Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
Sztem nem rajtam múlt, hogy társatok végigszídta a gémereket. De fogd rám: Nekem van olyanom a minimaponban ami senki másnak és én fenyegetõztem végig a fórumot. És bocsáss meg, hogy végigolvasva azt a szardobálást, amit egy egyszerû kérdés váltott ki, nem az "elnézést kérek, nem tetszene szebben beszélni, mert ez rosszúl esik kicsi lelkemnek"-verziót választottam. Én szóltam le a hozzászólókat és utána én próbáltam gyerekes módon jópofizni. Utána persze én tagadtam le a Hacket (ami miatt már keveseben vagytok).
Kérdés: Ha most az utolsó két oldalt betenném a bf.hu-ra és pár SG-s fórumba, akkor szerinted kinek a megitélése csökkenne?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TheGOro
Neem láátok, mámegint haluzol?

http://GOro.hu

Ha akkor nem szolsz bele akkor most nem tartunk itt!
Velemenyt lehet mondani ,de mivel teged serelem nem ert ezert rosszul reagaltal!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

U42MAD
TE KAPPAN !

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

Valen
MAD vrote - ma 20:44 | Privát | Válasz | #5074
😄DDDD
Bazz hívtam a számot ! Az eredmény hol fog megjelenni ? 😄DDD

Igen ezt elfelejtettem közölni !!! 😊)

szavazni minél elõbb, de legkésõbb holnap estig lehet (21:00-ig) 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

0Fritz0
Rendben de azokat is idézd be, amikre én válaszoltam.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Itthagysz te ven marha? 😛

U42MAD
FLAME IS OVER !
Jó játékot mindenkinek !

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

Azthiszem akkor meg eleg parazsvita volt.. es amire valaszoltam akkor azt inkabb nem idezem most be!

U42MAD
Elmondtad a lényeget. Korrekt. Sajnos néha hiba is becsúszik. ÁMEN !

0Fritz0
"nem minden úgy van ahogy"
Hát, erre no comment 😊)

0Fritz0
Aham, nem tetszik a megfogalmazás... akkor gondolom ez megfelelõ:
ma 18:47 | Privát | Válasz | #4998
Te meg minek jossz most ide?
Senki nem kivancsi a velemenyedre!

U42MAD
😄DDDD
Bazz hívtam a számot ! Az eredmény hol fog megjelenni ? 😄DDD

a lényeg annyi hogy ugye, ha most történne a barretes ügy (ugyhogy a pbt felejtsük most el), akkor mennyi hitele lenne tibának? Ehhez analóg, ha megtörtént a pbs ügy, akkor visszafele mennyi hitele van a barretesnek? Sajnos itt nem megy a külsõ világban lévõ büntetõ törtvénykönyv és jogi rendszer hogy mindent be kell külön bizonyítani, mert nincs semmi eszközünk ehhez, fõleg intézményrendszerünk. Ugyhogy addig marad a jó logika, és természetesen a hibákra is képes intuíciónk, de így a kettõ már nagy bizonyosságggal képes döntést hozni. Sajnos itt a játékvilágban ezt a konszenzust meg el kell fogadnunk mégha hibákra is képes, mer csak ez van.
LOL

U42MAD
LOLler vagy !
Kapálódzik a nyavaja. Nincs miért. Csak ha figyelnél és megpróbálnád összefüggéseiben látni a dolgokat ( bár erre az esetedben semmi remény ) rájönnél, hogy nem minden úgy van ahogy.

Valen
A többieknek, akik a háttérben sunnyognak és nem szólnak bele a vitába :

Szerintetek mikor hadják abba a vitát ?

A szavazatokat az alábbi számok felhívásával lehet megtenni:

06-1-666-66-66 - minél elöbb, annál jobb (kezdem nagyon unni már)
06-1-999-99-99 - minél késõbb, annál jobb (hagy szapulják egymást 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Semmi bajunk! Csak szitod itt a tuzet feleslegesen!
Nem a velemennyel van a baj hanem a megfogalmazassal!

0Fritz0
Mert látom, hogy csak kapálóztok össze-vissza. Mindenki menjen a fenébe, aki nem fogja be a pofáját?! Tudod, a legszebb az, hogy semmi bajotom veletek (miért is volna), de ez amit most mûveltek egyszerûen siralmas.

Az erintett itt sincsen ..asszem ennel hallkabb nem lehetne!

Te meg meg mindig nem birod befejezni ?
Mit akarsz meg beszelni rola?

0Fritz0
Nézzük az arányokat: "jogtalan" Kick Vs. CHEAT.
Szerintem ilyenkor kéne az érintetteknek kicsit hallkabbnak lenni.

0Fritz0
Szerencsére késõbb a PB közbelépett, inkább errõl beszéljünk.

U42MAD
Na de petko ! A tények makacs dolgok ! Ne ferdíts ! A BARETTES ÜGY EGYÉRTELMÛEN TÚLKAPÁS VOLT MÉGHA NEM IS ISMERED BE ! A másik ügy jogos. A kettõt ne keverjük már össze ! És mi az hogy megelõlegezett kick ??? Beszarok isten bizony mindjárt ! LOL

Azert a 2 dolgot ne keverjuk ossze!
Akkor es ott semmifele problema nem volt!

hat en nem igy erzem a barretes ugyet... foleg az öngól kifejezest érzem sértõnek... szerinted teljesenen jogtalan kirugásnak tekinthetõ valami, ha akkor nem is volt lehetõség bebizonyítani a dolgot, de 3 héttel késõbb egyértelmû pb log képzõdik arról hogy az illetõ gamehacket használ akkor, amit õ is beismer? vehetjük megelõlegezett kicknek is... nem örvendek neki hogy a farok próbálja meg csóválni a kutyát... fõleg hogy ezzel a hitelemet kérdõjelezitek meg sorozatosan, amikor az egyszerû tények mást mutatnak
Semmit se latok! :-(

TheGOro
Hmm nagyon sok a incomplete és a corrupt átviteles kép.

Fasza 😊

TheGOro
Királyság

U42MAD
Igen Petko. Az az ominózus Barettes ügy amikor - sajnos be kell látnod - mások hülyesége miatt tisztán játszó embert rúgtál ki mert nem tudtad, hogy valóban lehet onnan Barettezni. Az öngól volt belátható.
És innentõl kezdve sajnos beindult egy folyamat. Jogosan, jogtalanul.
Mindegy. Kár ezen tovább rágódni. Majd a ligában eldõl ki a májer.

Jo rendben!
Valasz nincs ra! Mert senki nem tudja!
Bocsi ha serelem ert. Asszem mast nem tudok mondani!

0Fritz0
Vegyétek már észre, hogy már rég nem az a téma, hogy mekkora csíterek lennétek (nincs bebizonyítva és gyanúsítás sem volt tudtommal, csak egy kérdés!), de ti ezt valahogy nem akarjátok/tudjátok észrevenni. A gond ott vam ,hogy akik vélemyényt nyílvánitottak, azok a "Te meg minek jossz most ide?, Senki nem kivancsi a velemenyedre!, Inkabb maradj ki ebbol a vitabol!" válaszokat kapja.

na fiuk azer... sose gyanusitottam cheatel a dwn es nem kickeltem, egeszen az elso esetig amikor 2 ember akik mindketten oreg motorosok addig irogattak mig kiraktam tibat, utanna kenytelen voltam kepekkel meg egyeb dolgokkal probalni bizonyitani a bizonyithatatlant, hogy ne nezzenek hulyenek... tobben is engem szoltak le hogy miert gyanusitgatok en is, meg 2 eve miota mar kint a bf mienki azt orditozza hogy itt nincs cheat, meg az gyanusit aki irigykedik
hat erre termeszetesen kotelessegemnek ereztem megvedeni a becsuletemet, es bizonyitani hogy nem en vagyok a flugos a tibas ugyben... tiba teljesen korrekten megmondta hogy tenleg hasznalt, es ezzel ugymond valamelyest visszaadta a hitelemet, es az osszes tobbi emberet aki annakidejen mondta hogy igenis letezik cheat bf hez.
Ebben az esetben semmilyen cheates gyanusitas nem tortent, csak vegigneztem a screenshotokat, es talaltam ezt a gyanus kepet, de kirakom hogy masok is lathassak a listat, es nehogy azthidjek hogy miden masodikon van valami csik. Termeszetesen felteteleztem hogy semmi atomdurva cheat, amitol 10 emberrel felerne az illeto, de akkor is valami modositas szeruseg, amit a jatekos kozosseg erdekeben, es ugymond a becsuletes jatek szellemeben be kell jelenteni, es kitargyalni hogy szabad e. Ezert nemes egyszeruseggel megkerdeztem mi ez. Erre persze kaptam egy zsák anyázást, de értelmes választ nem. Végén pedig itt elhumorizáljátok, és elironizáljátok a dolgot, és még engem állítotok be a gonosz manónak, aki az irigykedés miatt szétrombolja a klánotokat.
U42MAD
Igen mindjárt oltom a lángot ami a nevedben van. Hadd ne mondjam hogyan 😄DD

0Fritz0
Te csak oltsd a lángokat!
Asszem nem személyeskedtem veled, de írj nyugodtan, mert ez sem engem minõsit. Embereket még nem láttam így rinyálni egy tényleg nem bántó szándékú kérdéstõl.

Yan
majd 10k elött.. 😉

¥ xfire: kistekila

Igen kepeket tovabbra is.. legfeljebb megy a flame oda vissza!

U42MAD
Nagy vagy mint egy bivalyszar.

Ebbol egy sajnos valos volt azert!

Yan
csak nyugodtan rakosgasd ide a képeket,
ha unjuk, szólunk Angyalnak. 😊

¥ xfire: kistekila

U42MAD
Mindegy. Téma túltárgyalva. Remélem mostanában nem fog semmi ilyen felkerülni senkivel kapcsolatban. Szeretnék hinni a tiszta játékban. Ha az nincs semmit nem ér az egész. Megmérgezi a légkört és állandóan csítet kiált mindenki.
Szal csak az a probléma Petko az egésszel, hogy már a harmadik alkalommal csak bennünket találsz meg.
Elõször volt ugyi, hogy a Barettel ki mit lát.
Másodszor a lila akna ügy.
Harmadszor pedig a sárga csík.
Szerinted ezek után mire gondoljunk ?
Mire való ez a kitüntetett figyelem irányunkban ?
Szóval ez itt a probléma.

Annyi ideje van amennyit a joisten eloirt neki 😊

0Fritz0
Nem, barátkozni temetõben szoktak teliholdat ugató emberevõ farkasok mellett.
Sztem Petkonak adjatok egy kis idõt, mert itt Õ a sértet fél és nem a klántársatok.

Neked meg lehet
Most jott ki a 2.0 ha kell elkuldom 😊

Min kene nevetni ?
Baratkozas az vicces?

TheGOro
Francba azt hittem már nekem is lesz laser guided hidrogénbomba stuffom 😞(

0Fritz0
Hû micsoda barátkozás van folyamatban. Kár hogy senki sem nevet.

najo azert nem kell rajtam ironizálni se, objektive nem csinaltam semmi eszement dolgot, hanem teljesen erzelem mentesen beraktam egy screenshotot amin valami furcsat lattam... megkerdeztem miaz, es erre a tag felhaborodott, es olyan modon szidkozodott amit epeszu ember barmennyire is impulziv, - nem tesz meg... utanna meg itt finomat csillapitjatok a kedelyeket, de attol meg nem en voltam a "hulye"