Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ekkora számok csak matematikapéldákban vannak
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
GG
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
midway:
72-182
14-182
Lasztvilédzs:
0-196
0-217
össz: 86-777 oda 😞
thx a meccset, 😊

¥ xfire: kistekila
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Kipróbáltuk el alamein en ott is ez a helyzet.
Ez mondattanilag helyes volt?
a DCX-s pályák meg nem az igaziak 😊)
Kikéne próbálni vmelyik bevált DC-s pályán is õket 😊)
A pályák érdekesek a fegyverek jármûvek szuperek, de mivel nem számol lefelé csak emberhalált ezért a végére legalább 200 szor kell meghalni, ezzel unalmassá válnak a pályák.
Ráadásul rengeteg hiba van benne, pl beülsz a repcsibe és az emberke kívül ül a gépnek néha, nem tudsz kiszállni a roncsból stb…
Ami nagyon tetszik végre erõsen értelmet kapott, az hogy egy gépbe többen üljenek be, a herkules le tud dobni születési pontot, a sniper tud bokrot telepíteni, a teherautó tud utánpótlást vinni és még rengeteg más, szal egy csomó hasznos dolog ami az alap dc-bõ hiányzik..
Ez mondattanilag helyes volt?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
http://GOro.hu
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
En nem mondtam, hogy frx a legerosebb, hulye lennek ilyet mondani 3 mecs alapjan, annyit mondtam, hogy az eddig lejatszottak alapjan ok tunnek a legjobban teljesito klannak, es ez egyeni teljesitmenyben is merheto... az meg sem fordult fejembe, hogy mar elore kiosszam nekik a ligagyozelmet, hisz meg annyira az elejen van ez az egesz ... hal istennek.
caddie
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
peace out
Together we'll fly someday...
Másrészt nem hiszem, hogy mennyiségi kifogást emeltem volna a lejátszott meccsek ellen, max a szituációból (technika örödge?) eredõ hátrány (kényszerû embercsere) miatt kifogásolnám a tényközlésed tény jellegét. Az eddig lejátszott meccsek pedig elég kevesek ahhoz, hogy komoly alapjául szolgáljanak bármiféle jóslatnak. Persze nem is zárják ki azokat... 😊
De, igazából csak a következetlen hozzáálláás miatt "kötöttem beléd", mert egy beírásodon belül jelent meg a "relativ erõsség" illetve a "jobb ez tény" fogalma.
Viszont ha akarsz utálhatsz ezért... 😉

Mondjuk igy már azért érthetõbb a reakció, de ennek elenére is kissé erõsnek tartom. Lehet akkor egy ilyen levezetésnek mindenki jobban örült volna. Elnézést Ð 1 ember akkor sem. Csámcsogás azért mindig van, és lesz is

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
caddie
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Olvastam, es ? - en azon hozzaszolasaidra irtam, ahol azt firtattad, hogy mekkora elso helyeken vegeztel mar... es kit erdekel hol vegeztel, csapatod vesztett vagy gyozott? En is elrepulgetek egesz mappon, hogy levadaszom emberek nagyreszet, megsem fog gyozni a csapatom...
"Nem unod egyébként?" - en mar elegge, de ugylatom te meg hatarozottan nem... ez amugy amolyna koltoi kerdes?
"Mirõl is beszélgetünk?" - nos akkor en elmondom, mert latom te nem vetted a lapot, es csak ugy irogatsz, bar akkor nemertem minek. Nekem azzal volta problemam, hogy a "Ki ez a srac? 😊" kerdes azt jelenti, ahogy mar fentebb irtam, hogy egyaltalan irni mer... de te ugy latom elvitted a temat egeszen mas mederbe, mind1...
Lobster: nezd ilyen alapon akkor nem lesz gyoztes a ligaban, mert mindig csak adott szituacioban erosebb valaki. amugy meg lehet hogy nem... caskhogy pont ezek a kituntetett szituaciok adnak alapot ket klan erossegenek lemeresehez, vagy neked csak egy 1000-s minta szolgaltat megbizhato alapot? - na annyi db mecset viszont senki nem fog lejatszani. De amugy kozvetetetten is - sztem - tenyt kozoltem... de biztos neked is leesik mire gondolok, ha megtekinted a ligaban eddig lezajlott meccseket.
caddie
Még1x köszcsi az ötletet!

Átállítom a szervert, hátha van valakinek eredeti játéka😄
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Javaslom a vezetõség azonnali menesztését !!!

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest