Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yan
aha, nem erösségem az englis.
legalább önismerete van a srácnak.

¥ xfire: kistekila

CAD
Cigutestveriseget fogadtunk egymasnak... 😊 - amugy ja o a nagytesom ;> igaz cicc? 😊

caddie

CAD
KK koszi, en meg ajanlom neked a sakkot 😊

Ez nem lovagiassag(amugy mirol beszelesz??), de latom nem igazan veszed a lapot... ez a tobbi jatekos jatekelvezet szintjenek oknelkuli csokkentese(persze aki erre megy...), tovabba amikor az ember eler egy szintet akkor magatol is belatja, hogy tobbet er egy jo kis dogfight mint egy szaros nyomit leszedni felszallas kozben egy db pluszfragert... (nem akartam konkluziot levonni ebbol rad vonatkoztatva, gondolom szamodra is nyilvanvalo).

Meg ahogy leritam, ezt eljatszod parszor (nem engeded felszalni, ott virtuozkodsz a levegoben)... aztan jon valaki es beledongol a foldbe (ergo hasonloan o sem enged), es nem azert mert szemet, hanem mert berag rad a hulyeseged miatt... es bizony mar le is telt a palya, es meg csak az ures gepeket lovoldoztetek... ahh mekkora jo mar, mostantol igy teszek.

caddie

TheGOro
Néddamár meg a nevét Me0w (Mijáááuw) fraddy értelmezésében nyau

http://GOro.hu

Yan
miért hívod Nyau-nak?
ez a neve, v mert annyit nyávog, hisztizik? 😊

¥ xfire: kistekila

TheGOro
Én is megveszem, de ACC-re inkább nem megyek fel vele, mert még a végén kibannolnak ha véletlenül arrajárok helivel. Különben is mostanság eléggé be szokott laggolni

AirborneRanger
Hát lehet de nemhiszem h azér kiadnak rá 4000et h felmehessenek ACC-re. Mondjuk klánosak biztosan a nemzetközi játékok miatt.

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

AirborneRanger
ACC*

TS Zolly
Nemhiszem. 4000 lé lesz csak március 5.-töl az alap battlefield ára. Szerintem sokan megveszik. Közöttük én is.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

AirborneRanger
Szvsz ha csak origgal lehet felmenni majd CC-kre akkor eléggé meg fog csappanni az ott játszók száma.

TS Zolly
Monjuk te. Mert ccd-vel nem tudsz. Kiproszálzuk. nem mûxik.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Danny
Ebbõl egyébként még kurva nagy balhék lesznek szerintem mert egy program sem tévedhetetlen és szvsz itt már pénztárcára megy majd egy ilyen.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

TheGOro
Ki az a nemnormális aki eredetivel menne fel akkor?

Danny
értve vagyon 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Me0w
Ha PB-t magat, mint programot, vagy annak fajljait modositod es/vagy megakadalyoyod a mukodeset, akkor global ban az osszes PB szerverrol. Ha csitelsz, akkor szerverfuggo kick/ban a maximum.

Together we'll fly someday...

Danny
BB nem igazán értem ezt. Úgyhogy megyek a WWW.BATTLEFIELD.HU -ra mert ott mindig megtalálom a válaszokat! ,)

BurnBaby
pb már csinálja tudtomma. az acc meg csak lokált fog 😊)

www.battlefield.hu

Danny
PB valami globál faszságot fog csinálni vagy mi? Hallottam errõl valamit.

Danny
Be my spokesman sallala...

Ninja
Gondolom Zolly úgy értette, hogy Márciustól, csak EREDETI BF-el lehet a szerverre feljönni. Ha akkor a PB megfog valakit, az pénzébe kerül, mert újra meg kell venni-e a játékot, ha ismét játszani akar, s választhat magának új Nicket is. Egyébként a Szabályzaton felesleges vitatkozni, mert a fent leirtak miatt az egészet át kell irnunk! Hiszem Márciustól a BAN már nem tétnélküli lesz!!!

TS Zolly
Ha valakit durva sorozatos szabálytalanság miatt örökre bannolnak, akkor ujra meg kell vennie a battlefield alap cd-ét. Ja hogy miért?? Mert a cd kulcsával többé nem tud vissza jönni. Tehát ujra meg kell vennie mert a kulcs generátorral sem ér el semmit. De ezt hangsujozom, az örök bannra érthetõ!!!
Másik. Van egy szabály. Ha nem akar szabályszerûen játszani akkor harcoljon botok ellen õk ugy sem irnak neki, és nem kikkelik, bannolják.

Gyerekek a semmirõl vitatkoztok vegyétek már észre.

Ezt az egész basecamp szarságot olyan lámák találták ki, akik még egy helit sem tudnak stingerrel lelõni, vagy a tank alá aknát rakni, vagy egy snipernél gyorsabb lenni, és kilõni viszont.

Még a repair padon való kempelést is ki lehet iktatni könnyedén, noha az már tényleg geciség.

Ez pontosan az ilyen béna emberkék szócsöve, akik nem tudnak játszani. Jól fel lehet mérni egy ilyen vita alkalmával, hogy ki az aki csak anyázás meg szabályok közé szorítással tudja legyõzni a másikat, és ki az, aki valójában ügyes a játékban...
SinClaiR
nem frissítettem 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
Miaz hogy pénzébe fog kerülni?😊 Ne nevettes már😊)
Ha BC ért valakit banoltok a szerverrõl 2 napnál tovább, és csak pénzbüntetés ellenében engeditek vissza, az már lol dolog szerintem😊
Mire fel? Mert lebécézett, ha nem vagy képes kilõni a bázis fellett egy ácsorgó helit? Akkor megérdemled😊
Én mindenesetre minden BC s szabályt hülyeségnek tartok.. legalábbis ahogyan ACC n meg van fogalmazva. De ez azóta van, mióta megszülettek ezek a "törvények" 😄
Mindegy, U'42 szerveren, ha lesz asszem nem lesznek ilyen szabályok😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

TheGOro
Csak gyakorlás kérdése

TheGOro
Én ezt a helis cuccot is hülyeségnek tartom, szerintem mindennel lehet BC-zni még repülõvel is, és egy álló helit marha egyszerû kilõni, míg például a bázis felé figyelõ sam-et tomahawk-ot, scud-ot jóval nehezebb. Ennyi erõvel bárkit bannolni lehet aki a bázist lövi, még sem bannolják, mert az rötyiség, és aki egy heli ellen nem tudja megvédeni magát az magára vessen. Még az egyszerû Assault os is le tudja kapni a helit gránáttal, és ez nem hülyeség, láttam már ilyet, hogy valaki 1 jól irányzott gránáttal vadászott le helit!

Danny
Na látod van neked fantáziád! Csak ehhez BB-nek is játszani kell. 😄

ZsoltiMC
Haha 😊 Tényleg. És az ellenfél maradványait felajánlod a királylánynak? Kis dobozkában átkötve masnival.
Danny
Küldhetsz chaten egy kis versikét a rakétával.

Me0w
A stingeres leloveshez kell a kovetkezo:
- 2 tiszta talalat
- Valami eleg nagy szerencse
- Egy csali 😊

Shilka hatastalan ha egy gyors fordulasu vadaszra losz vele, akkor tudod leloni, ha megfeleloen alacsonyan szall, raadasul pont feled, vagy elfele toled, egyebkent meg csak hallod ahogy a felhok felett elszall, ledobja az orrat egy loves erejeig, es visszamegy a felhok fole.

ZsoltiMC
Nem a játékstilus a modern, hanem a háború 😊 Amikor kilóméterekrõl ölsz meg valakit rakétával, akkor nem érdemes a lovagiasságon filózni, nemde?
TS Zolly
Ez egy visszatérõ probláma. Lényeg: repülõvel lehet támadni a be nem foglalható bázist, mert a repcsi fizikai okok miatt nem tud huzamosan ideig a bázis fölött tartozkodni. Szerintem ez idáig világos. Helivel szinte meg lehet állni, lebegni a bázis fölött. Addig tartozkodik ott míg ki nem fogy vagy le nem lövik. ACC szerverén tilos a helis bc. Ha egy admin meglátja, akkor az illetõ tuti repül, de már heli nélkük a szerverröl. Ha tovább is csinálja akkor bann, de a DW-rõl is. Ugyhogy most már jól meg kell gondolni, hogy milyen szabálytalanságot követ, mer, az ember. Márciustól már pénzébe is fog kerülni a bann.

Esély ?
És az AA-k, a stingered ? A shilka ? Te sem vagy védtelen a bázisodon Nyau, és a klántársaid nem segítenek, hogy AA-zzanak ha valaki zaklatja a bázist, hogy fel tudj szállni ?
Nem értem.

Me0w
Ha'mme' jo'hogy, Ka'd azi'n tesvi'rem, egyutt lopjuk'a ri'zdrotut a' vonatbu' 😉

Danny
Neked rokonod a CAD, hogy folyton megvéded?

Me0w
Btw, az egyenlõre az mikor a fociban 0-0 van, amire te gondolsz az az egyelõre.

Me0w
Imádom mikor belemagyarázzák ezt a modern háború dolgot a játékba. Nem attól modern valami mert a másiknak esélyt sem hagyva játszod.

ZsoltiMC
Egyetértek, bár a vadásszal átrepülést és esetleg épp felszálló gép lelövését nem nevezném BCnek.

CAD: A desert combat tudtommal modern háborút ,,szimulál'', és nem valami középkori lovagi párbajt. Ajánlom a SIMSet, ott nem fog a szomszéd galád módon fejbedobni az ujságjával. (egyenlöre )
SinClaiR
csakhogy ne csússzon át 50-100 ba.. ehh.. nincs egy új üzenet sem.. jáccik még valaki ezzel a móddal egyáltalán?😊

TheGOro
persze létezik BF-es PB ben is pb_sv_update parancs

TheGOro
változnak a trendek 😊

CAD
TheGoro: hat valtoznak az idok 😊

caddie

Cobra.
Nem hiszem, de a www.punkbuster.com -ról lehet manuálisan is frissíteni

Hide and fear, Cobra Commander is here !

ReTeK
PB frissítéshez létezik konzol parancs ? mint más játékokban ? pb_sv_update ?

Rush2003
Most néztem a bf.hu-t... És letettem az ötletemrõl... Na mindegy...

This dock is closed from civilians!!! Oh... Sorry! I didn\'t know that... If I see one, I will inform you immediately!!!

Rush2003
Na, akkor letettem az 5letrõl... Még nem láttam az új bf.hu-t, asszem ez minden igényt kielégít... Hát akkor vmi más ötlet kell. 😊))

This dock is closed from civilians!!! Oh... Sorry! I didn\'t know that... If I see one, I will inform you immediately!!!

Rush2003
Najó, persze, ezt nem is ismertem eddig... De attól még lehet, hogy megcsinálom. 😊 Majd meglátjuk. Ha valaki mégis akar segíteni, írjon bátran...

AirborneRanger

AirborneRanger
Mozilla 😉

Valen
kibassza hogy nincs ilyen oldal mind Explorer, mind Opera alatt 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul