Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valen
Lent a Projektor-n (kivetítõ) (kb 3 m átmérõjû vásznon) még jól is nézne ki, de a kis 17"-emen, meg a bátyám 19"-én nem igazán élvezhetõ a kép 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

SinClaiR
Az én 4 db Sony plasmaTV men is jól néz ki osztottban, de jól nézne ki 800*600 ban is..

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Yan
akkor nézegesd ott

¥ xfire: kistekila

polak
ez a játék mármegjelent?

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Iszonyat jó képek!

AnarchoiD
nemjobb ... nemertem mit paraztok, az en 2x22" es moncsijaimon osztott desktoppal, jol nez ki

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

CAD
Ha a teltség elveszne, de megis szeretned velunk megosztani, akkor lehet, hogy jobb 5let lenne egy konyvtarba betenni... bar vagom en hogy szepen lassan, darabokban szeretned elenk tarni, de az a baj, hogy megolod a forumot... mondom annak ellenere, hogy nagyon szepek a kepek nagyon is tetszenek nekem, csak hat ez egy forum nem pedig keptar.

caddie

genRob

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Yan
de van, alatta pár sorral: 2334*1622

X boxman
Vagy ilyet esetleg

X-boxman Desert Forces is the kings\' clan.

X boxman
Kicsinyítés

Igy jobb nem? Ennyit csak meg tudsz csinálni te is, nem?

X-boxman Desert Forces is the kings\' clan.

genRob
2051x1407. Hát ez már...?! Nagyobban nincs?

BurnBaby
anarchoid szerintem linkeld a képeket. thx

www.battlefield.hu

Ilyenkor az adminok sehol sincsenek....
Pedig ez meg rosszabb mint a flame!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

genRob
Hali!

A SeS|U'42 minden vasárnap 18.00-tól gyakorlást tart. Lehet jönni klánok!:-) Szerver van!
irc.quakenet.org
#sonic.dcu42
#bf.unreal1942

DonPapa
szép kép
és egyedül milyen nehét lehetett bemásolni

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Yan
szted tud olvasni?
nem hiszem, páran már szoltunk érte.

Valen
azért izélek, mert a moncsim 1280x1024-ben, teljes screenben nyomja az Explorert / Operát, és még így is 3x lóg túl a kép a monitoron 😊)

Valen
Anarchoid: nem tudnád átméretezni pl. 1024x768-ba legalább ??????

elöször még poén volt, de most már kicsit idegesítõ

robotnyk
Tescoban az EA Classic is ennyi
www.cdgalaxis.hu

egyébként ott 3990 FT

mennyibe kerül egy BF CD?
SinClaiR
Veszel a Tecsoban/Media Markt ban, CD galaxsban eredeti játékot, másképpen nem. Ha eredetid van, akkor szólj oda, ahol vetted.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Tudna valaki segíteni abban hogy ha fel akarok menni külföldi szerverekre akkor legtöbbször ezt írja ki: Invail CD-key. és ezt hogyan lehetne megoldani hogy be tudjak lépni?
FactorG
Grats!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

genRob
Burn baby!

V1
yess

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

SoundkeY
http://www.clanbase.com/rating.php?lid=936
Negyen szotyiztak a 8v8 bol es igy is hoztuk a masodik CB meccsunket. Ezzel feljottunk a 23. helyre, GG U42.

Yan
a 800*600-nak melyik része okoz gondot?

AnarchoiD
azokat enis neztem es nemtudtam mire velni oket 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

V1
U'42 zászlótartó, mert ügyi ha nyerünk ott azért lobognia kõ rendesen

TheGOro
Wow Micsoda vájlingokba gyûjtik a kifolyó cuccost a gépekbõl, nájsz.

http://GOro.hu

jaja aktív védelem, pillanatok alatt óriási füstöt csinál a gép körül ha rakétával rálõnek, és mágneses por még azt is bezavarja
DonPapa
abbol szokták nyomatni a ködöt

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

SinClaiR
bplusz.. nagyobb nem volt?😊
Amúgy kira kép, lementettem😊

FactorG
Szerintem hangszóró. Nyomatják rajta a Born To Be Wild-ot amikor nyomulnak elõre...

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

AnarchoiD

AnarchoiD

SinClaiR
Sztem a helikopteres szállításhoz használatosak, abba akasztják az acéldrót végén a kapcsolórudazatot. És azért állnak felfelé, mert így a leggyorsabban el lehet õket kihúzni, akár feszítés alatt is. Én erre gondoltam, aztán lehet hogy semmi köze hozzá😊
Lehet hogy sátorcölöp tartó sivatagi hadmûveletekhez😊 Kocsi mellé kifeszített napvédõernyõ, vagy mittomén😊
demost komolyan...Tankokon ködgránátvetõk ezek a nyílások, valszeg itt is azok😊

Vorpal
szép darabok anarch gyûjtögetjük õket a pajtimmal de csak a minõségi darabok érdekelnek (iparmûvész) ha oda tudnád adni õket megköszönném esetleg adok ha kell.A piros darab eredetije is naon érdekel.thx

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

AnarchoiD

egy kerdes, tankokon is lattam mar ilyen csoveket, de ottsem tudtam rajonni micelt szolgalnak, tudja valaki ? (a jargany tetejen szetagazo csovekre gondolok)

AnarchoiD
noproblemo ....hmm kaptam havertol par allat kepet...

Vorpal
Anarchoid muszály volt kicsit csinálnom vmit azzal a képpel mert kissé túllõtt a célon.sry

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

AnarchoiD

kicsikocsibummbumm

FactorG
Így visszaolvasva baszogatósnak tûnik... nem annak szántam. 😊 Mielõtt...

FactorG
Talán ideje lenne logót cserélni. 😉

Max Damage
nekem mind a két map teccet, és igazából DesertShield elsõ körét sajnálom. A másodikkal nemtudtunk semmit kezdeni, mivel bevoltunk szorítva, és minél inkább akartunk kijönni annálinkább haltunk. Viszont az elsõ kört ott megnyerhettük volna, tudjátok az utlsó 3 perce vagy 30 ticketet szépítettünk. ha az a hadmozdulás hamarabb szervezõdik össze akkor a nagymeccset õk bukják, mivel 13 pontot lefaraghattunk volna tõlük... Ezt majd legközelebb! 😊 És remélem sok ilyen izgalmas kira' meccs lesz még... thx all!

V1
Nem csodálom

DropTable
Jó volt! Bár nekem az El-Alamein jobban tetszett....

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

GGall
Ez aztan izgalmas lehetett 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!