Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Mondja má el valaki mert hüje maradok és szeretnék má lejönni a diófáról is. 
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
De tényleg mi az a csík ? 😊
Hallottam a Tibás dologról... Hát ezt a kockázatot ti vállaltátok vele. Én sosem gondoltam hogy tisztességtelenül játszotok, mert nem volt okom rá, hogy ezt gondoljam de ez Tiba srác elég rossz reklámot csinált nektek. Én tudom a legjobban, hogy játék közben mennyit rinyálnak miattatok a gammerek és csak röhögök rajtuk. 😊
Ahogy V1 lereagálta a dolgot az tényleg kritikán aluli egy családos embertõl de biztos nagyon bántotta a dolog, hogy õt vették most elõ. Azonban magyarázat még mindig nincs.
Ez is tény. Bár sok hasznát nem látom az ilyesféle csíkocskáknak. Most jól beleütöttem az orromat mások dolgába...
az ünnepi kaki...
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

melyik szerveren és mikor szoktál gyakni ???
mert már rég nem láttalak (lehet hogy csak én nem mentem akkor a szerverre / arra a szerverre

Egy korábbi hozzászólásodra #4920:
"Hát én még nem állok meg és kezdek el zihálni a fõbázisunkon a neved láttán! "
Válasz 'Valen' üzenetére (#4919)
Hát az biztos hogy nem látsz az ellenség (te csapatod) fõbázisán, mivel messzirõl elkerülöm mindig

Szerintem Ranger csíter! 

Most örülsz?
----------------------------
Ugye vége a flame-nek??? Nem azért mert nem élveztem, csak mert ha én ide beírnám a véleményem akkor meglenne a 6k... Olvasni meg nem szeretek.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest
csak tudja már h miket mutat a minimapje
Swedish people are albino monkeys
Egyébként több mint valószínû csak egy lövedék nyoma ami átüt a mini mapon.
És ezennel szent a béke!!!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Together we'll fly someday...
Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
http://GOro.hu
Akkor este buli lesz ? 😄
http://GOro.hu
En elvagyok akkor is ha nem vagyok kozkedvenc csapatban!