Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

(más driverek problémái: háromszögezés, a texturák áttetszöek pl.: jármüvek, homokzsák, föld) http://download.guru3d.com/ Itt megtalálod a hozzá való controlt is !!
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Hozzátéve, azt, hogy 2-3 gyakorlott emberünket nem engedte be a szerver, ezért helyettük a tartalékosok játszottak, akik egyéniben jók, de kevesebbet volt módjuk a csapatharcot nyomni... 😞
egyébként meg pont ezért jó, mert 4 ember is tud munkát találni a Hind-en 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
akkor nézd meg a .7-et, abban azért elég jó ez a heli
Hide and fear, Cobra Commander is here !
http://GOro.hu
Masreszt miben eros valaki? - milyen szituacioban?
Harmadreszt, engem egyaltalan nem erdekel az, hogy ki hol vegzett, de akkor is nem gondolod hogy pofatlansag olyat irni, hogy "az meg ki" - meowra, mikor neki koszonheto pl a bf.hu foruma (mert o irta az enginet), warokon is ott volt, es azt hiszem DF-t is megverte az frx, igy meg aztan foleg nem ertem miert kell ezt csinalnod...
Es most nem az a problemam hogy nem ismered, hanem pont az, hogy ismered, es akkor a teljesitmenyere celozva megkerded, hogy "az meg ki" - mint egy targy. Ez nem tul szep dolog.
Vegeredmeny tiszteljuk annyira egymast, hogy nem fitymaljuk le, foleg akkor nem, ha az az ember esetleg meg tett is valamit, es nem csak a szaros jatekba kattogott, hanem a sceenert dolgozott.
Vasarnap majd jatszottok biztos, egy gyakwart igy nem az fog eldolni hogy ki a jobb hanem gyakwar, taktika / csapat osszeszoktatasi proba... az hogy ki a jobb, egy 4 koros menetben mar eldolt, plusz meg egy visszavago erejeig el is fog... amin remenyeim szeirnt mar en is reszt veszek.
Yan:
Tul van targyalva, de sztem erthetoen kifejeztem magam mi volt a problemam a hozzaszolasoddal, aki nem akarja, ugy sem fogja megerteni... vagyis inkabb elfogadni, mert a nem elfogadas elofeltetele a megertes (jobb esetben).
caddie
Max-DMG: en nem mondtam ilyet, csak Danny uzenetere valaszoltam, mely szerint nem is ismeri meow-ot... es maga a hozzaszolas is eleg kepletes volt nyilvan, felesleges errol szot is ejteni.
caddie
Nekem mindenesetre nagyon szimpatikus.
\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"
El alamein pályán
Nagyon király, az orosz helikopter kész erõdítmény 😊)
végre tényleg van értelme több embernek is menni 1-1 jármûvel 😊)
mellesleg nem kell tökig lebutítani a gémet, elég ha csak a light mapet kikapcsolod, hogy beláss az épületbe távolról is 😊)
Ilyen erõs géped van?
Nekem 1.1 tualatin cerka, 512 sd, gf2 mx 400. Igaz minden középre letolva singbe, multin fullon. És akadozás nélkül m1.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Amugy nekem 1.7es celkám van 412ddr2700al meg gef4ti4200al. Minden maxon van de akad mint a geci és lassan is tölt de nembaj 😊
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
A nagy flémben porrá égett már másodszor is a #4889-béli bánatom.
Ha tudtok gyógyírt, ne tartsátok magatokban!

Akkor inkább psszt, és majd meglátjuk, hogy 1024ben minden maxon, 16xAF + 4xAA ki mit mutat...
Together we'll fly someday...
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Naa ömlesztve:
Borg: az a CB-s KZ, és 2gigaRAMmal joinol /szidom is e miatt 😊/
CAD: én is ezt mondtam, olvass vissza
MeOw: korrigálok, 10 napja irogatsz. /az unreg idõ nálam nem számít/
Más: Danny bedarálására kíváncsi lennék 😊)) /mekkorát röhögnék ha ez igaz 😄/
gen.Rob: lehet, h jó gémer vagy
, de a TS Zolly se piskóta...sztem.¥ xfire: kistekila
De egyébként felesleges itt rázni a rongyot, vasárnap mindenki bemutathatja a skilljét a másiknak 😉Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
http://GOro.hu