Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont az SVD ngyon jó fegyver (iraki elit fegyver), legrosszabb esetben 3 lövés 1 ember, átlag 1-2 lövés/fõ .))
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Nem kis fless.. 
http://GOro.hu
.Nehéz megszokni a car15 után, mert ott sok az elpazarolt golyó, de ez a stuki sokkal jobb, felesleges több szót erre vesztegetni
.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
. A hangtompító meg szerintem számít, ha kicsit is de segít észrevétlennek maradnod, nem mindegy hogy egy messzrõl is halható ak47 el nyirod az ellent vagy egy sunyi kis döggel, ami tök halk
.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Majd elnezest ker, hogy nem akarta 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ha erdekel valakit a Hold egy eleg idiota ember.
Bementem a TS ukre hogy megkerdezem nem akarnak e war-ozni.
Erre bemegyek a CSevego szobaba.
Odajon pw-t rak a szobara es kirak onnan.
Marha jo fej akkor mert public a server????

\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Nem tudom mennyire jo 5let, billrol iranyitani repulot 😊 - en nem eroltetnem az biztos.
caddie
Ha esetleg valami különlegesre vágyik 😊
És a "Legjobb Joystick Bf1942-höz" forúm linkje
Érdemes olyat használni?
Különben DC-ben jobb a heliket egérrel irányítani a
Ennyi esélyt adok az ellennek...

Together we'll fly someday...

Tapasztalatból írom 😊
Amúgy mindegyik jó (Saitek, Logitech, Microsoft, volt Genius) Nekem MS FFB2-m van, nagyon jó kis kar szinte minden repülõ- ill. ûrszimulator alatt nagyon jó, de a BF-et akkor is Egér+Bill.-el kell nyomni 😊
Hide and fear, Cobra Commander is here !
En meg csak ajanlani tudom!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ja es nekem mint irtam logitech van, szal nem azert mondom mert nekem mas van.
caddie
773 : 950
mecsarány: 1 : 3
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
10 éves, de nem ellenfél neki egy ilyen agyoncsicsázott logitech se😉 Max ha a gombok számáról van szó 😊)
Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest
Az az egyetlen baj vele, hogy vannak rajta a fekete részen kis rések, és gyorsan porosodik.
Viszont tényleg masszív, nem mozdul el semmilyen manõver közben.
Egyébként BÓÓÓLDOG SZÜLETÉSNAPOT CAD!