Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genRob
???
No fog, nyilak???

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

na pajtikám,az a tool csak annyit tesz, hogy neonszínûek az aknák meg a gránátok, nofog, és mindenki feje felett hatalmas nyílvesszõ hogy itt vagyok...még a házakból is kilátszik,mert a teteje felett lóg ki. tehát ez ugye csak kis optikai tuning???
az ötlet jó,megfontolás tárgyává tesszük!!!
CAD
Ize, en orulok annak, amit csinaltak petokek...

Meow veled viszont nem ertek egyet. Bann nagyon ritka, en nem is nagyon tudok bannrol, kick az mar gyakoribb, de egy rossz nap utani kick meg nem boritja fel a vilagot... olyanra volt pelda, de sztem a bannal kicsit mas a helyzet.

caddie

TheGOro
Az jó dolog

http://GOro.hu

TheGOro
Hát ja két 2 ember kõll, nekem trax és petko jutott eszembe

http://GOro.hu

Me0w
Warra van sajat szerverunk, publicra nem tervezunk inditani, van eleg. Oks, ertem az indokaidat, de nem ertek egyet veluk.

peace out

Together we'll fly someday...

0Fritz0
És direkt ezért volt idézõjelben is. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

na mentem floorballozni, tobbit majd este
es te azt honnan tudod milyen toolt hasznalt? Honnan tudod hogy nem latott at a kodon? Hasznalt valamit, ami biztos hogy nem odavalo, es ez nalam mar eleg ok hogy devians jatekosnak tekintsem, akarhogy is kaptam el. De mondom MeOw ha neked ennyire fontos a szervereken a liberalizmus, akkor csinalj eggyet te is. Ez itt nem kötelezõ szociális szolgáltatás hanem önálló közösségi támogatás, saját belátás szerint, és mi ezt így látjuk be.
0Fritz0
Nem mondtam, hogy kivetnivaló, csupán furcsáltam. Ez is csak egy vélemény. 😉
Lazíts, a flém tegnap volt. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Me0w
Egyaltalan nincs panikhangulat, csak a velemenyemet beszeltem meg Petkoval. Es ameddig ezt ertelmesen teszem, azthiszem semmi kivetnivalo nincs benne.

Danny
Radarhack lol.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

0Fritz0
Kicsit furcsálom ezt a "pánikhangulatot", mert pl. amióta a BF-el játszom, egyszer sem kickeltek ki adminok. A tapasztalat azt mutatja, hogy általában a nagypofájú, akaratos gémerek kerülnek az adminok figyelmének középpontjába és ha egy ilyen pont az admin rossz napján csinál valalmi sértõt... hát nem sokan fognak sírni utána. Érdekes módon én is vitáztam már adminnal játék közben, de a kick-ban téma fel sem merült. (Talán mert nem küldtük el egymást a másik anyukájába?)
Még egy dolog: Az adminok nagy része ugyan az, mint a PB-elött, tehát mindenki tudja hogy mit lehet és mit nem.
Sikerekben és Radarhackban gazdag játékot minden gémernek!

Me0w
Nem volt az indok megalapozott, mivel az a tool amit hasznalt nem segitett neki abban hogy atlasson a kodon. Egyszeruen az admin szerint nem lehetett megcsinalni, es ezert kapott buntetest. Mindegy, en hiaba harcolok, ugyis meg lesz csinalva a dolog.

1. nem kerult banra csak kickeltem
2. nagyon megalapozott indokkal, es utolag ez be is bizonyosodott
Danny
Pofázni tudok gördülékenyen, DC-zek amióta létezik, viszont nem vagyok kedves!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Me0w
Mint ahogy Tiba anno banra kerult a barettezesert? Ne valaszolj, koltoi kerdes volt.

ilyen adminnak rossz napja cimszo alatti dolog mint irtam minden 5000. kicknel lesz csak kb. feltehetoleg. nem kell tuldramatizalni, mert eddig se voltak egyik szerveren se olyan adminok akik igy tettek volna (csak altalaban a kirakott probal a kulvilag fele orditozni hogy ot milyen nagy serelem erte). Ezzel a lepessel csak leszurodnek a deviansok, semmi tobb nem tortenik. Aki veluk akar jatszani, csinaljon egy getto szervert azt nosza.
Me0w
Ja ertem, szoval akit azert bannolnak ki mert jol jatszik es/vagy eppen az adminnak rossz napja van, akkor az a konszenzus aldozata. Esetleg PB global banra nem akarjatok tenni az illetot? Mert innentol az a kov. lepes...

egyszeruen bizalom kerdese. megbizok a tobbi adminban, es ok is bennem... arra minmalis az esely hogy valaki artatlanul ki fog ezert rugodni. Ha valaki rendsen jatszik nem lessz semmi baja... Annak az 1 nek az 5000 bol aki tenleg lehet artatlanul esik ki, uzenem hogy sajnos ilyen az elet, o szerencsetlensegere a konszenzusunk aldozata.
Me0w
Termeszetesen, 1-1 a helyzet. De ha valaki bejelentkezik ebbe a 'programba' akkor ellenorzod hogy a ban amit kiosztottak, az jogos volt-e, ertelmes volt-e, vagy csak ugy jott, es a szkript autobanol a szerverekrol?

hol van 13 eves admin? azert nem ertem ezt a felhaborodast se, elhiszem hogy fontos szamotokra a szerveren a jateklehetoseg meg a szabadsag, de azert nem teljesen mi vagyunk ertetek, hanem kb 1-1. Nekem azert is van szerverem hogy haverokkal jol eljatszak, persze ehhez szivesen latok minden rendes becsuletes jatekost ami kell is, de azt csak eldonthetem hogy a sok barmot kitiltom akik megakadalyoznak ebben.
Me0w
Okorseget? Evvel csak az a baj, hogy van par 13 eves aki mostantol definialhatja az okorseg fogalmat, es nem csak az o fostalicsak szerverukrol esel ki hanem a tobbi szerverrol is. Ez igy nagyon nincs jol...

Petko legyszives gondold meg megegyszer, mert ennek nem lesznek jo kovetkezmenyei.

ez van, most legalabb mindenki 2x is meggondolja mielott okorseget csinal
Me0w
Foleg hogy beindul a kemenykedes, lasd: "Megeccer lelosz repulsz az osszes szerverrol!"... legyen mar ez manualis gyerekek.

Me0w
Ez most komoly? Valami uberadminnak eljar a keze, es repul az ember 3 szerverrol? Ezt azert nem kene...

na kész az amator linuxos banlist szinkronizáló scriptem... ma estetõl remélhetõleg a 2 acc szerver és a dw közös banlistel üzemel... ha valami admint még érdekel a dolog, üzenjen
Mindenképp 2 sótkaszter KELL !
Nyilvánvalóan sokkal gördülékenyebb a közvetítés, és kevesebb az üresjárat, ha ketten figyelik a csatateret, és amíg az egyik összeszedi a gondolatait, addig a másik tudja mondani, hogy egy másik fontos részen mi a bré van.
Nekem mindegy, az biztos, hogy egy hétpróbás DC-s nagyon jó lenne mellém, de legyen ám felvágva a nyelve, és a szopatást is állnia kell valamilyen szinten, mer' mint tudjuk kedves srác vagyok én 😄DDDDD

WiNters
majd kitanulja

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

ghost cb

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Lekai
be bamekk be
na ugye hogy nem tudol teeee

ghost cb
Beszóttá?
Egyébként nem tudok csak irni...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Danny
GOro guru! 😄

AirborneRanger
Wow az faszántos lenne! Sztem 2 shoutcaster kéne, egyik az isteni jólbevált freddy a másik meg valaki desertcombat guru 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Me0w
Freddy, terhes vagy?

Goro !

A FoP felkonfolt ShoutCast szervere ismét régi fényében ragyog, ráadásul még életemben nem láttam jó kis DesertCombat meccset, úgyhogy ( ha a baba közbe nem szól ) benne vagyok egy közevetítésben ! 😄DD
Ha szakértõbb embert akartok a közvetítõi székbe, akkor keressetek, és mondom a tech. infókat, valamint a szükséges jelszavakat az SC szerverre !

AirborneRanger
Persze szivi

CAD
Szaros kis ranger outwar ezereves kepekkel maszturbal itt nekunk 😊))) - de csak szeretetbol piszkallag ranger ugye tudod 😊)

caddie

Danny
Ja én meg már aszittem, hogy lemaradtam valamirõl! De cikííííí!

AirborneRanger

AirborneRanger
Ha akkor láttad volna afejemet megijedtél volna 😊

Cobra.
Nyugi Danny, csak vicc volt

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Jó lehet hogy nem ACCs szerveren volt de ki voltatok akadva a csítemen 😊 Bár ha jobban meggondolom ha nálatok játszom biztos kickeltek mint DarkHorSet szoktátok.

az ünnepi kaki...

Danny
#5029 #5030 #5031

Ne zsibassz! Ez nem a csillagok háborúja!
Bár a Hummer a falban közjáték után már azon sem csodálkoznék!
SinClaiR
Mondtam, hogy még korán van 😄

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Danny
Hájjóvan csak valaki valami lézerrõl karattyolt, a többiek meg erõsen bólogattak én meg ...

Sarga csikra nincs ertelmes magyarazat!
Senki nem tudja mi az! V1 nem is latja gama kozben vagyis eddig nem figyelt fel ra!
Ha valaki tud hasonlot produkalni akkor probalja megfigyelni mitol lehet!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

+is lepodtem ,h te igy ilyen normalisan tudsz reagalni!
Szoval nem gondolom, h kar volt beleszolnod!
thx

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!