mi vagyunk az erintettek mar megint 😊
tulajdonkeppen ha tortenik valami a honi DC vilagban akkor az U'42 majdnem biztosan benne van 😊" - sztem ennek egyetlen oka, hogy sokan vagytok es folyamatosan jatszottok... ergo ha gyakran jarsz a mocsarba, nagyobb eselyed van hogy belefuladsz.

caddie

Yan
ACC 1 az
DW csütörtök, v péntek

¥ xfire: kistekila

0.7-esek a szerverek már?
Na most, h igy telenyomattam a forumot lehet mazsolazni..
Lepek kajalni 😊

Koszi azthiszem mi vagyunk az erintettek mar megint 😊
tulajdonkeppen ha tortenik valami a honi DC vilagban akkor az U'42 majdnem biztosan benne van 😊
Amugy hiszem, hogy tanul a mokus az esetbol.. talan erdemes volna enyhiteni az orokos bant 1enlore! Kesobb meg modosithato amennyiben nem tapasztalhato pozitiv valtozas!
Amugy ez csak velemeny... a ti szivetek joga Ldonteni a sorsat!

Most pedig leirnam a gondolataimat ami azoknak szol akik allandoan a TEAMS el vannak elfoglalva jatek kozben!

Igen sajnalatos dolog, h kialakulnak ilyen szituaciok!
Sulyos esetekre gondolok amikor mar 5-6 esetleg megnagyobb tulero van!
Alap allapotban nem szokott ilyen tortenni mert tobbe kevesbe sikerul rendezodni meg az elejen!
Ahogy azonban vesztesre all az egyik csapat akkor a "patkanyok" Kezdik elhagyni a hajot! Kilepnek atallnak!
Igy kialatult egyenlotlenseg meg mar szerintem nehezen orvosolhato! Senki ne varja el azoktol akik vegig a sikeresebb oldalon harcoltak, h a vegen amikor van meg vissza 30-40 tiket atalljon vergodni! Inkabb meg kene tanulni vesziteni es nem kilepkedni atallni hanem tisztesseggel vegigkuzdeni!
Persze sajnos az illetekesek ezt nem igazan fogjak elolvasni ugy sem...vagy nem ismernek magukra!
Na mind1 ennyi 😛

Masik aktualisnak mondhato dolog, h konyebb oldal!..Paran mondjak, h kis csapatunk a konnyebbik oldalt valasztja... ezt en nem igy latom! Inkabb ugy gondolnam, h az a konyebb oldal ahol mi vagyunk! off!
Nem ezzel kellene foglalkozni hiszen kisebb egyenlotlensegek elofordulhatnak...+kell oldani vagy megprobalni! Vegulis a kihivasert jatszunk valamennyien!

Gyengebbek? Ezt majd a csatamezon bizonyithatod
Amugy koszonjuk szepen, h mellenk álltál!