Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny, nem kell elsietni..tegnap tanultam meg, hogy kell bekapcsolni a számítógépet. 😊
Danny
Mert? 😄

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

elõször is kérek egy tõlem idegen szavak szótárat 😄
Danny
Milyen néven játszol?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Na most hogy ketten vagyunk! Van valakinek valami problémája? Hmmmm???

akkor ezek szerint tõled kell tanulnom pár dolgot majd
Danny
Én is Áruló vagyok, osztanak is rendesen. 😄DDD

az 😊 igy legalább magamra vállahatom majd az összes gyanusításokat 😊
Danny
Csendesnek nem kell lenni 😉. Jééé Te is áruló vagy? 😄DD

jó, akkor addig csendes megfigyelõ leszek itt a háttérben 😊
Danny
Egyébként mind a BF mind a DC scene-ben és klánokban vannak lányok és senki sem tekinti õket kabalának. Nem balfaszok között vagy nyugi. A kanok csak egymást szokták tépni. 😄

Danny
Gondoltam 😉 , pont ezért mondtam hogy nem éri meg kapkodni. Persze a szép cici nem hátrány. 😄 Csak elõbb kicsit ismerd meg a bandát meg a játékot. ,)

ugyan Danny, nem azért akarok csapatba lenni, mert van két mellem! vagyis na, nem kabala akarok lenni
Danny
Õszinte, lényegretörõ válasz 😉 A válasz pedig: csapatválasztásnál jusson eszedbe, hogy olcsó húsnak híg a leve. 😊

hát, az érdekes lenne 😊 de azt h iszem állithatom, hogy nem 😊
Danny
Ismernünk kéne? 😊

akkor megin állhatok neki bizonyítgatni?
Danny
Ha ez ilyen könnyû lenne 😉

Cobra, azt hiszem a másodikkal kezdem...ha már ez megy,ahogy igy elnézem, talán bevesznek valamelyik csapatba
Cobra.
Melyik játékra gondolsz, a DC-re vagy a ki tud még bunkóbb és értelmetlenebb hozzászólásokat írni ?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

kösz Danny, inkább megkeresem a fõnököt
Danny
De igen! Azonban lányoknak is van lehetõségük, de nekik hozzám kell küldeniük a fényképes bemutatkozást.

ugye ez nem az a játék, amit csak fiúk játszhatnak?
SinClaiR
Ice!, bocsi, de az iraki bázisokon a létrákon nem lehet felmenni a helikhez, mert fordítva vannak berakva😊
Asszem amúgy jó lett, csak elég gidres gödrös az ut az ami bázistól az irakiakig.. de sokkal jobb lett😊
Ja és megint fehér trutyi a köd😛

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Danny
Hétvégén gyakmecsünk lesz? Hûha! 😉

Igerem nem szolok hozza! Pedig +van a velemenyem!
De mint jo kommunizmusban ezt most +tartom magamnak!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Danny

Szeretném jelezni, hogy a továbbiakban itt sem tûröm meg a klánok közti viszályokat. A BFV topicos CB vs FOP, meg az itteni U42-es sárdobálás NEM ISMÉTLÕDHET MEG.

Ez nem állásfoglalás egyik oldalra sem, hanem rendrakás. Csakúgy, mint a BFV topicban. Undorító, ahogy egyesek mocskolódni tudnak, erre semmi szükség nincs ITT, ha igaza van, ha nem.
A továbbiakban a klánviszályokat el lehet intézni TS-en, vagy a saját fórumaitokon, ez -és a többi topic- itt csak a játékról szóljon. Ennek megfelelõen KÉRETIK NEM ITT FELHÁBORODNI, HA VALAKIT CHEAT GYANÚSNAK TALÁLTOK. (Aki tényleg cheater, ugyis ki lesz tiltva a játékból.)

Nem kell kommentálni ezt sem, csak betartani amiket irtam. Ellenkezõ esetben törölni fogok, és nem biztos, hogy csak hozzászólásokat! (Ez ugyanígy irányelv lesz a jövõbeli házigazdáknak is)
mindenhol ott vagyok 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Ice4
DC NAVY SE
Na itt a legfrisseb....
Jó szorakozást hozzá

Jónak lenni jó, de Gonosznak lenni mégjóbb...

Üdv Ecsém!
U42MAD
Bahhh Madmaxxx !

Olyan ismerõs volt a logód valahonnan. Aztán ma rátaláltam a machomedián a logódra !
Ott pinaszaki itt meg bucimaci !

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

genRob
bazd meg? nem inkább baszd meg? csak azért mert maga a szó az baszás

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

A "bazd meg" kifejezés valakinek a szexuális kapcsolatlétesítésre való bíztatása.
Szinonimái:Kúrd meg, keféld meg,dugd meg, rakd be neki, akaszd be neki,tömbd be a lyukát stb...😄

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Valen
én anno a semmi-rõlk írtam egy 10 oldalas szösszenetet a tanáromnak, de a "bazd meg"-rõl még nem, de ami késik gyorsvonat 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

TheGOro
Van valakinek fogalmazása a "bazd meg" kifejezésrõl??? Bármilyen anyag jól jönne, értelmezése, szinonímák, megfelelõi külföldi nyelvekben, eredete... stb. Elõre is köszi!

http://GOro.hu

Danny

TheGOro
Jaj de szar!

http://GOro.hu

V1
THX

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

Danny
Csak neked 😄DDD

V1
Tényleg nem ismred. Õ ilyen...mondhatnám olyan U'42-s stilusa van, de azért rendes srác

V1
Ez nagyon kullll

Danny

Danny

genRob
Itt a vége fuss el véle!

genRob
Nekem is NAV-om van leszedjem?

Danny
Legyen ez a vége "."

CAD
Amugy nem robot szeretnek lenni, viszont szivesen programoznek robotokat... 😊

caddie

CAD
Hat nagyon ugyes poen volt bevalt, grat meg sok ilyen szepet... en is ezt javaslom keruljuk a konverziot, ugy kevesebb problema lesz.

Es csak ugyan azt tudom reszemrol feled:
"Az a helyzet de maradjon közöttünk, 😄 hogy minél inkább idegesít valakit a stílusom neki annál roszabb lesz. Ez van ha normális ha nem. 😉"

Hat sokmindent talaltam a poenodba de joindulasagot azt nem 😊 - lehet tenyleg nagyon fals a poenod.

Jaja tenyleg buko vagyok teged viszont be kellene ultetni egy alap "hogyan legyunk sertes nelkul poenosak" tanfolyamra 😊

caddie

BurnBaby
én csak azt nem értem, h messzirõl (külön-külön) mindhárman épeszû, viszonylag szórakoztató népeknek néztek ki. de ha összeszabadultok...

www.battlefield.hu