Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://dw.unisoftnet.hu/u42.htm
Én szerintem, (mivel más nem lehet, mert semmi modifikáció nincs fenn a gépemen) az egy lövedék, tök véletlenül közel megy a minimapon a helyzetemet rajzoló kis nyílhoz. A map opacity nekem 80% körül van.. ezért látszik át ilyen frankón.. mondjuk kedves barátunk a PB.. meg kedves admin felebarátaink Petko, meg ilyen morfi nevüek.. még egyszer ne merjenek ilyennel zaklatni, mert kezd kicsit elegem lenni ebbõl.. egyébként számítottam rá.. a láma emberek bujnak mindig a csit vádaskodás blokádja mögé. És mint tudjuk, sem Petko, sem Morfi nem áll a játékban a skill birtokában..
Félreértés ne essék, én sem vagyok jó gamer.. de nálatok jobb.. hehe..
Csak a hülye nem látja tisztán még errõl a kis képrõl is, hogy a csík hossztengelye mentén szûkül, tehát eleve nem lehet ilyen mittomén milyen csít, ami mutatja honnan lõnek. Ha van olyan egyáltalán, akkor az biztosan nem egy piros csík lenne sárga körvonallal, hanem egy egyszerû vektor, azt jóvan..
lémerek.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
addig meg qss legyen!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Most aztan megfogtatok csak azt nem ertem ,hogy akkor egy egy gyakon miert is tudnak megverni minket ?
Na mind1...aki tud jatszani az meg tud verni aki nem az meg csak vagdalkozik!
Ez a pofátlanság netovábbja hogy sorozatosan behülyitek a magyar dc scenet, és utánna meg még engem hurcolnak meg amikor finoman rákérdezek valamire. Flameljetek ahogy akartok, én nem kivánok ebben partner lenni. Az eddigi, mostmár tényszerû bizonyítékok ellenetek szólnak. Persze a közösség dönti el, hogy ezt elfogadja vagy nem, de mi cb sek erre már besokaltunk, szóval részemrõl over.
Petko.. te tenyleg egy szerencsetlen szanalmas fasz vagy!
A sorozatos veresegeiteket rajtunk akarod korrigalni? Tenyleg magadba kene nezned! Undorito vagy!
Hide and fear, Cobra Commander is here !
most aztán ténleg eltört a mécses... remélem senki se felejtette el az u42 es reakciót a v1 es üggyel kapcsolatban, és akkor most ez.
A cb nevében pedig követeljük, hogy a magyar dc ligás eredményünket u42 vel szemben töröljék, és az u42-t kizárják a ligából, különben mi lépünk ki.
ne gyanusitgasd öket morfi a gyenge teljesítményeddel, szerintem õk se tudják mi az, fel se tünt nekik😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A kérdés csak az, hogy a jelentések végén a 213.178.103.223:1438 és a 213.178.103.223:1587 a delikvens(ek) IP-je? Mert ha igen, akkor mindkettõ ugyan az a muksó volt és most maximum csináltat magánal új CD-keyt oszt már jól is van. Sebaj, miután a BF 4ropi lesz, meg lesz oldva ez a gond is.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Most a hiba onnan is származik, hogy nekem bivaj erös gépem van ezért nekem nem nagyon tünt fel hogy sok ez a menyiségü object a mapra... Ezentul viszáb fogom magam az objekt pakolásban... a másik, hogy nem tudom megcsinálni a terep, és az épületek árnyékát (megfagy a szar a renderelés közben, és ez nem csak nálam van igy....)
Aki tud valami jobb szerkeztöt ennél, az írja már le a nevét vagy egy linket, mert ez a program (szerintem) nagy rakás szar. 1 honapba telt mig ilyenre megtudtam csinálni....
Addigis nyuzátok (akinek birja a gépe és a kapcsolat) hogy minimalizálhasuk a hibákat....
Kösz elöre
Jónak lenni jó, de Gonosznak lenni mégjóbb...
<02.27.2004 13:55:45>02.27.2004 13:55:45> VIOLATION (GAMEHACK) #89015: Stg. Nelson (slot #6) Violation (GAMEHACK) #89015 <4d34ae48d66a41cfda51d469345c1507(-) 213.178.103.223:1438>4d34ae48d66a41cfda51d469345c1507(-) 213.178.103.223:1438>
<02.27.2004 14:08:55>02.27.2004 14:08:55> VIOLATION (GAMEHACK) #89015: KoWa (slot #15) Violation (GAMEHACK) #89015 <4d34ae48d66a41cfda51d469345c1507(-) 213.178.103.223:1587>4d34ae48d66a41cfda51d469345c1507(-) 213.178.103.223:1587>
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Fõleg a Nimitz van rossz helyen. Annak a tenger közepén egyedül van jó helye, így akinek kicsit rosszabb a gépe, annak játszhatatlan a sok pixel miatt ami ott tömörül a parton.
Nem a kartam elvenni a kedved.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Tanultam belöle, a Következö map sivatagos lesz, majd 1 honap mulva,
Addigis Klán társam Max pályáját nézétek és nyujétek, állati jó !!!
az ACC pass-ja u.a., lehet, hogy éppen gyakorlás volt rajta
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Egy elég scheisse pálya. Szerintem
viszont vagy egy kis probléma... a szervert szétterheli az a map már 2-3 fõnél is, szóval szerintem nem sokat tudjátok majd kipróbálni, de hajrá
http://GOro.hu
Egyébként egy ilyen 30mm kaliberü GSH-30K figyel a Su-25-ös elején
elektromos (27V) tüzelés irányítás, evaporative csõ hûtés rendszer, változtatható tûzelési ráta ... stb 😊
este jó lenne egy 20-30 emberes mecs....
a Nimitzet ki fogom rakni a pálya szélére, ami föbázisra 1-2 AA gun, és az iraki falut lehet hogy elfoglalhatatlaná teszem (ere kéek véleményt)
Rakok le több bunker, és repir padot, és a fákat ritkitom a sembeség érdekében (kivéve a nagy medencében...)
Dio hélyban enyit most, egyéb ötletet is szivesen várok
és köszönet Petkonak a lehetöségért

A harrier iszonyuan nagy ivben tud csak fordulni, könnyen lelõhetõ. Viszont szvsz kicsit több HP-ja van, és iszonyat erõs a gépágyúja. Az egyhelyben lebegését én eddig nagyon kevés helyen tudtam csak kihasználni, fõleg zászlófoglaláshoz. A bombás verzió meg felejtõs, nem ér semmit, kevés a bomba, és pontosan kell célozni vele, ami a harrier manõverképessége mellett szinte lehetetlen. Az egyenes átrepülõs bombázás hátrányait meg kitárgyaltuk ugye. Éppen ezért meg a rakétás is szar, mert nehezen célzol be vele bármit is.
Dogfightban az f16 nem egy easytarget, karcsú, nehéz eltalálni, viszont harmatos a gépágyúja. Földi célok ellen szinte egyátalán nem használható.
A mig29 csak annyiban különbözik hogy jobban manõverez, viszont nagyobb testû, így kb egyenrangúan lelõhetõ az f16al.
Az F15C több rakétát tud vinni, és erõs a gépágyúja földi célpontok ellen is (nem annyire mint a bombázóké, de 2rárepülés/tank elég általában), viszont könnyû lelõni. Egy általános célú légi/földi vadászatra jobb mint az F16.
Az F14... nemtom. Sokat nem ér, légiharcban könnyen alul marad, max ha két ember ül bele, akkor jó bombázni. Akkor meg nem effektív a csapat szempontjából. Könnyû lelõni. És ugye jó teamwork kell hozzá (célrarepülés, reload stb), ami -sajnos- nem túl gyakori publicon.
Az A10 nagyon erõs földi/légi célpontok ellen, viszont iszonyú könnyû préda bárminek. Még tankból is könnyû lelõni. Ráadásul nem lehet zéró közeli magasságból bombázni vele (shilka kivédõ rárepülés kilõve), mert a bombáitól maga is sérül. A gépágyús vadászatnál ugyancsak handicap a nagy szárnyfesztáv, nem tudsz elég sokáig földi célra rárepülni, mert a talajhoz közel törvényszerûen fennakad valamiben.
A SU25 ugyancsak bazi erõs gépágyúval a földi célok ellen, viszont a bombáit nagyon pontosan kell ledobni. Viszont kevésbé veszélyes saját magára, és nehezebb lelõni is, mert tud manõverezni. Földi célok elleni vadászatra ez a legjobb, ráadásul jókis climbing power is van benne. Viszont idegesítõ, hogy szakaszosan lõ a gépágyúja, szal számolni is kell azért, nem lehet ész nélkül.
"SU25-öt illetõen egyébként sokkal hatásosabb a gépágyúja, mint a bombái. A bombákat csak zuhanórepülésbõl lehet tank ellen effektíven használni, mert olyankor min 2db célközelbe találhat. Szõnyegbombázós repüléssel meg M1A1 nem fog kipusztulni max 1 találattól, annak több kell." - - - Abszolute igy van, Su25 bombai preciziosak, tenyleg csak pontos talalt eseten hatasosak - es gatlingja is iszonyatosan eros... de bombait sztem kiegesziti a gatling a bombakat, nem helyettesiti.
"Az A10-et viszont nem komálom igazán, mert nagyon könnyû célpont, noha a harrierhez hasonlóan ennek is jobb a gunja, mint a SU-é. Csakhát a harrier is lomha szar." - En nagyon birom A10-t... ha van legifedezet, akkor nagyon durva az a szerkezet... furtosbombai egyszeruen mindenre jok... szonyegbombazasra?, precizios bombazasra? - - - optimalis, hatalmas sebzeset, viszonylag rosz talalati arany sem rontja le (a furtos bombak miatt).
Harrie amugy nem hiszem, hogy lassu, A10 valoban az egyik leglassabb repulo, de Harrie azert tud dongetni...
"A legjobban inkább ezek a "hidden obstackle" nevezetû szarságok idegesítenek, amik például repair pad, kerítések, és fák felett vannak. Az ember még simán elmanõverezne, de valami láthatatlan csak lepusztítja a gépet 😞" - - - igen, ez a falevel effektus... meglibented a tolgyfa egy levelet, az meg uttanadnyul es ketteszakit a fovezersikodnal.
"És még valami😊 Ha valaki dogfightol, és a seggében van egy másik, akkor mindennel próbálkozhat, csak ne húzza fel a gépet! Ugyanis abban a pillanatban, hogy a gépe tetejét érik a lövedékek, egy is elég a robbanáshoz. Sajnos ilyen. Én általában lenyomom, balra 90°, és meglepõ módon elõre nyomom, és fordulattal másik felé kanyar😊 Ekkor már lehet felhúzni, és becserkészni a másikat..." - - - Igen ez alltalaban igaz... de van egy sajat tortenetem.
Kb 1 honapja lehetett ACC szerveren, azt hiszerm guadalcanal ment... repkedtem ahogy az szokas, majd dogfight kezdetõdött... mogottem volt egy altalam addig nem ismert arc... mondom, na akkor kiteromanoverek... csinaltam csinaltam csinaltam... ugyan nem tudodd ramloni, de lerazni sem birtam... kb 3-4 perc telhetett el ilyen menekulesek utan, mikor megserulve sikerult leraznom, hazasunnyogom, javitanom es ujra teljes harci diszben visszamenni... szal arra akarok kilyukadni, hogy egy jol manoverezo jatekos ellen valamivel tobb kell mint, hogy teljesen random kitersz, fel-es-leereszted a geped. Amugy az ominozus fiatalember nevet le is irtam ide a forumba, de azota nem lattam... igaz azota en sem nagyon DC-zek... csak nagyon ritkan.
Yan: azert orulok, hogy sikerul mindenkivel osszerugni a port. Meowot ismerem annyira, hogy biztosithassalak afelol, hogy nem olyan ember, aki ilyen "Ha azon erölködcc, h "rámuszíccsd" az U42-öt, akkor korábban kellj fel." dolgokon tori a fejet, abba egeszen biztos lehetsz... de uldozd csak a remkepeidet, hatha egyszer beletrafalsz 😊. (Ja amugy uszitasz te eleged egymagad is, nem kell ide mas... sajnos.)
caddie
Azt már abban hentelünk egymást

This dock is closed from civilians!!! Oh... Sorry! I didn\'t know that... If I see one, I will inform you immediately!!!