17064
-
#8340 Azt úgy írják: nincs :) -
#8339 Muhaha, dejó! Hogy kell oda bemenni? -
#8338 Több hónapja. -
TS Zolly #8337 Gyakorlon feltétlenül van tábla. Még nálunk is. A kinti névtábla asszem tüzállo is. -
TS Zolly #8336 Irtam én egy szóval, hogy amerikai? Csak annyit jegyeztem meg, hogy a nics se rangjelzés, állományjelzés, névtábla. A kabátján lévő jobb zseb feletti hely aza névtábla helye. Nics. Ezért mondtam énis, hogy lehet csak egy barbibabát beöltözettek. -
#8335 Jokis VIP szerver :> -
Kristo4o #8334 Neh megint széthúzta, pedig mindhárom kép 600*400-as
Jah a teherautó lökhrítóján lévő kis zászló is Ausztriát támassza alá. -
Kristo4o #8333 Most hagytuk(tam) abba a ctf dokkos pályát a VIP szerveren. Volt egy viszonylag eredményes ember ami oldalon. Amint kiléptünk a raktárkapun, rögvest lelőtt mindenkit, nem is láttuk honnan, aztán véletlen kiszúrtuk mitől is volt annyira jó a srác:
Azt hiszem a képek magukért beszélnek. -
Kristo4o #8332 Steyer az Ausztria, valszeg az egyenruha is.
Az osztrákiai határon gyakran lehet velük találkozni, főként a zöld határon. -
Nancsika egyébként mióta tRs-es? -
#8330 Nancsika tRs avatarja lol...
-
-
#8328 gyakorlon sem feltetlenul van tabla ;) -
#8327 Mögötte a kamion is steyr :) -
#8326 Talán azért mert ez nem amcsi hanem német cucc. Ahogy látom a kezében egy Styer Aug van. Azt pedig a németek használják asszem. -
TS Zolly #8325 Hm? Lehet. Se rendfokozat, állomány jelző, és névtábla. -
#8324 Na őt is csak beöltöztették egy fotó erejéig. :) -
#8323 Lattatok mar ilyen szepseget ? :)
de azert a csaj se rossz ;) -
TS Zolly #8322 Ott vagyok :) -
#8321 Az jó nekem! Köszi! +jó pakolászást! :) -
#8320 Zolly, gyere TS-re -
#8319 megnéztem.
aki még nem látta nézze meg!
érdemes! -
#8318 Enis :) Megy haza a kedvesem, pakolunk es ilyenek. De holnap szivesen bepasszitom. -
#8317 Hallod Nyau! Segítesz nekem avataromat bepasszintani bf.hu-n? DonC azt mondta, hogy téged kérjelek meg, ő elég elfoglalt. -
#8316 Parlagfű! Mostanában van a csúcs. -
#8315 Ize, ez nem Klezzz uzenetere valasz, csak valamiert odanyomtam :>> -
#8314 Valaki tudja hogy mi a redhedt gecma viragzik mostanaban? Miota beleptunk a hataron folyamatosan tusszogok mint az allat, eletemben nem volt meg velem ilyen, gondolom valami faszmaki allergia, de nemtom mire... -
suncee #8313 nah hogy pontositsak ez a regi E3 as video tsak sokkal jobb minosegben ... -
suncee #8312 Nah akit erdekel a BF2:
Battlefield 2 E3 Demonstration [Ultra] video:
link : link
meg en is tsak 40 % nal jarok, de jo minoseget irnak szal gaz nem lehet
bye all -
#8311 Ezt egy külföldi fórumban olvastam:
whats dc?
everyone knows DC = discontinue
Szerintem jópofa. -
#8310 Hm. Bementem a szerverre, megszuletek a bazison, meghaltam. Ez megvolt meg kb 4szer, a kov 3 percben. Tudom hogy jogtalanul, de felhaborodtam :) Biztos nem ettol lett almatlan ejszakad :) -
TS Zolly #8309 Hát igazad van. Ez csak Magyarul tud. :) -
#8308 hat ez meg az szvsz meg koszonoviszonyban sincsenek -
TS Zolly #8307 -
#8306 Ha jól látom ez egy Barret. Az addig ok, hogy hangtompító, nade sniper puskára azé nem árt scope. Az hova lett? Vagy ez nem az amire gondolok? -
-
TS Zolly #8304 -
#8303 Najah... -
#8302 Azert jo latni, hogy legalabb egy ember iranti gyulolet osszekovacsolja a DC sceent ;(. -
#8301 #8299 ;)