Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AirborneRanger
2. tuti jó 😛

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Valen
Ranger egyik link sem mûködik 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

AirborneRanger
Sinclair elmondom h az irakiaknak van 1 állandó spawnpontjuk a tankjaiknál 😊

AirborneRanger

AirborneRanger

Valen
Rush2003 >
Ezt kulsold meg 😊)

http://desertforces.uw.hu/index.php

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Danny
Szerinted ez itt mire van? Szalonnát sütni? 😄

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Rush2003
Fontos Felhívás!!!

Úgy gondoltam, jó lenne egy olyan oldal, ami csak DCvel foglalkozik, de nem szerverszinten, hanem összefogná az egész magyar "DC társadalmat".

Ennek megvalósítása érdekében keresnék olyan embert, aki tud php-t programozni, valamint bárki olyan embert, aki a tartalom létrehozásában segítene.

Akinek tetszik az ötlet, írjon a [email protected] -ra, vagy a [email protected] -ra...
http://desertcombat.uw.hu

-=]Rush[=-

This dock is closed from civilians!!! Oh... Sorry! I didn\'t know that... If I see one, I will inform you immediately!!!

Danny
Bashras Edge-en is van egy jó hely ahol lehet aprítani a gyalogosokat. DC Extendedben meg lehet vele földi egységet is lõni úgy is hogy nincs a segge dombon. Valóban jó cucc. Csak ha észreveszik akkor off.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Csak "lapos" terepen az. Egyébként Shilka póver, a legkirályabb stukker az egész játékban, hegyes völgyes terepeken okosan kempelgetve nagyon komolyakat lehet vele röttyenteni , pl.: Bocage, Insallah Walley , DesertShield, ilyenek.

TS Zolly
Lehet. De kiprobálhatjuk majd. Ha igazam van akkor kettö sört hoztok. Ha neked... akkoris.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Danny
Hirtelen halál... 😄

Hejj, nem értem, a földön lévõ gép lövése is BC, és mint ilyen teljesen jogos, logikus és ésszerû lépés az ellenség erõforrásainak minél alacsonyabb szinten tartására. Azért vannak a bázison AA-k, hogy védekezzünk, ezért szoktam Shilkával ácsorogni a reptéren Alamein-en, a sok marharépa jön, nekem az fix frag, a mieink pedig fel tudnak szállni.
Semmi kivetnivalót nem találok a BC-ben, a DeserCombat sokkal több lehetõséget kínál ellene, mint a sima BF ( többek között ezért is szeretem a DesertCombatot ), ezért sosem zavart.
Itt meg valaki nyög kettõt, mert mondjuk kilõtték 3 szor egymás után a kifutón, ( télleg, miért is volt akkora lamma, hogy nem AA-zott, Stingerezett ??? ) aztán közfelháborodás van...

Ez a véleményem, persze szervere válogatja, mert ha a szerver adminok nem komázzák, akkor azt én megértem, csak szomorú vagyok, mert ki kell mennem a front közelébe a jó öreg Shilkámmal, drágaszágommal 😄

TheGOro
Ez CAD nek ment volna

http://GOro.hu

TheGOro
Hékás eddig Az õs rozsomák bajuszpenderítõ voltál!!!

http://GOro.hu

Danny
Majdnem olyan jó mint egy fõállású geci!

SinClaiR
Gondolkodj reálisan.
Mire az iraki hajókról odaérsz, vadászgéppel, addig a Helikkel már rég elfoglalták, tankokban ülnek.. mivel fele akkora távolságra van az ami fõbázis, mint az iraki flotta.. ergo, mikor rákanyaordsz a bázisra, szerintem még kiugrani sincs idõd, és a 6 vadász valamelyike porrá is zúzott.. ha helivel mész, az még lassabb, és job élpont.. ez így.. halott ügy. El sem jutsz a szárazföldig.. ezvan.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

CAD
Deficinio szerint egy elbaszott Ráspolycigány...

caddie

CAD
15v15 -ben a nofly zonenon kivul nem igen szokott fejeltlenseg lenni a legterbe... az meg hogy a foldon mi van, teged miert kell hogy zavarjon? Vagy a fejetlenseget ugy erted, hogy VELETLENUL egyik raketadat kilovod es a nagy fejetlensegbe - mert hat vagytok a 30-bol, vagy 4-en a levegoben -, VELETLENUL pont eltalalja a felszallo gepet 6x felulrol raketaval? 😊)

Amugy meg milyen realis oka van annak, hogy lelodd meg felszalas elott... semmi, max waron, de publicon konyorgom mi...

Ahogy leirtam aki nem bir parancsolni maganak, es lovi a spawnolo URES jarmuveket, vagy netan felszallokat folyamatosan, azokat csak lenezni tudom (persze mind levego-levego harc amirol irok, es elfogo vs elfogo esetet tekintve!) Mert egyel tobbet oltel... na mekkora ugyes vagy, de ha egy pampalini szintu jatekos egyszer felszal, es mondjuk kicsit berag rad elozo miatt, abba biztos lehetsz, hogy azon a mappon 5sec nel nem fogsz a levegoben tolteni, max ha aladrobbantanak 😊).

caddie

TS Zolly
Szerinted nem lehet onnan elmenni velük? Szerinted fel tudsz szálni egymás után becsapodó scudok mellett? Szerinted nem lehet fedezni öket steingerrel?
Na jó komolyra a szót. Nemtom. Ezt csak élesbe lehet kiproszálni. Ebbe igazad van.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Danny
Akkor nem találtad el rendesen. 😊 Nekem eddig 1022 a rekordom.

Me0w
A 35-ot? 😊))

Together we'll fly someday...

Danny
Inkább lõjé célba! 😄DDD javítsd meg a tegnapi csúcsod! ,)

Me0w
Jovan, ha ilyen leszel, szolok az apukamnak, aztan veged!!!!!!111

😄D

Danny

Danny
állni bazze

Danny
Irányba kell állna ha jön a heli és durr bele a scudot. Mi sem könnyebb 😄

SinClaiR
Szerinted meddig tart 3 scud a 3 helinek?.. ne vicelj már..
De jácchatunk jelenlegi formában rajta.. te leszel az iraki 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

TS Zolly
A pálya szerintem nyerhetõ iraki oldalon. Nagy elõny a három scud. Amcsi fõbázist belehet lõni három helyre. A hegyrõl meg célt lehet adni. Namármost. Ha az összes zászló iraki akkor az amcsiknak bukták. Élesbe kell kiprobálni.

Köszi a véleményt. Megpróbálok ICE nak szólni, hogy nézze már a fórumot, mert õ az illetékes.
DonC
Már lehúztam, most dolgozás van, de utána megnézem. Repülõs vitához, MeOw :-) nem kell lebaszni rögtön az arcot - végülis nem mondott semmi rosszat - Tiba és Cad ellen tök mindegy felszálsz vagy nem... én inkább fel sem emelkedem. Scud jól használható, ha van egy társ aki folyamatosan adja a célt, illetve még ez sem kell ha egyszer már adtak és csak egy spawn pontot akasrz lõni. Múltkor azt mondta valaki ez BC, de ez nem az. Inkább mondanám azt, hogy taktikai csapás (ha pl. reptérre megy a scud, vagy jármû respawnpontokra).

SinClaiR
Nézzétek inkább a pályát, mert tetszeni fog nektek is szerintem 😊

SinClaiR
Me0w, most miért kell ez?😊)
Mint az oviban.. Szólok Apukámnak(CAD) aztán majd nézhetsz😄
Viccelek..

Danny
Meow nem akarok beszólni de csak a véleményét mondta. Egyébként scud-al nem csak õ szeret így tenni, de V1 is ezt szokta szóval már meg lehetne szokni. Ki az a CAD? 😄DDDDDD

Me0w
Nem tudom mit arcoskodsz,foleg Cadnak, aki ellen 10 masodpercnel biztos nem toltenel tobbet a legterben. Azert van tan mert a multkor belottel egy bazist scuddal, es megoltel 30 embert? Unokaidnak is ezt fogod meselni, mi? 😊

SinClaiR
Nos.. Átnéztem az egész pályát, remélem nem hagytam ki semmit😊
Szóval az a helyzet, hogy ide iraki ne jöjjön, mert eleve elvesztette a meccset😊 De egyre jobban tetszik a pálya, ugyhogy elmondom, szerintem mit kellene javítani, az alant felsoroltakon kívül. Aztán majd mindenki hozzárakja a magáét.. És ne feledkezzünk meg a szerzõrõl, ugye Ice majd eldönti, mit csinál vele...😊
Észrevételeim: Az amik légtérben egyértelmûen fölényben vannak:
4 db F-14; 2 db Harrier; 1 db A-10; 3 db AH-64; 1 db Black Hawk és egy csapatszállító helikopter.
Az irakiaknak ezzel szemben:
2 db Mig-29; 2 db MI-24.
Szembetûnõ szerintem😊)
Földi egységek:
Amerika 4 db M1A1 Abrams, 4 db M2A3 Bradley, 2 Vulkán, és (én ezt találtam) 1 db Humwee Tow
Irak: Semmi.
A templomos pontnál van 4 db BMP-2; 3 db SCUD-B; 2 db T-72.
Szerintem egyrészt ennek a pontnak alapból Iraki oldalon kellene lennie, nem szürkének, másrészt az egységeket közelebb kellene hozni a bázishoz, mert így hiába foglaljuk be, az amerikai csapasztállítóval érkezõ egységeket okosan ott kidobva, úszott a frissen megszerzett pont. Nem beszélve a 3 Apache ról, amivel 3 felé szépen egyszerre 3 pontot is be lehet foglalni, és az egyiknél ott van még egy Apache, megengedhetõ hát, hogy az egyik AH-64 be 2 en üljenek, mivel a foglalási zóna rádiusza kissé kicsire sikerült, helivel bajosan lehet foglalni, inkább csak gyalogszerrel. Ha ezek megvannak, mire szegény irakiak elérik a tankokat az Apachok már ott is vannak, közben megérkezik a földi segítség is Abrams és Bradley barátaink személyében 4 fõs csoportokban.
Tehát, szerintem a bal alsó sarokba az Iraki tengerészet alá lehetne építeni még egy szigetet, Iraki felszereléssel, legalább még 3 vadásszal, 1-2 Mi-24 (ha nem 2, akkor egy szuhoj is beférne) és egy csapatszállító Helikopterrel. A Templomos bázis lehetne alapból Iraki, kevesebb SCUD-B vel, több tankal, és közelebb hozott egységekkel, valamint megerõsített légvédelemmel. Ha nem hozzuk közelebb az sem baj, csak legyen minimum 1 Shilka, amivel a közeledõ,és valószínüleg stratégiailag 100% osan felbukkanó A-10 ellen védekezni tud a piros oldal ennél a pontnál. Talán elkélne még egy SA-3 site is, úgyis kevesen értenek hozzá😊
Azt kell mondjam, hogy ha egyszerre megindulna mindegyik csatahajó, és romboló is az iraki oldalon, Akkor azért legyûrné az Amerikai Tengerészeti flottát, mivel a Piros csapat hajói egy bolyban vannak, addig a Yenkiknek fordulót kell venni ahhoz, hogy ne a lehetõ legjobb célpontá váljanak, ezáltal szétzilálódna a kötelék, míg ez alapból megvan a másik oldalon. De ez az Iraki elõny vajmi kevés, a szárazföldi, és a légi fölény leküzdésére.
Szerintem megoldható, hogy pályakészítõ barátunk, jelen esetben ICE, a lehetõ legkevesebb munkával átszerkessze a térképet, és maholnap már játszhatunk is rajta.. Mert nekem amúgy nagyon bejön😊
Én várom a többi lelkes mapper véleményét is.. Remélem túl sokat nem tévedtem 😊

ZsoltiMC
Persze, 15v15 ös káoszban tuti megvárom amig felszáll. Nem tudtam, hogy DC a SIMS legujabb kiegészítése
Holdpro
Tudom hogy csak BF lesz ezért szeretnénk gyakorolni

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

ZsoltiMC
Az a juvhe gyerek vagy ki anyázott a legjobban 73 eastingsen, átállt irakinak és jól kilõtte a scudomat, mert olyan szemét vagyok 😊
CAD
EA Lanra gondolsz? - Mert ott nem lesz DC, csak BF, raadasul a mai allas szerint joy sem...

caddie

CAD
MeoW-val ertek egyet... ha te egy valamire valo jateksonak erzed magad, akkor nem ugy olod meg az ellenfeled, hogy pl nincs nala fegyver, hanem megvarod, mig legalabb hasonlo helyzetbe kerul mint te, pl repulok eseteben a levegobe emelkedik... az aki a foldon spawnolo netan meg ures jarmuveket lovoldozi arrol megvan a velemenyem, megpedig az hogy a jatekbeli tudas hianyat, ilyen killekkel probalja ellensulyozni...

Persze ez a publikra a kvazi warokra valo felkeszulesre igaz csak, nyilvan egy waron masok a szempontok.

Soundkey: amugy igen meg kellene varni, hogy felszaljon... persze nem akkor, amikor egy bombazoval vagy es egy vadaszt losz ki, akkor nyilvanvaloan - mondjuk ugy etikus - hisz egy vadaszbombazoval szemtol szemben nem sok eselyed van egy elfogo vadasszal szemben.

caddie

Holdpro
Melyik DC-s klán indul a Márciusi LAN partyn ? Esetleg velük edzhetnénk valamikor

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

DonC
Ó de jó is volt az az USAF :-) Mondjuk mostanában inkább Lock-On.

Me0w
Repulgetek ott a fulcrummal, nezelodok, mondom hopp, radarjel mogottem, megfordu.... ehh, es atgazolt rajtam egy harrier 😊) De majd egyszer! 😊 Egyebkent en is sokat hulyeskedtem a retallal, meg regebben Donc-al eleg aktivan jatszottuk a JANE's USAF-ot, amit nagyon elveztunk 😊)

DonC
megcsekkolom én is :-)

A kikötõ nagyon szép lett, de lehetne több jármû, hogy ne keljen annyit szaladgálni. Ha nem lenne kikötõ meg nem lenne ami anyahajó akkor is lemosná ami irakot a rengeteg hajójával.

Ez mondattanilag helyes volt?

Asszem az anyahajón van még 2 heli+1 vagy 2 harrier. Valamennyi harri biztos van mert repkedtem vele tegnap.

Ez mondattanilag helyes volt?

SinClaiR
Na megnéztem, és nem találtam... attól még lehet, de ha ez a felállás, akkor ez szerintem kicsit nagyon Amerika javára billenti a mérleg nyelvét😞

SinClaiR
Hoppá... elfelejtettem, hogy az ami anyahajón is van 2 vadász.. na akkor már 3 heli 4 vadász meg A-10 szemben az iraki 2 heli 2 vadász párosítással...
Na mostmár keresek még iraki egységeket, tuti kihagytam valamit..

SinClaiR
Azt még hozátenném, hogy az anyabázis, és környéke elég erõsen zabálja az fps t 😞
De nekem gyengusz gépem van 😊