Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem kicsit egyenlõtlen, ha azt vesszük, hogy Amiknak befoglalhatatlan bázisuk van 3 helivel 2 vadásszal, meg egy A-10-el, és csak felületes voltam.. Iraknak van 2 heli 2 vadász, + egy befoglalható pontot asszem még egy apache.. Iraknak kellene még szerintem egy torpedónaszád, bár így is kafa flottaháborút lehetne vívni, az tény😊
A földi zacsiknál szerintem túl közel kell menni a zászlóhoz, hogy foglalhassuk.. /ne kelljen már a póznát nyalogatni, hogy befoglaljuk/..bár ez elenyészõ dolog. Észrevettem egy vicces dolgot is.. ha megpróbálok oldalra kimenni a térképrõl repcsivel /hajóval nem próbáltam/, egyszerûen felrobbanok, mert falnak megyek 😄
Az ami bázison a repülõk szerintem rosszul vannak elhelyezve. A-10 et csak akkor lehet elhozni, ha a 2 Tomcat a levegõben van, és akkor is megvan az esélye annak, hogy az egyik esetlegesen lelõtt vadász pont akkor spawnol, mikor az A-10 el az ipse levegõbe emelkedne. Azon kívül a jobb oldali F-14 es szárnyával összetöri a bal oldalit indulásnál..
Nos hát ennyit találtam 10 perc teszt után.
A pálya szerkezete szerintem jó, nekem legalábbis tetszik, hogy univerzális, és jól néz ki egymás mellett a 3 apache, az anyabázison😊
Csak szerintem ezt a pár hibát ki lehetne küszöbölni, meg kicsit egyenlíteni a felek harci erejét, bár azt sem tartom kizártnak, hogy jó ez így is.. annyira nem néztem meg.
Nézzétek még meg páran, aztán majd sok véleménybõl Ice leszûri a lényeget😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Ez jól esett 😊
UTáltam a harriert, de egész megszerettem. Nem is rossz vas😊
Pampalini volt aki tanítgatott..illetve tõle lestem pár trükköt.
Annó még commodore 64en a Retaliátor volt a kedvenc játékom.
Akik kb egyidõsek velem (30) azok talán ismerik.
Szerintem egy klánba mindenképpen kell 2-3 jó repülõs joyal a kézben, mert egy tétmeccsen nagyon sokat számít a légierõ. (Remélem nekem is lesz még klánom😊
Together we'll fly someday...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

thx
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Probáljátok ki lokálban, hogy jó e, és ha tetszik, akkor felrakhatjuk a DW-re is.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Egyébként a Szerver nevében is benne van!!

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Az ACC Klan minden pénteken 21 órától Gyakorlást tart. Minden klánt szivesen látunk, kérésünk csak annyi lenne, hogy aznap 20 óráig jelezzék résztvételi szándékukat és klánonkénti létszám minimum 8 fõ legyen. Gyakorlás minden esetben ACC'1'-es szerverén tartjuk.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
En ugy gondoltam, ha a masik is repul abbol jo repulesek vannak, gyarapodik a skill is, foleg egy halal tet nelkuli public meccsen.
Together we'll fly someday...
Nekem is volt hasonlo esetem , "anyazas" nelkul szerencsere...
En a felszallo gepet apritottam a SU-25 el mikor megkaptam hogy miert lovom ki - mar megint - .
Ez ilyen "becsuletesseg" amirol en nemtudom hogy mi az.....
Persze, megvarom hogy felszalljon es szepen leszedjen...
Ember, stingert elo es adni a repcsiknek nem a csodat varni ( meg a felszallast )

http://www.desertcombat.ch/dc/modules.php?name=Downloads&op=getit&lid=80
Minden csak nézőpont kérdése.
ez van meg, nem véletlenül kérdeztem.lehet hogy nem jó, töltsem le újra vagy máshonnan?
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
A DC 0,7 az kb 620.002.444 byte 😊)
nem kell mást feltenni, hacsak nem akarsz EOD-zni 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
2: 1.6 patch
3: 0.7 Dc mod
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
http://GOro.hu
. A tank felrobbant mert pont a csöbe ált, ok. Jön az elsõ beírás, TE paraszt? Ki én, kérdeztem vissza. Igen te te geci! jött a válasz
. Na ugyan már megkérdeztem hogy miért vagyok az. Jön a válasz: Mekkora bunkóság már beszálni a tankba miközben azt javítják!!!!
Elösször nem hittem el, betudtam a tegnapi koncertnek, de nem jött a szokásos szöveg hogy de szemét paraszt geci vagyok meg ilyenek, persze én is visszaválaszolgattam. Most komolyan, ez az ember ezen besértõdik hogy van olyan lama hogy kiszál foglaláskor és közben javít és én alap hogy kihasználom a helyzetet, majd hülye lennék, lehet azt várja hogy nyaljam a seggét miközbe lekésel, kösz nem [#mf1. És az a legdúrvább hogy ez az ember magát romantikus léleknek álítja be és õ egy klánt is vezet, te jó ég ilyen emberek vezetnek klánt (a klán többi tagjával semmi bajom!)....pfff Most egy kicsit a düh beszél belõlem mert már nem elõször volt ezzel a srácal összetûzésem, de ezen besokaltam
. Bocs a hosszú beírásért.
üdv: Kid Dynamit

Gondolták nagyon hatékony hadviselés írott formában fenyegetõzni. Ha jól számoltam azért páran játszottunk ,kb annyi ellenállást kifejtve mint egy lovasroham a tankok ellen ! Tényleg gáz ennyi lúzerrel egy csapatba kerülni ! 😊
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Goro hát tényleg nagy meglepetés, de ha megnézed a cél majdnem mindíg klános emberektõl jön.
Ez mondattanilag helyes volt?

Mellesleg senki nem mondta hogy te vagy a fõgeci, de ha kívánod, ezentúl így szólítunk 😊)
1. Elhiszem ha te mondod, nem kételkedem benne, csak ugye a BF meg a DC után kicit szokatlan.
2. Nem haragszunk, csak javasoltunk vmit, ami nem kötelezõ, de felettébb hasznos .))
3. az IQ megjelölés meg Danny ötlete volt 😊
Mikor kipróbáltuk soha nem számolt vissza csak lelõtt emberenként, ezért gondolom azt, hogy ez így lenne.
A következõ mondatom egy másik hozzászólásodhoz tartozó válasz lessz:
Ne haragudjatok, mert nem töltöttem ki az életkorom, ezen hiányosságot máris pótoltam.
Remélem az alacsony iq-m ellenére azért megtûrtök magatok között.