Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, hogy ti már láttátok, de én még csak a napokban fedeztem fel ezt az új játékot. Szerintem egy újabb ellenfele a Desert Combat-nakSöldner trailer - egy kicsit lassan jön le.
Ez itt pedig az oldala:
Söldner - Secret Wars
-Én DC kedvelõ vagyok, de az újat szeretem kipróbálni és ez ígéretesnek tûnik. Ki tudja... hátha kevesebb benne a bug -

http://GOro.hu
(fizikailag) Szellemileg meg van remeny..

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
nekünk meg a nevelö szándéku nyaklevesnél. 😄DD
¥ xfire: kistekila
van itt valaki 15-nél fiatalabb fejjel? Ehh ha meglesz a BFVB remélem nekem nem fog szaggatni a bf mellett
X-boxman Desert Forces is the kings\' clan.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
V1! Te is eljuthatc idáig!
Ismerek olyan faszit aki 52 éves, de ha leül Battlefildezni akkor olyan mint egy gyerek. Szerintem ez a játék nem korhoz kötött.BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Egy olyan kerdesem lenne, hogy a BF Vietnam miatt fel kellett raknom ujabb nvidia drivert 56...valahanyast, es mostantol a max felbontas az osszes Battlefield alapu jatekban 1024x768x32. Ez termeszetes, torodjek bele, vagy lehet valamit tenni hogy magasabbat is beallithassak?
Kosz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Azért 30 évesen még fiatalnak érzem magam, föleg ha ezt a játékot játszom.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Flém powa😊
off..
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
A tovabbiakban azthiszem mindket csapatnak hasznosak lesznek majd a gyakok!
ICE gyurjon mert szetkapjuk pillanatok alatt 😛
Tiba mesterien repul buszke vagyok ra!
Joggal mondhatom elottem az utodom.. mar lassan nekem kell tanulnom tole majd! 😊

M1A1 abrams néha nagyot lő :)
DonC .. feltehetnénk rá egy u42 mapot?.. ki kéne próbálni..
Na mindegy részemrõl én elfogadtam (végeredményt is), szal innentõl U'42 vezet. :-) Egy darabig :-) Tréning jöhet benne vagyunk, ja meg egyébként a nagyobbik szerverünkön lesznek jo kis custom mapok is, néha fun is mehet :-)
. Abban pedig bízom, hogy rendszeresen fogunk tréningezni!
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Mindenesetre jó volt. genRob-al megbeszéltük a conflictot is, szal hajrá tovább.
viszont a vezérek mindenkit igyekeztek játékhoz juttatni. Így is jópáran toporogtak a pálya szélén bevetésre készen ,így nem biztos hogy az adott helyzetben a legerõsebb összeállítás játszott. Szerintem ebben az a nagyon klassz hogy olyan hardcore UT-sok játszanak egy csapatban gyönyörû összhangban akik az UT sceneben felesküdt ellenségek . A magam részérõl köszönöm a tegnapi játékot az U'42 minden tagjának !
!
Mi meg ICEMANre nem számítottunk. Na de ez már csak ilyen.
Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest
Szia Davidus vaccap? mi van veled? Nem kuldod Dc-t veletlenul? (war III-al mi a helyzet?) hallgasd meg a kozvetitest utana tuti jossz irtani :>
//ON
Meg 1 ami erdekes lett volna, ha Tiba nem lett volna sorotokba (igazabol 1 hete meg nem lehetett vele szamolni), akkor talan nektek is izgalmasabb lett volna El ala , mert igy hogy mi nem tudtunk felszallni kicsit eselytelenek ovltunk, de majd ezen javitanunk kell... Szoval remelem jopar izgalmas meccset jaccunk meg !
Sajnos nem lehettem jelen! 😞
Remelem mihamarabb visszahallgathatom mi ment ilyen nehezen 😄
http://GOro.hu
Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

Király volt FRX. Rég játszottam már ilyen izgalmas meccset. Thx.