Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

X boxman
Jó, vicceltem. Lehet, hogy MOST ti voltatok a jobbak, de még 3x verjük ezt vissza rajtatok

X-boxman Desert Forces is the kings\' clan.

Te se segítetél volna a df-n egyszerûen mi voltunk a jobbak

BurnBaby
elírtam az ip-t!!! a közvetítés címe: http://152.66.224.116:8000/listen.pls

www.battlefield.hu

genRob
Király. Köszi!

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Franko 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

BurnBaby
Ma este sor kerül a Magyar Desert Combat Liga elsõ élõ közvetítésére!

frx vs. U`42
Idõpont: Március 15. hétfõ, 19:00
Pályák: El Alamein, Lost Village
Kommentátor: team-de | FreddyHawk és NBrigade|BurnBaby
IRC meccsbot: #bf.hu.dc (már ha mûködik a bot dc-vel is)

Az adás 18:30 órakor kezdõdik, hallgatásához Winamp lejátszó szükséges. Csatlakozás a http://152.66.229.22:8000/listen.pls címen.

Elõre is elnézést, ha a két dc-n00b kommentátor néha félrebeszél 😊))

www.battlefield.hu

nem a ronccsal van baj, hanem hogy nagyon sok idõ amíg eltûnik.azt kellene lerövidíteni.
a galactic conquest modban (jelenleg 0.2)csak a kezelõfelületet mutatják be 486 megában, vagy van más is.mert nem találtam.annak viszon kicsit sok

SinClaiR
Ez így van.. néha n agyon jól jönnek.. néha viszont épp az miatt lõnek ki, vagy esik szét a tankom/bradleym/jármûvem, mert nem tudok továbbhaladni 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

X boxman
Azér nyertetek mert én nem voltam ott. A csapat szomorú lett, és szarabbul jáccott

X-boxman Desert Forces is the kings\' clan.

drop te alszol mi vagyunk ts-n

BurnBaby
azon kevés alkalomkor amikor dczek kifejezetten elõnyösnek találtam a roncsokat. párszor megmentettek azzal, h felfogták az ellen lövéseit 😊

www.battlefield.hu

DropTable
Amúgy Nemesis, nekem úgy rémlik, hogy kivételessen nem mi, hanem Ti késtetek kicsit. Tudod itthon közben fellõtték a pizsit..

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

DropTable
Mindenki alszik már tegnap óta ?
Vagy a LAN partyt pihenitek ki ??

V1
Majd az 1.0 reméljük jó lesz

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

hát már jó néhány peccset megélt ez a játék, sok - sok változtatással.nem véletlenül.próbálják mindig jobbá, játszhatóbbá tenni. most is van még néhány hibája.ez az egyik.persze ettõl még egy szuper játék, de legyünk telhetetlenek.csak akkor fejlesztenek újabb, jobb progikat !

DropTable
Egyik sem. Ennyire tellett az erejükbõl...

Cobra.
Aludtak a DF-esek ? Vagy közben BFV-ztek ?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

FB vs DF 4:0 (374:0)DC liga

Valen
tudom, de hova szökjön 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

SinClaiR
Az nem is úgy van..

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Valen
stewee:

vagy mekszoksz, vagy leszoksz 😊)

miért nem tûnnek el hamarabb a roncsok? és miért olyan nehéz õket félrelökni egy páncélos jármûvel? ez csak egy játék, nem a valóság.és rohadtul idegesítõ!

genRob
Tankos vagyok maki. Csak néha repülök.

V1
Persze, mert a levegõben téged nem zavar

genRob
Nos annyiban nem értek egyet, hogy ha valaki be akar menni pl. tankal az ellen bázisára és ott írtani hát tegye. Csapatmunkával simán szét lehet kapni. Ez pedig igen finom elégtétel Az én szótáramban nincs olyan szó, hogy basecamp!

V1
Valaki tudna segiteni ? Hova lehet feltõlteni frissen készûlt pályákat tesztelés céljára ? ( nem kicsi a mérete) Szeretném ha elérhetõ lenne az adminoknak és a játékosoknak is egyaránt ! Elõre is köszi !

V1
Szerintem egy kezdésnél majdnem minden mapon egyenlõ esélyekkel indul a játék. Természetesen egy fun ne legyen olyan kemény, mint egy tét mérkõzés. Egy ligában nincs kegyelem, és amit megtehet az egyik, az ugyan ugy adott a másik félnek is, hisz mind a 2 oldalon játszunk. Az én véleményem a következõ: Tankkal bemenni egy fõbázisra és ott szétlõni mindent és mindenkit az szerintem szánalmas. Ha kiszednek egy repcsibõl, és kénytelen vagy landolni az ellen fõbázisán, esetleg megkaparintasz egy tankot és kimenekited magadat a fõbázisukból, de eközben gyilkolsz, na az elfogadható. Sõt ha a bázisuk körül kintrõl likvidálod a tûzérségüket, légvédelmi rakétájukat. A fõbázis sniperelése szerintem simán belefér, hisz oda el kell valahogy jutni és ott megfelelõ helyet keresni, ami idõt vesz igénybe, elvonja az illetõt más egyebektõl. Igaz, hogy 3 sniper egy EL Alameinen nagyon kemény, egy iraki oldal ellen, de mivel tömegekben nyomjuk, igy nem lehetetlen a kitörés. A repülõvel való fõbázis lõvése, bombázása megengedett. Számomra a földön lévõ repcsiké is, hisz stinger van. Szerintem a használata gyorsan megtanúlható, és igen jó pilóta is nehezen menekül ha 3-4 ember várja vele. Be lehet és be is kell szoritani a fõbázisra az ellenséget, hisz ez a játék célja. Foglalni, megsemmisiteni, és elvágni az utánpótlást. Ez háborús játék, itt nincs kegyelem, ez könyörtelen, és néha igazságtalan akár csak a valóságban. Akinek ezek a szabályok nem tetszenek, azok keressenek olyan játékot, ahol egymás simogatása és a gagyogás megengedett .
Egy tûzérség ne embereket, mozgó célpontokat lõjjön ha lehet, mert ez nevetséges. Arra lõ amire akar, tud. Mozgása lassú nehézkes nagy pusztitásra tervezték. Ha van használjuk, és minél nagyobb kárt tegyünk az ellenség haderejében. Nem mondom, hogy a tervezõk jól odafigyeltek a pályákon a tûzérségi erõviszonyoknak, de ami van az igen is azért, hogy könyörtelenûl használjuk. Ha nincs zászló én nem ülök be azért egy scudba, hogy megvárjam mig elfoglalnak egy zászlót, mert ez nevetséges. Nem pásztázom vele a mozgó tankokat, lõvöldözök emberkékre. Ha kell rá kell állni, és még csak be sem kell menni a bázisra hogy a tûzérséget kiszedje valaki. Persze azok akik nem szeretnek foglalni, és a csapatuknak nem teremtenek lehetõséget arra, hogy más ponton is megszülethessenek, azokkal nem sokat ér egy csapat, nyilván beszorulnak a fõbásisukra. Funon nagyon nehéz együtt mozogni, kiegyenliteni az erõviszonyokat és kellemesen játszani. Azért van sok és változatos pálya, hogy ezeket váltva lehetõséget kapjon mindenki. Én sem szeretem ha folyamatosan meghalok a fõbázison, de azon dolgozom, hogy megoldjam. Sírjanak a csajok. A tehetetlen katonákat nem szeretem. (egy tûzér)

nos, az úgy volt, hogy már minden bázis a kezünkön volt, és ezért az ellen fõbázisa felé vettem az irányt, megelõzve az ellentámadásukat.de egy m1a1 jó ellen jó sofõrrel elég nehéz védekezni egy sivatagi belátható bázison.úgyhogy osztottam az észt.de nem szóltak egy szót sem.kicsit meggyorsítottam így a gyõzelmet

Valen
stewee:

2 esetben számít basecamp-nek:

1. ha van még olyan zászló ami elfoglalható, és nem a csapatodé (bár ezesetben szánalmas az aki beáll a háttérbázisát az ellennek camp-elni 😊)

2. ha rögtön megszületés után lövöd le úgy, hogy eséjt se adsz neki a menekülésre (értsd ezalatt azt, hogy minden eszközt kilõssz katyusával, és laza rakétazápor alá veszed a fõbázist 😊), ill. ha a fõbázis közepén állsz le lövöldözni õket 😊)

Cobra.
Ha tankkal, akkor annak nem fognak örülni (a snipernek sem, de az kevésbé zavaró)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sajnos egyesek szerint annak, de szerintem tojd le.
Ha nem gagyi az ellenfél, úgyis tudja, hogyan védekezzen.
ha nem sokkal az ellenfél fõbázisa mellett letanyázok.sniperrel vagy tankkal és onnan lövöm, az base campnek számít?

SinClaiR
Fórum az megy mi? IRC meg nuku 😄

Mar mindenhol fentvan 😄

Valen

genRob
Jaja. Köszi ACC!

thx a gyakot ACC
GG all

Valen
Hát igen, mi majmok már csak ilyenek vagyunk

mentjük ami menthetõ

bocs, ha megbántottalak
vezerkutya
azt mondtatok ti nem waroztok akkor mit szarakodjak meg veletek?
Hamar a Hold kivag a TS rol azzal az indokkal hogy "Ne jojjon ide senki" Akkor esetleg jatekban megkerdezlek teged.
De mar mind1.

\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"

vezerkutya
Ezert mentem be.

\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"

vezérkutya! mennyen warozni veled a harapós ló...
...esetleg ha nem "1perc/megyünk warozni?" arányban nyomnád akkor szivesen beszélgetne veled bárki.
üdv: bozso
Ott se lett volna semmi baj ha nincsen (Valen) majom

Gugger

Valen
Pampalini : De sikeresebben mint az elõdõd tette

Pampalini, te csak vadássz az oroszlánokra 😊
Igen

ti mind serifek vagytok? 😊
Most szivozol velem ? 😛PP

Nekem ennyi is eleg volt 😊