Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Szeretném, ha az ez a topic nem jutna oda, és örömmel látom, hogy visszafogott a reakció, legalább itt.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Köszi!
http://GOro.hu

csak berakattam egy bannert a topikba, mert még nem volt... ha probléma szóljatok
Sajnálatos, hogy egyesek mit megengednek maguknak, holmi klántagságra fel, és sajnos idáig kellett fajuljon a dolog, hogy "feljebbrõl" nyúltak a topicokba.
Remélem titeket nem érintett rosszul, mert egyértelmûen nem ellenetek irányult a tisztogatás.

Full a map, meg én is tölle, ez a végleges, ha laggol, hanem, ezen már többet nem változtatok...
fa már alig marad rajta...
Valameik szerveren ki lehetne probálni....
32 emberel jó a map
Jónak lenni jó, de Gonosznak lenni mégjóbb...
"A vélemény szabad, de a kinyilvánítási formája nem."
Nem volt, és nem is lesz semmiféle hatalommal visszaélés, egyszerûen csak valahol meg kell húzni azt a határt, ami után rendet kell rakni. Néhány birkának nem tetszik, ez logikus, de a fórumozók értelmesebbik része úgyis megérti, hogy miért van szükség erre néha.
Ez sem a hangulat, sem az információ közlés rovására nem megy, csak éppek kigyomlál pár olyan elemet, akik egy klántagságra, vagy bármire fel azt hiszik, szabadon sértegethetnek, és bomlaszthatnak a fórumon. És ebben az unregek kitiltása csak az elsõ lépés volt.
Mint irtam, nyugodtan lehet privátban visszabeszélni, akinek a véleménye érdemes arra, úgyis válaszolok, válaszolunk neki. Eddig ezt nem tette meg senki, csak néhányan itt használják ki továbbra is a lehetõséget, hogy nyíltan szítsanak a nekik nem tetszõ ember ellen. Ezekre pedig a jövõben nem reagálok, bízva a többi ember józan itélõképességében is. Remélem korrekt voltam.
caddie
Azert az onkenyes hatalommal valo visszaeles az nem szep dolog!
Istentjatszva az van amit en akarok...!
Szerintem eppen arra valo a forum ,h az emberek valamilyen formaban +beszeljek a dolgokat! Ha elfajul hat istenem!
Nem attol lesz rend ,h ha nem tetszik nem kell idejarni!
Akkor valszeg nem is jarna ide 1-2 emberen kivul senki!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

http://GOro.hu
Inkább nem kommentálom újra, de leginkább szánalmasnak lehetne nevezni a szájalásotokat.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
1. Lehet irni privátban, szemtõl szembe az ellenérveket.
2. El lehet húzni innen. Durván hangzik? Sajnálom. Úgy látom más eszközzel már nem lehet egyeseket jobb belátásra téríteni. Sárdobálókra, és flamelõkre nincs szükség. Kinek nem inge ne vegye magára.
Bárki aláírhatja, hogy sosem voltam részrehajló itt, sem máshol a moderálást illetõen, és ennek megfelelõen mehet tovább a kultúrált eszmecsere itt. Nem fogok minden szart kitörölgetni, nem azért vagyok itt, hogy mások _szórakozását_ elrontsam, de az említett dolgokat gyökerestül irtani fogjuk a jövõben. Pont.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Najó Zajci se mkisangyal 😛