Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

X-boxman Desert Forces is the kings\' clan.
www.battlefield.hu
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
frx vs. U`42
Idõpont: Március 15. hétfõ, 19:00
Pályák: El Alamein, Lost Village
Kommentátor: team-de | FreddyHawk és NBrigade|BurnBaby
IRC meccsbot: #bf.hu.dc (már ha mûködik a bot dc-vel is)
Az adás 18:30 órakor kezdõdik, hallgatásához Winamp lejátszó szükséges. Csatlakozás a http://152.66.229.22:8000/listen.pls címen.
Elõre is elnézést, ha a két dc-n00b kommentátor néha félrebeszél 😊))
www.battlefield.hu
a galactic conquest modban (jelenleg 0.2)csak a kezelõfelületet mutatják be 486 megában, vagy van más is.mert nem találtam.annak viszon kicsit sok
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
X-boxman Desert Forces is the kings\' clan.
www.battlefield.hu
Tudod itthon közben fellõtték a pizsit.. 
\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"
Vagy a LAN partyt pihenitek ki ??
\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Az én szótáramban nincs olyan szó, hogy basecamp!\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

M1A1 abrams néha nagyot lő :)
.
Egy tûzérség ne embereket, mozgó célpontokat lõjjön ha lehet, mert ez nevetséges. Arra lõ amire akar, tud. Mozgása lassú nehézkes nagy pusztitásra tervezték. Ha van használjuk, és minél nagyobb kárt tegyünk az ellenség haderejében. Nem mondom, hogy a tervezõk jól odafigyeltek a pályákon a tûzérségi erõviszonyoknak, de ami van az igen is azért, hogy könyörtelenûl használjuk. Ha nincs zászló én nem ülök be azért egy scudba, hogy megvárjam mig elfoglalnak egy zászlót, mert ez nevetséges. Nem pásztázom vele a mozgó tankokat, lõvöldözök emberkékre. Ha kell rá kell állni, és még csak be sem kell menni a bázisra hogy a tûzérséget kiszedje valaki. Persze azok akik nem szeretnek foglalni, és a csapatuknak nem teremtenek lehetõséget arra, hogy más ponton is megszülethessenek, azokkal nem sokat ér egy csapat, nyilván beszorulnak a fõbásisukra. Funon nagyon nehéz együtt mozogni, kiegyenliteni az erõviszonyokat és kellemesen játszani. Azért van sok és változatos pálya, hogy ezeket váltva lehetõséget kapjon mindenki. Én sem szeretem ha folyamatosan meghalok a fõbázison, de azon dolgozom, hogy megoldjam. Sírjanak a csajok. A tehetetlen katonákat nem szeretem. (egy tûzér)

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

2 esetben számít basecamp-nek:
1. ha van még olyan zászló ami elfoglalható, és nem a csapatodé (bár ezesetben szánalmas az aki beáll a háttérbázisát az ellennek camp-elni 😊)
2. ha rögtön megszületés után lövöd le úgy, hogy eséjt se adsz neki a menekülésre (értsd ezalatt azt, hogy minden eszközt kilõssz katyusával, és laza rakétazápor alá veszed a fõbázist 😊), ill. ha a fõbázis közepén állsz le lövöldözni õket 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ha nem gagyi az ellenfél, úgyis tudja, hogyan védekezzen.
GG all
mentjük ami menthetõ

Hamar a Hold kivag a TS rol azzal az indokkal hogy "Ne jojjon ide senki" Akkor esetleg jatekban megkerdezlek teged.
De mar mind1.
\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"
...esetleg ha nem "1perc/megyünk warozni?" arányban nyomnád akkor szivesen beszélgetne veled bárki.
üdv: bozso

. Csak néha repülök.