Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://GOro.hu
A vadászok még mindig közel vannak, de majd vigyázzon, aki felszáll😊
Várom a tesztet.. 😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Jónak lenni jó, de Gonosznak lenni mégjóbb...
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
nah szal srácok, ha már úgyis megveszitek gyertek lanulni. kelletek 😊
www.battlefield.hu
Fúúú, ez nagyon szar volt mi?😊)
Ninja, Zolly, Murry: most megnyugodtam azért😊 Egyébként mi is most vesszük meg márciusban😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
gondolom hallottatok róla, hogy márc 14-én lesz egy LAN Budapesten az EA szervezésében. 60 gép, logitech cuccok, BF Vietnám tesztelés, stb.
A rendezvényre szeretettel várnak minden BF/BFV és egyéb fanatikust, a belépés egyetlen feltétele egy eredeti BF vagy kiegészítõjének bemutatása.
A buli keretében megrendezésre kerül egy BF Conquest bajnokság is, ahova õk 20 csapattal számolnak - mi pedig remélem nem okozunk nekik csalódást. Örömmel venném tehát, ha azok a DC-sek is akik tervezték h megjelennek (vagy akik eddig nem tervezték de most tervezik mert jó fejek) megfontolnak h beszálljanak a versengésbe. Akár csak amiatt, mert a 200K elég vonzó nyeremény ,) avagy azért, hogy megmutassátok a bfeseknek, hogy hogy is kell ezt a játékot játszani, vagy pusztán azért, mert vicces 😊) Csoportmérkõzésekkel kezdõdik a buli, tehát minden csapatnak 4 meccs garantált.
szóval ha ti is ki tudnátok állítani 1-2 csapatot (klánbeli, nemi, faji és egyéb hovatartozástól függetlenül) az sokat emelne a rendezvény fényén. ha ezen a rendezvényen jól szerepel a magyar közösség remélem további EA bulikra is számíthatunk. És ne feledjétek, hogy a Trauma Studio és a DICE házzasága okán a Desert Combat is EA játék lesz hamarosan... 😊 Nagyjából ezek.
szerintem nagyon szórakoztató bulira számíthatunk, és örömmel venném, ha beszállnátok.
Csapatszervezõdésre felajánlotta a FoP klán a fórumát, van egy ilyen téma a bf.hu-n is, és persze itt is elengedhetitek magatokat 😊
mély tisztelettel és köszönettel,
bb
www.battlefield.hu
Nem tiltja le a CD kulcsodat, nem bannol ki, nem kell új játékot venned.
Ha valaki csal és ezért a pb bannolja, akkor „globálisan” az egész földgolyón ki lesz tiltva a CD kulcsa.
Pontosabban a PB GUID-ja lesz tiltva, de ezt a pb a játék CD kulcsa alapján készíti el.
(Szóval aki csal az vehet új játékot!)
Ha viszont admin bannol ki, akkor csak „lokálisan” azon a szerveren leszel kitiltva.
A tiltás vonatkozik a CD kulcsodra, a nick-edre, és a jelenlegi IP címedre is!
Természetesen ez megbeszélés tárgyát képezheti.
A ban ez esetben törölhetõ.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
az acc-jé csak helyi
erre céloztam már korábban is 😊) nem kell mindig mindenért annyira aggódni ,)
www.battlefield.hu
ha megyek egy bázis felé a kis tankommal és air suppot kérek, akkor nagyon kedves h fölém jön mind a 2 gép, de ha nincs körülöttem ellen akkor arra célzok, h lécci szórjátok meg kicsit az ellenséges zászlót fentrõl, h mire odaérek ne várjon már rám egy olyan randa nagy tank ami egybõl kilõ 😊))
www.battlefield.hu
Most ne haragudj, de más, ha csalás miatt dobnak ki valakit örökre, mert azt megértem .., de azt, hogy szabálytalanság miatt is vegye meg újra a gamet...😞
Ninja amit írt, enyhén szólva is szimpatikusabb..
De asszem én sem megyek fel ACC re eredeti BF el, nehogy véletlen kirakjon a PB, mint mostanában minden 3 dik embert, teljesen önhatalmúlag, aztán vegyem meg újra, ártatlanul..
Látszik sokat nyomtam off-line DC-t. 
Minden csak nézőpont kérdése.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
A fene gondolta, hogy még fórumja is van ennek a gaménak.
Nekem meg abban van igazam, hogy nem sírni kell a BC miatt, hanem tenni ellene, deal ?
, már ha repülõhöz jutok.Hide and fear, Cobra Commander is here !
caddie
Remelem nemsokara jatszhatunk ujra.
Joejt!
Together we'll fly someday...
caddie

http://dw.unisoftnet.hu/DC_Navy.rfa
SU-25 most nem raktam be, de ha a kell akkor majd be rakom a full. verziosba....
Irak megkapta a falut, az amik pedig a hegyet, enyi változás lenne most...
Ha akkarjátok, akkor lehetne tesztelni a DW-n valamikor (hétvégén), persze elöbb mindenki szegye le, és lokálba nézze meg mi az ami halaszthatatlan javitás a mappon,
de szerintem kéne nyomni rajta 3-4 mecset utána már könyebb megálapitani, hol kell még foltozni.
a link ugyan az, jó szorakozást hozzá
Hide and fear, Cobra Commander is here !

5vs5, és egész jó teamwork burnbabyvel😊
A SU25 elõl egy tank sem menekült

Szerencse ?
Shilkával nem lehet vadááááászt ????
Hol élsz Te embör ??? Gyere majd a bázis fölé vadásszal, amit én védek shilkával, még vissza sem nagyon tudsz lõni,mert gyenge hozzá a fegyverzeted !

Egyéb esetekben ha már csak az ellenség bázisa van hátra, pedig természetesen hagyom, hogy a spawn után felfegyverkezzen, megtegye egészségügyi sétáját, jármûbe üljön, körülnézzen, egyen egy pizzát, kényelmesen célozzon, és lelõjön. Ezután - miközben õk foglalják vissza a pontjainkat - elindulok újra a saját bázisomról, és úgy lövöm le.
Mert hülye azért nem vagyok. Vagy mégis? Gombaaa.....