Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
,, Ja u42 ,, az pedig még helyeslés volt. De most már vedd ugy.
ACC tagok közûl még senki nem szidta az u42-öt.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

bibibi

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

genRob
Akik nem szratnek minket azokat mi sem szeretjük

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Max Damage
pampalini: én is akartam kérdezni az ACC-tõl vmit, csak TS_en nem értem el õket, de én lusta voltam kóddal bíbelõdni, de faxák vagytok U'42-sek, csak így tovább! 😊

cad: nem kellene túlbecsülni a klánotok embereit... jó tanács! 😊 még végül kiderül hogy tévedsz. 😊

hunter: oks, majd állítgassad át, azt csekkoljuk állandóan! 😊

egyéb: nekem 22 sec alatt tölt be a DC, Intel Pentium 1400 Mhz, 640MB Rambus, GeForce 4 Ti 4200 128MB Ram, egy felrobbant monitor (amit megkell említenem), és egy 512/128-as ADSL kapcsolat... Jah és mielõtt megfenyegetnétek hogy minden minimumom van akkor elmondom, felbontás 800x600 (MIVEL A MONITOROM FELROBBANT, de egy hete még 1024*768-ban volt), és minden más maxon van... 😊

genRob

Hogyan tehetnenk rendet ? Latod a vezergecik szellemi fogyatekosok 😄

SinClaiR
Kedves TS Zolly, nem állom meg, de ebbõl a hozzászólásodból leszürhetõ volt, hogy mégis csak én értettem jól anno a "ja u'42" s beszólásod..
Egyébként amit bf fórumon írtam, hogy várható, hogy ACC s leszel, azt a szirup miatt írtam, amit folyamatosan csorgattál, ha ACC rõl volt szó 😄
Nincs veled semmi bajom, de tényleg kezd már kicsit sok lenni, amit te, és még páran itt mûveltek. Már ne is haragudj, de nem voltál azok között, akiknek nem tetszett, hogy pondró témát nyitott egy "vélt" sérelem miatt bf fórumra? Akkor miért jössz ide egybõl flémelni te, aki annyira tiszteletben tartod mások véleményét, egybõl a fórumra? Ja megint ACC rõl volt szó..

Na ez kb olyan szint, mint #49xx😄 Megjegyzem, most megyek lenyugszom😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

genRob
Zoli!
Elõbb lekéna valamit tenni az asztalra skillben UTána kellene a hatalmas arc!

Sry na.. beittunk ..tudod ilyenkor minden kocsmaba beter az ember 😊
zarjuk le mi se birjuk magunkat igazabol!

TS Zolly
Unon a hadjáratot? Tegyetek rendet a fejetekbe utánna meg a tagjaitok közt. Utánna tuti nem lesz hadjárat.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

genRob
TSZoli, ez komolyan ekkora gond volt?
Mert akkor elnézést kérünk!

genRob
LOL

Most a NASA-t tamadjuk 😄

a titkos pass (gyak) volt 😊
Hacking elsore sikerult 😄

genRob
Kedves Zoltán!

Gondolom megvannak a logk a szerveretekrõl? A WhiteBoy azt mondta NP de most menjetek és lõn kimentünk. Azért mentünk be mert láttuk megvagytok 14 is és gondoltuk mi is lennén 8an mehetne egy jó kis gama 14 vs 8, hogy fair legyen. kibaszottul unom ezt a kurva hadjáratot amit a klánunk ellen nyomtok! Mi a gecivel rontopttuk el a gyakorlásotokat azzal a kb 1 percel amiíg bent voltunk he? Ha ennyi kell az elrontáshoz akkor ne játszatok mert felesleges! Ez kizökkentett? Szánalmasak a lamzorok! Kinek nem inge...

Klanvezerek voltak bent.. de kirugjuk magunkat ha mindenkeppen ezt latod jo +oldasnak 😛

Mi is koszonjuk szepen!
Kerdezni mentunk be asszem ki is leptunk!
Hoztuk a formankat mint midig!

WiNters
akit felre lehet azt ferre is kell 😄DDD

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

TS Zolly
Remélem kitiltják a klánvezérek õket.

hadjuk
WiNters
TAGADOM!!!

bocsanlat, ezeket veletlen winters miatt irtam be, mert felrevezetett... remelem senkinek se sertettem meg vele az önérzetét
Danny
Jaaaaa, büdös hacker banda!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

TS Zolly
Nagyon szépen köszönjük az u42 nevû klán hathatós közremüködését az általuk elrontott gyakorlásunk miatt. ACC szerver le volt zárva, igaz nem valami bonyolult koddal. Addig probálkoztak míg nem sikerült nekik feltõrni. Gratula u42! Megint hoztátok a formátokat.

(ez is matók)
Sziasztok!

Ha már épp a vas a téma, akkor a #4889 -béli problémámra még mindíg nem találtam +oldást. Kezdem +szokni, de hát nem az igazi...

Esetleg vmi ötlet?

Elõre is

Amikor új modot próbálunk ki, akkor mindig átírjuk a szerver nevét. Mellesleg még jópárszor át fogjuk állítani a szervert pirates, vagy DFX modra, legyetek résen és nézzétek a mindent látó szemet. A másik, ha többen kéritek és szabad a szerver, akkor átállítom egy idõre DCX-re.
Danny
Ezt az frx elleni legutóbbi meccsen hogy hogy nem vettem észre? 😄

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

ja 25os letszam felett sok jarmuves palyakon... ezen kivul minden mas eset kliens oldali hiba
Me0w
Lehet neha azert szaggat be a dolog?

Together we'll fly someday...

Me0w
Nem az elmult heten kezdtem ide irogatni, masreszrol meg akkor irok ha valami irhatnekom van. Egyebkent olvasom a forumot.

Together we'll fly someday...

WiNters
egyebkent szerintem azert is tolt be nekem gyorsabban mert mindin efekt es grafikai "tuning" le van kapcsolva csak a vd van 100%on.
tedd hozza a gep teljesitmenyet...

WiNters
ehez csak ennyi: 😊

CAD
Az aki bedaralja arcod fel perc alatt DC-ben... amugy FRX klan oszlopos tagja 😊( - cic - )

Amugy Yan nem tudom miert nem birsz szo nelkul elfogadni egy masik velemenyt - es most a szo nelkult ugy ertem, hogy anelkul, hogy el akarnad kussoltotani, mert akarmit is irsz, az volt a cel, megha utanna hozza is bigyesztetted, a "de mi halgatunk...blabal" sallangot.

caddie

a dw be jovoheten rakok meg memoriat mer amiatt van kicsit leterhelve most 36 fovel. A statusmonitor azt irja 320% os kihasznaltsag😄
Cobra.
Azért érdekes lenne, ha egy P4 3Ghz 1024 vagy több rammal lassabban töltene, mit egy 2500+ 512Mbb rammal, mivel nem csak a processzor gyorsabb, hanem a i865/875 memóriakezelése is az nForce-énál, plusz még a több memória is sokat számít. A BF-nek meg elsõsorban processzor és memória kell, nem videokártya.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

TheGOro
Elképzelhetõ de akkor monjuk azt hogy a játék nem amd-s procikra van optimalizálva 😊))

http://GOro.hu

U42MAD
Flém ! Flém ! AMD vs INTEL !!
Szal télleg az 1Gb RAM az megteszi a hatását. Mindenkinek csak javallani tudom

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

TheGOro
Szerintem publicon ne szórakozzunk ilyennel, mert így meg azzal van kics*szve aki már betöltött. "ilyen formában igazságtalan elõnyhöz jutnak bizonyos emberek" Na ez szerintem abszolút hülyeség. Mert ennyi erõvel az sem ér hogy valakinek gyorsabb netkapcsolata van, másnak meg gyengébb, ezért korlátozzuk le a gyorsabbakat.

http://GOro.hu

Ne csináljunk flamet a dologból, tény, hogy a 3000+ XP-t megszorongatja már a 3Ghz HT P4, de ez KÖZEL sem másfél perc a betöltési idõnél.
Danny
Intelt

Danny
Másban sem éri utol az AMD az Intel, ez pediglen az ára. 😉

Danny
1024x768-ban full grafikán a 100fps és az akadásmentes futás szerintem egész jó. 😉

Jó, tehát akkor ram kérdése.
Mindenesetre most EZÉRt nem veszek még 512-t.

Bár, meg kell jegyezzem, hogy szerintem nem ártana a kezdõ spawn idõt megemelni, ugyanis az 1024MB vagy annál is több ram még egyátalán nem elterjedt dolog, és ilyen formában igazságtalan elõnyhöz jutnak bizonyos emberek.
Ez olyan, mintha 9800XT-vel messzebbre látna a sniper, vagy Audigy2-vel messzebbrõl hallanád meg a hangokat stb.

Erre van a kezdõ spawnidõ, amit be kellene állítani.
0Fritz0
Hmm nekem 512-vel tölt fél percig. Akkor az most jó? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

irtam a jatekban is, hogy wintersnek p4 3ghz-ese van htvel, (es szerintem akarmit mondassz a 2500+ os barton igyse ugyse fogja azt utolerni), aztan meg 1,5 giga ramja... szal ezer toltotte be neki 2 percel gyorsabban
Valen
Tapasztalatból írom az adatokat hiszen elöször 128 majd 256 majd 512 most meg 1024 Mb rammal nyomom 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
Borg >

Betöltési idõ Ram szerint

128 Mb - 10 perc
256 Mb - 5 perc
512 Mb - 2 perc
1024 Mb - 0,5 perc

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

TheGOro
hát igen AMD 😊))))

Csak viccelek 😊