Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem olyan pontos messzire mint az alap m16, de rövid és középtávra jobb annál.én irtok vele mint állat, csak hát utálom az amikat azért amit irakban mûveltek az ártatlan civil lakossággal, ezért itt is irakiakkal vagyok

Valen
a Car-15 személyes véleményem szerint egy kalap szart sem ér, bár engem mindig lelõnek vele 3 lövésbõl, nekem még 2 tár után sem sikerült a becélzott embert lelõni 😊)

Viszont az SVD ngyon jó fegyver (iraki elit fegyver), legrosszabb esetben 3 lövés 1 ember, átlag 1-2 lövés/fõ .))

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Ez a 3990 Ft elég baráti. A héten már én is csûrtem 50-es holland szerveren... Nem kis fless..

TheGOro
Egyébként BÓÓÓLDOG SZÜLETÉSNAPOT CAD!

És jó8

http://GOro.hu

TheGOro
Anyám micsoda szabályzat, még jó hogy holnaptól végre megnyílik az út számomra is a külföldi szerverek felééééé juhéééé. Azt majd lesz No fly zone éjjel nappal.

TheGOro
Nekem az a baj a Joyokkal hogy túl nagy a méretük, nekem kb akkora volna jó mint a 6600-ásomon a kis pöcök, hogy kényelmesen tudjak babrálni a billel is. Amúgy meg rakja magát és a pandát seggbe az az überbráner aki megalkotta ezt a király panda antivírust, amely galyra lenullázta a gépemet, szal megint ghostolhattam.

Nem kell pazarolni, az tényleg kellemetlen ha pont töltés közben jönnek, de 3 embert simán lekapsz, ennél nagyobb falkák nem sokszor vannak, azért ha már csak 3 golyóm van inkább töltök.Nehéz megszokni a car15 után, mert ott sok az elpazarolt golyó, de ez a stuki sokkal jobb, felesleges több szót erre vesztegetni .
na igen, de amikor összefutsz egy sarkon vkivel, és mondjuk sikerül lelõni, már lehet is újratölteni, és ha közben jön egy társa, akkor bukta.és nem lekváros!

Cobra.
megelõztél

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cobra.
Az a fegyver az egyik legerõsebb a DC-ben, csak tudni kell használni. Olyan, mint egy sorozatlövõ sniperpuska, 3 tölténnyel le lehet szedni egy embert. Tény, hogy közelharcra nem túl jó, de középtávon a Car-15-öt messze veri. Hogy mikor melyik fegyver van, azt a pályák keszítésekor találták ki. A nem infantry mapokon szerintem mindegyiken lehetne ez a fegyver.

Leginkább assault pályákon kap ilyen stukit. Szerintem badarság azt mondani rá hogy gyenge, mert 2 golyó végez bárkivel, ha ügyes vagy 1 tár elég 3 embernek, persze nem lehet csak ugy vaktában lõni, meg kell tanúlni célozni, nem ugy mint az amcsi társánál, ott nekem 1 ember 1 tár. A hangtompító meg szerintem számít, ha kicsit is de segít észrevétlennek maradnod, nem mindegy hogy egy messzrõl is halható ak47 el nyirod az ellent vagy egy sunyi kis döggel, ami tök halk .
már kérdeztem egyszer, de akkor nem kaptam rá választ. miért van az, hogy az iraki spec ops néha nem az ak su 47-et, hanem vmi hangtompítós távcsöves vackot kap?az igen gagyi fegyver, pontosnak pontos, de ebbe a játékban úgysem számít a hangtompító, és csak 10 töltény/tár!

Cobra.
A helyesírás valahonnan ismerõs

Murry
Idézet a Hold féle szabályzat-ból:
"gyertek fel TS-re mindenkit szivesen látunk"

Hihi.

ghost cb
De hogy valakinek mindig rossz napja legyen...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Biztos rossz napja van 😄
Majd elnezest ker, hogy nem akarta 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

SinClaiR
Errõl volt már valami halvány sejtésünk😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

vezerkutya
Hi.
Ha erdekel valakit a Hold egy eleg idiota ember.
Bementem a TS ukre hogy megkerdezem nem akarnak e war-ozni.
Erre bemegyek a CSevego szobaba.
Odajon pw-t rak a szobara es kirak onnan.
Marha jo fej akkor mert public a server????

\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"

(az enyim nem pont ez a wingmen force 3d volt, hanem extreme 3d, nem volt force benne, és madzagos volt)
nekem is volt egy ilyenem, de velem jol kicseszett.. egy ido utan elkezdett csikorogni, meg recsegni a mozgatástól, aztán belenyomtam egy csomó mûszerolajat de attól se hagyta abba. Aztán szétszedtem hogy talán valamit tudok csinálni vele, de nem sikerült, és összerakás után meg folyamatosan jobbra tartott a rudder, amit nem tudtam kijavítani, szóval elbúcsuztam tõle (fél éves volt csak), és megvettem a Saitek Cyborg 3D Gold-ot, amivel ma is meg vagyok elégedve
SinClaiR
Enyim is ilyen.. pedig az attack.. de a design ua😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

ghost cb
Ja logitech... Ilyen!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb
Nekem Wingman Force 3D van, nagyon állat a ffb-es gémeknél, amugy nekem is lötyög alapállásban, ugyhogy dc-hez használhatatlan (nekem). De Apache longbow király vele. Egyébként én billentyüzettel repülök,meg helizek és szerintem nem gáz, csak elég sokat kellett gyaksizni.

Én évente kétszer takaritom. Ennyi elég neki 😊
genRob
CAD
Valen, ezek a raspolycsotanydobozok eleg gazul festenek... nem tudom ki az az elvetemult aki egy ilyet vesz...

Nem tudom mennyire jo 5let, billrol iranyitani repulot 😊 - en nem eroltetnem az biztos.

caddie

Skiper
Na indulás , suli powa
Sztok

gyuri http://gyur6.uw.hu

Valen

TheGOro
Vaa ez a világ legjobb joy-a még nekem is meg van, igaz kicsit megsárgult de még mûködik is!!!

Használ vmelyikõtök rudderest?
Érdemes olyat használni?

Nekem is Wingman2-m van. Lötyög középállásban ezért elhúz.
Különben DC-ben jobb a heliket egérrel irányítani a + miatt, bár én a joyt szoktam már meg.

Ennyi esélyt adok az ellennek...

Me0w
Az en Saitekem aljan van analog/digital kapcsolo, ha atkapcsolod, akkor ugy mukodik mint az 'iranyerzekelos'. Egyebkent meg lehet probalni gamepaddal is, az digitalis, de neha van rajta legalabb 1 analog is, mondjuk throttlenek tokeletes.

Together we'll fly someday...

nem tudok helit vezetni billentyûvel.a repcsit még csak-csak, de azt is csak közlekedni meg desszantozni.nekem billentyûvel nem megy

Valen
hát dögölj meg steweee nem tudom hogy mirõl beszélsz

köszönöm a segítséget.igazából elbizonytalanodtam.olyan joysticket már nem gyártanak, amit nem lehet tekergetni, csak 8 irányérzékelõ van benne?mert annak középállása sincs, és nem is tud félrehúzni. bf-hez meg tökéletes

Valen
Ja a MS FFFB2 nem húz el semerre, nem állítódik el

Valen
Egy botkormányért nem sajnálnám a pénzt, bár szerintem a DC-t és a BF-et is könnyebb Egér+Bill.-el nyomni.

Tapasztalatból írom 😊

Amúgy mindegyik jó (Saitek, Logitech, Microsoft, volt Genius) Nekem MS FFB2-m van, nagyon jó kis kar szinte minden repülõ- ill. ûrszimulator alatt nagyon jó, de a BF-et akkor is Egér+Bill.-el kell nyomni 😊

Cobra.
Az én Saitek Cyborgom is elhúz egy kicsit, de az azért, mert nem pontos az illesztés és középállásban van egy kis mozgása.

CAD
Ugye? - Gaaz...

Pampalni: azt hiszem, most te vagy akinek kiveteles cuca van 😊

caddie

Nekem is ilyen van!
En meg csak ajanlani tudom!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

SinClaiR
jobbra.. 😊

SinClaiR
Logitech van nekem is.. felszállás után azonnal forsdul arla.. mintha kocsinál lapos lenne a jobb elsõ kerék.. folyton ellen kell kormányozni.. kb 2 hónapot bírt.. igaz az még régebbi típus. De akkor mikor vettem az volt legjobb. Wingman Attack 2

Yan
grat frx

¥ xfire: kistekila

CAD
Nekem nagyon rossz emlekeim vannak logitechrol... hamar elvesziti a precizitasnak az arnyekat is... senkinek nem ajanlom... talaljatok valami mast inkabb.

Ja es nekem mint irtam logitech van, szal nem azert mondom mert nekem mas van.

caddie

CB : FRX
773 : 950

mecsarány: 1 : 3

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Áááá egész eddig kerestem, és végre megtaláltam a joystickomról a képet😊

10 éves, de nem ellenfél neki egy ilyen agyoncsicsázott logitech se😉 Max ha a gombok számáról van szó 😊)
U42MAD
Na mi lett a végeredménye a CB-frx meccsnek ? Ticket arány ?

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

traXion

Az az egyetlen baj vele, hogy vannak rajta a fekete részen kis rések, és gyorsan porosodik.

Viszont tényleg masszív, nem mozdul el semmilyen manõver közben.

traXion
Logitech Freedom 2.4 Cordless Joystick
Nekem ilyen van.

Fainul néz ki, USBs, nem zavarja az optikai egér, 3 cerka elem kell bele, sokáig bírja, masszív, és nem utolsó sorbanmárkás.

KB 15 K lehet.