Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De baz, nekem nem akadozik a game😊

1024, minden maxom 16xAF, 4xAA és 100FPS.

Csak a pályák betöltése lassú. És 512MB dualchannel ramom van, 340Mhz, cas2.

És az XP szerint nem kell töredezettségmentesíteni a meghajtót...
Ha probalnad 1024 el akkor tudnad mennyivel jobb!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Danny
Nekem 2x256MB DualChannel DDR-em van és semmi sem akad.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Valen
A BF memóriaigénye:

128 MB inkább hadjuk
256 MB Single only (de csak ha feltétlen játszani akarsz)
512 MB Multi is, de kerüld az EL-ALamein méretû pályákat
1024 MB Tökéletes (nem szwappol, nem tölt, még a NO-FLY-ZONE is folyamatos, holott 512-vel játszhatatlan volt 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

0Fritz0
Most látom, hogy az aláírásodban ott a configod. Akkor próbáld meg Cobra és BB tanácsát. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
A töltés idejét a memóriabõvítéssel lehet látványosan csökkenteni. A BF az 512-õt szereti. (Na meg gyorsabb proci, vinyó, alaplap...)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Cobra.
töredezettségmentesítés segít valamennyit

Hide and fear, Cobra Commander is here !

BurnBaby
azt mondják ha a háttérben nem fogja mindenfél a memóriát akkor valamivel jobban érzi magát a bf. nemtom 😊 de ha már 2 player bent van elindul a kör és ugye gép és gép között akár percekben is mérhetõ a betöltési idõ különbsége. ez van
vagy loadcheat ,)

www.battlefield.hu

Inkább arra irjatok infót, hogy hogyan lehet gyorsítani a pályabetöltést BF-ben.

Tegnap nemkicsit felkaptam a vizet, hogy mire a docks pályát betöltötte nekem, addigra a fél amerikai csapat már át is csónakázott a hajóra, és foglalta be a zászlót... Bár hozzáteszem, rajtam kívül még nem spawnolt szinte senki a piros csapatból, ezért is nem értettem mi a fsz van, és hogy az illetõ CB-snek miért nem kellett megvárni a spawnidõt...
Danny
Ki ez a srác?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Yan
na látod ez a baj,
azt hangoztatod, h szabad vélemény nyilvánítás, de ha más is leírja a véleményét, rögtön +támadod.
Lásd az elmúlt hetet amióta ide irogatsz.

¥ xfire: kistekila

Cobra.
Csak az a baj, hogy az FB-n már csak sima DC van

AirborneRanger
pontosan émmá töttöm is 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

TheGOro
http://www.dcxtended.com/

http://GOro.hu

Hunter, van valahol infó a DCX-rõl, mint olyanról ?

Cobra.
Azért szólhattatok volna, mert esetleg más is szívesen kipróbálná, de mire észreveszi és letölti a modot, addigra már megint más van a szeveren.

Me0w
Koszonom ofensegessege hogy megturod a hozzaszolasaimat...

Together we'll fly someday...

Miért kéne ezt bejelenteni? A szerveren több mod is megy, attol függ, hogy éppen mivel van kedvünk játszani. Van pirates, DC, DCX, RtR, SW mod is a szerveren. Minden modpróbálót várunk a szerveren.
Yan
csak arra kattintottam, mert az volt a legközelebb.
az összesre hozzászólásra írtam.

AirborneRanger
Desert combat extended

Danny
ammegmi?

Cobra.
FB-sek szólhatnának, ha valami új modot próbálnak, most a DCX (0.7 ?) megy a szerverükön.

Danny
tegnap ez a cink gyerek felbaszott agyilag, már túl fáradt voltam a hiénázásához

Danny
hülyeséget végülis nem írtál 😊))

Danny
na bazz, viccnek szántam 😄DDDD de nembaj 😉

AirborneRanger
Nyikmarekk irtam forumra GOronak a repüléseddel kapcsolatban 😊

Lekai

Cobra.
Akkor majd legközelebb jobban megnézem, hogy kit lövök le

Lekai
pedig szoktam játszani a DC-vel és mit ad isten tényleg ez a nevem még ott is

Cobra.
Lekai te egyébként ki vagy ? Nem emlékszem ilyen ninck-û DC-sre.
u.i. ez egy egyszerû kérdés, semmi flame

Danny
Dógozok én...😊

AirborneRanger
nemkéne dógoznod öcsipók? 😛P

Danny

Butaby
Jó napot.Még mindig u.a. a téma?Nem unalmas még?Vagy mindenki ezzel álmodik?Miért nem dumáltok inkább a fehér egerek nemi életéröl????Abban a témában lehet jobban ott vagytok!!!

Mindenkinek jóétvágyt majd az ebédhez.

AirborneRanger
Jó reggelt mindenki te meg kabbe 😛

Lekai

Danny
Te vagy a Terminátor?

Lekai
na most aztán tényleg legyen vége
abbol induljatok ki hogy egyik játékos sem használ semmi segédprogramot mert azt nem szabad és még csunya dolog is
van olyan hogy az a qva pb pikkel rá és pont akkor fotozza le amikor õ otthon a kis sárga filccel rajzolgat a monitorjára vagy pedig éppen a video drivere akadozik és jelzi hogy melyik irányban keresse a problémára a megoldást
nem kell mindig a rossz oldaláról nézni a dolgokat

Danny
Inkább dógozzatok kutyák!

0Fritz0
Nah szépen sorjában:
Sinclair! Csupán egy kérdés volt, mert nem értettem. Mert ha valakit "vegighurcoltak a sarban" akkor az azt jelenti, hogy ártatlanúl baszogatták. Mint leírtad, ez nem így volt. Elegem van már a nofog, radarhackos és egyéb nyalánkságokkal tuningolt játékosokból. A mókás az, hogy sokan próbálkoznak kissebb "módositásokkal", mondván hogy az még nem baj. De igen is az, mert ugyebár nem ártana ha mindenki ugyan azt látná a gémben! Ezen nincs mit rágódni, szubjektív véleményeket alkotni, ezt valaki vagy csinálja vagy nem. Pontosan ezért találták ki a PB-t és ezért nézhetik meg az adminok is a gémerek képeit. Meggyõzni meg nem akarlak (mirõl is kéne meggyõznöm téged?), mert ha megfigyeled, a témát nem én hoztam elõ, csak - Mint feljebb is írtam - nem értettem és ezért kérdeztem rá.

Nemesis! Látom bánt, hogy itt vagyok. Akkor csak egy kérdés: Flém? Megneveztem valamikor is személy(eket), klán(okat), mint csítereket? Csupán kérdezek, amire elég fura módon egybõl "flémer!"-okosságokat kapok vissza. Ilyenkor az az érzésem, hogy vagy fiatalabb játékosokal beszélek, vagy ez a téma nagyon kellemetlenûl érinti õket... Aktivitás: valahol el kell kezdeni, nemde? 😉
A DC-re eddig is ránéztem, és V1 kirohanását látva egy kérdéstõl, amit még jópofán is hoztak elõ, SÕT utána még Petko próbált megmagyarázni... ezt nem volt kedvem tétlenûl tûrni. Tudod, utána meg azért maradtam, mert ha beírunk egy vitába és utána eltününk, na AZ a flém!
A flémelésrõl még annyit: Nézd már meg, hogy kinek a hozzászólása mögött milyen sznájlik vannak.

Oh,elnézést...ez az öregkori feledékenység!
Nem3sis
Na még 2 óra és húzok haza

Minden csak nézőpont kérdése.

Nem3sis
Morfy: kihagytad hogy gépkarabélyból hellfire-t lö ki 7.62-es löszer helyett, hogy sebezhetetlen és átlátszó skin-t használ...

Nem3sis
Csak flém miatt vagy itt? Mert ha igen akkor kereshetnél másik topicot ahol lehet tolni flémet. Itt már nagyon unalmas.. Egyébként hol voltál eddig? Valahogy nem tünt fel jelenléted a topicban. Csak V1 érdekes képe óta vagy ilyen aktív?

SinClaiR
0fritz0: Kommunikáció alapfokon😊

Sárbadöngölés: mondjuk elismerte egybõl, hogy hibázott, ti meg még mindig nem tudtok leszállni róla, ez olyan "kötjük az ebet a karóhoz" szindróma szerintem.

Persze alap, hogy én nem értek veletek egyet, lévén exklántársamból próbáltok lábtörlõt csinálni. Elfogult vagyok, így van. De amit "csináltok" legalább annyira elítélendõ, mint maga a tény, ami miatt próbálkoztok. Természetesen mint minden téma, ez is szubjektív, mindenkinek más a véleménye, egy azon témáról, faji, felekezeti, vagy klánbéli hovatartozásától függetlenül. Ezt megértem, elfogadom, csak ne várjátok, hogy meggyõztök másokat is a saját gondolatmenetetekkel.

Yan: mi baj a #5189 el?

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Yan
lassan kezdesz unalmas lenni,
de azé csak irkáld a véleményed, azé van a fórum.
mi + +hallgatjuk...

0Fritz0
"A múltkori 'lilaaknás' ügy nagyon felborzolta a kedélyeinket és V1 is nagyon a szívére vette az egészet és azonnal TIBA eltávolítása mellett szavazott."

Akkor most nem vágom, hogy ha ártatlan akkor miért tették ki azonnal a klánból és miért nem álltak ki mellette, ha viszont "bûnös" akkor meg milyen sárbadöngölésrõl beszélünk?

Me0w
Erdekes, nekem fogalmam sincs mit csinal a tool... latom viszont pont azok tudjak a legjobban akik vegighurcoltak a sarban Tibat...

Together we'll fly someday...

U42TIBA
hm...a no fog-ot hogy csináltad? beavatnál?😄

genRob
Ezt honnan veszed?

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.