17064
-
#8140 Ok,addig próbálkozom!
Ts-t még nem használtam,de már éppen ideje lesz :) ! -
TS Zolly #8139 Negedis csak azt tudom mondani, gyere fel a BB1-es ts-re, keresd meg Morfit, ö meg tudja mondani mi a gondod. Igaz csak majd leközelebb vasárnap lesz.
Próbáld ki addig az ujratelepítést. -
#8138 Hi All!
A helyzet a következő:elköltöztem és nem tudok a BB serverre felmenni :(!
A punkbusterre hivatkozva kick!
Ne monjátok hogy frissítsem,mert a régi helyen megy gond nélkül (ADSL)!
Még a routerre gondolok,de egy ideig itt is ment!
Nem lehet,hogy másik portot használ a pb mint a dc? -
TS Zolly #8137 Elég ha csak az utcsó tizet olvasod. Ugyan az mint a többi több ezer. -
#8136 Annyit floodoltok ide hogy alig bírom Lolvasni -
TS Zolly #8135 ok -
#8134 Jóvan azé annyira nem vágyom rá! -
TS Zolly #8133 Sajna az csak személyesen a BB 1-es ts-en kapsz. -
#8132 Van most egy VIP szerver, valaki dobjon már rám egy privit itt a jelszóval plz. -
TS Zolly #8131 Ja csak az a kérdés, hogy eredeti e? -
#8130 Minden ertelmes magyar jatekosnak van CD kulcsa... -
#8129 Szerintem ha ennyi embert érdekel ez a VIP cucc akkor az egyik TS-en létre kéne hozni egy VIP channelt és akkor ha valakinek éppen kedve lenne nyomulni az felmehet oda megnézheti ki van ott kérhet pass-t és mehet játszani. Vagy ha ez nem jó akkor nem tom mi. -
Morfy #8128 Félreértettél! Ha nem eredeti a kulcs akkor minek??? -
Duel #8127 A van rajt sapka nincs rajt sapka alapján mehet. -
Morfy #8126 Sajnos ez ilyen.Ha csinálok egy passwordos magyar elit szervert oda meg senki nem jön fel. Ha bevezetem a cdkulcs ellenőrzést,akkor szintén nem. Szerintem a BB ma este visszafogta magát,de lehet,hogy TE másként látod... Tudod,mindenki csak mond valamit kritikát,de igazából a szerver nem tőlem lesz olyan amilyen,hanem Tőletek,játékosoktól. Csak egy megoldás van, gyertek minnél többen normális emberek, nekem meg el kell kezdeni bannolgatni az embereket. Csak hát mi alapján??? -
#8125 Mi más mint ismét a BC. Sajnos a BB szerverén változatlan a helyzet. BC és BC. Morfi hiába próbálsz rendet teremteni ez lassú és nehézkes lesz. Az összes BCs köcsög Európából már ideszokott és ezeket nem hajtod el egyszerűen, hiába írod, hogy NO BC !
Tetézi még a bajt, hogy a klánotokból is erősen nyomják holott többször kértük ne csináljátok.
Magam részéről egyelőre kerülöm a BB szervert mert játszani és nem mérgelődni szeretnék az unfair játék miatt.
Bye ! Jó BC-t ! -
TS Zolly #8124 Most is van VIP szerver. -
#8123 Meg ami utána volt... még berlin jó volt de gazala már sztem nem. -
#8122 já -
#8121 ezt a mai kora délutáni BB-s pangásból szűrted le? -
#8120 Sztem 24 fő fölött élvezhetetlen a játék publikon. Csak össze vissza rohangál és gyak mindenki.
12 (/csapat) főnél még lehet valamit kezdeni, ha rádióznak az emberek. Lesz VIP szerver? -
#8119 -
Unreal1942 #8118 Ez így igaz..inkább legyek kisebb mint nagyobb!
-
#8117 Gyesznó! -
#8116 ilyenre gondoltál?:
-
#8115 -
TS Zolly #8114 -
TS Zolly #8113 Elé kell állni? Ezt nem tudtam! Húha! És ha mozogsz elötte, és netalántán véletlenül lelövöd? Elbaszod a napját vele? -
#8112 Ez meg idefingik... kurva gusztustalan fasszopok vagytok am :PPPPPP -
#8111 Baszki, nem mondtam hogy nem kell beleszolni mindenbe mar -
TS Zolly #8110 prrrrrrrrrrffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!! -
#8109 Jóvan azé ki ne nyaljátok itt egymás seggét! -
#8108 Mer náluk úgy kell játszani, hogy illedelmesen elé álsz és hagyod magad lelőni. Ezt se tudjátok? Nem elég kiegyensúlyozott az élete és ti ezzel járulhattok hozzá a nyugalmához. Hogy a francba jöttök ti ahhoz, hogy csak úgy lelőttök egy félistent büntetlenül. -
TS Zolly #8107 Az csak kivételes eset volt. Egy-két dolgot kipróbáltunk, ezért irták neked, hogy ne lödd. Amugy meg a szabály szerint lehet. Egyébként láttam, ügyesen forgolodtál azzal a batár nagy scuddal. -
#8106 Picit lazább? tegnap má a bázist sem lehetett lőni easingen... -
#8105 TheGOro tegnap 20:11 | Privát | Válasz | #8067
mee elég deszka a csaj -
#8104 Admiralis -
#8103 Admirális rulez -
bozso #8102 előre is köszi -
#8101 Sakkó mivan? Jóaz.