Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Ha nem publikus!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Mar a puszta letunk is sulyos problemat jelent egyeseknek

19:00 tol az ircunkon pl.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
beszédem lenne velük, TS-em a listában
Üdv Hold
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Te strici! 
De azért köszönöm, hogy belinkelted!
Aztán ne aggódjatok, nem DC-zek sokat, csak néha néha... Ugye Cobra?

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...
Tudod a lustaság....
De legalább nem mondhatjátok, hogy nem olvastam vissza! 
Cupp!
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
) átállnak, de azok akikrõl beszélünk azok nem. Az admin feladatok a szerver velejáró kötelességei énszerintem. Persze nem biztos, hogy pont a tied a szerver. De ha nem szeretsz adminkodni, akkor nem muszáj, nem csak neked szólt. Szerintem a rendfenntartás nem olyan nagy feladat. Egyébként az ACC-n én még nem is vettem észre nagyon sok rendbontást, a DW-n volt több is, amiket le kellett verni
, volt néhány kick, és mikor utoljára fent voltam a DW-n már ott sem voltak túl nagy gondok.Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Viszont a valasz az enyem lett 😛
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Szeretnék kérni egy kis helpet. Adnátok egy olyan linket, ahonnan le tudom tölteni a 0.7-et? Ha lehetne extra, akkor magyat mirrort... Nagyon köszike!
(2004. feb. 07. 12:13 | Privát | Válasz | #4346-> eddig olvastam vissza, de nem találtam. Van egy planetbattlefildes link, de a felénél összehánnya magát...)

This dock is closed from civilians!!! Oh... Sorry! I didn\'t know that... If I see one, I will inform you immediately!!!
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
http://bfvietnam.unisoftnet.hu/modules.php?name=FAQ&myfaq=yes&id_cat=2&categories=Seg%E9dletek#10
¥ xfire: kistekila
Mitõl van az ha szegény emberke TS-en üvölt és minimálisan akkor hallom ha maxon van a hanfalaim ereje
http://GOro.hu