17064
-
Zersg #8260 Kicsit hosszú a leírás, de sok mindent meg lehet tudni belőle.
M1A1/2
-
#8259 na én is pont így tippeltem -
#8258 Az elég szívás hk-nak. -
#8257 Nincs. Vannak ún. pálcás aknák amik csak késleltetve robbannak, az ajtó gyenge pnt lenne. Én ültem T-72ben mikor katona voltam de annak sem volt. Lehet, hogy a régen volt de ma tuti nincs. -
#8256 Nos mivel ahogy látjátok rajta van a védőkupak a Ghostnak lehet igaza. Éjjellátó. -
Rafia #8255 jo nagy lencse, hogy szurkuletkor is lehessen hasznalni. esetleg infras. vagy csak a gyerek szemuveget kell kompenzalni benne -
#8254 Nightvision. -
#8253 Én ikább arra lennék kíváncsi, hogy a legények ezt a kis bukfencet ,hogy írták le!? A pk.-k tuti nem dicsérték meg őket! -
#8252 Gépágyúnak akár 3-4 de lehet mát több ezer méterre is a hatótávja! Te ellátsz adig? -
ez egy erdekes kep , milehet az a lobaszo nagy scope azon a .50 -es kaliberu gepagyun ? :) -
#8250 Taníts mester! -
#8249 A zsepi azért van, mert a tank elsírta magát. -
#8248 Persze, tuti, hogy legalább kettő, én csak azt nem hiszem, hogy az egyik lefelé van. -
#8247 Szerintem meg ki akarják nyírni őket, beheggesztették az összes kijáratot és a cső végére is zsepit raktak nehogy ott ki tudjanak mászni. -
#8246 Szerintem tuti van 2 nyílása! Ha találatot kap és nem tud az egyiken kijönni miatta akkor elég nagy szarban lenne a hk. -
#8245 Vagy régen legalábbis volt. Biztos, hogy ma is van? -
#8244 az alján van minden tanknak egy vészelhagyó nyílás... -
#8243 Jó éjszakát! -
#8242 Valóban nem, de a hegyre pikk-pakk fel lehet lőni egy anti-armor al, 2 tow, meg ki tudja hány elsődleges után:)
Az betesz neki, legrosszabb esetben a következő respawn után biztos. -
#8241 Ezek utan hogy tudtak ebbol kiszallni??
Vagy meg benne vannak? cinkos lehet -
#8240 tul gyorsan vagatatott at a godron es atesett... en inkabb azt a cuccert neznem meg amivel visszabillentik ;) -
#8239 Na de még a legjobb tankos sem szedi ki 2 TOW-val szemből az MTB-t. -
Unreal1942 #8238 Fekete lacit kérdezd! -
#8237 Ezt hogy sikerült összehozni? -
hat osem a legugyesebb tankos ;) -
#8235 Én nem mondtam, hogy jó tankos vagyok. -
#8234 Mint te a #8232-ben? -
#8233 Egy jó tankos egy lövéssel kilövi a Bradley-t -
#8232 Csak fölöslegesen hozzászólsz, ugye?! -
#8231 Én is dolgozom, sőtt néha el is fáradok....
mégsem köszöngetek fölöslegesen.
-
#8230 Én is dolgozom, csak épp akkor fáradtam el jah. -
TS Zolly #8229 8:51-kor??? Addigra a dolgozók 3x elfáradnak.
Azé viszont. -
suncee #8228 nah az megvan, de ennel jobbbat is el tudnek kepzelni :) -
#8227 Borostás jóreggelt! :) -
#8226 Egy jó tankos bradley vel is kikészít 2 tow al, amíg a dombon álló ipse egyet lő a páncélozott harci egységgel.
Egyébként tankkal is fel lehet lőni oda, más kérdés, hogy onnan jönnek a repcsik, helik is, úgyhogy szerintem az is ugyanolyan, mintha az iraki bázist kempelné valaki a dombokról, egy abrams al. -
#8225 Persze, vagy nem játszanak egymással. De én ilyennel még DC-ben nem találkoztam. -
#8224 Persze de ha valaki kiköti, hogy Ő csak BC-vel játszik akkor a kihívó kénytelen azt elfogadni! -
#8223 Mondta valaki hogy ez nem így van? ;) Én csak azt jegyeztem meg, hogy egy DC CB waron ezt senki sem vállalja be és mindig kikötésként szerepel hogy nincs main base attack. Olvass! Nem tudhattad... -
#8222 Má bocsi, de az a csapat, amelyik egy waron beszorítja az ellent egyetlen bázisra, majd nem gyilkolja halálra az elfoglalhatatlan bázison, az nagyon lovagias, de leginkább hülye.
A war az war. A leírt szabályok betartásával kell győzni. Más szabály nincs. -
#8221 :D de lehet!