Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ACC tagok közûl még senki nem szidta az u42-öt.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
cad: nem kellene túlbecsülni a klánotok embereit... jó tanács! 😊 még végül kiderül hogy tévedsz. 😊
hunter: oks, majd állítgassad át, azt csekkoljuk állandóan! 😊
egyéb: nekem 22 sec alatt tölt be a DC, Intel Pentium 1400 Mhz, 640MB Rambus, GeForce 4 Ti 4200 128MB Ram, egy felrobbant monitor (amit megkell említenem), és egy 512/128-as ADSL kapcsolat... Jah és mielõtt megfenyegetnétek hogy minden minimumom van akkor elmondom, felbontás 800x600 (MIVEL A MONITOROM FELROBBANT, de egy hete még 1024*768-ban volt), és minden más maxon van... 😊
Egyébként amit bf fórumon írtam, hogy várható, hogy ACC s leszel, azt a szirup miatt írtam, amit folyamatosan csorgattál, ha ACC rõl volt szó 😄
Nincs veled semmi bajom, de tényleg kezd már kicsit sok lenni, amit te, és még páran itt mûveltek. Már ne is haragudj, de nem voltál azok között, akiknek nem tetszett, hogy pondró témát nyitott egy "vélt" sérelem miatt bf fórumra? Akkor miért jössz ide egybõl flémelni te, aki annyira tiszteletben tartod mások véleményét, egybõl a fórumra? Ja megint ACC rõl volt szó..
Na ez kb olyan szint, mint #49xx😄 Megjegyzem, most megyek lenyugszom😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Elõbb lekéna valamit tenni az asztalra skillben UTána kellene a hatalmas arc!
zarjuk le mi se birjuk magunkat igazabol!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Mert akkor elnézést kérünk!

Hacking elsore sikerult 😄
Gondolom megvannak a logk a szerveretekrõl? A WhiteBoy azt mondta NP de most menjetek és lõn kimentünk. Azért mentünk be mert láttuk megvagytok 14 is és gondoltuk mi is lennén 8an mehetne egy jó kis gama 14 vs 8, hogy fair legyen. kibaszottul unom ezt a kurva hadjáratot amit a klánunk ellen nyomtok! Mi a gecivel rontopttuk el a gyakorlásotokat azzal a kb 1 percel amiíg bent voltunk he? Ha ennyi kell az elrontáshoz akkor ne játszatok mert felesleges! Ez kizökkentett? Szánalmasak a lamzorok! Kinek nem inge...
Kerdezni mentunk be asszem ki is leptunk!
Hoztuk a formankat mint midig!
Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Ha már épp a vas a téma, akkor a #4889 -béli problémámra még mindíg nem találtam +oldást. Kezdem +szokni, de hát nem az igazi...
Esetleg vmi ötlet?
Elõre is

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Together we'll fly someday...
tedd hozza a gep teljesitmenyet...
Amugy Yan nem tudom miert nem birsz szo nelkul elfogadni egy masik velemenyt - es most a szo nelkult ugy ertem, hogy anelkul, hogy el akarnad kussoltotani, mert akarmit is irsz, az volt a cel, megha utanna hozza is bigyesztetted, a "de mi halgatunk...blabal" sallangot.
caddie
Hide and fear, Cobra Commander is here !
http://GOro.hu
Szal télleg az 1Gb RAM az megteszi a hatását. Mindenkinek csak javallani tudom

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest
http://GOro.hu
Mindenesetre most EZÉRt nem veszek még 512-t.
Bár, meg kell jegyezzem, hogy szerintem nem ártana a kezdõ spawn idõt megemelni, ugyanis az 1024MB vagy annál is több ram még egyátalán nem elterjedt dolog, és ilyen formában igazságtalan elõnyhöz jutnak bizonyos emberek.
Ez olyan, mintha 9800XT-vel messzebbre látna a sniper, vagy Audigy2-vel messzebbrõl hallanád meg a hangokat stb.
Erre van a kezdõ spawnidõ, amit be kellene állítani.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Betöltési idõ Ram szerint
128 Mb - 10 perc
256 Mb - 5 perc
512 Mb - 2 perc
1024 Mb - 0,5 perc
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul