Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
caddie
caddie
caddie
www.battlefield.hu
lila aknák, gigantikus fénykardok nálam nincsenek, az aimbotomat nem szúrja ki, úgyhogy nemigen izgat fel ,)
szerintem a flém simán elkerülhetõ, ha az adminok megjegyzik a [email protected] címet, és kérdéses helyzetben elõször oda írnak, nem a fórumba 😊
www.battlefield.hu

Maradjon szerintem a PB, mert nincs azzal semmi baj azon kívül, hogy egy rakat szar.
U'42 ügyhöz. Egyrészt mivel láttam Skiper képét (is) szerintem tök egyértelmû a történet. Másrészt viszont, mielõtt valaki bevádol valakit, jó volna ha váltana egy levelet a PB fejlesztõivel. Szerintem ez nem túl sok idõ, de utánna annál ütõsebb bizonyíték - ha tényleg cheatot fogott. Addig ez az egymásra mutogatás, késztényként kezelt kérdés feltevés és egymásnak szegezés (mert itt ez megy) qrvára értelmetlen, max a scene totális bomlasztására jó.
caddie
Amugy en is szerettem volna menni warozni szombaton estefele... acc1-re... szerver beengedett de utanna rogoton disconnected volt, pb-t frissitettem stb, imadkoztam jezushoz, raspolyciganykodtam meg rozsomakidomarkodtam, de nem hatotta meg 😊 - belepes... akkor disconnected, hogy meg a szomszed szobaba levok is elsirtak magukat.
caddie
Tegnap 2-szer 0, egyszer meg 10 percre kivágott, mert állítólag ápdételni akartam a PB klienst!
Régen sosem volt semmi gondom a DC-vel, nem szaggatott, laggolt, de a PB óta néha ok nélkül kivág, van hogy 10 percre is!
Meg azóta kapok kicket high-ping miatt, mikor 30-40 között van folyamatosan...
Ez a PB tényleg eléggé gáz. Szerintem ideje volna leszedni mert sok embert jogtalanul van vádaskodásnak kitéve. Kell ez ?
Nem is szólva arról, hogy mit kotorászik az én gépemen egy ilyen proggi és csinál krémsotot ?!!! Mi van ha mást is megnéz mert úgy telepíti magát ? Akkor a PB is egy vírus ? Végül is felfoghatom annak. Lehet jelszavat is tud fogni ?
Szóval én erõsen megkérdõjelezem a PB mûködését. Az eltelt idõ alatt több kárt okozott mint hasznot. Csítert nem fogott ( mielõtt még valaki lecsapja, jó Tiba lila aknái ), viszont a gyanusítgatások miatt annyi indulatot szült már, hogy igazából nem látom értelmét.
Szerverüzemeltetõk ! Szerintem megfontolás tárgyát képezheti, hogy inaktiválni kellene.
Vélemény ?

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

Raadasul - es most aztan nehogy felreertse senki - barki hivatkozhat a Nortonra mint a gamehacket kivalto tenyezore 😊
caddie
Together we'll fly someday...

Together we'll fly someday...
Minden csak nézőpont kérdése.
az ünnepi kaki...
A kép -mint látjátok - szembõl készült. Nincs hozzáfûznivalóm, magam sem tudom eldönteni, hogy ez most ugyanaz, mint a PBshoton lévõ vagy sem
Mindenesetre legalább végre megtudom, hogy néz egy lövedék itt igazából, egyhelyben

gyuri http://gyur6.uw.hu
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
http://GOro.hu
Jóéjt
ui.: Eve of Destruction nagyon klassz móóóóóód mindenki tõõccse lee!
(más mint a DC, de akkor is fasza, meg kell szokni)
gyuri http://gyur6.uw.hu
M1A1 abrams néha nagyot lő :)
Ne is zavartasd magad, hogy normálisan hozzászoltam a dologhoz és ami itt folyt semmi közöm 😄
Nem is lehet, hiszen hónapok óta nem láttam BF-et a gépemen 😄 de ne is törõdj vele 😊
Én már régesrégen jókat nevetek az egészen...
minket. Én senkire sem haragszom csak szar, hogy nem birják a stilusunkat. Pedig van
(kurvaszar)
Amikor hazaértem a sörözésbõl, 251 olvasatlan üzenet várt a fórumon... Bõ egy óra... Potyára...
Ez van! Jóéjt!
Az említett dolog tisztázódott, és elnézést kértem.
Egyebként meg visszaolvashatsz, hogy jobban megismerd a sörözös haverjaid stílusát. Tudod nálunk Balatonfüreden még a sörözökbe se engednek be ilyen dumával😊
A legszebb az egészben az, hogy sima bf-ben is csak a gyanusítgatásokkal foglalkoztak, meg "vezették" a népet ( az orránál fogva ) csak a "sima" bf társadalom már lerázta magáról õket, mint a kutya a vizet...
Olvassátok csak vissza a BF topicot ! Hajrá u42 ! Sörözünk megint együtt !!!
. A többi szöveged az tök jó
Tényleg te tudod mi az a DC ? Csak kérés semmi más !
"És mire is jó, hogy skilles vagy?
Semmire...
Ezt meg kell szokni, hogy a jó játszó csapatokat megvádolják.
Mikor elkezdõdött a BF1942, vagy 1 évig mi voltunk a litán.
Sokszor megvádoltak minket csalással.
Aztán jött a PT, Six...stb.
Mindíg az van a soron aki a legjobban játszik.
Az, hogy nektek van idõtök reggeltõl estig ezzel foglalkozni az a ti dolgotok.
Mi akkor megtehettük most nem, és nem is akarjuk már mert meguntuk.
Ebben nem látok semilyen kivetnivalót vagy égõt."
Jelenleg a földön fetrengek és sikítok a röhögéstõl 😊
Semmi flém de ekkora csúsztatást még nem olvastam al elmúlt 26 évben 😊)
Csak DC-ben csak bizonyos pályákon (fõleg a módosított BF mappokon).
Melyik nVidia driver kell ?