Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheGOro
Fuh nagyon király a Rain Rush nagyon egyszerû, mégs úgy érzem nagyon nagy hentelések lesznek rajta, de a középsõ zászló értékét feljebb kéne nyomni, mert elfogalalásakor 1 kanyi pontot nem lehet érte kapni

http://GOro.hu

SinClaiR
Szerintem, nagyon jó kis map, kifejezetten tetszenek az átalakítások.. bár nem teljesen erre gondoltam, de szerintem így is legalább olyan jó lesz, mint ahogy én gondoltam😊
A vadászok még mindig közel vannak, de majd vigyázzon, aki felszáll😊
Várom a tesztet.. 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Ice4
a DC Navy-t innen tölthetitek le
Hét végén hentelés
DC Navy

Jónak lenni jó, de Gonosznak lenni mégjóbb...

AirborneRanger

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

AirborneRanger

BurnBaby
ánem ,) elsõre majdnem vicces 😊))

nah szal srácok, ha már úgyis megveszitek gyertek lanulni. kelletek 😊

www.battlefield.hu

SinClaiR
a banner alatt az a www.battlefield.hu .. igazán belinkelhetted volna..
Fúúú, ez nagyon szar volt mi?😊)
Ninja, Zolly, Murry: most megnyugodtam azért😊 Egyébként mi is most vesszük meg márciusban😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

BurnBaby
jah egen, a versenyen csak 16 évet betöltött játékosok indulhatnak (korhatár besorolás, ugye)
versenyszabályzat, ill a jelentkezés a banner alatt 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
kedves DC közösség

gondolom hallottatok róla, hogy márc 14-én lesz egy LAN Budapesten az EA szervezésében. 60 gép, logitech cuccok, BF Vietnám tesztelés, stb.

A rendezvényre szeretettel várnak minden BF/BFV és egyéb fanatikust, a belépés egyetlen feltétele egy eredeti BF vagy kiegészítõjének bemutatása.

A buli keretében megrendezésre kerül egy BF Conquest bajnokság is, ahova õk 20 csapattal számolnak - mi pedig remélem nem okozunk nekik csalódást. Örömmel venném tehát, ha azok a DC-sek is akik tervezték h megjelennek (vagy akik eddig nem tervezték de most tervezik mert jó fejek) megfontolnak h beszálljanak a versengésbe. Akár csak amiatt, mert a 200K elég vonzó nyeremény ,) avagy azért, hogy megmutassátok a bfeseknek, hogy hogy is kell ezt a játékot játszani, vagy pusztán azért, mert vicces 😊) Csoportmérkõzésekkel kezdõdik a buli, tehát minden csapatnak 4 meccs garantált.

szóval ha ti is ki tudnátok állítani 1-2 csapatot (klánbeli, nemi, faji és egyéb hovatartozástól függetlenül) az sokat emelne a rendezvény fényén. ha ezen a rendezvényen jól szerepel a magyar közösség remélem további EA bulikra is számíthatunk. És ne feledjétek, hogy a Trauma Studio és a DICE házzasága okán a Desert Combat is EA játék lesz hamarosan... 😊 Nagyjából ezek.

szerintem nagyon szórakoztató bulira számíthatunk, és örömmel venném, ha beszállnátok.

Csapatszervezõdésre felajánlotta a FoP klán a fórumát, van egy ilyen téma a bf.hu-n is, és persze itt is elengedhetitek magatokat 😊

mély tisztelettel és köszönettel,

bb

www.battlefield.hu

Murry
Ha a pb a „szokásos” authorizációs üzenettel kidob a szerverrõl, akkor utána rögtön vissza lehet jönni a játékba.
Nem tiltja le a CD kulcsodat, nem bannol ki, nem kell új játékot venned.

Ha valaki csal és ezért a pb bannolja, akkor „globálisan” az egész földgolyón ki lesz tiltva a CD kulcsa.
Pontosabban a PB GUID-ja lesz tiltva, de ezt a pb a játék CD kulcsa alapján készíti el.

(Szóval aki csal az vehet új játékot!)

Ha viszont admin bannol ki, akkor csak „lokálisan” azon a szerveren leszel kitiltva.
A tiltás vonatkozik a CD kulcsodra, a nick-edre, és a jelenlegi IP címedre is!

Természetesen ez megbeszélés tárgyát képezheti.
A ban ez esetben törölhetõ.

-=Murry=-

BurnBaby
notorius dtk bajnokok viszont jobb ha tucatjával veszik majd a játékot ,)

www.battlefield.hu

Cobra.
Meg gondolom nem lesz azért valaki örökre banolva, mert egyszer-kétszer basecampel. Bár jobb, ha félnek a BC-s illetõk, legalább nyugodtabb lesz a játék.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Danny
Na jó szerintem x*rok rá. Én nem csittelek úggyhogy sallala. Az adminok meg ne merjenek kirakni!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Ninja
Még mielött félreérti valaki!! Azért mert a PB most kidobál embereket ( Nemtudom miért teszi, de PB-vel a kapcsolat felvéve ), nem azt jelenti, hogy ujra meg kell venni-e a játékot. Játékot csak akkor kell megvenni-e, ha PB Cheat-telésen érte és key kulcs alapján BAN-olja illetve, ha valakit az Admin Banol. Ha a PB BAN-ol Cheat miatt valakit, nemtudunk mit tenni, de ha az ADMIN akkor igen.

TS Zolly
Van olyan lehetõség, hogy olyan szerverre felmennyek ccd-vel, ahol csak eredetivel lehet nyomulni?? Mondjuk én minden képp megveszem.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

BurnBaby
a pb ban globális
az acc-jé csak helyi
erre céloztam már korábban is 😊) nem kell mindig mindenért annyira aggódni ,)

www.battlefield.hu

Me0w
Roger dat 😊

Together we'll fly someday...

BurnBaby
egyetlen dolog
ha megyek egy bázis felé a kis tankommal és air suppot kérek, akkor nagyon kedves h fölém jön mind a 2 gép, de ha nincs körülöttem ellen akkor arra célzok, h lécci szórjátok meg kicsit az ellenséges zászlót fentrõl, h mire odaérek ne várjon már rám egy olyan randa nagy tank ami egybõl kilõ 😊))

www.battlefield.hu

SinClaiR
Hát Zolly, remélem adminjogod nem lesz a szerveretekhez😊
Most ne haragudj, de más, ha csalás miatt dobnak ki valakit örökre, mert azt megértem .., de azt, hogy szabálytalanság miatt is vegye meg újra a gamet...😞
Ninja amit írt, enyhén szólva is szimpatikusabb..
De asszem én sem megyek fel ACC re eredeti BF el, nehogy véletlen kirakjon a PB, mint mostanában minden 3 dik embert, teljesen önhatalmúlag, aztán vegyem meg újra, ártatlanul..

SinClaiR
Ha a DC_Navy t akarod megnézni, akkor csinálj egy szevert, úgy hogy multi menüben rányomsz a create game re.. ott meg lesz a Navy is.. igaz botok nélkül.. de az lényegtelen.. itt a pálya nézegetése a mérvadó😊

Nem3sis
Hogy lehet custom mapokat játszani offline?Melyik menübe lehet belöni mapokat? Látszik sokat nyomtam off-line DC-t.

Minden csak nézőpont kérdése.

Danny
Sosem késõ ,)

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Üdv Emberek!
A fene gondolta, hogy még fórumja is van ennek a gaménak.
Nyau, Goro, mindkettõtöknek igaza van, igen, meg lehet csípni úgy a Shilkát, hogy ne legyen lehetõsége visszaböfögni.
Nekem meg abban van igazam, hogy nem sírni kell a BC miatt, hanem tenni ellene, deal ?

AirborneRanger
Én kiugrok, le exppackozom, meg aknázom meg belelövök 1 SMAWot miközben a repülõm csinál alevegõben 1 szaltót amint visszaér hozzám bekeülök és elhuzok 😄

Cobra.
én pont 30"-os szögbõl szoktam kilõni a Shilka-t/Vulcan-t , már ha repülõhöz jutok.

TheGOro
Igen CAD csak az a ciki hogy régebben shilkából ki lehetett lõni a mukit, de most nem lógicál ki a faszi feje, mint vulcánból, így kicsit nehezebb a dolog.

Ninja
Mi is köszi! Biztos lesz folyt. Majd összehozzuk!!

CAD
Ez pontosan igy van... erre akartam celozni a "megfelelo" szoggel... mert shilka ellen nyilvan nem 30°-s szogben szembol fogok tamadni 😊)

caddie

Me0w
Koszi a remek gyakot ACC! Sokat tanultunk belole, foleg a borzalmas AC-130bol 😊)

Remelem nemsokara jatszhatunk ujra.

Joejt!

CAD
Azert ne becsuljuk ala a repulok fegyverzetet... ha megfelelo szogben jon az ember, akkor eselytelen egy shilka is... es most elfogo vadaszokrol van szo, bombazoknak meg foleg durva a gatlingja.

caddie

Me0w
Olvass mar vissza legyszives milyen szepet irtal anno V1 csikjara 😊 Szerintem akkor nevezd at magad .:cb:.mindenkitkiosztokmertenvagyokapenge-re, es akkor neked is meglesz az onismereted.

Me0w
Freddy, egy kicsit hagy korrigaljalak. Ahol shilka van oda vadasz nem megy, su25-el meg ket pruccentes a geped, es ha valaki felulrol jon, akkor meg csak bamulsz bamban ahogy a geped fustolgo roncsai ragorbulnek a hab testedre, es azt sem lattad ki es honnan lott le 😊) Ne abbol indulj ki hogy a harrier ott lebeg elotted pont a shilka elott.

TheGOro
na ez az amit kétlek gátlok mivel olyan szögbõl érkezek ami a shilka számára vakfolt.

Goro,ez a scenárió elképzelhetõ, de elképzelhetõ az is, hogy jössz felém a repülõddel kamira, shilkám célkeresztje megállapodik a pilótafülkéden, rövid sorozatom apró szilánkokra tépi a fülkét mielõtt az EJECT feliratú kar felé kaphatnál ; felugrom a shilka tetejére, a felém vitorlázó gazdátlan gépre felugrom, bemászom, full forszázzsal átstartolok ; megkeresem az összes repcsiteket, és a TE gépeddel lealázom õket, majd a gyalogosokat is a géppuskával, majd visszatérek a bázisunk fölé, leszállok a reptéren a gépeddel, odaadom valakinek, aztán visszaülök kedvenc verdámba.

Ice4
Igy gyorsabbbb, Max Damage is dolgozik egy mappon, de a pojent had lölye le ö ...
http://dw.unisoftnet.hu/DC_Navy.rfa

Ice4
Hello mindenki, kösz a kritikát a mapomról, és javitotam rajta... Irak kapott 2 db shilkát + 2 db sa-19 légvédelmi kocsit, ezek mellé még dukál egy harmadik mi24-es.
SU-25 most nem raktam be, de ha a kell akkor majd be rakom a full. verziosba....
Irak megkapta a falut, az amik pedig a hegyet, enyi változás lenne most...

Ha akkarjátok, akkor lehetne tesztelni a DW-n valamikor (hétvégén), persze elöbb mindenki szegye le, és lokálba nézze meg mi az ami halaszthatatlan javitás a mappon,
de szerintem kéne nyomni rajta 3-4 mecset utána már könyebb megálapitani, hol kell még foltozni.

a link ugyan az, jó szorakozást hozzá

Cobra.
Érdekes, ha normális emberekkel játszok, akkor mindjárt sokkal több pontom lesz. Köszi fiúk, lányok, nagyon jó volt ElAl. Eastinsen meg egész jól bírtam az 5 vs 1-et, akkor haltam csak meg, amikor egyszerre 3 M1A1 jött, de még abból is leszedtem egyet rpg-vel.

TheGOro
grat

24 kill mellett, ki más?
TheGOro
Na mibe le de fogadok hogy te vezetted aztat az suholyt

TheGOro
Teamwork on BB

Ahh, de kis kellemes el alamein volt most.
5vs5, és egész jó teamwork burnbabyvel😊
A SU25 elõl egy tank sem menekült
TheGOro
Ahogy mondod!!!

TheGOro
Amien genyó én vagyok egyenesen beléd vezetem a gépem, jah és persze elõtte kiugrok! Téged telibekap a roncs, Shilka felrobban kiirja -==- TheGOro FoP|FreddyHawk én meg vígan viháncolok a bázisotokon, jó esetbe tankba ÜLÖK és elmenekÜLÖK, rosszab esetben knife party amibe egy cigu biztos gyáva lesz belemenné és ad nekem AK-val

2 találat ?
Szerencse ?
Shilkával nem lehet vadááááászt ????

Hol élsz Te embör ??? Gyere majd a bázis fölé vadásszal, amit én védek shilkával, még vissza sem nagyon tudsz lõni,mert gyenge hozzá a fegyverzeted !

Persze, mert ha már beszállt, akkor easytarget a nagy gép, míg amig gyalog van nehezebb eltalálni a SU25 gépágyújával
TheGOro
Persze én is megvárom amíg beszáll, úgy az igazi, ha meg nem száll be akkor elviszem a gépét...

Danny
lol

Én mindig megvárom, míg az ellenség repülõje már 1m-re van a földtõl, és akkor lövöm le T-72-vel

Egyéb esetekben ha már csak az ellenség bázisa van hátra, pedig természetesen hagyom, hogy a spawn után felfegyverkezzen, megtegye egészségügyi sétáját, jármûbe üljön, körülnézzen, egyen egy pizzát, kényelmesen célozzon, és lelõjön. Ezután - miközben õk foglalják vissza a pontjainkat - elindulok újra a saját bázisomról, és úgy lövöm le.
Mert hülye azért nem vagyok. Vagy mégis? Gombaaa.....