Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meow veled viszont nem ertek egyet. Bann nagyon ritka, en nem is nagyon tudok bannrol, kick az mar gyakoribb, de egy rossz nap utani kick meg nem boritja fel a vilagot... olyanra volt pelda, de sztem a bannal kicsit mas a helyzet.
caddie
peace out
Together we'll fly someday...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Lazíts, a flém tegnap volt. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Még egy dolog: Az adminok nagy része ugyan az, mint a PB-elött, tehát mindenki tudja hogy mit lehet és mit nem.
Sikerekben és Radarhackban gazdag játékot minden gémernek!

2. nagyon megalapozott indokkal, es utolag ez be is bizonyosodott
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Petko legyszives gondold meg megegyszer, mert ennek nem lesznek jo kovetkezmenyei.
Nyilvánvalóan sokkal gördülékenyebb a közvetítés, és kevesebb az üresjárat, ha ketten figyelik a csatateret, és amíg az egyik összeszedi a gondolatait, addig a másik tudja mondani, hogy egy másik fontos részen mi a bré van.
Nekem mindegy, az biztos, hogy egy hétpróbás DC-s nagyon jó lenne mellém, de legyen ám felvágva a nyelve, és a szopatást is állnia kell valamilyen szinten, mer' mint tudjuk kedves srác vagyok én 😄DDDDD

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Egyébként nem tudok csak irni...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
A FoP felkonfolt ShoutCast szervere ismét régi fényében ragyog, ráadásul még életemben nem láttam jó kis DesertCombat meccset, úgyhogy ( ha a baba közbe nem szól ) benne vagyok egy közevetítésben ! 😄DD
Ha szakértõbb embert akartok a közvetítõi székbe, akkor keressetek, és mondom a tech. infókat, valamint a szükséges jelszavakat az SC szerverre !
caddie

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
az ünnepi kaki...

Bár a Hummer a falban közjáték után már azon sem csodálkoznék!

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
...Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Senki nem tudja mi az! V1 nem is latja gama kozben vagyis eddig nem figyelt fel ra!
Ha valaki tud hasonlot produkalni akkor probalja megfigyelni mitol lehet!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Szoval nem gondolom, h kar volt beleszolnod!
thx
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!