Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De kár pedig olyan jó flém volt.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Te így gondoltad?😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ha jól értem, akkor mindenki akit érdekelt a sárga csík azok szánalmasak és ostoba fajankók? Kedves...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
. A képek elkészitése egyszerû mint ti ! M1A1 Abrams lõvedéke látható, amint épp felém, felénk lõ. Álljatok egymással szembe és bal oldalát célozzátok a másik tanknak ! Ne rá csak el kissé felette a bal oldalán. Ennyi az egész. Remélem ti is csináltok hasonló gigantikus csalásokról képeket, és ezeket fel is rakjátok
.
Lehet hogy én lejárattam magamat, és hülyeségeket beszéltem mikor azt próbáltam az oldalunkon bizonygatni, hogy ez egy rágalom hadjárat petko részérõl és itt is kifakadtam, mert elegem volt, de tényeket ezidáig velem és Sincler barátommal kapcsolatban csak mi tudtunk felmutatni ! Nem csak én, de a klánom nevében annyit mondhatok, hogy szánalmasak vagytok és ezen azokat értem, akik támogatták petkot és barátait azaz az ostoba fajankókat akiknek köze sincs a játékhoz. Természetesen ezek után nektek kéne kilépni bármiféle ligából és az eredményetek igazol minket, hogy talán babázni kéne DC helyett nem rágalmazni. Volt egy ügyünk, azt lerendeztük és példát statuáltunk, de amiket mostanság kaptunk tõletek az nevetséges és szánalmas ! Sárga csíkot nyomok nektek a WC-be és azon csámcsogjatok ezek után, ha lesz még kedvetek !

M1A1 abrams néha nagyot lő :)
Minden pont befoglalható (az amit 9 perc allat leht megszerezni 😊 ) ki vettem 1-2 hajot.... Nimitzet kiraktam a fenébe.... és csökkentem a score pontokat...
1-2 óra és felrakom.... ja és ha tudok, akkor kis képet is melékelek hozzá
Egyébkent igy egymásnak esni gyerekes, akkit rajta kapnak, azt segbe lehet rugni, de vádaskodni azért nem kell enyire, Mindenki utálja a cheatereket.... de azért emberib modon is lehetne közölni, meg válaszolni erre
Jónak lenni jó, de Gonosznak lenni mégjóbb...
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Meg nem olvastam el az egesz kocsog krealmanyod de azon nem gondolokodtal meg el hogy a punkbuster egy fos ?
Miota mukodik egy meccsen 2-3 ember kiesik miatta.......
Az hogy kilepsz a ligabol nem valtoztatna semmit mert amugy is utolsok lennetek.
TANULJATOK MEG JATSZANI es ne masokat basztatni.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Jol latod a dolgot! Miert nem mesz ugyesznek ?
lol ? 😊
Felháboritó!! Ja és zárják ki a ligából és a galaxisból

valaki mondja el hogy lehet olyat csinálni, vagy csináljon ilyen screenshotot... (nem photoshoppal).. akkor menten elfelejtjük a dolgot és elnzézést kérek
Gyanus voltál nekem THEGORO Ez valami túlerõ "csit" ?U'42.:.WildCat
ez is baj ?
Amirõl meg szó van: http://dw.unisoftnet.hu/u42.htm
mert az ujbol jelentkezõ és eddig csak az u42-nél észrevehetõ sárga csik ügyében ma az elsõ hozzászolás ez volt : Morfy ma 14:35
Petko ez nem gyanus ? 😛A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
U'42.:.WildCat
ezek szerint lehet hogy tényleg valami csunyaságnak a következménye az a sárga csik és csak nekik van olyan mivel eddig egyetlenegy más játékosrol készült képet nem láttam

Belepisaltunk a hoba 😄
éppen azért kérdeztem hogy még egy helyen látható a hires nevezetes u42-es sárgacsik ?
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock