Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Nemtudom hogy te hogy gondolod de nalunk serto az ha cheatelessel vadolod barmelyik tarsunkat es egy emberkent kiallunk BARKIERT !!!!

Te azt mondtad ez bizonyitek! akkor miert nem bizonyitottad?
Neztel UTana vagy valami!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
MOST komolyan, ha valaki teljesen kivulrol szemleli objektive... Van egy klan, nevezzuk X-nek.. egyik szerverrol kidobjak csitgyanu miatt. Az adott X klan tagjai minden erobol irogatnak a kozossegi foroumba, hogy koztuk nincs csiter es a kurvaanyat aki aztmondja. Kesobb egy masik esetben bebizonyosodik hogy csitelt. Utanna egy masik tagjukrol lesz egy screenshot, amin egy szokatlan sarga csik van. Ezt az admin kozzeteszi a forumba, es megkerdezi mi az. Utanna hatalmas flame kerekedik, es az admint a foldig sertegetik, de nem tudjak megmondani miaz. Harmadszorra megint talalnak az adminok egy kepet, amin egy hasonlo furcsa csik van amit nem tudnak megmagyarazni. Erre az egyik admin mergeben az elozoleg kapott sertegeteseker, mar kemenyebben elkuldi a picsaba az adott X klant, hogy erre se tudnak e valaszolni. Vegul kap 3 oldal ujabb alfoldi stilusu sertegetest, es a vegen beillesztenenk 3 kepet ami megmagyarazza a dolgot.
-----------------------------------
Most az admin a hibas hogy rakerdezett?
Szukseg volt erre a kurvasok sertegetesre es flamelesre?
Minden lõvés elõtt elmondok egy imát 😊 Nem elég ?

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Én nem azért megyek be, hogy a többiekkel foglalkozzam hanem, hogy halomra lõjem a lámákat és a csapatom nyerjen.
Akkor miért nem privátban kérdezed és ha nincs kielégítõ magyarázat tedd közzé!
Aki meg az alapdologban hibaztat, azert mert egy gyanus dologra rakerdeztem es kozzetettem, azoknak gratulalok... csinaljanak szervert maguknak es ugy adminoljak ahogy akarjak, es azzal foglalkoznak amivel akarnak. Addig viszont joguk nincs hogy ebbe belepofazzanak, vagy okoskodjanak.
Ne kérjek tõled elnézést hogy rágalmaztál ?

már megint? ki a csaló? aki szted az? LOL
Na megint képben vagyunk:-) Nekünk sincs csak...
tehetségesebbek vagyunk?:-)
No flame!
off
most aztán ténleg eltört a mécses... remélem senki se felejtette el az u42 es reakciót a v1 es üggyel kapcsolatban, és akkor most ez.
A cb nevében pedig követeljük, hogy a magyar dc ligás eredményünket u42 vel szemben töröljék, és az u42-t kizárják a ligából, különben mi lépünk ki" (Petko)
Tényleg csak barátkozott
Nem haragszom rá. Csak soha nem az ártatlanságot kell bizonyitani szerintem ! MAKIK
Leszarod, hogy a körülötted játszó emberek is jól érezni magukat mennek a szerverre.
Nekem semilyen jogom nincs így nem is szoltam semmit.
Viszont a szerverüzemeltetõknek és a fent játszóknak van joga.
Hagy döntsék már el, hogy kit engednek be a szerverre és kivel akarnak játszi.
viszont visszaterve en csak megkerdeztem, es eleg lett volna megmagyarazni, ahogy most a kepekkel tettetek, viszont ti 3 oldalon keresztul sertegetitek az embert, ami meg már nem jatekproblema hanem emberi stiluse... ez meg meg a csitelesnel is kicsit alparibb dolog szvsz
dontse el a kozosseg hogy ha van valami ilyen akkor szarjunk ra mint adminok, vagy kerdezzunk ra... mindenki dontse el milyen sceneben akar jatszani, mert en nem olyanba ahol lehetoseget adok a csaloknak
ha meg ilyen tortenik el lehet intezni inteligensen, es nehogy mar en legyek a hibas hogy ezt megprobaltam... a vegen tul lottem a celon, ami mondjuk mar kolcsonhatas volt a stilusotokra, de akkor is elismerem hogy nem kellett volna
Semmire...
Ezt meg kell szokni, hogy a jó játszó csapatokat megvádolják.
Mikor elkezdõdött a BF1942, vagy 1 évig mi voltunk a litán.
Sokszor megvádoltak minket csalással.
Aztán jött a PT, Six...stb.
Mindíg az van a soron aki a legjobban játszik.
Az, hogy nektek van idõtök reggeltõl estig ezzel foglalkozni az a ti dolgotok.
Mi akkor megtehettük most nem, és nem is akarjuk már mert meguntuk.
Ebben nem látok semilyen kivetnivalót vagy égõt.
Ha Petko mondott is ilyet megalapozottan mondta.
Ti bebizonyítottátok, hogy nincs igaza, de ezért senki nem fog elnézést kérni mert nem alaptalanul vádoltak meg benneteket.
az 1-es kép az lövedék /az enyém, 😉
az 2-es kép aztat nem tom.
flém off
"kivagyiság" off
mellesleg a moderátor uilyen sárga csikot húz, ha +látja a képeket. 😉
¥ xfire: kistekila
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Aztán írkálj ilyeneket.. köszi.
Miért is kellett volna pofára esnie?
Nem a mi klántársunkról derült ki, hogy cheater, nem rólunk készültek eme kétes játékból származó képek, ezért nem is a Petkó dolga megmagyarázni a jelenséget hanem a tiétek.
Mivel túl hosszú volt a duma, ezért nem olvastam végig, de ha jól látom akkor egy szó sem esett ítt a fórumon, hogy cheaterek vagytok, hanem magyarázatot követeltek az adminok és a játékosok, gondolván, hogy cheat mint a klántársatoknál.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.