Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny
Te meg ne legyél robot, és akkor talán gyorsabban kapcsolsz. Hihetetlen. Jóindulatúan szurkálódik az ember, hogy poénkodjon kicsit erre Te egy perc alatt felbaszod idegileg.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Szerintem kerüljük a párbeszédet. Nem tudom, hogy hogyan veszed a bátorságot a segghüjézéshez miközben se kutyám se macskám nem vagy fõleg nem haverom, másrészt teljesen rosszindulatú vagy. Szvsz ha én hüje vagyok akkor te bunkó. 😉 Szóval ha nem muszály ne beszélgessünk. Kösz!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

CAD
Ja bizots kicsit lassan kapcsolok, majd athuzalozom magam 😊 - de javaslom probald vilagosabban kifejezni magad, es akkor lehet hogy masok is mashogy alnak a poenjaidhoz.

caddie

CAD
Engem nem idegesitesz, csak kicsit bajba vagyok, hogy hulye vagy teljesen, vagy csak imadsz szart kenegetni... majd lehet elobb utobb eldontodik bennem, egyelore nemtudlak hova tenni: komolyan vegyem a hulyesegeid, vagy szarjam le mert retardalt segghulye vagy 😊 - de nem szemelyeskedek, csak probalak valahova beskatulyazni.

caddie

Danny
#6033-as hozzászólás. Érezd át megint hogy akkor mit szerettél volna kifejezni és ültesd át azt a hangulatot az enyémbe. ; Hiszek benne hogy egyszer kapcsolsz végre.

Danny
Az a helyzet de maradjon közöttünk, 😄 hogy minél inkább idegesít valakit a stílusom neki annál roszabb lesz. Ez van ha normális ha nem. 😉

CAD
Hat remelem ez nem tortenik meg, mert gyakran gondolkozok mostanaba azon, amikor hozzaszolasaid olvasom, hogy te vagy tul sokat szivsz... vagy tul keveset, barhogy is van valami nem korrekt 😊.

caddie

BurnBaby
nah deunalmas ez a donc... leírom és mire poszt má idespammelte 😞 nem is írok nektek többet semmitse 😛

www.battlefield.hu

BurnBaby
nemtom. bf-ben elég jól mûxik a dolog, lehet dc-vel macerásabb. eddig 1x vágott ki a PB mert nem tudott frissíteni -> reconnect és ment.
lila aknák, gigantikus fénykardok nálam nincsenek, az aimbotomat nem szúrja ki, úgyhogy nemigen izgat fel ,)

szerintem a flém simán elkerülhetõ, ha az adminok megjegyzik a [email protected] címet, és kérdéses helyzetben elõször oda írnak, nem a fórumba 😊

www.battlefield.hu

Danny
robot

DonC
Három napja nem voltam és botrány. Maradjon szerintem a PB, mert nincs azzal semmi baj azon kívül, hogy egy rakat szar.

U'42 ügyhöz. Egyrészt mivel láttam Skiper képét (is) szerintem tök egyértelmû a történet. Másrészt viszont, mielõtt valaki bevádol valakit, jó volna ha váltana egy levelet a PB fejlesztõivel. Szerintem ez nem túl sok idõ, de utánna annál ütõsebb bizonyíték - ha tényleg cheatot fogott. Addig ez az egymásra mutogatás, késztényként kezelt kérdés feltevés és egymásnak szegezés (mert itt ez megy) qrvára értelmetlen, max a scene totális bomlasztására jó.

Danny
Mit is mit is? ÕÕÕÕ hát nem semmi kérdés. Maradjunk a szarkeverésnél aztán egyszer csak majd kezdesz megismerni. 😉

CAD
Amugy en nem vagom azt, hogy neked ilyen fals a humorod, vagy csak a szart szereted keverni?

caddie

CAD
Danny en Meowbol booven kinezek annyit, hogy pontosan atlassa az uzenetem lenyeget, es nyilvanvalo legyen szamara, hogy nem kowa ember ellen irtam, hanem a pb ujabb "lyukabol huztam ki a dugot".

Amugy en is szerettem volna menni warozni szombaton estefele... acc1-re... szerver beengedett de utanna rogoton disconnected volt, pb-t frissitettem stb, imadkoztam jezushoz, raspolyciganykodtam meg rozsomakidomarkodtam, de nem hatotta meg 😊 - belepes... akkor disconnected, hogy meg a szomszed szobaba levok is elsirtak magukat.

caddie

Támogatom az ötletet.
Tegnap 2-szer 0, egyszer meg 10 percre kivágott, mert állítólag ápdételni akartam a PB klienst!
Régen sosem volt semmi gondom a DC-vel, nem szaggatott, laggolt, de a PB óta néha ok nélkül kivág, van hogy 10 percre is!
Meg azóta kapok kicket high-ping miatt, mikor 30-40 között van folyamatosan...
U42MAD
Nekem is Norton antivirus 2003 van de még nem volt problémám vele.
Ez a PB tényleg eléggé gáz. Szerintem ideje volna leszedni mert sok embert jogtalanul van vádaskodásnak kitéve. Kell ez ?
Nem is szólva arról, hogy mit kotorászik az én gépemen egy ilyen proggi és csinál krémsotot ?!!! Mi van ha mást is megnéz mert úgy telepíti magát ? Akkor a PB is egy vírus ? Végül is felfoghatom annak. Lehet jelszavat is tud fogni ?
Szóval én erõsen megkérdõjelezem a PB mûködését. Az eltelt idõ alatt több kárt okozott mint hasznot. Csítert nem fogott ( mielõtt még valaki lecsapja, jó Tiba lila aknái ), viszont a gyanusítgatások miatt annyi indulatot szült már, hogy igazából nem látom értelmét.
Szerverüzemeltetõk ! Szerintem megfontolás tárgyát képezheti, hogy inaktiválni kellene.
Vélemény ?

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

Danny
Tutira szemtelenkedni akart én nem hagynám!

Me0w
Nem veszunk ossze, tudom hogy ertette 😊)

Together we'll fly someday...

Danny
Nana! Tesók vagytok, nehogy összevesszetek...

CAD
PB minosegerol mar parszor tanubizonysagott tett... meg anno a CS-s idoszakban is. Nem veletlenul fejlesztett ki a Valve sajat cheat fogo eljarast...

Raadasul - es most aztan nehogy felreertse senki - barki hivatkozhat a Nortonra mint a gamehacket kivalto tenyezore 😊

caddie

Me0w
One program that seems to conflict with PB more than others is Norton Anti-Virus. If you have it installed, try uninstalling it to see if the lockups go away. Some players have reported that when this is the culprit, they can reinstall Norton Anti-Virus and the lockups don't come back.

Ez lehetséges ? PB még a norton miatt is szarakodik ? Nekem is az van 😞 Ez a progi tényleg gáz. Péntek 8 a banok ideje ?
Me0w
Kowaert kezeskedem, a Norton Antivirus miatt volt, beszeltem vele telefonon. Legyszives vegyetek le rola a bant.

Nem3sis
Petko: Te sose foglalkoztál politikával? Nem voltál (vagy) képviselö véletlenül?

Minden csak nézőpont kérdése.

A csíkos témát lezártnak tekintem, hiszen itt az ékes bizonyíték, hogy mi okozza. Aki továbbra is kételkedik az kapja be ! 😊 Lépjünk tovább.

az ünnepi kaki...

Danny
Semmi izgi béjbe, fel kéne dobni egy másik labdát. 😉

BurnBaby
tart még a flém vagy átaludtam? ,)

www.battlefield.hu

Skiper

A kép -mint látjátok - szembõl készült. Nincs hozzáfûznivalóm, magam sem tudom eldönteni, hogy ez most ugyanaz, mint a PBshoton lévõ vagy sem

Mindenesetre legalább végre megtudom, hogy néz egy lövedék itt igazából, egyhelyben

gyuri http://gyur6.uw.hu

Skiper
Csináltunk mi is egy screenshotot az M1A1 Abrams lövésérõl:

Skiper
Jó reggelt

AirborneRanger
jaja jóreggelt és pá 😞

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

TheGOro
Mellesleg Gyó reggelt!

http://GOro.hu

TheGOro
Elméletileg a regisztráltan itt töltött évek száma jelenti a csillagokat.

TheGOro
Nem gondolod hogy visszaolvasok 19000 hozzászólást, inkább elhiszek neked mindent!

Skiper
40 ütõs hozzászólásomért kaptam csillagot?

Jóéjt

ui.: Eve of Destruction nagyon klassz móóóóóód mindenki tõõccse lee!
(más mint a DC, de akkor is fasza, meg kell szokni)

Skiper

V1

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

Nesze neked Life 😄
Ne is zavartasd magad, hogy normálisan hozzászoltam a dologhoz és ami itt folyt semmi közöm 😄
Nem is lehet, hiszen hónapok óta nem láttam BF-et a gépemen 😄 de ne is törõdj vele 😊
Én már régesrégen jókat nevetek az egészen...
V1
Köszi ! Végre valaki szeret minket. Én senkire sem haragszom csak szar, hogy nem birják a stilusunkat. Pedig van (kurvaszar)

Nyisz rulez!

Amikor hazaértem a sörözésbõl, 251 olvasatlan üzenet várt a fórumon... Bõ egy óra... Potyára...

Ez van! Jóéjt!

ezzel azért leállhatnál, freddy néha veled is elszalad a ló, ha nem is az u42 esek stílusával de rohadtul sértõ vagy a magad módján

Az említett dolog tisztázódott, és elnézést kértem.
Egyebként meg visszaolvashatsz, hogy jobban megismerd a sörözös haverjaid stílusát. Tudod nálunk Balatonfüreden még a sörözökbe se engednek be ilyen dumával😊
Kísértetiesen ugyanazt csinálják Life-ék most az u42-vel, amit velünk annak idején ... Rájuk se rántsatok ....
A legszebb az egészben az, hogy sima bf-ben is csak a gyanusítgatásokkal foglalkoztak, meg "vezették" a népet ( az orránál fogva ) csak a "sima" bf társadalom már lerázta magáról õket, mint a kutya a vizet...
Olvassátok csak vissza a BF topicot ! Hajrá u42 ! Sörözünk megint együtt !!!

V1
+d

V1
Én most is azt mondom, hogy nem anyáztam. A többi szöveged az tök jó Tényleg te tudod mi az a DC ? Csak kérés semmi más !

Frankie
Ezt írta Life #5914

"És mire is jó, hogy skilles vagy?
Semmire...
Ezt meg kell szokni, hogy a jó játszó csapatokat megvádolják.
Mikor elkezdõdött a BF1942, vagy 1 évig mi voltunk a litán.
Sokszor megvádoltak minket csalással.
Aztán jött a PT, Six...stb.
Mindíg az van a soron aki a legjobban játszik.
Az, hogy nektek van idõtök reggeltõl estig ezzel foglalkozni az a ti dolgotok.
Mi akkor megtehettük most nem, és nem is akarjuk már mert meguntuk.
Ebben nem látok semilyen kivetnivalót vagy égõt."

Jelenleg a földön fetrengek és sikítok a röhögéstõl 😊
Semmi flém de ekkora csúsztatást még nem olvastam al elmúlt 26 évben 😊)

TheGOro
Nos mára nekem ennyi volt a flame jó8!

Frankie
hopp nekem is pontosan ez van!
Csak DC-ben csak bizonyos pályákon (fõleg a módosított BF mappokon).

Melyik nVidia driver kell ?

Lobster
Ja, THX az ACC-nek a szerverért meg a gyakwarért... Hosszú idõ óta elõször volt részem war jellegû eseményben olyan pályán amit szeretek, és már el is feledtem milyen jó érzés is az... 😊 Asszem ezért játszom még most is, meg ezért olvasom ezt a desert flém izé combat fórumot is... 😉 Jó játékot MINDENKINEK!

Lobster
Spec nekem mindenik 5x-es detonátor ezt csinálta a nem Fx-es nvidia kártyákkal... A 43x-essel meg ment rendben... De most már Atim van 😉

V1
Azért megpróbáltad THX