Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Tiszta régi CS hangulat van már itt, ott ment a csíter téma nonstop. Pont ezért hagytam abba anno.

Öcsém, ti tényleg összeilletek: ennyi õsgecit egy rakásra.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Helyesen: különbség. Nem külömbség te kis majom
!
Bár lehet te a második osztályt kétszer jártad de ez nem látszik rajtad !
Felidegesítetted magad ! Örömmel látom !

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

Hát te más szint vagy HavR😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Remeljuk ,h lesz tokod eljonni egy talalkozora es akkor majd ott a szemunkbe mondhatod ugyan ezeket!
Ég áldjon!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
De érted, legalább ne lenne szóismétlés, így inkább viccesen hangzik😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
TÉNYLEG CSAK AZ ANYÁZÁST ÉRTITEK, NORMÁLISAN NEM LEHET VELETEK BESZÉLNI!
Jo ejt!
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
LAMS. Nem voltam itt 3 napot és máris 1 csomo szemetet kell végigolvasnom 1 sz@r screenshot miatt..
Minden csak nézőpont kérdése.
http://GOro.hu
Látom semi másrol nincs szó a main nap má...
Jónak lenni jó, de Gonosznak lenni mégjóbb...
Hogyan kell ezt értékelni kedves PETKO ? Nos erre légyszíves adj magyarázatot, mint a PB nagy ismerõje ! Talán közös banlistre kerültem a DW és ACC szerveren ?
Ennyire nem bírod a kritikát ?
Nos erre válaszolj ha tudsz!
Komolyan mondom annyira lejáratjátok magatokat, hogy az már nem emberi !
Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest
Ez egy nagy hazugság mert nem így van! Hazudsz Life!
Egyezzünk meg abban hogy mindkét fél hibázott valamilyen téren.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Jol nyomjatok! Istenek vagytok!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Bocsi de nekünk 16:9 es arcunk van tudhatnád.
És egyáltalán nincs nagy arcunk. Normálisan játszó teljesen átlagos faszik vagyunk. Meccsek elõtt mi is izgulunk, közben meg ordibálunk és egymást basztatjuk ha valami nem megy. Néha a kurvaanyázás is elõjön ha nem úgy megy. Nem vagyunk kingek. Mondhatni szarok vagyunk. De nagyon szeretjük ezt a játékot, de legfõkébb a társaságot. Ha nem volna ott egy-két tag nem szívesen játszanám. A társaságért játszom. Pl. a mocskos szájú ROB-ért
Te még olyan mocskos szájú disznót nem láttál mint õ. De mindenki elfogadja mert jópofa. Ez az ami összetart bennünket. A HAVERSÁG ! Rosszkedvûek vagyunk ha nem megy úgy a játék de ezért nem basztatjuk egymást.

M1A1 abrams néha nagyot lő :)
az le az u42 es dolog nem igazan van, de a folyamatos sertegetesetekkel meg anyazasotokkal a tibas uggyel megkezdve ezt akarjatok elerni
igen is kurvara felbasz az hogy amikor a tiba esete volt en lettem kerdore vonva, es talan ez a fo motivacio hogy ezt az ugyet folytatom...
Nem, nem. Nekünk nincsenek Tibána VOLTAK! De már nincsenek.
Nem, nem. UTálnak mert lámák, akik UTálnak
. Akik tudnak játszani azok nem UTálnak és nem is gyanusítgatnak.\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Petko hagyd abba itt a magyarázkodást mert ez már lassan kezd idegesitõ és égõ lenni, az U42 klán tagjai meg vegyenek vissza a nagy arcukból mert lassan szélesiteni kell a topik keretét hogy beférjenek.
OFF és peace

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
azt meg meg elmondanam, hogyha ez a rendszer nem tetszik hogy az admin kerdore vonhatja az illetot egy kep miatt, akkor meg azt tudom mondani hogy menjetek kulfoldre jatszani mas szerverekre... azert az a kibaszott jogom csak meglehet hogy a sajat szerveremen az alapelveket lerakom
Szeretnék mégtöbb ilyen szar képre magyarázatot adni a közeljövöben is, mert ez a fórum ezért van
, és én is. Szeretnék ilyenekkel foglalkozni játék helyett ! THX
Én már hónapokkal ezelött leszedtem a BF-et 😄
"Én nem azért megyek be, hogy a többiekkel foglalkozzam hanem, hogy halomra lõjem a lámákat és a csapatom nyerjen"
Nalátod.
Ezért utál benneteket mindenki(meg a világító aknáitok miatt 😄DD ).
A többiek játszani mennek be és jólérezni magukat.
Az általad leirtakra ott a war lehetõsége.
Nem is értem ha ilyen profik vagytok akkor miért nem mentek CB-re.
Igaz ott egy ilyen képre nem kérnek magyarázatot hanem kivágnak benneteket ha még nem is cheateltek...
Flééém 😄
Na de tényleg egy ilyen kép mit bizonyít ? Bizonyít egyáltalán valamit ? Nincs photoshop program ? A fekete részt úgy módosítja akárki ahogy akarja. Olyan nevet ír be amit akar. Ez bizonyíték ? Ez egy nagy SZAR ! Ezt sehol nem fogadják el semminek ! Ez RÁGALMAZÁS !
Morfy kérdezett. Te voltál az aki egybõl minden nélkül a bajnokságból való kizárást követelted ?
Mire fel ember ? Egy ilyen szar miatt ? Figy ! Kreálok én mindjárt neked olyan képet rólad, hogy csítelsz. Kell ez ?
Ostoba és gyerekes. Olyan mint amilyen te vagy. Útálsz bennünket tiszta szívedbõl. Mindegy. Nem oszt, nem szoroz. De ezt tartsd meg magadnak.
Jó vannak seggnyalóid is mint ez a FRITZ nevû ûberfaszláma aki egy értelmeset nem tud szólni csak flémelni. De akkor rakjátok egymás seggébe és legyetek békében. A normálisan játszókat meg hagyjátok békén játszani a hülye beszólásaitoktól mentesen.
Komolyan mondom annyira bosszant ez az egész és indulatot szül csak. De legalább pörög a topic. De jó lenne ha ez a heti vetésforgó, hogy az U42-t basztassuk abbamaradna. Uncsi ! Hihetetlenül. Fõleg ha kiderül, hogy mekkora baromság az egész amit állítotok.
Nagyon beégtél PETKO ! MEGINT ! Bár ha neked erre szükséged van, hogy égj egyfolytában csináld ! Rajtunk nem múlik, hogy leégessünk

Az elsõ benyomásokról annyit: Gondolom te sem szeretnéd ha a Petko utáni "kiakadásod" alapján alkotnék véleményt rólad 😉
Okoskodó, nagyképü... lehet. Viszont ha ez kell ahhoz, hogy valaki már ki tudja hány embernek adjon segítséget a játékban való elinduláshoz, különbözõ kérdések megválaszolása számtalan privát cseteléssel, több száz képet készíteni és szerkeszteni hogy egy-két poént vigyen az SG-re is, vagy éppen avatarokat gyártani (80db) a bf.hu-ra, létszámhiány esetén álnév alatt játszani egy klánnak és fun pályát csinálni, hogy ha csak pár órára is de jókat röhöghessünk és segíteni pályaszerkesztést most megismerõ "kezdõknek",... akkor legyen úgy. Nem érzem, hogy bármit is kéne bizonyítanom.

"ott a kép, az nem vád hanem bizonyíték...
valaki mondja el hogy lehet olyat csinálni, vagy csináljon ilyen screenshotot... (nem photoshoppal).. akkor menten elfelejtjük a dolgot és elnzézést kérek"
Vádaskodtál és kész! Azt mondtad bizonyíték!