Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem3sis
Nekem kicsit arcade gyanusnak tünik.

Minden csak nézőpont kérdése.

Sziasztok!
Lehet, hogy ti már láttátok, de én még csak a napokban fedeztem fel ezt az új játékot. Szerintem egy újabb ellenfele a Desert Combat-nakSöldner trailer - egy kicsit lassan jön le.

Ez itt pedig az oldala:
Söldner - Secret Wars

-Én DC kedvelõ vagyok, de az újat szeretem kipróbálni és ez ígéretesnek tûnik. Ki tudja... hátha kevesebb benne a bug -

TheGOro
Már én is láttam, legalább 1 hete, de nem tanusítottam neki túl nagy jelentõséget...

http://GOro.hu

Attol tartok V1 mar nem jut el harmincig ujra! Barhogy is szeretne 😄
(fizikailag) Szellemileg meg van remeny..

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Yan
pedig milyen jó lenne szülinapon, karácsonykor,
nekünk meg a nevelö szándéku nyaklevesnél. 😄DD

¥ xfire: kistekila

U42Versus
Ha én lennék az apukád ,megtanítanálak játszani ! 😊

X boxman
Hey mindenki lehetne az apám!! (mondjuk aze inkább ne...😄)
van itt valaki 15-nél fiatalabb fejjel? Ehh ha meglesz a BFVB remélem nekem nem fog szaggatni a bf mellett

X-boxman Desert Forces is the kings\' clan.

SinClaiR
V1 ... lekiscsávóztak😄 de ne aggódj, leszel te még 30 😄DD

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

TS Zolly
Érdekes mod nekem egy régi 29 valahányassal müxik csak. Az 56-os amit hozzá adnak állitolag szar. De a DC most ugy akad mintha az lenne a dolga.

V1! Te is eljuthatc idáig! Ismerek olyan faszit aki 52 éves, de ha leül Battlefildezni akkor olyan mint egy gyerek. Szerintem ez a játék nem korhoz kötött.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Sziasztok!

Egy olyan kerdesem lenne, hogy a BF Vietnam miatt fel kellett raknom ujabb nvidia drivert 56...valahanyast, es mostantol a max felbontas az osszes Battlefield alapu jatekban 1024x768x32. Ez termeszetes, torodjek bele, vagy lehet valamit tenni hogy magasabbat is beallithassak?
Kosz.
DonC
Na ne buzizuk mert nekem is már csak kettõ van odáig... :-)

V1
Vén nuzi

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

Cobra.
Most láttam ASE-vel egy DC .8 tesztszervert, igaz üres volt. Van már róla 1-2 hír, állítólag végre belekerül az F-117.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

TS Zolly
Bácsi ám a tudod ki! Azért 30 évesen még fiatalnak érzem magam, föleg ha ezt a játékot játszom.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

DonC
Zolly bácsi én megköszöntem Ninjának levélben. Majd kérd meg olvassa fel Neked. (mert benne volt továbbítsa az ACC-nek). Mindenesetre megkövetlek és megköszönöm mégegszer a lehetõséget.

SinClaiR
sztem jó kis pálya... de a Tiba oda nem mehet be😞

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
Már megköszöntük néhány fórumon.. hehh... azonkívül, tied a szerver?😊
Flém powa😊
off..

TS Zolly
Keressétek Niját a pályákkal. Énis kiváncsi vagyok rá.

Szepen es bolcsen beszeltel😊
A tovabbiakban azthiszem mindket csapatnak hasznosak lesznek majd a gyakok!
ICE gyurjon mert szetkapjuk pillanatok alatt 😛
Tiba mesterien repul buszke vagyok ra!
Joggal mondhatom elottem az utodom.. mar lassan nekem kell tanulnom tole majd! 😊

V1
Köszönjük szépen, és egyben szeretnélek megkérni, hogy az elkészült pályánkat feltegyétek tesztelés céljából a szerveretekre. Természetesen amennyiben ez lehetséges. elõre is köszi !

TS Zolly
Csak azért irtam mert egymást dicsöititek, mig az ACC szóba sem került.

SinClaiR
Szívesen máskor is 😊
DonC .. feltehetnénk rá egy u42 mapot?.. ki kéne próbálni..

TS Zolly
És nagyonszépen köszönjük, hogy az ACC kölcsönadta a szerverét ahol ilyen szinvonalas war volt.

DonC
Sure. Mindenesetre kérdeztem is rögtön, elfogadjátok-e. Én már csak ilyen vagyok :-) Majd asszem de|Qrz-t megkérdezem tud-e változni ez szerver újraindítás nélkül. Ugyanis csak map restart volt, tehát ha nem tud változni akkor El Alameinen is az volt a beállítás.

Na mindegy részemrõl én elfogadtam (végeredményt is), szal innentõl U'42 vezet. :-) Egy darabig :-) Tréning jöhet benne vagyunk, ja meg egyébként a nagyobbik szerverünkön lesznek jo kis custom mapok is, néha fun is mehet :-)

genRob
Igazából én nem nevezném conflictnak. Nem akartam vitát hanem csak egyszerûen szóltam a rt miatt. De legközelebb már tudni fogjuk, hogy mire/mikre kell figyelnünk, ennyi. Abban pedig bízom, hogy rendszeresen fogunk tréningezni!

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

DonC
Pedig valószínûleg számolhattok vele a jövõben... :-) A következõ meccsen nem tíz perc DC lesz a háta mögött.

Mindenesetre jó volt. genRob-al megbeszéltük a conflictot is, szal hajrá tovább.

U42Versus
Ha Tiba nincs akkor van Pampalini ,én meg megyek LV-re. "Sajnos" abban a helyzetben vagyunk hogy nincs igazán gyenge játékos viszont a vezérek mindenkit igyekeztek játékhoz juttatni. Így is jópáran toporogtak a pálya szélén bevetésre készen ,így nem biztos hogy az adott helyzetben a legerõsebb összeállítás játszott. Szerintem ebben az a nagyon klassz hogy olyan hardcore UT-sok játszanak egy csapatban gyönyörû összhangban akik az UT sceneben felesküdt ellenségek . A magam részérõl köszönöm a tegnapi játékot az U'42 minden tagjának !

U42MAD
Van még a tarsolyban néhány jó repülõs !
Mi meg ICEMANre nem számítottunk. Na de ez már csak ilyen.

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

Davidus
ÍRok privátot mert kikapok az off miatt😛

V9ykn8_TZL0

//OFF
Szia Davidus vaccap? mi van veled? Nem kuldod Dc-t veletlenul? (war III-al mi a helyzet?) hallgasd meg a kozvetitest utana tuti jossz irtani :>
//ON

Davidus
csá

V9ykn8_TZL0

Eloszor is GRAT az U'42 nek ! Szerintem nagyon jo meccs volt es a tanulsag vegulis az (legalabbis amit en szurtem le 😊 hogy sokkal tobbet kellene 1mas ellen gyakorolnunk...
Meg 1 ami erdekes lett volna, ha Tiba nem lett volna sorotokba (igazabol 1 hete meg nem lehetett vele szamolni), akkor talan nektek is izgalmasabb lett volna El ala , mert igy hogy mi nem tudtunk felszallni kicsit eselytelenek ovltunk, de majd ezen javitanunk kell... Szoval remelem jopar izgalmas meccset jaccunk meg !

DonC
Grat U'42 szep volt. El Alon izzadtunk a legiero miatt.

Na Gratul a resztvevoknek!
Sajnos nem lehettem jelen! 😞
Remelem mihamarabb visszahallgathatom mi ment ilyen nehezen 😄

TheGOro
Szeretnék mindkét klánnak, és tagjainak (FRX, U'42) gratulálni, nagyon színvonalas meccset hallhattunk a két szárriporter (BurnBaby, és FreddyHawk alias BabyHawk) közvetítésében, akiknek szintén köszönjük ezt az izgi estét!

http://GOro.hu

genRob
Frankó meccs votl köszi frx!

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

gg FRX

V1
Thx FRX szép volt ! LV-n ott vagytok a szeren, de nagyon !!!

U42MAD
Nyertünk ! De megizzadtunk ! Nagyon jók voltatok Lost villagen ! Gratula ! Az a rohadt VSS...

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

Nem3sis
Király volt FRX. Rég játszottam már ilyen izgalmas meccset. Thx.

Minden csak nézőpont kérdése.

Butaby
Nagyon jomecsvolt!!THX FRX

SoundkeY
LV-n nagyon ott vagytok.....
GG!

SoundkeY
Ismet bebizonyosodott hogy az Unreal Tournament playerek a legjobbak.........

Me0w
GG sracok, jok voltatok!

Koszi a meccset 😊 Meg talalkozunk! 😊)

Together we'll fly someday...

SoundkeY
MEGNYERTUK !!!!!!!

Cobra.
hallgasd te is az U'42 vs FRX meccset

X boxman
Van itt valaki?

Cobra.
stewee a GC csak multiban megy, abban is elég bugosan

X boxman
meglesz

Lehet próbálkozni!😊