Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Mondjuk ez a porfelhõ effekt sem volt, és állati jól néz ki.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
GanXstaZolee#2709
Ja meg Castrot letékáztam mert belelõtt a repülõgépembe, miután már elkezdtem felszálni vele. Na az az igazi köcsögség.
Áruld el hogyan ! Me' engem mindíg lekapnak.
Nem, semmi gáz nem volt, heves volt a harc, peace Bro ! 😄
Azért még el lesz intézve a valagad AZ BIZTOS ! 😄DDD
peace out
Together we'll fly someday...
Amugy A-10 -el bizony le7 ugy repulni, hogy stingerrel igen igen nehezen es ritkan talalja el az ember... mikozben persze az rendesen tolja a szigort.
caddie
Ez kb 6 szor történt meg a kör folyamán. Miau szerencsétlen ezen alkalmak közül 2x ott tartózkodott ...
Egyszer nagyon jó volt ;megyek arra megint, mert ugye lelõttek , látom messzirõl, 4 emberke áll a helikopter spawn helyén ,na pököm a tenyerem, micsoda irtás lesz, király !
Erre valami irdatlan messzirõl 3 stinger röppen felém ; egyenesen repültem rá, úgy robbantam sz*rrá, öröm volt nézni ! 😄DD Szóval, imádom a DC-t, bárkinél lehet stinger, és cseszheted a légierõt, ha van az ellenben kis gógyi.
Aztán az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy nyáu azért súlyos elégtételt vett rajtam 2 perccel késõbb ; kanyart vágtam az iraki oldalhoz közelebbi pont felett Gazalán, és Nyáu valami irdatlan távolról úgy végzett ki stingerrel, csak úgy nyekkentem 😄DD Szal nagyon jó volt tegnap este, kösz mindenkinek !
6. BaseCamp
* Tilos az ellenség nem elfoglalható zászlójánál ( Fõbázisában ) hosszabb ideig Folyamatosan tartózkodni, és az ott születõ játékosokat sorozatosan irtani. Ez vonatkozik a légtérre is.
* Tilos az ellenség nem elfoglalható ( Fõbázisában ) a javítópadon tartózkodni s ott megszületõ játékosokat sorozatosan irtani.
* Repülõ, Sniper, és tüzérségi támadás nem számít BaseCamp-nek.
http://GOro.hu

Szoval FreddyHawk, gratula! BCzzel tovabb, ugyes vagy!
Together we'll fly someday...
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
caddie
Hasonlo gamakat +ejthetunk maskor is!
Sokat tanultunk belole!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
caddie

Sajnos az csit, tetszik vagy nem, az nagyon szep, hogy pl ut-ben engedelyezve van, de az hogy aknakat stb. kiemelten latod, ez azert eleg komoly fegyverteny, mert pl igy 100%, hogy aknat nem taposol, es pl weaponon is eleg nagy elony, de amugy is ugy egyaltalan, ez az enginner es a bazookas halala.
Tehat lehet kvazi ezt egy amolyan defenziv konnyitesnek venni, ami azzal hasonlithato ossze, hogy pl ellen feje vilagit hasonlo neon szinben, csak az offenziv konnyites, es szerintem, pb szerint is ez bizony csiit.
En sztem felesleges a bizonyitvanyt magyarazni, inkabb azt javasonlnam, hogy szep csendben tortenjen aminek tortennie kell, nem kell ezt a gyereket meghurcolni, vagy legalabbis nem biztos hogy a klan prominens tagjainak kene magyarazkodnia, hanem neki...
Majd visszater mondjuk mas nevvel, stb, en sem kivannam senkinek, hogy egy ilyen miatt befejezze DC-s palyafutasat, foleg ha nem egy faszlamarol, hanem egy kivallo repulosrol van szo, de azzal viszont egyetertek, hogy peldat kell statualni 😊)
AirForce1 😊
caddie
Na akkor Az Unreal1942 Csapata a mai nappal +Valt Tiba nevu
Tagjatol!
Nagyon eliteljuk ami tortent meg ha nem is a legsulyosabb "csalas" tortent!
Szomoruan tesszuk ,de nem hallgathatunk a szivunkre!
Tovabbiakban is kerunk tajekoztatast a hasonlo esetekrol!
Termeszetesen a buntetes a tovabbiakban is ugyan ez lesz!
off
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
de mivel a 0.7es dcvel nem mûködött hagytam a fenébe és nem szedtem le.lehet le kellett volna. :/