Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen ugy... ez van, talaj ki jobb rendszert amivel meg lehet oldani
Azt meg senki se gondolja mar komolyan hogy a jatekvilagban a vadat kell bizonyitani egy screenshot eseteben, mert lehetetlen. Hogy tudom bebizonyitani valamirol hogy mi az, amikor gozom sincs (es pont ebbol ered a kerdes). Ennek ez az elvarhato es normalis modja hogy rakerdezek, es a delikvenstol varom a valaszt, vagy screenshotot, ahogy ez 1 honap utan ossze is jott nektek.
V1
Tényleg ugy érzed, hogy nekem kéne magyarázkodnom ? És szükség 😊

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

Egy dolgot kurvara vessetek a fejetekbe, en nem gyanusitgatassal kezdtem, hanem tiba kidobasaval, amit borg meg andrew keresere tettem. Mivel tisztelem a regi jatekosokat a szerveremen, ezert megtettem nekik, es utanna forumon kenytelen voltam az o velemenyuket vedeni. Utanna volt egy screenshot V1 rol, amit beraktam, de az se szamit kurvara gyanusitgatasnak MERT EN CSAK KERDEZTEM, es nem allitottam semmit. Az utanna levo reakciotol viszont minden normalis embernek kinyilik a bicska a kezeben, es a 3. esetben gyanusitottam eloszor.
SinClaiR
Azt hiszem akkor is el lett mondva, hogy ez egy fegyverbõl számrazó csík.. akkor sem hitted el. Most is ugyanezt elmondtam, szépen, érthetõen, némi személyeskedést is belefûzve, mert akkor is, és most is felhúztam mgam rajtad, mert egybõl, gondolkodás nélkül csíttel gyanusítgattál. És befejeztem, egyszer elmaghyaráztam, és kész. Képekkel alátámasztottuk, ezzel a képes gyanusítgatásokat megmagyarázottnak lehet tekinteni.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SoundkeY
Mielott kirakod utanna kellett volna jarnod hogy mi az pontosan, es ha 101% meggyozodsz rola akkor kitenni......
Nemtudom hogy te hogy gondolod de nalunk serto az ha cheatelessel vadolod barmelyik tarsunkat es egy emberkent kiallunk BARKIERT !!!!

Talan azert UTana lehetett volna nezni a dolgoknak.! Miert nekunk kell bizonyitani ,h ez artalmatlan semmiseg!?
Te azt mondtad ez bizonyitek! akkor miert nem bizonyitottad?
Neztel UTana vagy valami!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

V1
Szügség volt a képre ?

--------------------
MOST komolyan, ha valaki teljesen kivulrol szemleli objektive... Van egy klan, nevezzuk X-nek.. egyik szerverrol kidobjak csitgyanu miatt. Az adott X klan tagjai minden erobol irogatnak a kozossegi foroumba, hogy koztuk nincs csiter es a kurvaanyat aki aztmondja. Kesobb egy masik esetben bebizonyosodik hogy csitelt. Utanna egy masik tagjukrol lesz egy screenshot, amin egy szokatlan sarga csik van. Ezt az admin kozzeteszi a forumba, es megkerdezi mi az. Utanna hatalmas flame kerekedik, es az admint a foldig sertegetik, de nem tudjak megmondani miaz. Harmadszorra megint talalnak az adminok egy kepet, amin egy hasonlo furcsa csik van amit nem tudnak megmagyarazni. Erre az egyik admin mergeben az elozoleg kapott sertegeteseker, mar kemenyebben elkuldi a picsaba az adott X klant, hogy erre se tudnak e valaszolni. Vegul kap 3 oldal ujabb alfoldi stilusu sertegetest, es a vegen beillesztenenk 3 kepet ami megmagyarazza a dolgot.
-----------------------------------
Most az admin a hibas hogy rakerdezett?
Szukseg volt erre a kurvasok sertegetesre es flamelesre?
Admiralis
nagyon finom csemege 😊

Dell power

genRob
a jelszó: 777:86

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

V1
Ezek után, ha lelõlek majd sírok 😊 Már a zsepiket ide készitettem mellém : "Leszarod, hogy a körülötted játszó emberek is jól érezni magukat mennek a szerverre."
Minden lõvés elõtt elmondok egy imát 😊 Nem elég ?

genRob
A gyõzelem számít nem a részvét!!! (az életben is:-))

genRob
"Leszarod, hogy a körülötted játszó emberek is jól érezni magukat mennek a szerverre." (?)?
Én nem azért megyek be, hogy a többiekkel foglalkozzam hanem, hogy halomra lõjem a lámákat és a csapatom nyerjen.

genRob
"ha meg ilyen tortenik el lehet intezni inteligensen..."
Akkor miért nem privátban kérdezed és ha nincs kielégítõ magyarázat tedd közzé!

azer ebbe nem kene belefolynod, foleg azert mert ez nem ebbol az ugybol all hanem mar 2 honappal ezelotti elozmenye van... most ehhez mar mashogy alltam hozza, es tenleg elszaladt velem a lo, es gyanusitottam... elotte nem igy tortent, viszont valaszreakciokent meg szep sor sertegetest kaptam, ugyhogy mostmar azert irtam ilyen stilusban, es ilyen modon

Aki meg az alapdologban hibaztat, azert mert egy gyanus dologra rakerdeztem es kozzetettem, azoknak gratulalok... csinaljanak szervert maguknak es ugy adminoljak ahogy akarjak, es azzal foglalkoznak amivel akarnak. Addig viszont joguk nincs hogy ebbe belepofazzanak, vagy okoskodjanak.
V1
Kedves petko ! Kirugtuk Tibát nem ? Mit kéne még tenni, hogy nektek elég legyen ? Fejezzük le ? Nem látjátok, hogy mit csináltok ? Tényleg ennyire röhejesek vagytok ? Te ettõl érzed jól magadat ? LOL Képeket raksz ki rólam ? Alaptalan szerinted a reakcióm ? ultralol
Ne kérjek tõled elnézést hogy rágalmaztál ?

genRob
"...mert en nem olyanba ahol lehetoseget adok a csaloknak"
már megint? ki a csaló? aki szted az? LOL

BurnBaby
annyit spammeltek h lejár a hozzászólásom szavatossága... ,)

www.battlefield.hu

genRob
"Az, hogy nektek van idõtök reggeltõl estig ezzel foglalkozni az a ti dolgotok."
Na megint képben vagyunk:-) Nekünk sincs csak...
tehetségesebbek vagyunk?:-)
No flame!
off

Nem nincs idonk reggeltol estig jatszani!

V1
"en sejtem mi ez, az mutatja hogy az ellenseg fegyvere milyen irányba mutat, végtelen távolságból is.
most aztán ténleg eltört a mécses... remélem senki se felejtette el az u42 es reakciót a v1 es üggyel kapcsolatban, és akkor most ez.
A cb nevében pedig követeljük, hogy a magyar dc ligás eredményünket u42 vel szemben töröljék, és az u42-t kizárják a ligából, különben mi lépünk ki" (Petko)
Tényleg csak barátkozott
Nem haragszom rá. Csak soha nem az ártatlanságot kell bizonyitani szerintem ! MAKIK

Innen látszik, hogy egy önzõ vagy.
Leszarod, hogy a körülötted játszó emberek is jól érezni magukat mennek a szerverre.
Nekem semilyen jogom nincs így nem is szoltam semmit.
Viszont a szerverüzemeltetõknek és a fent játszóknak van joga.
Hagy döntsék már el, hogy kit engednek be a szerverre és kivel akarnak játszi.
itt, nost az abramsnak van csikja en is megneztem ezert elnezest... ennyi, el van intezve, sajnalom a gyanusitast

viszont visszaterve en csak megkerdeztem, es eleg lett volna megmagyarazni, ahogy most a kepekkel tettetek, viszont ti 3 oldalon keresztul sertegetitek az embert, ami meg már nem jatekproblema hanem emberi stiluse... ez meg meg a csitelesnel is kicsit alparibb dolog szvsz

dontse el a kozosseg hogy ha van valami ilyen akkor szarjunk ra mint adminok, vagy kerdezzunk ra... mindenki dontse el milyen sceneben akar jatszani, mert en nem olyanba ahol lehetoseget adok a csaloknak

ha meg ilyen tortenik el lehet intezni inteligensen, es nehogy mar en legyek a hibas hogy ezt megprobaltam... a vegen tul lottem a celon, ami mondjuk mar kolcsonhatas volt a stilusotokra, de akkor is elismerem hogy nem kellett volna
És mire is jó, hogy skilles vagy?
Semmire...
Ezt meg kell szokni, hogy a jó játszó csapatokat megvádolják.
Mikor elkezdõdött a BF1942, vagy 1 évig mi voltunk a litán.
Sokszor megvádoltak minket csalással.
Aztán jött a PT, Six...stb.
Mindíg az van a soron aki a legjobban játszik.
Az, hogy nektek van idõtök reggeltõl estig ezzel foglalkozni az a ti dolgotok.
Mi akkor megtehettük most nem, és nem is akarjuk már mert meguntuk.
Ebben nem látok semilyen kivetnivalót vagy égõt.

Ha Petko mondott is ilyet megalapozottan mondta.
Ti bebizonyítottátok, hogy nincs igaza, de ezért senki nem fog elnézést kérni mert nem alaptalanul vádoltak meg benneteket.
Yan
na ugy nagggyábol..
az 1-es kép az lövedék /az enyém, 😉
az 2-es kép aztat nem tom.
flém off
"kivagyiság" off
mellesleg a moderátor uilyen sárga csikot húz, ha +látja a képeket. 😉

¥ xfire: kistekila

Flame rulez😄

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Keres valami mast ahol belenkrughat 😊

Butaby
Ilyenkor hol a Petko?????

V1
Amugy meg miért kéne nekem magyarázkodni egy petkonak, vagy neked ? Kinek képzelitek magatokat ? Én miért nem teszek fel ehez hasonló bartomságokat ? Talán mert gyerekes vagyok? LOL Miért nem vádaskodom soha ? Mert béna vagyok ? Esetleg meg szeretnék bántani másokat ? Nem . egyszerüen mert ezek számomra nevetséges dolgok ! Szerintem olvasd el az oldalunkat ,vagy tedd meg azt a fáradságot, hogy néha dumálsz, játszól velünk, hogy megismerj minket. Talán akkor ki tudsz alakitan igazi véleményt rólunk. Engem nem foglalkoztam veled tuttommal. Te számomra egy okoskodó nagyképû ember benyomását kelted, de csak ennyi, és nem több a véleményem rólad. Nem ismerlek igazán ez az elsõ benyomásom, de szivesen megismernélek, de tényleg. Lehet félre ismertelek, és az elsõ benyomás csalhat 😊. MOST BIZONYITS TE 😊 Én már bizonyitottam. Remélem tévedek !

Butaby
Bizony , bizony.OLvassátok vissza és akkor tudni fogjátok miröl is van szó.

SinClaiR
klántársad😄 .. elírtam -😛

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

genRob
Mindenféleképpen:-)

genRob
Én azt mondok amit akarok

Yan
juujjj, miböl maradtam ki.
érdemes visszaolvasnom?

¥ xfire: kistekila

Random_
Az ilyen flémeket ki kéne adni könyv formában is.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

genRob
Még annyit szertnék írni, hogy aki nem tud semmit felmutani skill terén az ne dumáljon. Mielõtt még jönnél Life a való élettel, hidd el én itt is letettem már amit kell.

SinClaiR
Azért tekerj vissza, és olvasd el ujra Petko elvtársad szövegét.. 😊
Aztán írkálj ilyeneket.. köszi.

Butaby
Mivel nem olvastad végig, olvasd végig lécci!!!thx

Szerintem semilyen.
Miért is kellett volna pofára esnie?
Nem a mi klántársunkról derült ki, hogy cheater, nem rólunk készültek eme kétes játékból származó képek, ezért nem is a Petkó dolga megmagyarázni a jelenséget hanem a tiétek.
Mivel túl hosszú volt a duma, ezért nem olvastam végig, de ha jól látom akkor egy szó sem esett ítt a fórumon, hogy cheaterek vagytok, hanem magyarázatot követeltek az adminok és a játékosok, gondolván, hogy cheat mint a klántársatoknál.
0Fritz0
Bár genROB mást mondott, de vágom. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

genRob

Butaby
UUUUUUUUUUUUUuuuuunegyvenkettõõõõõõõõ!!!
Szeretünk Petko!!!

SoundkeY
ja ez kimaradt:

V1
Te béna

Oszinten remelem ,h az eletben nem buksz majd ekkorat sosem!

genRob
Jól érted!

SoundkeY
Milyen erzes ilyen NAGYON POFARA ESNI MAKI ?

V1
Nem én ezt azokra értettem, aki, meg voltak arról gyözödve, hogy petko szövege szent és sérthetettlen, minden meggyanusitott me csaló ! Vágon "barátom" ?