Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SinClaiR
Következtetéseket levontuk, hibákat kiküszöböljük, npeket kiírtjuk 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

TheGOro
Lehet hogy elsõre nem pont a 9. helyezettel kellet volna kezdeni, de én nem féltelek titeket, és tudom hogy ez nem vette el a kedveteket, hanem csak további még jobb eredményre sarkall benneteket, meg ilyesmik (fú ez má nagyon nyalós dumára sikeredett). Szal lényeg a lényegtelenségben hogy gyakoroljatok sokat és írtsátok a népeket.

http://GOro.hu

Lezajlott az elso CB meccsunk! Sajnos nem tul jo eredmennyel zartuk!
Reszletekez az oldalunkon lehet olvasni!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Cobra.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

segítsen valaki!!
a CD key-t hogyan lehet megváltoztatni?
TS Zolly
Mondjuk az ACC oldalárol.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Valen
internetrõl 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

nem még nem raktam fel azthittem hogy csak a 0.7 kell. Kösssz. ja és azt honnan lehet a leggyorsabban letölteni???
TheGOro
1.6 os BF peccs is felment?

TS Zolly
Nagyon szomorú lennék ha DF feloszlana. Gyerekek! Ne tegyétek!!!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Valaki segítsen!!!!
ghost cb
No gyerünk!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

hello!
Valaki tudna nekem segíteni? Mert letöröltem teljesen a gépet és nem volt rajta játék ezért felraktam a bf-et és azután a DC 0.7-et de nem akar bejönni a DC. lehet hogy én vagyok a hülye sõt biztos lécci segítsetek!!
Hali!
Köszi mondenkinek mindent !!
Ahozképest hogy most keztem a DC-t nem birom abbahagyni !! :-D
AnarchoiD
mitszolnatok ha feldobnam a forumot par hullaval / leszakadt vegtagokkal ? garantaltan finom arab husi 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

SinClaiR
Sztem csak a te pályád kellett neki ice.. vagy a Maxé.. a Rain rush ment az ACC n.. vagy az is fennvan Fileplaneten?

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

X boxman
Ice, szerintem már felesleges újraszervezni a klánt.GOro elment, nincs aki összetartja a klánt. Elment a legjobb repülõs is (Max-Damage). Asziszem 14 tag volt, akik közül tagságom után kb. 3-mal találkoztam. A többi tag elég inaktívnak bizonyult. Ezután miért lenne máshogy?

X-boxman Desert Forces is the kings\' clan.

X boxman
Ja, van 1 pár map..

A www.fileplanet.com ra meny fel
reggelj be ha még nem jártál volna ott...
azt a következö helyen találsz mappokat
ACTION->First persone suters->Battlefield 1942 serials->"sima BF"->MODOK/modifkálok->gameplay->Desert combat.....
van ugy 200 map, jó válogatást 😄
SinClaiR
bocs, nem néztem meg.. a második link szart sem ér.. mondjuk eddig sem ért semmit😊
Az elsõn meg nem találtam a pályákat.. ugyhogy sorry.. várd meg amíg olyan map lesz, ami neked megvan.

SinClaiR
Itt találsz pár új pályát a letöltés szekcióban, és ittmeg pár másikat esetleg, amit az elsõn nem találtál.

Hali !
A server passwdre rájötem , márcsal a map-ek kelenek :-))
Sziasztok !
Tegnap játszottam elöször DC-t!
Hát ez valami embertelen jó !!!!!!!!!!!
Egy kérdésem lenne a DW serveren már vietnam fut, vagy van mág DC is ? egyenlöre csak tört bf-m van de már megrendeltem az eredetit.
A magyar szerverekre hogy lehet bejutni ? passwd meg minden !
Segitségeteket elöre is köszönöm !!!
genRob
DF! Nem szabad feladni! Segítssetek magatokon szervezzétek újjá! Gyakjatok, warozzatok...

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Lobster
Jaja, tök jó stuff, és minden évben rendszeresen frissítik. 😊 Lehet végre kardot ragadni és aprítani a népet (vagy paintball/airsoft csatát vívni bár az pénzes cucc). Lényeg, hogy jó levegõn legyen az ember. 😉

SinClaiR
Kijött? Kijött a tavasz címû játék?😊 És ki adta ki? Ja tudom, a World Nature kiadó 😄

AirborneRanger
Nekem sajnos nincs sok kedvem már hozzá 😞 Kijött nyár (tavasz) és nem szeretnék sokat a gép elõtt pöcsölni 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Nah most mit kezdjunk?
Van klán, de medig, újá kéne szervezni.....
X boxman
GOro, mielõtt "ta" lettem, Max kb egy hónapig fûzött ICQ-n,hogy nézd meg az 1 hetes szavazást, ami már 3 hete 5-2 a javamra. Mikor nem válaszoltál, Max és Ice4 azt mondták fel vagyok véve, és veled õk majd beszélnek.

TheGOro
Aha szóval te voltál az a másik hang... vagy az lehet hogy csak az én fejemben létezik?

AirborneRanger
Én meg szerintem abbahagyom DC-z Vagy kitudja... Max fun szinten

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Aki marad még a klánban, az nézegese még a forumunkat, 1-2 honapot addok arra (reszemröl), hogy helyre jön a klán vagy a rolot végleg lehuzhatjuk...

A fõ probléma, hogy nem voltál elég "véres" kezü Goro
nem tom, én az ACC-hez sorolok be hamarosan, de még figyelem a forumunkat, csodára várva....
Ninja
Akkor kapcsold be a PB-t ! Multiplayer beállításánál megtalálod!

Zs0lt1
Ja és a legnagyobb poén, hogy eredeti a Battlefield, mert megvettem.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
Jah, ha az ne mderül ki, DC-zni szerettem volna.😊)

Zs0lt1
Szasztok!

Eddig BFVietnamoztam, de most akartam volna belépni az ACC-s szerverre, erre kiira, hogy data differs from server.
Ez mi, vagy mit nem tettem fel?
Az 16-os bf és a 0.7-es DC van fent.
Elõre is köszi a segítséget.

Yan
nehéz volt rájönni, ott van a DF a neve elött.

¥ xfire: kistekila

AnarchoiD
HAHAH 😉 szep kis klan mondhatom 😉 akkor bejelentem hogy en titkos biborosa es valodi alapitoja szinten megyek es veszem a kalapomat! 😉)))

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

TheGOro
Hmm nem it tudtam hogy tag vagy... vagyis hogy voltál.. vagyis hogy mivan?

TheGOro
????

X boxman
GOro, te mész akkor énis. Ennek igy már semmi értelme. Vezetõ nélkül ki tartja össze a klánt. Ezennel én is bejelentem távozásom a klánból.

TheGOro
Mitzi Matz Co.

TheGOro
Hi!
2004.03.17-én Max, és jómagam kilépésével elkezdõdött a DF klán felbomlása, melynek okai hogy a tagok egy része nem tud eggyüt mûködni a harctéren, és a TS-en. A BFV megjelenésével, és egyébb okokból a DC hátrébb szorult az életükben, és ezzel a teljesítmény is rohamosan csökkent.

AnarchoiD
jah 😉 mar vonulnak ki 😉 varjak hogy sorrakeruljenek 😉

Valen
AnarchoiD:

akkor már 2-t

Így a képeket elnézve nem igazán törik össze az amcsik magukat az izgalomtól

AnarchoiD
nem 😉

zsuppolja vissza az ameriakaiakat a kontinensukre 😉 (mondtam neki hogy nyuljon mar le nejkem egy HUMMER -t 😉)

Valen
AnarchoiD : Nem a méret a lényeg

mármint szögesdrótokal foglalkozik vagy mi???

Yan
nagyobb nem volt

¥ xfire: kistekila

AnarchoiD

haver errefele melozik 😉