17064

• ToM86 #8020
    Ha már az alulműveltségnél tartunk kedves haxoror jobban tennéd, ha te is felkeresnél egy magyar nyelvtanárt
    Figyi elmondok egy nagy titkot: az aluljáró egy l-lel van írva.

Te szerencsétlen
  • haxoror
    your choice, your mistake...
    én szóltam.
  • Svindler
    Kétlem!
  • Morfy
    Én atól félek,hogy nem téved. Bár ne lenne igaza...
  • haxoror
    Nem szeretném ha más kerülne e miatt bajba (pláne nem egy olyan akinek volt esze kilépni) de erősen bekeversz valakivel.
  • Svindler
    Úgy látom jobb, hogy nem vettünk vissza! Csak nem értem az állnevet. Mert ugye ez az. A fogalmazásodról lerí a kivoltod!
    Csak azt tudom mondani, hogy szégyeld magad!
  • haxoror
    Vagy csak vegyük azt az egyszerű példát hogy hogyan jutott el ez a flém (bár még ehhez is béna partnerek vagytok) idáig.
    Leírtam amit láttam és ezt egy IGAZI klán tagja is megerősitette.
    Erre ti hogy reagáltatok?
    no comment
  • haxoror
    A cigó haverod már lecsekkelte a kristálygömbjében hogy én egy faszláma vagyok, nem mintha ez nálatok kizáró ok lenne :D

Egyszer gondolkozz el azon hogy a jó nevű ACC klánból hogyan váltatok a szar megítélésű BB klánná.
    Persze, tudom: a hozzám hasonló faszlámák tehetnek mindenről, meg persze a románok, cigányok, zsidók, buzik és úgy általába mindenki. Ja meg a többi klán, a rohadékok fúj.
    Hát nehéz lesz a BénaBuziknak visszakapaszkodni ebből a pöcegödörből.
  • Morfy
    Ja,rossz a hasonlat.
  • Morfy
    Csak nem az a baj,hogy téged nem fogadtunk be?
  • haxoror
    Minek ? :)
    Zollescu már számtalan fórumon és szerveren hülyét csinált magából és az őt befogadó klánból a primitív korlátoltságával, a srácban annyi kifinomultság vagy kultúráltság sincs mint egy felingerelt rottweilerben. Az, hogy te megtűröd magad mellet a te problémád (volt és lesz mindig is)
  • haxoror
    Kár, hogy a kutyád nem ért vele/veled egyet.
  • Morfy
    Ha már itt tartunk én is leírok egy rémtörténetet: múltkor mikor nagyban játszottam eastingen nem bejön a bázisra egy tank? Én lövöm a javítópadról,elkezd füstölni,tűzet okád, majd míg újratöltök megjavul,eláll a füst,és senki nem volt a közelben aki javította volna, nem is szállt ki a jógyerek. A végén nagy nehezen sikerült leszedni. Itt a vége f.....
  • Morfy
    De Zolly kérlek! Ne sértegesd a cigányokat itt!
  • Morfy
    Ezt kifejtenéd lécci részletesen is?
  • Morfy
    Ezzel egyet kell értenem,de sajna sosem fog működni.
  • TheGOro
    a pirulát akkor add be neki amikor már majdnem felébredt, és elérte az orgazmusmutató a felét...
  • kz
    Váltsunk témát!
    Ashley már levette mindenét, megkapta a piruláját, nyög is kéjesen. És most? Hogyan tovább? Nem kapok pontot!
  • TS Zolly
    Ja az a bezonyos akna! Furcsa dolgokra képes. Multkor gazellán szépen leaknázom az M1A'-et ahogy kell, elöl és hátul is, mert ugye ki tudja merre indul el. És mivel még ott voltam mellette ezért természetesen a robbanás miatt meghaltam én is. Legalábbis azt hittem én is. Felül nézetbe látom, hogy a tank vigan virgonckodik tovább.
  • TS Zolly
    Hi! A linkek alapján látszik, hogy ez a faszláma végig próbálja csinálni! De elárulom te segg, soha nem leszel Magyar, csak egy othontalan cigány! Még Franciáknál sem!

Azért köszönöm neked, hogy ennyi fáradságot pazaroltál szerény jelentéktelen Magyar személyemre, hogy belinkeld ide a gépedre elmentett kedvenceidet. Nem kellett volna. Vagy esetleg a főnöked horváth aladár segített? Nem hiszem. Ö is ugyanolyan faszláma mint te.

Végülis nem mindig adatik meg nekem hálisten, hogy egy cigánnyal vitatkozzak egy fórumon. Ezt is megköszönöm neked, egy életre szóló élmény volt. Köszönöm a jókívánságaidat, némelyiket elfogadom, de van amit hááát nem. Báj-báj! Most aztán húúúúzz vissza a putridba te cigányfatty faszláma! Mert tényleg olyan leszek mint egy megkötött kutya!
  • TheGOro
  • TheGOro
  • DannyL
    Egy kis lazítás: Okozz örömöt Ashley-nek
  • DannyL
    Gyóvanna én csak próbálok hozzászólni valahogy ha már ez a csít dolog nem izgat.
  • haxoror
    überlol!
    Tisztára mintha egy megláncolt kutyát dobáltam volna kövekkel (valahol mélyen szégyenlem is magam egy kicsit )
    Nah ennyi, békén hagylak, nem voltál kihívás kár hogy ilyen hamar ráduntam, azért ne vedd a lelkedre már nyilván hozzászoktál ennyi év alatt.

Ja, még pár apróság:

Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal
    Sok sikert !

Romacentrum oktatás faq
    Ez is fontos, csomó pénzt spórolhatsz ha már nem kell fizetned az "írrrni óvasni tuddó embörnek"

És keress munkát!
    De arra figyelj Zollescu hogy az alluljárós tarhálás nem, ismétlem NEM munka

Minden jót faszfej

[törli a topicot a kedvencek közül]
  • kz
    4 aknáig követtem.
    nem én látta először, hanem szóltak, hogy néttük együtt!
    és néztük.
    és csinálta.
    Mondom: nem csít, névfüggő bug.
  • TS Zolly
    Igen én büszke vagyok Magyarságomra! De köszönöm, nem kérek a cigány fajtádból láma! Legyél csak ott velük a putriba fattyú!!!
  • TS Zolly
    Tuti, hogy nem csit progi volt. Ez olyan mikor véletlenül kiestem egy ház ablakábol, és meg kellett volna halnom, de túléltem. Szerintem már mindenki látott ilyent, vagy tapasztalt.
  • haxoror
    Ne szégyeld, inkább legyél büszke a származásodra !
    ...és mutass hálát amiért befogadtunk
  • Yan
    Engem is szedtek már ki pisztolyal tankból, vagy bar1918-cal.
    A pisztolyos szerelöpadról, a baros csak ugy vagányan szemböl. :)
  • SinClaiR
    biztos dum-dum golyókat használt. Azokat lehet felvenni a hangár alatt :)
  • kz
    Ez is lehet, hogy programhiba, ahogyan az is, hogy egy tank átmegy egy aknán, megbillen, majd visszaáll és megy tovább. Többször is. Még csak nem is füstöl.
    Ez pl egy olyan fránya programhiba, hogy nem akárkinek sikrül megcsinálni. Mert mindenkinél ugyanaz a játék fut... illetve mégsem. Állítólag a nevekkel van összefüggésben. Ha engem úgy hívnának, akkor én is meg tudnám csinálni. De én más néven játszom, ezért nem megy. Más magyarázat nincs.
  • TS Zolly
    Nem éppen kés hanem m16. 1 lövésből leszedett a t72 életéből egy egész csikot. Bár ez lehetett progi hiba is.
  • genRob
    Ilyet én még nem tapasztaltam. Veled volt ilyen???
  • TS Zolly
    Mi a faszt dumálsz itt te faszláma cigányfatty?! Ki vagy te, hogy engem leszöröstalpuromámonozzál?!

Danny! Höbölög vagy höbörög ugyan az. Csak más tájszóval. Erre mifelénk, de főleg Zalába igy mondják. Tudod ez olyan mint a zsemje, zsemle, zsömje vagy esetleg zsömle. De ha már itt tartunk akkor irhatnám a cicegét, prószát, görhönyt vagy a legelterjedtebb nevén a tócsit. A lényegen semmit nem változtat. Aki a másik irásába helyesirás hibát keres, az a további vitákba ne vegyen részt, mert már nemtud semmivel visszavágni, csa ilyennel tud támadni. Dany az utolsó gondolatok nem hozzád szólnak, hanem ennek a lámának, csak semmi kedvem átrendzni.

Bocs mindenkitől az első részért.
  • haxoror
    Még pár év és nem lesz ennyi gondod a Magyarral Ionescu addig is hesspicsába nem hozzád beszéltem...
  • DannyL
    Egész pontosan úgy mondják, hogy "hőbörög". Valami iránt negatív tetszést nyilvánítani és ennek hangot generálva súlyt adni.
  • TS Zolly
    Ez igy van! Már untuk 73 isztingem az iraki oldalt. De ami oldalról is ki lehet lőni alaphelyzetből az iraki katyusát MLRS-sel.

Itt főleg Tiba esetét szeretném felhozni. Állandóan kiszedte a kutyusámat az amcsi sorozatvetővel. Ő vette a fáradságot és begyakorolta ezt. Nem is kiabált mint ez a láma mikor nagy nehezen kiszedtem.

Ugyhogy főláma ne höbölögj, hanem tanuld meg ezt a játékot!
  • haxoror
    Ha neked ez jön be akkor játsz olyan szerveren amelyiken ez engedélyezett, akit pedig ez nem szórakoztat az majd olyanon játszik amelyiken ez tiltott.
    A lényeg csak annyi hogy mindenki tartsa be a rohadt szabályzatát annak a szervernek amelyiken éppen van.
  • Kristo4o
    Én speciel nagyon jól szórakoztam tegnap, mikor 73eastingen játszottunk. Tény, hogy iraki oldalon a BB-sekkel át szoktunk lövöldözni irakból, az Ami bázisra, de ezt már kicsit unjuk, ezért újabban Ami oldalra állunk. Ilyenkor minket lövöldöznek halomra a főbázisunkon, de mint már írtam itt, ez is egy féle feladat, egyáltalán nem teljesíthetetlen. Hiába haltam meg 15-ször mire kiértem a bázisról, nagyon jól szórakoztam, és előbb utóbb át tudtunk menni az iraki bázishoz célt adni, vagy kiszedni a katyut, vagy a scudot. Szerintem, aki ezen besértődik, vagy felháborodik, annak nincs türelme ehhez a játékhoz. Észrevételem szerint leginkább azok hőbörögnek ezen, akik nem vették a fáradságot, és nem gyakorolták be hová kell lőni. Nem muszáj feltétlen fragvadászatra gondolni azonnal, szerintem az efféle magatartás inkább csapatsegítő, hiszen ezzel az utánpótlási vonalakat lehet elvágni. Így is ki lehet jönni a bázisról, csak kicsit nehezebb. Minek raktak volna scudot a játékba, ha nem lehet bármire használni. Olyan ez, mint hogy el alán bokrok vannak az iraki bázis felett lévő radarháznál, és sniper puska található, az Ami főbázison, érzitek az összefüggést? Tegnap nálunk is mindenki eset-kelt Ami oldalról, mégsem akadt ki senki.