Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yan
a "B" válogatottunk szerepelt

¥ xfire: kistekila

SoundkeY
NYUSZIII....

BurnBaby
pfff.... bf enginen tolod a dc-t és ilyet mondasz? 😊
amúgy nem szándékszom vitatkozni 😊 véletlen se szeretném asziggyétek kötelezõ lol 😊

www.battlefield.hu

flamelni lehet 😄
Persze ez a rendezveny franko dolog! Csak semmi kozunk hozza!
Te sem jonnel el egy UT lanra csak ugy funbol forgolodni 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

BurnBaby
amúgy meg fogam sincs miért ilyen a díjazás, de bevallom nem is érdekel. én örülök a lehetõségnek, szerintem ez egy fontos dolog a magyar scene-nek, és nem bánnám ha máskor is lenne ilyen. akár úgy, hogy van befolyásunk arra, hogy hogy legyen a díjazás és mit lehet vinni 😊

nah szal nem sírni, fogni a usereket ozt jönni lõni lanra 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
lol
nem korrigállak csak hiányoltad 😊))
de itt má flémelni se lehet... ,)

www.battlefield.hu

genRob
Naná!

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Ninja
Mi is köszike, folyt lesz remélem

TS Zolly
Köszönjük mi is a játékot.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

ACC thx a gyakot!
GG

jah hüpp hüpp hüpp 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Danny
gonosz

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Cobra.
Azért az már égõ, hogy az FB is elverte a CB-seket, még ha csak ennyi ponttal is

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Milyen mapok voltak?

jaja ez teccet 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

WiNters
jo volt 😊

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

GG

ghost cb
DC liga

A DC ligában 2 klán mérkõzött ma:

Fire Bird - Chaos Brigade ..::CB::..

Eredmény: 2 : 2
Ticket: 824 : 688

Gyõztes: FB

Gratulálunk.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

funbol? akkor miert van ilyen szokatlan dijazas Magyar viszonylathoz kepest?
EQ-n is volt sponzor.. adott monitort az rendben is van!
Na de egeret meg joy-t ..

sry elirtam.. nem vagyok tokeletes en sem 😊

TheGOro
Azért mert így mindenki egyenlõ esélyekkel indul, senkinek sem fekszik az adott joy az adott gép ... stb

http://GOro.hu

BurnBaby
jah és flame! ,)

www.battlefield.hu

BurnBaby
a sponzorok 😊 akik a cuccokat hozzák. azt kérik h az õ dolgaikkal jáccunk. ez van 😊 szentem inkább fun közelbõl kéne nézni de hát ti tudjátok 😊

www.battlefield.hu

Valen
mi az a no falme ???

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Mert a DC meg nem hivatalos jatek!
Amugy azert azt ne felejtsuk el ,h csak bizonyos szint UT an zavaro ha nem a sajat cuccaiddal jatszol! 😊
no falme!

SoundkeY
....sajat egerem, billentyum, ( joy ), ALAP ! Ki az a lamer aki kitalalta hogy nem lehet vinni ?
"OSTOBA FAJANKO"
Figyi engem EQn meg az is zavart hogy nem a sajat asztalomon jatszom......( a billentyu kihuzhato es az asztallap sikja alatt van....( ez meg megszokhato ))
Alap BF egy rakas kaki DChez kepest, nemtudom miert nem jut neki nagyobb elismeres......

Koszonjuk a felhivast!
Ugy gondolom ez mar nem a mi jatekunk es igy igen keves elmenyt nyujtana! Na + aztan 2 tagunk is csak 13 eves 😊
Videkrol se jonnenek fel a BF miatt! A szervezesrol amit tudok... mindezt egy nap alatt..nagyon szorosnak tunik,
hat nemtudom!
UTbol kiindulva en el se megyek olyan helyre ahova nem tudom vinni az egeremet, egerpadomat, bill-t
Kicsit lehetne rugalmasabban kezelni ezt a dolgot bar BF ben nemtudom mennyit szamit az ilyesmi!
2 db joy egy csapatnak az meg talan rendben is van ,h 2 repulos...na de miert ne vihetnem a sajat joyomat?
Ezek persze a levegobe beszelesek mivel tenyleg nem erint. Csak az aprobb eszreveteleimet irom le!

SinClaiR
Hát nagyon remélem, hogy hétvégén ki tudjuk próbálni😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Inkább azt mondjátok, ez lesz e a szerveren. Mert akkor letöltöm. Magamban úgysem ökörködök DC-vel.
felraktam ide is:
http://dw.unisoftnet.hu/dc_navy_se.rfa
hasznaljatok inkabb kisbetuket vegig a mapnevekben, mer linuxon ez fontos
Valen
ja, thnx

Yan
thx 😊

Ice4
NA MOST JÓ

Jónak lenni jó, de Gonosznak lenni mégjóbb...

Ice4

Ice4
GRRR MOST MÁR JÓ LENNE HA JÓ LINKET RAKNÁK BE

Valen
Ice4 :

lets try again

Yan
nekem ez se jó 😞

Ice4
na még egyszer...
DC NAVY SE

Ice4
ÉLL , ÉLL.......
Ja inkább kész A map, full, csilogni azért nem villog, de mindent helyre raktam az égbolt nem szürke trutyi, F14 elhelyezve.... meg mi egy másDC NAVY SE

Yan
jaa,
Te ismersz vhonan, mert télleg "envagyokapenge". 😊

Yan
"..milyen szepet irtal anno V1 csikjara.."
szerinted milyen szépet írtam, /most már idézz!/
mert nem reagáltam Fau1 képére, /Tiba dolgára sem/
Ha azon erölködcc, h "rámuszíccsd" az U42-öt, akkor korábban kellj fel.
Büntetésböl Te olvass vissza. 😊

Ice4
Max infis mapja baromira jó, csak a mortált kell ki venni, azt csõ. Picit durva, de mi azért szeretjük

Danny
na azt ne nyúld le lécci inkább repülj 😛

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

TheGOro
gecizésben

Egyértelmû, csak mikor szóltál én pont a földön voltam már😊

Amúgy shilkára a legjobb 15° körüli, vagy teljesen földközeli szögbõl támadni. Mert oda nem tud lõni, sõt, még az AA gunok sem.

Ha meg stinger veszélyes övezetbe megy az ember, akkor a célpont kilövése után nem elegáncsosan tovább kell repülni, hanem felrántani jobbra, és a rárepüléshez képest 90°-ban távozni. Így a legkisebb az esélye a stinger találatnak.

SU25-öt illetõen egyébként sokkal hatásosabb a gépágyúja, mint a bombái. A bombákat csak zuhanórepülésbõl lehet tank ellen effektíven használni, mert olyankor min 2db célközelbe találhat. Szõnyegbombázós repüléssel meg M1A1 nem fog kipusztulni max 1 találattól, annak több kell.

Az A10-et viszont nem komálom igazán, mert nagyon könnyû célpont, noha a harrierhez hasonlóan ennek is jobb a gunja, mint a SU-é. Csakhát a harrier is lomha szar.

A legjobban inkább ezek a "hidden obstackle" nevezetû szarságok idegesítenek, amik például repair pad, kerítések, és fák felett vannak. Az ember még simán elmanõverezne, de valami láthatatlan csak lepusztítja a gépet 😞

És még valami😊 Ha valaki dogfightol, és a seggében van egy másik, akkor mindennel próbálkozhat, csak ne húzza fel a gépet! Ugyanis abban a pillanatban, hogy a gépe tetejét érik a lövedékek, egy is elég a robbanáshoz. Sajnos ilyen. Én általában lenyomom, balra 90°, és meglepõ módon elõre nyomom, és fordulattal másik felé kanyar😊 Ekkor már lehet felhúzni, és becserkészni a másikat...
AirborneRanger
mer miben vagy jó? 😛

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

TheGOro
Szerintem nagyon kerek map lett, talán a víz szinén kéne valamit állítani hogy kicsit kékebb legyen, és hogy a köd kicsit olyan borultabbnak hasson, vagy nem tudom. Mindenesetre nekem nagyon bejön, annak ellenére hogy nem vagyok jó inf ben

TheGOro
Nem mondod! 😄

TheGOro
Vazz rosszul fogalmaztam! Szóval nem számol vissza, ééérted

AirborneRanger
Maxnek mond 😛

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines