Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheGOro
Lekéstél róla. Majd legközelebb!

http://GOro.hu

Random_
Semmi csít?
De kár pedig olyan jó flém volt.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

SinClaiR
Aki úgy reagálta le, hogy az valami csít.. azokról van szó kedves von fritz😊
Te így gondoltad?😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

0Fritz0
Nah talán hogy ha ezt megcsináltátok volna az elején...
Ha jól értem, akkor mindenki akit érdekelt a sárga csík azok szánalmasak és ostoba fajankók? Kedves...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Majd rendezve lesz ha az admin is ugy akarja 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

genRob
Nos kicsit össze-vissza lett a dolog de sztem nem ez a lényeg. Viszlát Petko, remélem örökre eltünsz innen!

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

TheGOro
Vazz, azért másképp is rendezhetted volna a képeket

V1
Kedves petko, mörfi ! Nagyon szépen köszönjük az eddigi hozzászólásotokat ! Az alábbi képeket kénytelenek voltunk elkésziteni, hogy annak a buta fejeteknek az amugy is nagy térfogatát ha lehet még nõveljük . A képek elkészitése egyszerû mint ti ! M1A1 Abrams lõvedéke látható, amint épp felém, felénk lõ. Álljatok egymással szembe és bal oldalát célozzátok a másik tanknak ! Ne rá csak el kissé felette a bal oldalán. Ennyi az egész. Remélem ti is csináltok hasonló gigantikus csalásokról képeket, és ezeket fel is rakjátok.
Lehet hogy én lejárattam magamat, és hülyeségeket beszéltem mikor azt próbáltam az oldalunkon bizonygatni, hogy ez egy rágalom hadjárat petko részérõl és itt is kifakadtam, mert elegem volt, de tényeket ezidáig velem és Sincler barátommal kapcsolatban csak mi tudtunk felmutatni ! Nem csak én, de a klánom nevében annyit mondhatok, hogy szánalmasak vagytok és ezen azokat értem, akik támogatták petkot és barátait azaz az ostoba fajankókat akiknek köze sincs a játékhoz. Természetesen ezek után nektek kéne kilépni bármiféle ligából és az eredményetek igazol minket, hogy talán babázni kéne DC helyett nem rágalmazni. Volt egy ügyünk, azt lerendeztük és példát statuáltunk, de amiket mostanság kaptunk tõletek az nevetséges és szánalmas ! Sárga csíkot nyomok nektek a WC-be és azon csámcsogjatok ezek után, ha lesz még kedvetek !

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

Ice4
nah amig ti a cheatelésrõl beszégedtetek, addig javitotam a mapon, hamarosan felrakom az egyik FTP-re....

Minden pont befoglalható (az amit 9 perc allat leht megszerezni 😊 ) ki vettem 1-2 hajot.... Nimitzet kiraktam a fenébe.... és csökkentem a score pontokat...
1-2 óra és felrakom.... ja és ha tudok, akkor kis képet is melékelek hozzá

Egyébkent igy egymásnak esni gyerekes, akkit rajta kapnak, azt segbe lehet rugni, de vádaskodni azért nem kell enyire, Mindenki utálja a cheatereket.... de azért emberib modon is lehetne közölni, meg válaszolni erre

Jónak lenni jó, de Gonosznak lenni mégjóbb...

genRob
Na hamarosan jön a magyarázat természetesen shotokkal. Petko lassan kezdhetsz eltünni a színrõl és bocsánatot kérni ahogy igérted.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

AirborneRanger
Elég sok minden lehet. Shilka, Vulcan, Hummer M2essel, Akár még az abrams lövedékének a vége is. Tudom milyen amikor elhuz valaki elõtt 1 ilyen lövedék. Sztem hülyeség ezt csítnek nézni. Viszont ez a veszekedés/anyázás elég gyerekes.

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Lekai
szerintem pedig azt kéne csinálni hogy minden érintett ugy szerveradminok mint játékosok elküldenék a saját kis levelét a pb fejlesztõinek és a kapott választ pedig mindenki bemásolná ide és akkor esetleg magyarázatott kaphatna mindenki a kérdéses sárga csikokra

Danny
LOÁL

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Megfogott a PB 😊

Butaby
Egyébként megkérnék mindenkit olvasson vissza picit.Türelmesen olvassa el az irottakat-Te is Petko amit irtál!!!Te tényleg elhiszed azt amit irtál és érted is ???Komolyan.

SoundkeY
Petko:
Meg nem olvastam el az egesz kocsog krealmanyod de azon nem gondolokodtal meg el hogy a punkbuster egy fos ?
Miota mukodik egy meccsen 2-3 ember kiesik miatta.......
Az hogy kilepsz a ligabol nem valtoztatna semmit mert amugy is utolsok lennetek.
TANULJATOK MEG JATSZANI es ne masokat basztatni.

Danny
Pampi Te kujon, mit csinál ott Wildcat?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Butaby
ha nem egyezik a bf verzió akkor hogy tudok jáccani a serveren? a másik : milyen módositó csinál sárga csikok? van tényleg olyan csalás ami nyomot hagy maga után és pláne ilyen látványosat?

Igen ez teljesen 1ertelmu!
Jol latod a dolgot! Miert nem mesz ugyesznek ?
lol ? 😊

arra hogy nem egyezik a gépünkön a bf verzió => valami módosítás van benne
Javaslatom, Elküldeni THEGORO képét az összes nagyhatalomnak, és elnõknek a világon ahogy BB is megjegyezte Felháboritó!! Ja és zárják ki a ligából és a galaxisból
Butaby
Elöször mondmá elnekünk petko hogy az a sárgacsik mire bizonyiték??,

Nincs szuksegem bizonyitekra! Én ide kivegzesre jottem! 😛

ott a kép, az nem vád hanem bizonyíték...
valaki mondja el hogy lehet olyat csinálni, vagy csináljon ilyen screenshotot... (nem photoshoppal).. akkor menten elfelejtjük a dolgot és elnzézést kérek
TheGOro
lebuktam 😞(

Jó a kép Gyanus voltál nekem THEGORO Ez valami túlerõ "csit" ?
Még te vagy felháborodva! Nem téged vádolnak meg minden féle xarsággal!

U'42.:.WildCat

Ennyien szeretnek minket!
ez is baj ?

Azoknak is gratulálok akik telespammelik ilyenkor a fórumot...

Amirõl meg szó van: http://dw.unisoftnet.hu/u42.htm
Butaby
te ez mi??Ebe nincs egy kicsit sok sárga fura dolog???

Lekai
akkor a Petko a Morfy is ???
mert az ujbol jelentkezõ és eddig csak az u42-nél észrevehetõ sárga csik ügyében ma az elsõ hozzászolás ez volt : Morfy ma 14:35

Petko ez nem gyanus ? 😛

0Fritz0
Tudtam!!! Csíter!!! Fogják meg!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

én FIKÁZTAM? meg vagy te huzatva fõnök? egy rossz sértõ szót nemszóltam csak felháborodtam a hozzáállásotokra... ha valaki végignézi az elmult néhány hozzászólást akkor kiderül ki "fikázik" meg sérteget mint valami ovis hülyegyerek, meg ki az aki ha lehet "durván" is de legalább próbál az ügyrõl kommunikálni
Butaby
Tudod énis azokközöt voltam akitöl kikaptatok-U'42.:.BuTaBy,nekem is van sárgacsikom csak mindig lehuzom,nehogy le shootolják.

TheGOro
Rohadt PB:

Danny
Jujj de jóóóó, olvasni valóóóó, máris kezdem 😄

Petko! Ha bármi furcsát észlelsz egybõl valami csit féleség lehet! Nincs jobb dolgod mint másokat fikázni?? Jah, és mindig csak az U'42-t kell csesztetni?

U'42.:.WildCat

Lekai
ja azt észrevettem hogy egybõl ugrottak a Petkora holott nem is õ kérdezte meg hogy mi az
ezek szerint lehet hogy tényleg valami csunyaságnak a következménye az a sárga csik és csak nekik van olyan mivel eddig egyetlenegy más játékosrol készült képet nem láttam

egyenes mert skillbol ilyen jon D

Ezt azért nem kéne !!
Lekai
hááát ahhoz szerintem tul egyenes

valami más magyarázat esetleg ?

0Fritz0
Hagyd, butácska (vagy mi) rá van állva Petkora és most így éli ki magát. Eddigi 13 hozzászólásából 5 szimpla fikázás volt + pár szmélyeskedés...

ez a sarga csikok hava 😊
Belepisaltunk a hoba 😄

Butaby
Jovan enyit rolatok ez az egész nemérdekel.levagytok sz.....-va.

Lekai
nem egyrõl beszélünk aszem mert ma mintha nem õ másolt volna be hanem a Morfy ma 14:35 -kor
éppen azért kérdeztem hogy még egy helyen látható a hires nevezetes u42-es sárgacsik ?

Butaby=Covary Debrecenbõl? alias "törpe vagyok bammeg?"

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Butaby
Petkonál.Képalapján elkésziti.

Sajnos ez csak U'42 es kivaltsag 😄