Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CAD
2. Hivatalos ketto... a DC nem kiegeszito hanem total konverzio, amugy mod azaz modifikacio... modbol nagyon sok van, hivatalos kiegeszitobol azonban csak ketto (road to rome, secret weapons).

caddie

Valen
IQ szám megadható az aláírásnál is 😊)

Te is 😊) 3 hónappal idõsebb vagy argh 😊)

Robogo:
1. Igen
2. szám szerint 128 + áfa + az ismeretlenek 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

AirborneRanger
1 igen
2 kurvasok

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Robogo
Hello mindenki!

1.kérdés:A desert Combat egy Battlefield kiegészitõ?
2.kérdés:Hány darab Battlefield kiegészitõ van?

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Danny
23 márciusban

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Javaslom a profilban az ICQ szám alá bevezetni az IQ számot. 😊)))

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Valen
tippelek te 23-25 környékén 😄D

Valen
egy kicsit több 😊)

Danny
Micsoda ötlet! Egyetértek! Hmm....Te legalább 20 vagy! 😄

Valen
Én értemamit Kriso4o mond mostmár, de nem értem hogy miért lenne ez így 😊)

Építõ javaslat azért, hogy az elkövetkezendõ eszmecseréknél mindenki tudja hogy kivel áll szemben:

Töltsük már ki azt a rohadt adatlapot a születési dátummal, hogy legalább ne legyen félreértés az adott személy szellemi szinvonaláról 😊)

csabawarchief

AirborneRanger
ja

DonC
most ezt magadtól kérded ? :-)

AirborneRanger
Aham asszem értem tehát ha minden elfoglalható zászlót 1 casapat birtokol attól még nem pörög a másik értem? 😊

AirborneRanger
cya all 😊

Danny
És itt is ez a genyó Dani bánt mindenkit. Ki kéne írtani!

Danny
Jó szmájlí! 😄

BurnBaby
flame? 😊

www.battlefield.hu

TheGOro
Inkább hallgatok zenét

http://GOro.hu

TheGOro
Má megint mi van itt

Valen, AirbroneRanger!

Elnézést, hogy félreértésre adtam okot, köszönöm, hogy építõ jellegû kritikát kaptam a beírásomra.

"Nem az idõrõl beszélek hanem arról, hogy ha nincs születési pont az ellennek és nem él már senki akkor sincs vége."

Ezt olyan pályára értettem ahhol ez lehetséges.

"Kipróbáltuk el alamein en ott is ez a helyzet."

Ezt pedig arra értettem, hogy kipróbáltuk alap dc-s pályán is, de ott is bugos volt.

Nem is értem hogyan feltételezhettem, hogy ez logikus az adott szövegkörnyezhetben.

Ez mondattanilag helyes volt?

Danny
Mondjál nyugodtan! Ne tartsd magadban még megárt.

DonC
Toleranciarol es tiszteletrol talan azzal kene beszelned aki csiterezi a masikat egy gyakmeccsen, aminek tetje sincs :-) Talan azzal is megadhatna a tiszteletet a masiknak, ha az jobb akkor nem csiterezi le.

Ha ismernel tudnad, hogy marha tolerans voltam veletek - de azt is megmondom, hogy csak es kizarolag goro meg max-damage miatt -, hogy kulturalt velemenyt irtam es nem ugy kezdtem mint ahogy elso nekifutasban szokta nehany ember itt (mi a ku+%+"%/+), erted... nem mondok neveket szinten.

Danny
Egyébként honnan tudja az ember a korodat ha még SG-n sem adod meg a profilodban. Nem én vagyok a Népesség Nyilvántartó!

Danny
Ne legyen már folyton ez. Egy kis összetartást és toleranciát. Tiszteljük már kicsit egymást. Egyre többször fordul elõ, hogy rossz érzéssel olvasom a fórumot és gondolok a DC-re. Mindegy...

DonC
Nem teregetek, direkt nem írtam le, amit teregetni lehetne

Danny
Jaj ne már. Felnõtt létedre ide teregetsz?

DonC
Mi is köszönjük. Köv meccs nekünk mint mondotam mindegy. Beszélek majd idõben Petkoval, reméljük odaadja a DW-t egy kõr erejéig.

Mondjuk annyit még az elhangzottakra, olvastam ezt a tartalékos dolgot, szerintem kicsit úgy szánalmas, ha meg nem haragszotok. U42-vel is jót játszottunk mégsem mondták, hogy hû azért volt a bukta mert tartalékosok voltunk - Pampalini pedig tényleg egy mapon volt csak -, pedig annak a warnak úgy Mi tényleg úgy mentünk neki, hogy vesztünk. Nem úgy lett. Jó gyak volt, mindenki tanult belõle és én állítom a ligában lesz még gondunk az U42-vel.

Momentán az a baj, hogy alapvetõleg a DF akkora arcal indul neki mindennek, hogy a végén elhasal... lásd amit IRC-en mondtál az U42 vs. FRX elõtt... mondjuk személy szerint nem értem a nyálverést részetekrõl mert ha jól tudom még gyakot sem igen nyertetek, nemhogy tétmeccset, másrészt publicon is talán négy emberetek tud bekerülni a top3-ba ha nem lámovicsok hanem erõsebb playerek nyomatnak éppen (ice4, goro, ranger meg te). Nem tudom akkor milyen tartalékosokról beszélsz.

Cheat kérdésrõl meg annyit, a PB mûködött, logok megvannak. Az FRX mondjuk általánosságban 25-35 éves emberekbõl áll, családdal, gyerekekkel, egyebekkel a háta mögött és nem feltétlenül azzal foglalkozik, hogy feltesz magának valami rózsaszin cheatet és arra rejszol a képernyõ elõtt mint a kis 13-14 évesek...

Ettõl függetlenül nem akarok problémát, csak nem szeretem ha le akarnak fikkantani olyanok akik a lassan a gyerekeim lehetnének. Teccik érteni remélem...

Me0w
Engem pl ugy vagott le a PB, hogy utana az osszes controls beallitas helyett fekete negyzet volt, es azota sem tudom normalisan beallitani a dolgokat... A kov gyakra ujrarakjuk a szervert, es ha ugy sem megy, akkor valasztunk egy masikat, ahova mindenki fel tud menni, es elkerjuk a gazdajatol.

Koszi szepen a meccset, igaz en csak voicecommon es asen izgultam a sracokert, de azert figyeltem 😊

Together we'll fly someday...

Max Damage
kösz még1x frx a gyakot. Majd most hétvégén is lehetne egyet tartani csak most nem inf mapokon, nagyobb létszámmal, pl. 8vs8 vagy 10vs10, de pls legyen mondjuk DW-n, hogy Ranger, Jason, Lobster is feltudjon jönni... Kösz még1x, faxák vagytok... MAjd legközelebb mi gyõzünk... 😊

Lobster: azért ónos esõ, mivel hogy ónos az esõ! 😊

Danny

Lobster
Pedig már szomorkodtam, hogy áramszünet miatt nem tudtam gyakni menni, de gondolom uccse engedett volna be a szerver. Eddig szidtam az ónos esöt meg a jegesedést, de lehet hogy életem második legnagyobb dührohamát elõzte meg... 😊 Az elsõ a múltkori waron volt... 😉
ui: vki tudja, hogy miért hívják ónos esõnek?

Danny
Hát igen, járni még elvileg anyánk tanított, jó rég volt...
Hát most improveolhattuk bazz a skillünket. 😊

TheGOro
Te danny ez elméletileg, legalább is tudtommal inf gyak volt, épp azért hogy imprúvoljuk a (nem létezõ) inf skillünket. Mindenesetre számomra a legizgalmasabb dolog az volt amikor már másodszorra sodródtam le a dock darú lépcsõjérõl.

AirborneRanger
Hát jah engem nem engedett be. ASE szerint 9999es ping és 100%os packet loss de láta hány ember van benn (azt nem hogy ki és hány pontal) amikor pedig csatlakozni akartam a connecting screennél megse mozdult a csík mitöbb kifagyott az egész bf. Nemtom mi a gond de sztem ezt orvosolni kéne hogyha pl külföldi klánok illetve más klánok ellen jáccatok akko ne legyen belõle probléma.

Danny
Könyörgöm legközelebb ne infantry pályán toljuk már megint! Egyébként köszi, jók voltatok! Jó éjt!

TheGOro
Mi meg köszönjük az frx-nek az inf gyak-ot, Sajnos a DCliga mecshez hasonlóan most is voltak emberek a klánból akiket egyszerûen nem engedett be a szerverre, s ha minden igaz nálatok Jones esetében állt fel hasonló probléma. Továbbá valahogy ma a PB is igen szórakozott volt ma mert sorozatban vágott ki embereket tõletek.

kz
ja igen, most már tudják, hogyan készül a híres káosz-taktika

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Yan
Lárulod a titkot

¥ xfire: kistekila

Yan
jobb is annyian, kár h a másik mapra nem tudtuk összehozni.

ghost cb
Jaja, ugyhogy Yan jöhet a sör, ezt benézted!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Ami a legjobb ,h az elso mapot 12 vs 12 ben tudtuk jatszani!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

kz
ez az egész úgy volt. hogy Yan mondta, hogy fizet egy sört fejenként, ha vakon nyomjuk.
így végül is mi (CB minusz Yan) nyertünk!

Yan
kikapcsolva, ez volt a strat. 😉

Valen
mivan a CB-sek elfelejtettek játszani, vagy csak minden CB-snek most ment tönkre a monitora

U'42 - Grat
CB - Majd legközelebb

kz
és amikor maki-módra átálltam hozzátok?

ghost cb
Köszönjük a gyakorlást, akkor jövõhéten jöhet a war!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Yan
és ez a lényeg, végre

genRob
Mi is köszönjük. Nagyon frankó és ami legfontosabb flémmentes volt!

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

amen

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!