Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Ezt kulsold meg 😊)
http://desertforces.uw.hu/index.php
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Úgy gondoltam, jó lenne egy olyan oldal, ami csak DCvel foglalkozik, de nem szerverszinten, hanem összefogná az egész magyar "DC társadalmat".
Ennek megvalósítása érdekében keresnék olyan embert, aki tud php-t programozni, valamint bárki olyan embert, aki a tartalom létrehozásában segítene.
Akinek tetszik az ötlet, írjon a [email protected] -ra, vagy a [email protected] -ra...
http://desertcombat.uw.hu
-=]Rush[=-
This dock is closed from civilians!!! Oh... Sorry! I didn\'t know that... If I see one, I will inform you immediately!!!
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Ha neked... akkoris.BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Semmi kivetnivalót nem találok a BC-ben, a DeserCombat sokkal több lehetõséget kínál ellene, mint a sima BF ( többek között ezért is szeretem a DesertCombatot ), ezért sosem zavart.
Itt meg valaki nyög kettõt, mert mondjuk kilõtték 3 szor egymás után a kifutón, ( télleg, miért is volt akkora lamma, hogy nem AA-zott, Stingerezett ??? ) aztán közfelháborodás van...
Ez a véleményem, persze szervere válogatja, mert ha a szerver adminok nem komázzák, akkor azt én megértem, csak szomorú vagyok, mert ki kell mennem a front közelébe a jó öreg Shilkámmal, drágaszágommal 😄

Mire az iraki hajókról odaérsz, vadászgéppel, addig a Helikkel már rég elfoglalták, tankokban ülnek.. mivel fele akkora távolságra van az ami fõbázis, mint az iraki flotta.. ergo, mikor rákanyaordsz a bázisra, szerintem még kiugrani sincs idõd, és a 6 vadász valamelyike porrá is zúzott.. ha helivel mész, az még lassabb, és job élpont.. ez így.. halott ügy. El sem jutsz a szárazföldig.. ezvan.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Amugy meg milyen realis oka van annak, hogy lelodd meg felszalas elott... semmi, max waron, de publicon konyorgom mi...
Ahogy leirtam aki nem bir parancsolni maganak, es lovi a spawnolo URES jarmuveket, vagy netan felszallokat folyamatosan, azokat csak lenezni tudom (persze mind levego-levego harc amirol irok, es elfogo vs elfogo esetet tekintve!) Mert egyel tobbet oltel... na mekkora ugyes vagy, de ha egy pampalini szintu jatekos egyszer felszal, es mondjuk kicsit berag rad elozo miatt, abba biztos lehetsz, hogy azon a mappon 5sec nel nem fogsz a levegoben tolteni, max ha aladrobbantanak 😊).
caddie
Na jó komolyra a szót. Nemtom. Ezt csak élesbe lehet kiproszálni. Ebbe igazad van.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
😄D
Together we'll fly someday...
De jácchatunk jelenlegi formában rajta.. te leszel az iraki 😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Mint az oviban.. Szólok Apukámnak(CAD) aztán majd nézhetsz😄
Viccelek..
Szóval az a helyzet, hogy ide iraki ne jöjjön, mert eleve elvesztette a meccset😊 De egyre jobban tetszik a pálya, ugyhogy elmondom, szerintem mit kellene javítani, az alant felsoroltakon kívül. Aztán majd mindenki hozzárakja a magáét.. És ne feledkezzünk meg a szerzõrõl, ugye Ice majd eldönti, mit csinál vele...😊
Észrevételeim: Az amik légtérben egyértelmûen fölényben vannak:
4 db F-14; 2 db Harrier; 1 db A-10; 3 db AH-64; 1 db Black Hawk és egy csapatszállító helikopter.
Az irakiaknak ezzel szemben:
2 db Mig-29; 2 db MI-24.
Szembetûnõ szerintem😊)
Földi egységek:
Amerika 4 db M1A1 Abrams, 4 db M2A3 Bradley, 2 Vulkán, és (én ezt találtam) 1 db Humwee Tow
Irak: Semmi.
A templomos pontnál van 4 db BMP-2; 3 db SCUD-B; 2 db T-72.
Szerintem egyrészt ennek a pontnak alapból Iraki oldalon kellene lennie, nem szürkének, másrészt az egységeket közelebb kellene hozni a bázishoz, mert így hiába foglaljuk be, az amerikai csapasztállítóval érkezõ egységeket okosan ott kidobva, úszott a frissen megszerzett pont. Nem beszélve a 3 Apache ról, amivel 3 felé szépen egyszerre 3 pontot is be lehet foglalni, és az egyiknél ott van még egy Apache, megengedhetõ hát, hogy az egyik AH-64 be 2 en üljenek, mivel a foglalási zóna rádiusza kissé kicsire sikerült, helivel bajosan lehet foglalni, inkább csak gyalogszerrel. Ha ezek megvannak, mire szegény irakiak elérik a tankokat az Apachok már ott is vannak, közben megérkezik a földi segítség is Abrams és Bradley barátaink személyében 4 fõs csoportokban.
Tehát, szerintem a bal alsó sarokba az Iraki tengerészet alá lehetne építeni még egy szigetet, Iraki felszereléssel, legalább még 3 vadásszal, 1-2 Mi-24 (ha nem 2, akkor egy szuhoj is beférne) és egy csapatszállító Helikopterrel. A Templomos bázis lehetne alapból Iraki, kevesebb SCUD-B vel, több tankal, és közelebb hozott egységekkel, valamint megerõsített légvédelemmel. Ha nem hozzuk közelebb az sem baj, csak legyen minimum 1 Shilka, amivel a közeledõ,és valószínüleg stratégiailag 100% osan felbukkanó A-10 ellen védekezni tud a piros oldal ennél a pontnál. Talán elkélne még egy SA-3 site is, úgyis kevesen értenek hozzá😊
Azt kell mondjam, hogy ha egyszerre megindulna mindegyik csatahajó, és romboló is az iraki oldalon, Akkor azért legyûrné az Amerikai Tengerészeti flottát, mivel a Piros csapat hajói egy bolyban vannak, addig a Yenkiknek fordulót kell venni ahhoz, hogy ne a lehetõ legjobb célpontá váljanak, ezáltal szétzilálódna a kötelék, míg ez alapból megvan a másik oldalon. De ez az Iraki elõny vajmi kevés, a szárazföldi, és a légi fölény leküzdésére.
Szerintem megoldható, hogy pályakészítõ barátunk, jelen esetben ICE, a lehetõ legkevesebb munkával átszerkessze a térképet, és maholnap már játszhatunk is rajta.. Mert nekem amúgy nagyon bejön😊
Én várom a többi lelkes mapper véleményét is.. Remélem túl sokat nem tévedtem 😊

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

caddie
Persze ez a publikra a kvazi warokra valo felkeszulesre igaz csak, nyilvan egy waron masok a szempontok.
Soundkey: amugy igen meg kellene varni, hogy felszaljon... persze nem akkor, amikor egy bombazoval vagy es egy vadaszt losz ki, akkor nyilvanvaloan - mondjuk ugy etikus - hisz egy vadaszbombazoval szemtol szemben nem sok eselyed van egy elfogo vadasszal szemben.
caddie
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Ez mondattanilag helyes volt?
Ez mondattanilag helyes volt?
Na mostmár keresek még iraki egységeket, tuti kihagytam valamit..