Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1024, minden maxom 16xAF, 4xAA és 100FPS.
Csak a pályák betöltése lassú. És 512MB dualchannel ramom van, 340Mhz, cas2.
És az XP szerint nem kell töredezettségmentesíteni a meghajtót...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
128 MB inkább hadjuk
256 MB Single only (de csak ha feltétlen játszani akarsz)
512 MB Multi is, de kerüld az EL-ALamein méretû pályákat
1024 MB Tökéletes (nem szwappol, nem tölt, még a NO-FLY-ZONE is folyamatos, holott 512-vel játszhatatlan volt 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
) Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
vagy loadcheat ,)
www.battlefield.hu
Tegnap nemkicsit felkaptam a vizet, hogy mire a docks pályát betöltötte nekem, addigra a fél amerikai csapat már át is csónakázott a hajóra, és foglalta be a zászlót... Bár hozzáteszem, rajtam kívül még nem spawnolt szinte senki a piros csapatból, ezért is nem értettem mi a fsz van, és hogy az illetõ CB-snek miért nem kellett megvárni a spawnidõt...

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
azt hangoztatod, h szabad vélemény nyilvánítás, de ha más is leírja a véleményét, rögtön +támadod.
Lásd az elmúlt hetet amióta ide irogatsz.
¥ xfire: kistekila
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Hide and fear, Cobra Commander is here !
várunk a szerveren.az összesre hozzászólásra írtam.

u.i. ez egy egyszerû kérdés, semmi flame

Mindenkinek jóétvágyt majd az ebédhez.

abbol induljatok ki hogy egyik játékos sem használ semmi segédprogramot mert azt nem szabad és még csunya dolog is
van olyan hogy az a qva pb pikkel rá és pont akkor fotozza le amikor õ otthon a kis sárga filccel rajzolgat a monitorjára vagy pedig éppen a video drivere akadozik és jelzi hogy melyik irányban keresse a problémára a megoldást
nem kell mindig a rossz oldaláról nézni a dolgokat
Sinclair! Csupán egy kérdés volt, mert nem értettem. Mert ha valakit "vegighurcoltak a sarban" akkor az azt jelenti, hogy ártatlanúl baszogatták. Mint leírtad, ez nem így volt. Elegem van már a nofog, radarhackos és egyéb nyalánkságokkal tuningolt játékosokból. A mókás az, hogy sokan próbálkoznak kissebb "módositásokkal", mondván hogy az még nem baj. De igen is az, mert ugyebár nem ártana ha mindenki ugyan azt látná a gémben! Ezen nincs mit rágódni, szubjektív véleményeket alkotni, ezt valaki vagy csinálja vagy nem. Pontosan ezért találták ki a PB-t és ezért nézhetik meg az adminok is a gémerek képeit. Meggyõzni meg nem akarlak (mirõl is kéne meggyõznöm téged?), mert ha megfigyeled, a témát nem én hoztam elõ, csak - Mint feljebb is írtam - nem értettem és ezért kérdeztem rá.
Nemesis! Látom bánt, hogy itt vagyok. Akkor csak egy kérdés: Flém? Megneveztem valamikor is személy(eket), klán(okat), mint csítereket? Csupán kérdezek, amire elég fura módon egybõl "flémer!"-okosságokat kapok vissza. Ilyenkor az az érzésem, hogy vagy fiatalabb játékosokal beszélek, vagy ez a téma nagyon kellemetlenûl érinti õket... Aktivitás: valahol el kell kezdeni, nemde? 😉
A DC-re eddig is ránéztem, és V1 kirohanását látva egy kérdéstõl, amit még jópofán is hoztak elõ, SÕT utána még Petko próbált megmagyarázni... ezt nem volt kedvem tétlenûl tûrni. Tudod, utána meg azért maradtam, mert ha beírunk egy vitába és utána eltününk, na AZ a flém!
A flémelésrõl még annyit: Nézd már meg, hogy kinek a hozzászólása mögött milyen sznájlik vannak.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Minden csak nézőpont kérdése.

Minden csak nézőpont kérdése.
Sárbadöngölés: mondjuk elismerte egybõl, hogy hibázott, ti meg még mindig nem tudtok leszállni róla, ez olyan "kötjük az ebet a karóhoz" szindróma szerintem.
Persze alap, hogy én nem értek veletek egyet, lévén exklántársamból próbáltok lábtörlõt csinálni. Elfogult vagyok, így van. De amit "csináltok" legalább annyira elítélendõ, mint maga a tény, ami miatt próbálkoztok. Természetesen mint minden téma, ez is szubjektív, mindenkinek más a véleménye, egy azon témáról, faji, felekezeti, vagy klánbéli hovatartozásától függetlenül. Ezt megértem, elfogadom, csak ne várjátok, hogy meggyõztök másokat is a saját gondolatmenetetekkel.
Yan: mi baj a #5189 el?
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
de azé csak irkáld a véleményed, azé van a fórum.
mi + +hallgatjuk...

"A múltkori 'lilaaknás' ügy nagyon felborzolta a kedélyeinket és V1 is nagyon a szívére vette az egészet és azonnal TIBA eltávolítása mellett szavazott."
Akkor most nem vágom, hogy ha ártatlan akkor miért tették ki azonnal a klánból és miért nem álltak ki mellette, ha viszont "bûnös" akkor meg milyen sárbadöngölésrõl beszélünk?
Together we'll fly someday...