Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
http://GOro.hu
Reszletekez az oldalunkon lehet olvasni!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Hide and fear, Cobra Commander is here !
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Kösssz. ja és azt honnan lehet a leggyorsabban letölteni???BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Valaki tudna nekem segíteni? Mert letöröltem teljesen a gépet és nem volt rajta játék ezért felraktam a bf-et és azután a DC 0.7-et de nem akar bejönni a DC. lehet hogy én vagyok a hülye sõt biztos lécci segítsetek!!

Köszi mondenkinek mindent !!
Ahozképest hogy most keztem a DC-t nem birom abbahagyni !! :-D
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
X-boxman Desert Forces is the kings\' clan.
reggelj be ha még nem jártál volna ott...
azt a következö helyen találsz mappokat
ACTION->First persone suters->Battlefield 1942 serials->"sima BF"->MODOK/modifkálok->gameplay->Desert combat.....
van ugy 200 map, jó válogatást 😄
Az elsõn meg nem találtam a pályákat.. ugyhogy sorry.. várd meg amíg olyan map lesz, ami neked megvan.

A server passwdre rájötem , márcsal a map-ek kelenek :-))
Tegnap játszottam elöször DC-t!
Hát ez valami embertelen jó !!!!!!!!!!!
Egy kérdésem lenne a DW serveren már vietnam fut, vagy van mág DC is ? egyenlöre csak tört bf-m van de már megrendeltem az eredetit.
A magyar szerverekre hogy lehet bejutni ? passwd meg minden !
Segitségeteket elöre is köszönöm !!!

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Van klán, de medig, újá kéne szervezni.....
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
A fõ probléma, hogy nem voltál elég "véres" kezü Goro
nem tom, én az ACC-hez sorolok be hamarosan, de még figyelem a forumunkat, csodára várva....
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Eddig BFVietnamoztam, de most akartam volna belépni az ACC-s szerverre, erre kiira, hogy data differs from server.
Ez mi, vagy mit nem tettem fel?
Az 16-os bf és a 0.7-es DC van fent.
Elõre is köszi a segítséget.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
2004.03.17-én Max, és jómagam kilépésével elkezdõdött a DF klán felbomlása, melynek okai hogy a tagok egy része nem tud eggyüt mûködni a harctéren, és a TS-en. A BFV megjelenésével, és egyébb okokból a DC hátrébb szorult az életükben, és ezzel a teljesítmény is rohamosan csökkent.
akkor már 2-t
Így a képeket elnézve nem igazán törik össze az amcsik magukat az izgalomtól

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
zsuppolja vissza az ameriakaiakat a kontinensukre 😉 (mondtam neki hogy nyuljon mar le nejkem egy HUMMER -t 😉)

mármint szögesdrótokal foglalkozik vagy mi???

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul