17064
-
#8380 Szintén köszi a gamát kibaszott fasza volt nagyon élveztem. Hosszú idő UTán ez az első spontán gyak. -
#8379 Köszi szépen,Ti is. Bulge nagyon szorosra sikeredett. Bár nem láttam mert magas ping miatt kivágott, de hallottam. :) -
#8378 U42 koszi szepen a gyakot, nagy fun volt :)) Jok voltatok, mint mindig! GG! -
#8377 Bozso nagyon jó gémer így ő mindíg egyből levágja ha vmi nincs rendben. -
bozso #8376 aha...
csak vicceltem...
-
#8375 nembaj -
TS Zolly #8374 Bozso csak viccő. -
bozso #8373 A válasz valóban frappáns. Remélem ezek a módosítások a saját szervereteken belül maradnak.
Üdv:
bozso -
#8372 LOL
A szerverre mindenkit szeretettel várunk! -
#8371 Szeretnék valamit mondani. Játszottam [FB]Adyy-val és igen érdekes dolgokat csinált. Először is gyalog minig megtalált, pedig a bunker alatt voltam. Másodszor kb 3* erősebb volt a fegyvere mint Subzero-é (ez képtelenség). Harmadszor ment a tankkal és nem füstölt, a következő pillanatba pedig már igen... (ez hogy lehet?) Na ezt akkor hogy nevezik hmmm hmmm??? Adyy én eddig rendes embernek tartottalak, de most nagyot csökkentél a fülemben. A királylány segge alatt vagy (dejó neked) és szégyeldd magad! Értve vagyok? -
TS Zolly #8370 q jó -
#8369 Elindult az U'42 szerver: 217.27.212.61:14568 -
#8368 ÁLLAT :DDDD
-
#8367 Ady bameg :)) Guritottal egy tequilat a xanaxra? ;> -
#8366 Csak fanoknak!
-
TS Zolly #8365 Köszi. Annyi legyen a mentsége, hogy soha nem használta ki, legalábbis nem vettük észre, és nem súgta meg nekünk. Mert én tényleg nem tudtam erröl a bugról. Loston ismerek 3-mat, de talán a lámaságom miatt csak az egyiket tudom megcsinálni, ám azt sem használom, mert a map pont másik oldalán szoktam lenni. -
#8364 Ide nem írom le, nem kenyerem a szarkeverés. Privátban megkapod. -
#8363 Csíter és kész! Megbeszéltük? ;) -
TS Zolly #8362 Érdekes. Mi mutattuk meg? Mikor én sem ismerem? Már rég elmondták volna. Nevezd meg itt a fórumon, melyik BB-és volt! -
#8361 Tudod ha sokszor meghalsz egy helyen, és nem tudod mitől, akkor is előbb UTóbb kiderül miért :) Történetesen ti mutattátok meg, azt a bugot :) -
#8360 Nehuncutkodjunk! -
#8359 Na ezt még megbeszéljük! -
#8358 Köszi :) -
#8357 Necójjábeee kicsigyerek, van op-od heee... -
#8356 Remélem Danny elég nagyra hízott a májad, hogy beírtam . Most már legalább téged is lecsíterezett valaki . peace -
#8355 Először is ... ;)
1."vadászgéppel mindig megtalált" - ez a dolgom.
2."3* erősebb a fegyvere mint másé" - ebben mi az új? :D
3."ment a géppel és füstölt, a következő pillanatba pedig már nem" - kimásztam a szárnyra megjavítani.
Adyy én eddig rendetlen gyereknek tartottalak, de most nagyot nőttél a szemembe. A béka fején ülsz és gratulálok! -
#8354 danikám te csíter :))))
(adyy nem tudom miért bókol neked, szerintem béna vagy) -
#8353 Szeretnék valamit mondani. Játszottam U'42.:.Danny-val és igen érdekes dolgokat csinált. Először is vadászgéppel minig megtalált. Másodszor kb 3* erősebb volt a fegyvere mint másé. Harmadszor ment a géppel és füstölt, a következő pillanatba pedig már nem... Na ezt akkor hogy nevezik hmmm??? Danny én eddig rendes embernek tartottalak, de most nagyot csökkentél a szemembe. A béka segge alatt vagy és szégyeldd magad! -
TS Zolly #8352 Nalátod a hordosat sem tudtam! De ugy látszik eléggé ismered a bugokat. -
#8351 Khajif docks-os konténer glitch-re már rájöttem.
Az El-Al bunker aljára nem sikerült bejutnom, de falba igen. -
#8350 Ma különösen kegyetlen vagy! -
#8349 Jah tudjuk te másról hallottál, mondjuk, hogy a déli ponton a hordókban lehet elbújni.. :)
Csakmert közel vagy a tűzhöz, nem mert te csináltad! -
TS Zolly #8348 Na erröl a hibáról sem hallottam még. -
#8347 Tegnap jatszottam jo sokat, par aprosag:
Gazala, BB szerver, Iraki oldal:
Gangolok az also kozeptol az ami oldalon levo bazis fele, jon utanam 1 tars, BMPvel. Latom, hogy a hidon aknazar van, megallok. A tarsam hatulrol felmaszik az en BMPm tetejere, teljes erovel tol az aknak fele, mar csak kb 1 centi van hatra, kozben nyomom hogy negative!, mines, watch it!, semmi. Hatralovok raketaval, meghal, erre: "Fuckin noob..."
Berlin, BB szerver, Iraki oldal:
Gangolok hatra Tibaval az emeletes hazba, minden bazis az irakiake volt, Tiba meghalt, fordulok be a hazba, hallom hogy a SAW feltepi a falat mogottem, hasalok, maszok, toltok, pisztollyal lelovok valakit bent, erre jon a franko csapattars, es bebasz egy granatot a szobaba.
Valami ismeretlen szerver, El Al, Iraki oldal:
Kiugrok a hindbol, elsonek ertem a deli pontra. Kozel se tavol ellenseg, bunkerbe beallok, varok, eltelik 10 mp, eltelik 20 mp, mondom nem franko. Elkezdem keresni a csavot, sehol senki, akkor mar 4-en foglaltuk a zaszlot. Egyszer csak a semmi kozepen meghalok egy keselestol, es ahogy a Death Cam megy felfele, sehol egy ellenfel. A deli bazist sosem tudtuk befoglalni, a bunker alatt volt a csavo...
Heh, rock on :) -
TS Zolly #8346 :) -
#8345 Vagy leugrott a daruról ejtőernyővel és a tetejéről okoskodta be magát. Ált. az épületek és tereptárgyak tetejéről lehet beesni ezekre a helyekre. -
#8344 Én már "estem" be a nagy kerek tartályokba többször is, de se kimánszni nem tudtam, se lelőni senkit. -
#8343 Néhanapján én is szoktam DC-zni és már én is láttam, hogy volt ott valaki, bár az a csapattársam volt. De hogy, hogy lehet oda bebújni, arra elképzelésem sincs.
Valahogy 'belaggol' oda az ember, mint pld a Wake-en a falon át? :)
-
#8342 Azt meg úgy: Buda :D -
#8341 Degecen laksz?