17064
-
#8580 Max nem kell helihez nyúlni. Vagy kell rá csinálni DC Heli mod-ot. -
#8579 Hát ha annyi "élményt" ad a BF2 is,mint a BFV akkor én továbbra is maradok a DC-nél!
I love this game!
Bár az eddigiek alapján úgy tűnik ott lesz a szeren! -
haxoror #8578 mivel nem a DC-s hanem a BFV-s helikezelés a "hivatalos"...
A BF2 túl sokat nyújt ahhoz hogy csak a helikezelés miatt maradjon valaki a DC-nél -
#8577 mi ez a nagy flood? (96 új üzenet)
+jelent 0.8? -
#8576 hát ha olyan lámán lesz megcsinálva a helikopter mint vietnamban akkor biztos... máskülönben... -
haxoror #8575 Ez nem egy lehetőség, ez így lesz. -
#8574 Morfy, tovabbra is dobal a cucc, az az igazsag, 5 embert sorban, Spitfire, She, MeOw az utolso harom sorrendje. Igazabol nem tudom miert lehet... utanaolvasok azert. -
TS Zolly #8573 Ja és az informatikus linuxora esküszik mi? Mindegy kinlodok vele még oszt jön a közönség segítsége. telefonost már elhasználtam. -
#8572 Azért remélem mi leszünk a jobbak ! -
#8571 gép windowst talált ezért leáll...
egy informatikus azt mondaná telepíccsd újra a vindózt aztat alacsonyformázással -
#8570 Az baszna be! -
TS Zolly #8569 Köszi. Rád számítottam. -
#8568 Frissitsd manualisan :) -
#8567 Tuti megmérik majd rendesen :( ! -
TS Zolly #8566 Féreg van a gépén, nemtom sehogy leszedni. Arra gyanakodok beirta magát a biosba mert, ha ujrarakom a winfost, akkor is ott marad. Nevét nemtom, mert csak annyit ir ki: virust talált a gépen és leáll. Még szerencse ez a gép m1. -
#8565 Jaajjj neee...., még1* megint velük
:DDD -
#8564 En nem a bf2-tol tartok, hanem attol mennyi zsetont kellesz a boltba hagynom, hogy el tudjak kezdeni tartani a bf2-tol ;> -
Morfy #8563 AZt én is várom...de tartok is a BF2-től... -
#8562 -
Morfy #8561 Jó. Akkor majd este dumálunk,ok? -
haxoror #8560 alig várom már hogy a BF2 összehozza a BFV-seket és a DC-seket
izgi lesz jeeeee :DDD -
TS Zolly #8559 Este leszek csak. Faterom gépével szarakodok. -
#8558 Roger. -
Morfy #8557 gyere már tsre Zolly! Kérlek! Most! Köszi! -
#8556 -
TS Zolly #8555 Leirtam az én verziomat. Nem kur ki a szerver, erre lettem letámadva. -
#8554 Na gyerekek szerintem legyen elég ennyi! Morfi már intézi a hiányosságokat! -
#8553 De zolly, ha nincs kompetenciad a temaba akkor miert irsz egyaltalan? Ha serto ha nem. -
TS Zolly #8552 Erröl is lehetne vitát nyitni, mint anno bf.hun a clanbase beszámoló miatt kirobbant flémen. Nektek nem volt sértő, én meg annak találtam. -
#8551 igaz annak nem kell frissíteni a firmware-ét csak dolgozni kéne vele... -
#8550 Gepu fűnyírást is vállalsz? -
#8549 Ajaj... egyreszt max. a hir hozonak van modora, masreszt, gepu elso hozzaszolasa nem volt epp serto, csak utanna pipultunk be hogy faszsagokkal traktartal es tovabbra is hulyenek nezel mindenkit ;> -
#8548 de, ti ráspusrétesmarkotányok -
#8547 Ide negyere hacsak nem te vagy az umatörmen -
TS Zolly #8546 Végülis? Csak ugyi a hir modora. -
#8545 ok -
#8544 Latod zolly, nem biztos hogy az a hulye aki a hirt hozza. -
TS Zolly #8543 Ha minden ok akko belátom én tévedtem. -
#8542 Koszi szepen Morfy, maskor ha gond van azt hiszem emailban kereslek.
/me signoff -
TS Zolly #8541 Na akko béke Meow?